Gáz ha cigány létemre már már gyűlölöm a cigányokat?
Az tuti, hogy ilyet egy cigány nem ír le!!! KAMU!!!
Undorító, hogy minden cigányt le akarsz járatni, holott nem mindegyik cigány lop, csal, hazudik!
Én is ismerek ilyen cigány embert aki utálja a saját fajtáját, de néhány száraz ág miatt nem kell az egész erdőt kivágni.
Szerintem nektek rendes embereknek össze kéne fognotok és irányító, befolyásoló helyzetbe kellene kerülnötök. Egyszer - reméljük - eljön ez a nap is.
Ha nem vagy cigány, csak mondod, akkor jó mulatást!
Ha valóban cigány vagy, akkor ne utáld a fajtádat! A gyűlölködés nem vezet sehová. Inkább próbálj meg példát mutatni, hogy hogyan is lehet élni... A cigányok a cigányokra jobban hallgatnak, mint a magyarokra. Ha egy cigány mondja nekik, hogy "hé, koma, a lopás bűn, menj inkább dolgozni, látod, én is így teszek", akkor már inkább elgondolkodik rajta...
Nem kiirtani kellene őket, hanem rádöbbenteni, hogy tarthatatlan, ahogy jelenleg a többségük él. Vagy beilleszkednek, és a magyarok szabályai szerint élnek, vagy továbbra is utálni és gyilkolni fogják őket... Szerintem még a legmegátalkodottabb magyar rasszista sem tud utálni egy becsületesen dolgozó, törvény ellen nem vétő, gyerekeit iskolába járató, stb. cigányt.
Úgyhogy ne undorodj tőlük, hanem használd ki a helyzeted, és mutass nekik jó példát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!