Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
 1271/1938 anonim ***** válasza:
72%

Egyet értek azzal amit többször is említett Csüszi. Nem nehéz áramokat összegezni, hisz gyerekjáték egy rezgőkört gerjeszteni. Az "energia egyenirányítás" lehetőségeit kell még kivesézni és gyakorlatban elsajátítani.

Idegen kedvéért felteszem ezt amit a neten találtam:

[link]

2015. nov. 18. 16:02
 1272/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Mondd nyugodtan,ha maradt benned még valami tüske.

Nem veszekedni jöttem ide,csak a hasonló érdeklődés miatt.

Ja és Neo szerintem megosztotta itt minden ötletét,de nem nagyon foglalkozott vele senki.

Úgy látom mindenki csak a magáét fújja(én is:)),ezért nem csoda,ha nem bízik az"idegenekben":)

Hehe.

2015. nov. 18. 16:31
 1273/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Józsika!

Értem én,de mégsem.Áramok összege,az egy összeadás.

Az eredmény mitől több mint az két összeadott áram?He?

(rezgőkörben nincs többlet,abban az van amit beletettél,vili?)

2015. nov. 18. 16:38
 1274/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Idegen!

"Ja és Neo szerintem megosztotta itt minden ötletét,de nem nagyon foglalkozott vele senki."

Nálad a pont!

(egyébként ez volt a k-forumon is...)

2015. nov. 18. 16:51
 1275/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Egyébként, a négyzetes képletet mindenki érti.

A 2ab többlet tényleg megvan, de a gyakorlatban ezt csak ahhoz tudom hasonlítani, amikor egy repülőről lőnek ki egy rakétát. Igazából nem is rakétát, mert az még kilövés után is tolóerőt állít elő, hanem mondjuk egy puskagolyó inkább ide passzol.

A repülő tömege jóval nagyobb a róla kilőtt lövedéknél, ezért nem feltünő, hogy kilövéskor a repülő viszont lelassul.

Abban viszont lehet valami, hogy mondjuk egy spirálmotor forgásakor keletkező energiát arra fordítsunk, hogy a spirál végén az átjutás könnyebb legyen.

Persze a mágnes lassulni fog, de ha a sebessége nagyobb lesz nullánál (nem áll meg, nem jön vissza) akkor már van többlet.

2015. nov. 18. 16:59
 1276/1938 anonim ***** válasza:
72%

"rezgőkörben nincs többlet,abban az van amit beletettél,vili?"

Egy parametrikusan gerjesztett rezgőkör, aminél meg van akadályozva az energia visszahatása:

https://www.youtube.com/watch?v=JrDMT6lSeEo

És annak 1,7-szeres energia növekedése:

[link]

Vagyis nem vili.

2015. nov. 18. 17:26
 1277/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Mondd nyugodtan,ha maradt benned még valami tüske.

Nem veszekedni jöttem ide,csak a hasonló érdeklődés miatt. "

Nem,nincs tüském,legfeljebb szálka :-)

De szerintem abbahagytam,jelenleg nincs több értelme ....

"Ja és Neo szerintem megosztotta itt minden ötletét,de nem nagyon foglalkozott vele senki."

Nálad a pont!

(egyébként ez volt a k-forumon is...)"

Pont ellett mondva, még a K-fórumon is,csak valamiért nem hallani.

2015. nov. 18. 18:52
 1278/1938 anonim ***** válasza:
100%

"rezgőkörben nincs többlet,abban az van amit beletettél,vili?"

Egy parametrikusan gerjesztett rezgőkör, aminél meg van akadályozva az energia visszahatása"

Tény,hogy eléggé furcsa.Ám nézeteim szerint nemigazán használható házi jelleggel.Eléggé macerás,meg persze elmászik ha a terhelés nincs szinkronban.De lehet én vagyok bugyuta. Így inkább maradok a saját fejlesztésemen. Ja,jut eszembe,Én,ÉN, ÉN!

További kellemes pötyögést mindenkinek.

2015. nov. 18. 19:12
 1279/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

"Pont ellett mondva, még a K-fórumon is,csak valamiért nem hallani."

Ezt nem tudom hogyan értsem?

2015. nov. 18. 20:06
 1280/1938 anonim ***** válasza:
72%

Külföldi fórumokon foglalkoznak a tekercs rövidrezárós kísérletekkel is.

Shorting coil gives back more power

[link]

Ennek is van tudományosan megmagyarázott alapja. A haditechnikában alkalmazott "Flux Compression Generator"-ok is így működnek. Vagyis egy áramjárta tekercs induktivitását hirtelen lecsökkentik (pl. robbantással rövidre zárják a meneteket), és ekkor a fluxusállandóság felülírja az energiamegmaradást.

Érdekes hogy a Moray kapcsolási rajzon is felfedezhető ilyen rövidre zárás, a szikraköz rövidre zárja a trafó primer oldalát:

[link]

Itt egy másik rajz, ahol szintén ezt csinálja a szikraköz:

[link]

Az utóbbi két rajz forrása:

Practical Guide to Free-Energy Devices

[link]

Egyesek szerint "Shorting coil" az alapja Aviso, fülöp-szigeteki feltaláló elektromos golfautója működésének is.

2015. nov. 18. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!