Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Józsika Úr!
Mielőtt válaszolnál megírom:IGEN!
Megcsináltam az Enzo motort(sajnos nekem nem forgott)
Építettem 27 kilogramm inox lemezből vízbontót(és milyen érdekes:nem termelt annyi HHO gázt,hogy meghajtson egy 1,6-os honda motort,de még egy fűnyírót sem!)Pedig 8 másodperc alatt másfél liter gázt csinált.
most már biztos,hogy valamit nem jól csináltam.:)
Értem én:minden nem sikerülhet...nna de hogy semmi?
Itt már érdemes elgondolkodni.
Értem én hogy megcsináltad amiket írtál. De a vízbontónál nem is ismerjük a többletenergia magyarázatát. Van sejtésem például a Horváth-vízbontóról, de a többi vízbontó meg teljesen más. Ha meg nem is ismerünk egyetlen lehetséges magyarázatot sem, akkor hogy a tökömben érvényesítsük a nem ismert magyarázatot a gyakorlatban?
Az biztos hogy nem annyiból áll a szabadenergia hogy összedobom aztán működik is. Már mióta ismerem amikről írtam, de a mai napig is új és új kiegészítés jut eszembe, egyre mélyebben értem meg a dolgokat. Ez hasonlít az idegen nyelv tanulásához.
Még Abraham Lincoln mondta hogy ha úgy adódna hogy ki kellene vágnia egy nagy fát amire van 8 órája, akkor abból 6 órát a baltája élesítésével töltene.
Dehogynem ismerjük:Nincs olyan módszer amivel kevesebb energiabefektetéssel lehetne vizet bontani,mint amit majd az egyesülésnél visszaadna.
Ennek több oka van,de elég csak a bontás oldalát megérteni.
A visszaalakítás egy őskövület robbanómotorban?...nonszensz.
De még a legfejlettebb nanotechnológiás energiacellában is veszteséges.(akkor is,ha a fejlődő hőt a házad fűtésére fordítod)
...nem sajnálnám tőled,nem erről van szó.
Csak egyszerűen:NINCS TÖBBLET.
És nem azért mert én(ÉN;ÉN;ÉN) így akarnám,hanem azért mert így van.
Meddig akarsz még nem működő őskövületekkel foglalkozni?
Mióta csinálod?Van valami eredmény?
Végtelen az idő,ehhez képest csak egy pillanat amit itt töltünk a földön.
Nem vagy egyedül...Felsoroljam A-tól Z-ig a tudós-kutató feltalálókat?
...jja és az eredményeket?
Vagy lapozhatunk?
"Nincs olyan módszer amivel kevesebb energiabefektetéssel lehetne vizet bontani,mint amit majd az egyesülésnél visszaadna."
A Horváth-vízbontónál felfedezhető ilyen módszer. Annál a tirisztoros gyújtáshoz hasonló áramkör látható. Egyszer volt erről az áramkörről szó és a szikraközzel megvalósított változatáról, a Tesla trafóról is. Amikor a kondi kisül, akkor a tekercsben a fluxus irányt vált. Az eredeti fluxus meg csak úgy tud fennmaradni, ha a szekunder tekercsben kétszeres nagyságú fluxust hoz létre a szekunder áram. Azért kétszerest mert a fluxus nem csak nullára esett hanem át is fordult. Ennél az esetnél is felülírhatja az energiatételt a fluxusállandóság, a tirisztoros gyújtások a legjobb hatásfokúak.
Vagyis ennél nem a vízbontó cellában keletkezik a többletenergia. Hanem az áramkörben.
Persze amit most dióhéjban elmondtam, még nem elég a sikerhez, ennél is jobban el kell mélyedni benne mind kísérletekkel mind elméletben. Mert volt olyan feltételezésem is hogy az előbb leírt módszer nem elég a többlethez, hanem a szekunder oldalra rezgőkör is kell. Aminek áramához mindig hozzáadódik az előbb bemutatott szekunder oldali áram. Ez látható Akula áramkörénél is.
Sajnos a YouTube videók csak cirkuszi bemutatók. Magyarázatokat egyik sem vállal, amiből meg lehetne érteni a dolgokat. Ha meg otthon is kettéfűrészeli valaki a dobozba zárt nőt, meglepődve panaszkodhat hogy neki a nő nem maradt életben. Mert a bemutatót látta de a trükk titkát nem ismertették.
nem találtam szavakat...ezért kerestem
"A sorba kötött motor korlátozza az áramot,így kevesebb gáz keletkezik."
Ez -nem teljesen- így igaz.Egy megfelelő motorral ki lett próbálva.
"Ha erre a motorra rátennél egy generátort(ez már önmagában is nagyon veszteséges)és arra egy másik vízbontót akkor csináltál egy bonyolult és nagyon veszteséges rendszert.....Felfogod a két bontóban..."
Téves a mondat.Valószínűleg azért nem értetted ami lett mondva.Mert azt nézted,hogy ki mondja és nem pedig,hogy mit mond.És nem azt írtam,hogy ingyen van vagy,hogy a hho termelés az ingyenenergia tutija.
https://www.youtube.com/watch?v=FkrQojFCUAs
Állítólag 30 év tapasztalatuk van.És mégis bal....fuserálók.
"de még egy fűnyírót sem!)Pedig 8 másodperc alatt másfél liter gázt csinált"
Ez rengeteg gáz!!!!!!! Nekem/künk kevesebbel is beindult a briggs motor, és ment.De ennél az a bibi,hogy nem elég neki csak a hho-t betolni és várni,hogy menjen.Vannak trükkjei!!Pont azért mértük mi is,hogy tudjunk következtetni a fogyasztási/termelési arányokra.
De másnál (is) miért indul be?
https://www.youtube.com/watch?v=2iRZ4qJ38OY
https://www.youtube.com/watch?v=3QLiiJELroo
Ez majdnem annyit termel mint neked,mégis beindul.Lehetne még mutogatni példákat de a válasz az lenne,hogy csalás.
Igen,hol a sajátom?Sajnos azt már nem tudom bemutatni.
De a fenti "párbeszédnek" ez mindegy is.
"Rendben
Tegyük félre a személyeskedést,a fals ügyeket és a közhelyeket.
Keressük együtt a lehetőségeket!
nem találtam szavakat...ezért kerestem
[link] "
Idegen írta:
"Építettem 27 kilogramm inox lemezből vízbontót(és milyen érdekes:nem termelt annyi HHO gázt,hogy meghajtson egy 1,6-os honda motort,de még egy fűnyírót sem!)Pedig 8 másodperc alatt másfél liter gázt csinált."
Csüszi írta:
"Ez rengeteg gáz!!!!!! Nekem/künk kevesebbel is beindult a briggs motor, és ment."
Én, József írom:
Hát Idegen, úgy ahogy hozzá is szoktad fűzni, nagyon valószínű hogy a kísérleteidnél valamit mindig rosszul csináltál. Ha egyáltalán nem hiszed el hogy többletenergia lehetséges, akkor az agyad akaratod ellenére is úgy alakíthatja a dolgokat hogy ebben a hitedben megerősítést nyerj. Vonzás Törvényének is nevezik, bár sokan marhaságnak tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!