Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
"valódi lehetőségekkel?...Enzo motorjában...Van még egy pár ugyanígy elfelejtett értékes munka,amit szintén érdemes lenne folytatni." ???????
Ezt hogyan kellene érteni,és mit miket?
Idegen (és még az a két-három ember,mert biztos nincs több)!
Most úgy őszintén.Miért kell itt makacskodni,kiforgatni a szavakat.Ahogy mondod,egy hajóban evezünk (és az nem Noé).Nyilván valóan egy "snassz" rendszerből nem lehet kivenni többet,nemhogy önfenntartó legyen.Snassz rendszer lehet egy -joule thief- egy általános indukció,Bedini beteszem-kiveszem témakör.Meg amiket felsoroltál.Vagy egy vízbontó sem lehet jobb hatásfokú.De javított már igen!!Mert közben történik valami.Nagy valószínűséggel megelégednénk a hagyományoshoz képeset a kicsivel ,de javított rendszernek.Józsefünk négyzetes tagja sem megváltás,de nem szabad figyelmen kívül hagyni.Szerintem.
Tehát,ha úgy gondolod,hogy van "lehetőség" amit egy egyszerű átlag szerelő is megtud valósítani azt nyugodtan lepötyögheted.Részemről félreteszem az eddigi oktalankodást.Nálam olyan ez mint egy hobbi.Oktalan,értelmetlen,hasznot nem hajt csak viszi a lóvét.Ám közben művelődök,jól szórakozok.
Uff,ÉN szóltam.
Igen Idegen, leírhatnád szókimondóan hogy miért írtad azt és gondolod is úgy, hogy aki tudja az készítsen szabadenergia készüléket, fűtse vele a lakását, de ne mondja el a készüléke titkait senkinek.
Előrelépni úgy lehet leghamarabb és legkönnyebben ha minél több ember valamit tesz ennek érdekében. Sosem felejtem például Karvak sorait. Ki is mondta hogy ő nem tudja tudományosan jól leírni, de mégis nagyon hasznos volt a mágnesinga motorjának bemutatása és a mechanikus példákról szóló külföldi linkek. Vagyis nem az számít hogy kinek mi az előképzettsége hanem a szándék. Az hogy a szabadenergia elterjedésének elősegítése érdekében hajlandó-e valaki például lenyomni 20 billentyűt, vagy annak akadályozása érdekében nyom le akár 120-at. Ez nem mindegy.
Például Egelynek bőven megvan az előképzettsége. Csak az a baj hogy a szándék hiányos és kétségbe vonható. Mert például egyik "Shorting Coil" típusú kapcsolásnál, a TEP-nél, ahol a tekercs egy részének rövidre zárásával csökken le hirtelen az L induktivitás és nő meg az I áram és energia, ott olyan szándékos dezinformációt írt "magyarázatként" hogy az elektronok kölcsönhatásba lépnek a hipertérrel, meg a vákummal, meg egyéb marhaságokat. Még egy jól berúgott mérnök sem mond ekkora baromságot. Mert azt az egyetemi éveinek első zárthelyi vizsgájáról páros lábbal rúgják ki. Jó pap még lehet belőle, mert ott elmegy bármi sületlenség. Az előbb említett tekercs rövidre zárós kapcsolás fizikája ismert az úgynevezett Magnetic Flux Compression Generátor-oknál. A vele foglalkozó hadmérnökök jól tudják hogy abban az esetben a fluxusmegmaradás felülírja az energiamegmaradást mivel két dudás ebben az esetben sem fér meg egy csárdában (illetve egy tekercsben). Vagyis nem lehet állandó a Φ = L·I fluxus is meg a W = ½L·I² energia is. Sem matematikailag, sem kísérletileg.
A "berúgott" ige helyett alkalmazott egyik kifejezőbb szavam fennakadt a trágárságszűrőn, elnézést kérek a moderátoroktól. :))
Amiket most kérdeztetek,azt szerintem mind leírtam már.
"Szókimondóan."
Távolabbról szemlélve a "nagy egészet",még a Józsi is felfedez/het/i az összefüggéseket.
(ha mégsem akkor szívesen leírom szókimondóbban)
"ha mégsem akkor szívesen leírom szókimondóbban"
Sejtem hogy mit írnál: Hogy szerinted nincs többletenergia. Vagyis szerinted például Karvak tévedett, rosszul figyelte meg a kísérletének eredményét, én meg rosszul fűztem hozzá a matematikai magyarázatot, valamint ez az energianyerési jelenség Enzo motorjánál sem igaz, hanem azt is csak a huzat hajtotta. Akkor ezt megaszontuk.
Rosszul sejted...de mindegy.
Szabad ember vagy,azt csinálsz amit akarsz!
Még egyszer és utóljára szókimondóan kihangsúlyoznám:Nem vagyok semmi jónak elrontója,nem célom gátolni senkit semmiben.
Nem kell elhinni,de csak a jó szándék vezet.Nincs más érdekeltségem az ügyben.
Csak amiről biztosan tudom hogy hülyeség,attól szeretnék megkímélni mindenkit.
Egyrészt azért,hogy ne pazarold a drága idődet/és másokét/ hülyeségekre,másrészt azért,hogy az ellenőrizetlen,bizonytalan...és ki tudja milyen célból készült ostobaságokat legalább ne terjeszd.
Vizsgáld meg,építsd meg!Ha jó terjeszd belátásod szerint.
Nem az a szabadság ha azt csinálsz amit akarsz.
A szabadság az:Ha nem csinálod amit nem akarsz!/mert biztosan tudod:hülyeség.
Halljuk az elméleted Jóska!
Mitől ment Enzo motorja?
"Mitől ment Enzo motorja?"
Vagy egy hajszárító hajtotta, vagy a film Hollywoodban készült a Star Wars készítésének kávészünetében. Hisz magyarul megmondtad hogy minden feltaláló csaló akik becsapják az ostobákat.
Józsi!
Belefáradtam a meddő vitákba.
A feltaláló nem ugyanaz mit a csaló.A feltaláló felfedez és éhen hal.
A csalónak nincs szüksége valódi tudásra.A csaló egy jó előadóművész.A csalónak nincs szüksége rád,vagy rám.
Nekik azok a megtéveszthető,hozzá nem értő emberek kellenek akik a közpénzt osztogatják.(a Te pénzedet is).
Azok ott feljebb laknak.Semmilyen érdekük nem fűződik ahhoz,hogy a szegény szerencsétlen Józsit,vagy bárki más templom egerét átverjék.
Az,hogy ezeket az átveréseket Te mint mindenhez értő mindent tudó elhiszed,az már a Te bajod.
NEM TE VAGY a csalók célpontja,mégis odaállsz céltáblának.
Tudni illene szelektálni.Tudni illene azt hozzá,hogy mi miért van úgy ahogy van.
Érdemes először a sorokat látni,aztán az oszlopokat is... később már ugyanezt térben.3x90 fokban.
Kicsit később az egészet távolról,minden nézőpontból/EGYBEN/.
Ez az egész maszlag,amit veled és még sokan másokkal megetettek csak a pénzről szól.
A pénz=Tűz
A csalók igyekeznek a tűz közelében maradni.Össze is vesznek...marakodnak a jó helyekért.
Így szokott néha fény derülni az igazságra.(amikor összevesznek-kitálalnak)
Gőz úr feltaláló?vagy csak haver?
Letett valamit a nagy asztalra?
Vagy csak zsebre dugott félmilliárdot?Fejlesztésre szánt pénzekből?
Te egy vasat se látsz ezekből a pénzekből,mégis mint egy kis szorgalmas fogaskerék,hajtod a malmukra a vizet.
Tudod mi a jelszavam?:Míg a pénz az úr itt REND nem lesz e-földön!
Számomra ez az egész már "erkölcsi"kérdés.
Azt,hogy ki miért mit hazudik már naggyából tudom.
Azt viszont,hogy ki,miért és mit hisz el...azt még csak sejtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!