Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Ez a kijelentésed betette a kaput nálam.
"""A Müller generátornál a tekercs kikapcsolásakor keletkezik egy I önindukciós áram. Valamint ezzel egyidőben a mágnes mozgási indukciója miatt is indukálódik egy ΔI áram. Ennek a két áramnak az összege kerül az energia képletébe W = ½L(I+ΔI)².
Ugyanez történik a MEG esetében is, csak ott fluxusterelés történik a mozgási indukció helyett."""
Ezzel betelt a pohár,és kiderült,hogy mégsincsenek kötélből az idegeim.Nem szívesen úszom árral szemben.
Nem szívesen írok egy szamárnak...úgysem tud olvasni.
Mesét olvasni is felesleges egy szamárnak,úgysem érti meg.
Azért nem adom fel olyan könnyen.
Figyelj csacsi,hátha most megérted:
Az utóbbi párszáz év alatt milliónyi találmány,szabadalom, teória bemutató,könyv és video született ebben a témában.(ezekből csemegézel igaz majom?)
Neked egy csöppet sem gyanús,hogy egyik sem működik?/csak elvben/
Nem gyanús,hogy önjelölt replikátorok ezreinek sem működnek úgy ahogy a "feltalálónak"???
"Nem gyanús,hogy önjelölt replikátorok ezreinek sem működnek úgy ahogy a "feltalálónak"???"
Az önjelölt replikátorok ezreinek meg kellett volna fejteni a készülékek működési elvét. És csak utána másolni. Mert még egy vízautó sem csak vízből és autóból áll. Abból még nem tudja elkészíteni Bekő Tóni, az autószerelő.
Szerinted mindenki hülye?...csak Te vagy okos.
Jaa meg a "feltalálók"...akiknek a titkát szeretnéd megfej/te/ni.
Használd már a fejed szamár!
Előttem már nincs titok.
Neked viszont minden titok és az is marad.
Immunis lettem a hülyeségedre.
"Szerinted mindenki hülye?...csak Te vagy okos."
Ilyet sosem mondtam. De azt kimondom, hogy az emberek nagy része szolgalelkű, és nem a saját érdekeit nézi, nem állnak össze például Moray generátor létrehozása érdekében, hanem fizetik számláikat és hízlalják parazitáikat. Például sok éve egy szabadenergia előadáson senki nem szólalt meg a saját és a többi energiafelhasználó érdekében semmit. Még az előadók sem. Egy szót sem ami arra utalt volna hogy szabadulni akar a rabenergiától. Ahogy azt sem mondtam soha hogy például Egely butább lenne nálam, hisz nagyon jól képzett szakember. Viszont a műveiben nem mondja ki az igazat a fogyasztó társai és a saját érdekében.
Egyszer már meggyanítottál olyannal hogy én felsőbbrendűnek képzelem magam. Ezt kikérem magamnak, soha nem állítotam ilyet. Csupán azt nem szeretem ha az emberek szó szerint intézményfüggők lettek. Ezt a fogalmat arra használták eredetileg, ha valaki túl sokáig ült börtönben, akkor egy idő után nem is akart kiszabadulni. Ez van a rabenergia esetében is. Írhatok bármit hogy hogyan lehetne kiszabadulni, hol lyukas a munkatábor kerítése, felesleges mert a többség már intézményfüggő. Ha visszaemlékszel Karvakra, ő nem volt az. Ő sem tartotta okosabbnak magát senkinél, viszont nem intézményfüggő és szabadulni akar a gulágról mert érzi hogy ez nem természetes életmód.
Azt tapasztaltam hogy az intézményfüggővé vált embereknek időpazarlás a szabadulásról beszélni. Mert arra gondolnak hogy ugyan már, honnét kéne kiszabadulnia, hisz szerinte szabad. Ahogy a lószerszámokkal és hámokkal telerakott lovak is úgy gondolják hogy ők természetes életmódot élnek. És a véletlenül melléjük került vadon élő ló társukon csodálkoznak amiért folyton le akarja dobni mázsás igáját és ott akarja hagyni ostorozó gazdáját.
A szabadulás módja nem a szabadenergia!
Ez csak egy részletkérdés,lehet vitatkozni ezen belül/is/...
de minek?
Változott a véleményem:nem gyanúsítalak azzal,hogy felsőbbrendű vagy.Sőt!Ellenkezőleg!Az egysejtű is bóknak számít.
Moray generátor?Az mi a szentszar?Honnan szedted ezt teee szerencsléntlenidióta!Egely könyvéből akit épp egy másik mondatodban kifütyültél?
Vak vezet világtalant...
Próbáltam megérteni a hozzád hasonló fogyasztókat, akik ellenzik a szabadenergiát, netán még mások kedvét is el akarja venni ettől. De nem sikerült őket megérteni. Csak részben. Hasonlítanak arra az ismerősömre, aki elégedetlen volt a rosszul fizetett alkalmazotti sorsával, ezért önellátó háztáji gazdaságot akart magának. Meg is mutattam neki sok mindent, elláttam tanácsokkal. De megdöbbenve tapasztaltam, hogy ő csak kétféleképpen tudta elképzelni az életet:
1. Vagy ő a bárány, és profitéhes farkasok folyton ráüvöltenek hogy termelje a profitot mások méggazdagabbá tétele érdekében.
2. Vagy pedig ő a farkas és gátlástalanul széttép mindenkit, láncra veri rabszolgáit és lehetőleg ingyen dolgoztatja. Majd ha elhasználódtak akkor utcára dobja őket a többi lomtalanítási cucc közé.
De a normál életmód, vagyis hogy nem ejt zsákmányul senkit és őt sem ejtik zsákmányul, az teljes egészében ismeretlen volt számára. És hát a gazdaságából nem lett semmi, hanem a mai napig alkalmazott továbbra is. Pedig az anyagi és egyéb tárgyi lehetősége megvolt rá hogy a lakótelepi kocsmázás helyett a veteményeskertje fái alatt szalonnázzon ahogy régen a gazdák tették. A szoftvere nem volt kompatibilis, az említett programot nem lehetett futtatni a szoftverén.
Idegen.
A vízbontással,illetve annak "működési" okfejtéseivel az otto motorban,teljesen egyet értek veled.Ez utóbbiak rész leírása mely gyakorlati tapasztalatodból való (biztosan)
számomra egyértelmű,hogy valószínűleg tudod mit csinálsz.De legalábbis sejted mit szeretnél.
Az,hogy ez tejes értékű-e,már más kérdés.
Az is más kérdés,hogy előbb szeretnéd kihúzni az általad megszólított illetőből miként is áll a témához.Annak felkészültsége milyen szinten áll.
De legfőképpen hasonlítod a sajátodéval.
Így vagy -lefelé vagy fölfelé- rendelkezési viszonyban állsz a delikvensek felé.Néhány fórumozó is így állt a kérdéshez.Másképp ezt úgy mondják:fölfelé csodálkozunk,lefelé taposunk.
Gratulálok. Mindenkinek.
Eddig leginkább azt tapasztaltam a szabadenergiával kapcsolatban, hogy az emberek a témában előretörőket visszahúzni akarták. Illetve a tudománytalan dolgokat művelőket meg egyszerűen megtűrték. Nem egyszer hallottam olyat hogy szerintük Bóday Árpád egy nagy szélhámos, egy sarlatán. Ez várható is volt, hisz ő megvalósította azt amit leírtam, hogy az önindukciós áram és a fluxusterelés miatt indukálódó áram összegzésével energiát állított elő és valószínű pontosan értette is hogy mit csinált.
Míg például a K-fórumon a tudománytalansággal, az ezotériával, az okkultizmussal vagy csak egyszerűen a téves elméletekkel kapcsolatban írogatókat, illetve az emberiséget előbbre nem vivőket mindenki megtűrte. A legtöbb hozzászólás az Androméda motorhoz született, mert arról sejtették hogy attól továbbra is maradhat az emberiség a jelenlegi pocsolyában, hisz abból semmi nem fog lenni. A szintén megtűrt valláshoz hasonlított, hisz a funkciója és eredménye is ugyanaz volt, leköti az embereket, viszi pénzüket és idejüket, közben észre sem veszik hogy a kizsákmányolói egyre a fejükre nőnek.
A káros szenvedélyek és az életükre hátrányos dolgok rendkívül népszerűek az emberiség számára. Például ha a következő választásokon lehetne szavazni egy olyan pártra amelyik a rabszolgaságot tenné hivatalossá, akkor meglepően sokan szavaznának rá. Még akkor is ha a szavazó tudja hogy a korbács nem az ő kezében lesz hanem a hátán csattanik. Ismerőseim egymástól függetlenül szokták mondogatni hogy az emberek birkák. Idegen meg az egyik pásztor, mivel a szabadenergia igazságait marhaságnak nyilvánítja nehogy a bárányok kiszabaduljanak a karámból.
Jóóózsikaaa!...minek nevezzelek?
Rólad már lemondtam,nem miattad válaszolgatok Neked.
Lehet hogy más is olvassa,és megérti amit írok.Neki hasznos lehet.
Legyen meg a Te akaratod:Terjesztem az igét.
Ezek szerint a szabadenergia lehetséges...oké terjesztem.
Lehetséges.
Az összes feltaláló nem csaló és ostobák sincsenek...oké terjesztem.
Olyasmit viszont ne várj tőlem,hogy valótlanságokat hirdessek mint "igét".
Mind birkák vagyunk Józsi!...nem érted?
Csak Te;Hiszel a rókának de nem ugrasz ki a karámból,hanem biztatod a többi birkát:Ugorjatok,rajta.
Majd meséljetek milyen odakinn!Ha jó akkor mész ugyi?
Te önellátó vagy?,?Senkitől,semmitől nem függesz ugye?
Nem vagy drótokkal csövekkel és még ki tudja hányféle függőséggel megkötözve?
Kötve hiszem.
Te tanácsokat adsz az"ismerősödnek"?És csodálkozva tapasztalod: a gazdaságából nem lett semmi,
Mutass példát!
Te úgy élsz ahogy tanácsoltad az ismerősödnek?
Vagy bort iszol és vizet prédikálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!