Gáz ha cigány létemre már már gyűlölöm a cigányokat?
Én is ismerek egy olyan cigányt aki gyűlöli a fajtáját. Ő teljesen más mint a cigányok többsége, és ezért a többi cigány rendesen utálja is. Megfenyegették hogy meg fog halni, mert hogy ő a cigányok árulója.
Egyébként nem gondolom hogy a cigányoknak a gárdában a helyük. A gárda egész egyszerűen a magyarokért van. A cigány pedig nem magyar akárhogyan is nézzük. De attól hogy nem lép be a gárdába, még lehet rendes cigány. Cigányoknak inkább becsületes cigány szervezetekbe kellene belépni, hogy saját fajtájukat tudják képviselni. (Ne úgy mint Kolompár vagy Mohácsi.)
mi az, hogy "provokátori szinten műveli"?! egy névtelen oldalon mit lehet provokálni, kéremszépen? Valószinűleg mindenki tisztában van vele, hogy akár egy 20 éves szlovák lány is lehet aki a kérdést kiirta, csak úgy megjegyzem.
Szebb jövőt!
akik azt írják h fasiszta, náci, gyűlölködő, magyarok is bűnöznek cigányok is stb, az nem élt még az ország keleti felén (borsod, szabolcs, nógrád, hajdú, békés stb)
mikor egyedül mész fényes nappal és 6 cigány kan csak azért belédköt mert rájuk néztél, vagy nem adtál nekik cigit, jól összevernek, s elveszik mindenedet, este meg sétálni "cigánylakta környéken" egyenlő az intenzívvel
Én cigány vagyok és bizony szintén nem közösködöm más cigányokkal. Haveri társaságom túlynomó része NEM cigány, pontosan abból a megfontolásból, mint minden más normális embernek: nem keresem a balhét, szeretek értelmes, tartalmas beszélgetéseket folytatni összetettebb témákról, és nem szeretem a testszagot.
Nem minden plázacica buta, nem minden magyar rendszámú sportkocsi kigyúrt tulajdonosa gengszter, és nem fog minden túlsúlyos dohányos 80 éves kora előtt meghalni. Nem mind, de a zöme igen.
Így érthető? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!