Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
 1371/1938 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok én sem szabad, gulágon élek mert pénzt kérnek az energiáért és a vízért és csövekkel meg drótokkal vagyok körbevéve. De szökést tervezek, erre való a szabadenergia. No de majd szököm egyedül.
2015. nov. 30. 22:01
 1372/1938 anonim ***** válasza:
70%

"Lehet hogy más is olvassa,és megérti amit írok.Neki hasznos lehet. "

Azért azt még tegyük hozzá az olvasónak:

A K-fórumon előszeretettel kíváncsiskodtak illetők (dnasun,mex,utazó,neo,...) de azért sugallva a másik felé mily hatalmas a tudásuk.Persze hogy van,mindenkinek van.Ám kifelé,tehát mások felé még véletlenül sem tették volna ugyan ezt.Ha mégis,akkor csak ímmel-ámmal.

Idegen utóbbi hozzászólása számomra azt sugallja,hogy azért tényleges gyakorlati tapasztalatot szerzett az autók/motorok lelki világa felé.Így valószínűleg másban is.Ám az ő saját lelki világa mégis eltűri,hogy más is végigjárja ezt a "bogarászó" utat.(dögöljön a másik tehene is,mondják másképp)

Többszöri kérésre sem fejtene ki egészen pontos véleményezést vagy néhány témát a munkáiból.Ha ezt mégis ara az irány felé tolná,az akkor is csak elodázó semmitmondó,de inkább a szót a degradálás-terelés felé teszi.Magyarul a másikat trágár szavakkal illeti,így terelve a figyelmet.A legjobb védekezés a támadás.

Ugyan úgy lapít mint a k-fórumon jó néhány illető.

Semmivel sem különb mint az általa szidalmazott "feltalálók" hamis próféták.

Senki nem mondaná azt,hogy lemondok a jobb hatékonyságú ketyerékről,nekem csak az ingyen energia kell.De teljesen,sőt ,szolgáljanak ki.Ja de mégis.

Az emberek többsége beérné egy a jelenlegitől hatékonyabb működési szisztémájú technológia alkalmazásával is.

Élen a népvándorlás,meg a felmelegedés.

Részemről befejeztem.

2015. dec. 1. 08:02
 1373/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Csüszi!

"A K-fórumon előszeretettel kíváncsiskodtak illetők (dnasun,mex,utazó,neo,...)"

Leszállhatnál rólam!

Én innen egy fikarcnyi használható infót nem kaptam (csak mágneses dolgokkal foglalkozok elektronika nélkül), míg ha fel tettem valamit, azt nagy ívben lesz@rták!

Tegyél mér engem helyre a fejedbe, nem mások ötletét akarom felhasználni!

Ha figyelted, nem is nagyon kérem, hogy valaki rakjon ide fel bármit is.

A négyzetes képlet volt kissé érdekes, de mikor elmondtam róla, miért nem oké, azzal meg nem foglalkozott senki.

2015. dec. 1. 16:04
 1374/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Miért jobb veszekedni,mint valamit részleteben megvitatni?

A veszekedés értelmetlen.Az értelmes vita más,az hasznos/is lehet/.

Az nem vagdalkozás,hanem egy kérdés-egy válasz.És így tovább.

Ha számodra ennyi jött le a hozzászólásaimból:"""Ám az ő saját lelki világa mégis eltűri,hogy más is végigjárja ezt a "bogarászó" utat.(dögöljön a másik tehene is,mondják másképp)

""",akkor sajnállak.

Pont ettől szerettelek volna megkímélni Téged is és a többi hívőt is.Azért mert VÉGIGJÁRTAM.MEGJÁRTAM?MEGFIZETTEM a "tanulópénzt.Kijártam ezt az iskolát.Elballagtam és most másik osztályba járok.

Nehéz ezt felfogni?

Számomra érthetetlen ez a mondat:"""Többszöri kérésre sem fejtene ki egészen pontos véleményezést vagy néhány témát a munkáiból."""

...Csüszi vagy?

Akkor tudod,hogy pont Veled akartam a részletek részleteit is megbeszélni...mert láttam,hogy aktívan foglalkozol a témával.Láttam,hogy tévúton jársz,de nem akartál tovább elemezni egy alapkérdést sem.

Elfogultságod miatt nem is akartál részt venni tárgyilagos értelmezésben.Elküldtem Neked a motor-generátorról és az elektronikáról a képeket/mert akkor épp valami ilyesmivel foglalkoztál/,a leírást,hogy hányféle variációval próbáltam ki.Tedd közzé nyugodtan,és írd meg melyik variáció maradt ki!

Amióta kísérletezel találtál többletet?

Vajon miért nem?

És megint el kell hogy keserítselek.: """az általa szidalmazott "feltalálók" hamis próféták."""

Nna ők a mérleg egyik serpenyőjében ülnek,ÉN az igazságot keresem és a MÁSIK serpenyőben ülök.(Az sem érdekel,ha egyedül vagyok különb)

A botnak két vége van ugyi?

Ki fog győzni?Az igaz,vagy a hamis?

Mi fog győzni?A valóság vagy a virtuális valóság?

...Amelyiket táplálod!

2015. dec. 2. 22:11
 1375/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

"""Az emberek többsége beérné egy a jelenlegitől hatékonyabb működési szisztémájú technológia alkalmazásával is."""

20 évvel ezelőtt már használatban volt a "takarékos"közlekedési eszköz.

A tömegekhez még ma sem jutott el,pedig tömegeket szállít...jó pénzért.

2015. dec. 2. 22:21
 1376/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Befejezni könnyű...folytatni nehéz!

A vízbontásról még egy pár szó...nagy vonalakban.

Első fűnyíró felrobbant a bontóval együtt.

Utána vettem egy négyütemű aggregátort,csináltam új bontót.Itt csak a gázbevezető cső robbant szét(bubi után persze).

Ezután injektor vezette be a gázt,és még egy injektor a vizet.

Itt volt a vége,mert rájöttem,hogy csináltam egy belső égésű gőzgépet...aminek semmi értelme.

Külső égésű(hőszigetelt) gőzgép sokkal jobb hatásfokú...

Fűtött henger,forró vízbefecskendezéssel.

Sajnos mire megszületett volna el is avult:(

2015. dec. 2. 23:26
 1377/1938 anonim ***** válasza:
70%

"Pont ettől szerettelek volna megkímélni Téged is és a többi hívőt is.Azért mert VÉGIGJÁRTAM.MEGJÁRTAM?MEGFIZETTEM a "tanulópénzt.Kijártam ezt az iskolát."

Igen, tanultunk is a károdból, vagyis a teljesen makulátlan elmélet birtoklása nélkül nincs értelme legyártani különböző készülékeket.

Például elmondásod szerint vizsgáltad a Müller generátort. Akkor, amikor még nem tudtad hogy annál az önindukciós és a mozgási indukciós áram összege a lényeg. Ha meg ezt nem tudtad (ahogy korábban én sem), nem meglepő hogy a tekercseket nem is kapcsolgattad, nem készítettél hozzá elektronikát, így a mozgási indukción kívül az önindukcióról NEM is lehetett beszélni, tehát két áram összegéről sem és ezért többletenergiáról sem. De megállapítottad, hogy mozgási indukcióval egy rossz hatásfokú generátor. Jól állapítottad meg. Hisz gyerekkoromban én is pocsék eredménnyel hajítottam el a követ, akár a kerületi, akár a dobási sebességgel próbálkoztam. De amikor a két sebesség összegével hajítottam el! Az adrenalin robbanás nem maradt el.

2015. dec. 3. 11:07
 1378/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Jajjj Teee szerencsétlenmarha!

Még mindig itt tartasz???

Akkor részletezzük pontról pontra...akkor léphetünk tovább.

Ne hivatkozz linkekre sem megalapozatlan teóriákra.

Akkor is vizsgáltam amikor még nem tudtam,és akkor is jól bevizsgáltam amikor már tudtam...

Kielégít a válasz?

Szerinted:"""az önindukciós és a mozgási indukciós áram összege a lényeg."""

Téged nem zavar,hogy időben ez a két áram pont ellentétes?

És olyan elektronikát csináltam hozzá amivel BÁRMILYEN elképzelést ki lehet próbálni.

Nem bíztam a véletlenre Te S.E.G.G.F.E.J.

Én is befejeztem,hülyékkel nem vitatkozom.

2015. dec. 3. 21:05
 1379/1938 anonim ***** válasza:
70%

"Téged nem zavar,hogy időben ez a két áram pont ellentétes?"

Idézet a Fénykapuról:

"Amikor a Q1 és Q2 KI van kapcsolva, akkor a vezérlő tekercsek le vannak kapcsolva a táp pozitív sarkáról és mind az önindukciós áram, mind pedig a rotor mágnesei által indukált áram egyenirányítás után visszajut az akkumulátor bemenetére."

[link]

De én is befejeztem, anti-szabadeneregia kutatóval nem vitatkozom.

2015. dec. 3. 22:40
 1380/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Ezt olvastad a fénykapun Teee fényevő!

Megtapasztaltad?Biztos úgy van?

El tudnám oszlatni ezt a lila ködöt a fejedben,de nem teszem.

Küzdj meg érte!Küzdj a semmiért...mert megérdemled!

subrijóska

2015. dec. 3. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!