Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
"kétféle ember van, aki azt nézi, ami van, és aki azt, ami nincs. Aki azon töpreng, ami létezik és aki azon, ami még nincs. Aki be van zárva a jelen problémáiba és aki abból indul ki, hogy a ---világ mindig több, mint amennyit éppen látunk vagy ismerünk belőle---, ezért új kérdéseket tesz fel és új válaszokat talál. Az utóbbi embertípusra van ma szükség a politikában és ebben nagy segítségére lehet a tudomány, amelynek a lényegéhez tartozik azt keresni, ami még nincs, amit még nem tudunk "
https://www.youtube.com/watch?v=00ym2tKCsC4
Hát hasonló ez a "hobbi" is.Gondolkodj másként,láss mást is mint ami az orrod előtt van.Az idegen és neokhoz hasonló túlharsogott, ám tényeket fel nem mutató cselekvés képtelenek miatt inkább csöndes alkotói háttérbe vonul az ember. Szamszara.
Értek én a szóból...nem ma kezdtem,és a falvédőről sem mostanában jöttem le.
Hagylak titeket érvényesülni,hülyítsétek csak egymást!
Amit még ember nem fedezett fel az attól még létezik...ebben egyetértek,De NINCS az az ember aki felfedezi azt ami NEM létezik!(mert hülyeség,másképp gondolkodva is,minden nézőpontból aprólékosan vizsgálva is)
Csak a hülye nem látja azt amit nem akar.És megy fejjel a falnak...erőlteti azt amit az ostoba fejével elképzelt.
Miért nem lehet racionálisan(elfogulatlanul)gondolkodni???
Én amikor ezzel a marhasággal aktívan foglalkoztam,akkor nem pazaroltam az időt kommentelésre,vagy videókészítésre és irkálásra.
Csöndes alkotói háttér.Tapasztalatszerzés.Bizonyosság megszerzése.Ez /részemről/megtörtént és most már bátran és nyíltan vállalhatnám(azt is amit szégyenlek,hogy időt pocsékoltam rá)azt ami senkit sem érdekel az ügyben.Ez pedig az:igazság/valóság/
Neked ehhez egy élet kevés lesz.Nem részletezem a részletek részleteinek vizsgálatát...mert három dolgot már nehéz lenne neked egyszerre megfigyelni.
Igen ez igaz:Kétféle ember van:Az egyik nagyonokosnak mutatja magát,a másik meg elhiszi:))
Azon is érdemes lenne elgondolkodni,hogy a két csoporton belül is van még kétszer kétféle...így négyzetesen változik,és keveredik ez az ostoba népség.
Így alakult ki a:Globális hülyeség/vagy hülyítés?/
A kétféle ember egy szűklátókörű megközelítés.
Ahány ember annyi féle.Mind más,de tény hogy ugyanazt a dolgot mind másképp látja.
UGYANAZT A DOLGOT!Lehet az bármi.
Érted?
Ő nem érti.
Látod?
Ő nem látja.
Hallod?
Ő nem tudja megkülönböztetni a hangokat.
Érzed?
...
Amit Te értesz...azt nem tudod elmagyarázni annak aki/még/nem érti.
Amit Te hallasz...nehéz elmutogatni a süketnek.
Amit Te látsz azt hogy magyarázod el egy vaknak?
Előbb vagy utóbb,szembe kell nézni a valósággal.
Jobb előbb,mert később nehéz lesz feldolgozni.
...harminc évet pocsékoltam erre és több kéne ahhoz,hogy feldolgozzam,és el tudjam fogadni azt:Hogy NEM hozható létre az amiben hittem.SEMMILYEN formában sem.
"Hagylak titeket érvényesülni,hülyítsétek csak egymást"
A tipikus sértődöttség megjelenítése szavakban.Ha nem hallgattok rám akkor inkább nem is.Vagy a szomszéd tehenének esete.
"Én amikor ezzel a marhasággal aktívan foglalkoztam,akkor nem pazaroltam az időt kommentelésre,vagy videókészítésre és irkálásra."
"Neked ehhez egy élet kevés lesz...nehéz lenne neked egyszerre megfigyelni..."
A mondat úgy kezdődik -ÉN-.
Én-Te-Ő.Ha sokszor fordul elő (márpedig igen),....
De egyébként létezik olyan,hogy alkotói közösség,És mint olyan nem csak a tartalom a lényeg.Ha! biztos alapokon nyugszik.Márpedig sohasem volt "külső" elemek nélkül.
Pedig ezen tudatban (és összetevőben) tolhatnák előrébb a biciklit.
"harminc évet pocsékoltam erre "
Néhányszor már olvastuk.Kértünk is referenciát a témákból.A Müller motoron kívül még nem olvastunk itt semmi más.Főleg azt nem,hogy miért nem lehetséges többlet energiára szert tenni.Ha ez értelmesen nem degradálva a másik iránt elmagyaráztad volna (állításod szerint pont ezért vagy itt,hogy az emberek ne fussanak bele a Bedini, Müller,stb féle hülyítésekbe) a sokéves tényeken nyugvó tapasztalatokat,miszerint miért
NE csináljátok,akkor más lenne a helyzet.Ezen hiánynál fogva csak semmitmondó teszetosza kocsmai színvonalra redukálódik az egész.Így valóban,igazad van,semmi értelme nincs az egésznek.Neot is komolyabban vették volna ha valami konkrétumot mond a rajzolmányai helyett.Legyen az bármi is.
"Amit Te értesz...azt nem tudod elmagyarázni annak aki/még/nem érti.
Amit Te hallasz...nehéz elmutogatni a süketnek.
Amit Te látsz azt hogy magyarázod el egy vaknak?"
Tökéletesen igazad van.1184 hozzászólás az itteni bizonyítéka.
Idegen, a rezsicsökkentés miatti megtakarításaidat már visszafizetted a rabló szolgáltató cégeknek? Visszafizesd ám, különben miből lesz az országot romba döntő élősködőknek havi milliós jövedelmük?
Ahogy a szabadenergia elterjedése ellen nemzetközileg is tégy valamit. Különben még bekövetkezik egy tisztességesebb és nagyságrendekkel jobb világ a korlátlan és ingyenes energia miatt.
Józsi!
Elfelejtettem a végére írni:Nem kel válaszolni...már nem nézem:)))
ÉN már tudom!ÉN!
Énnel kezdek ezentúl minden mondatot...és?
Min változtat ez?
Sértődötség???Ugyan már...hülye vicc.Te gügyü vagy Józsi,és ez már biztos!
Neo sokkal értelmesebb annál,mint hogy egy meddő vitába beszálljon.
ÉN voltam csak ilyen hülye,hogy leálltam veled vitatkozni.
Ha létezik ilyen "alkotói"közösség,akkor az mind olyan sütykürü mint Te.
Vannak ilyen közösségek,gyenge képességű emberek foglalkoztatására.Ez egy szép és emberséges módja a fogyatékos emberek megsegítésének.
Nem biztos,hogy kutató munkát végeznek.Rád miért bíztak ilyesmit?
Bocs ha nem tudom követni,hogy ki kicsoda...
Referenciákat kért valaki.
Van itt négy láda tekercs...mind más.Mindegyikhez megvolt a hozzáillő elképzelés.Egyik sem lett jó,de mindet el tudnám magyarázni.Mi értelme van ennek?Most már,ha ránézek egy rajzodra akkor meg tudom mondani mi a hiba!...(mert lesz)
és nem kell fosni,hogy ellopnám bárki ötletét.(mert mind hülyeség)
Így világos?
Bűn az ,hogy kínkeservesen végigjártam egy utat,és már tudom hogy mit lehet és mit nem.
ÉN már tudom,és Én már biztos vagyok abban amit le
írok
"Vannak ilyen közösségek,gyenge képességű emberek foglalkoztatására.Ez egy szép és emberséges módja a fogyatékos emberek megsegítésének."
Ja mert szerinted aki a szabadenergiáról információkat tesz közzé az fogyatékos emberek megsegítésének számít? Mi van ha azért teszi valaki közzé hogy egy tisztább levegőjű, becsületesebb és élhetőbb világban élhessünk? Egy olyanban ami kevésbé hasonlít a rabszolgaságra. Meg azért teszi valaki közzé, mert ahogy Karvak példájánál is láthattad, együtt dolgozva sokkal hatékonyabb a munka. Vagy te nem értetted hogy az emberek miért teszik közzé a szabadenergiával kapcsolatos információkat? Persze tényleg akad köztük tréfamester, ahogy író is, akit csak az eladott könyvek utáni pénz érdekel. De akad ám köztük olyan is aki egy élhetőbb, tisztességesebb és modernebb világot akar mert utálja a jelenlegi sötét ókori rabszolgatartó társadalmi rendszert. Vagy te örülni szoktál a havi számláknak amire akaratlanul rápillantva is a mocskos kizsákmányolástól és átveréstől meg mások haszonállatnak nézésétől bűzlik az egész? Nem szeretnél a pénzedért inkább valami valódi (egyen)értéket kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!