Gáz ha cigány létemre már már gyűlölöm a cigányokat?
Nem baj hogy nem tetszenek az ilyenek.
Én is ismerek egy-két cigányt és nagyon jófejek.
Ha minden jól megy egy Cigány sráccal megyek majd párost kajakban egy versenyen.
a Legfontosabb a saját"fajtád" közt ezt ne nagyon hangoztasd mert nem szeretném hogy szétkapják a búrád.
Nem azért mert cigány vagyok nagy magyar vagyok de az olyanokkal akik nem ártanak másoknak avval nincs bajom
hát én aztmonodm h minden cigányba benne van az a késztetés h lopjon,csaljon,hazudjon meg gyilkoljon. kicsit se furcsa h m.o-n a bűncselekmények felét cigányok követik el?! és erre azt mondják h nincs CIGÁNY BŰNÖZÉS de VAN. hihetetlen módon tudom utálni az élősködő semmire való cigányokat és szerintem nincs kivétel. csak egy pár mondatot másolok be és nézzük..
-Vidáman ugrálnak házuk romjai felett a felsőzsolcai cigányok - tudják, kapnak másikat.
-"Rend van": összeverték a többszörös visszaeső cigók az erdőőrt
-Meggyilkolták, mert a cigányokra merészelt szólni
-Gyilkolni akarok – mondta a börtönben levő ork
-Megint combszúrással gyilkoltak a cigányok
-"Rend" van: feltörik és elfoglalják a házakat a cigányok
-Életveszélyes állapotban a cigányterror legújabb idős áldozata. (Kis híján agyonverte áldozatát egy rabló az éjszaka a Baranya megyei Véménden. A férfi egy egyedül élő 80 éves asszonyra tört rá otthonában és brutálisan megverte 5 ezer forintért.)
-Ezért kell nyaraltatni a cigányt: kifosztották a társaikat Zánkán a fiatal bűnözők
-Szamurájkarddal vágták ketté a kutyát a cigányok
na és még tudnék másolni hasonló mondatokat. és mi ezeket a semmire való "embereket" támogatjuk..mi van itt kérem? undorítóak egytől egyig. és a cigányok háborognak a magyar gárda ellen ? mert van egy olyan erő aki igen is kimer állni ellenük és nem félnek egy ilyen semmire való fajtól. mocskos féreg az összes cigány !!!!!!!!!!!
Azért ne szidjuk a cigányokat gyűjtőnéven... igenis vannak olyanok akik normálisan meg tudnak élni, becsületesen megdolgoznak a pénzükért
Bár ez annyira ritka számba megy hogy senkit nem érdekel. Én találkoztam már ilyennel és nagyra becsülöm. Azok, akik meg lopnak csalnak, le kéne vágni és bedarálni a Dunába. Mi az, hogy megélhetési cigánybűnözés? Ha valaki nagyon akar munkát, szerez... az más kérdés, milyet.
ennyi a véleményem, lehet érte szidni, de én kiállok mellette
http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc&feature=player_em..
ezt is cigány mondta...sztem simán lehet, hogy Ő is az, és legalább értelmes is!!!
Sziasztok!
1x is figyelmetekbe ajánlanék egy videot: http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc&feature=player_em..
2x NINCS olyan h rendes cigány! Nincs olyan h csak 70% vagy 80% az összes cigány lop csal hazudik...
Míg azt látom az 1-es villamosról h cigány GYEREK alig volt több 13 évesnél és az öregasszony táskájában matat és mire a villamos elment mellettük addigra már kivette a tárcáját!
Még 1 pl!
Míg ÉN este haza felé a MUNKÁBÓL mert ugye a emberek 50% nem dolgozik mondjuk nem csak a cigányok .....
DE vissza térve megyek haza felé és bekostolnak a buszon h "teso mennyi az idö" vagy egyéb habi dumával mikor vannak 10-en akkor és van rendes cigány????????
vagy az iskolákban ugyan ezek mikor mennek a lehuzások akkor is van rendes cigány????
Kérdezem én az a rasszizmus HA ezek miatt utálom a cigányokat h: meglopnak ,kostolgatnak, kifosztják a nagyanyámat betörnek lopnak csalnak hazudnak ???
akkor ÉN rasszista vagyok.....
Köszönöm h végigolvastátok a véleményem....
Nem gáz, főleg hogyha látják rajtad hogy érdekel az élet és magasabb végzettséged is lehet.
Ne add fel. Ha ők nem változtatnak magukon, akkor tedd meg te;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!