Gáz ha cigány létemre már már gyűlölöm a cigányokat?
19:47
Tisztán látszik, hogy fehér írta... Ez kamu.
Szia.
Teljesen igazad van. ÉS? Ez van. Foggad el. Akivel lehet barátkoz a cigánysághoz tartozo belső jó értékeket vid tovább aztán ennyi. Amugy meg a magyarok is cigányok már én meg öket utálom! :) Itt élek köztük és ennyi. Hogy ki pop egy egszerü példával elmondom: az a munkáltató amelyik nem jelent be havi 65 ezerrel lop meg engem és az államot.....Mindegy magyar vagy cigán vagy zsidó. teljesen lényegtelen a jellem a lelkület számit és az hogyan nevelkedett az ember. nem kell a rossz duma a genetikáról meg a vér nem vállik vizzé tré szöveg. Lényeg milyen példák voltak az ember életében kiskorától.... Ne utálkozz magaddal foglalkoz és légy boldog!
Ciao
Elolvastam szinte az összes komentet.Nemtudom hogy a kérdező valóban cigány vagy nem.De ez most nem is számít.
Őrömel olvastam hogy találkoztatok má rendes cigányal,nem 1el,nem 2vel.....én sajnálatos módon 1el se.:(
Nade most lásunk értelmesen:Ha van még legalább 10% rendes normális cigány úgyis elfog tüni mert őkse hülyék akármenyire is azt hiszük.
Megfog nyílni a szemük:héé.minek dolgozak én keményen?a szomszéd nemdolgozik mégis ugyan úgy él mint én!ésmégcsak ki sem fárad a munkába.hát akkor dolgozon a f...
Úgy fogok élni mint ők!!!!!!
Szerintetek nem egyszerűbb így?dehogynem!!lehet hogy azok a rendes cigányok még ellen tudnak majd állni.de BIZTOSRA veszem hogy ez nemfog sokáig tartani a gyermeke,tesvére,rokona akárki megfog törni és ezt az életmódot választja
Nem az lesz hogy a normális cigánytól fog tanulni a cigány.
hanem a nemnormális cigánytól a normális
És milesz ennek a vége??100% köcsög,lopó,hazudó,rhoadék cigány.
Énszerintem a helyes beavatkozás a KIIRTÁS!!minél előbb anál jobb!!!!!!
Hajrá Magyarország!Hajrá Magyarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!