Miért vesznek az emberek a parjukkal lakást?
Rengetegszer olvasom itt is hogy mindenkinek az a nagy célja, hogy egyszer albérletből saját lakásba költözzön. ( Nekem is hasonló a cél)
Kérdezem én, ha a saját lakás mindenkinek ekkora célja, miért olyan hülye mégis valaki hogy talál egy part magának és azzal vesz lakást? Minek? A nagyon nem lesz a sajatod, de a teljes pénzt se tudod kivenni belőle..
Tudnak esetleg olyanok írni akik másik emberrel vettek lakást? Proballak megérteni titeket.
22/L
52: 3D-s?
Én is szerettem volna, de sajnos hullik a szempillám.
50. " az ex párom rakott hozzá pár millió Ft-ot, így lett meg."
Szóval te sem egyedül szedted össze, ill. - ha jogilag nem is, de fizikailag - az exed pénze is benne lesz a lakásban.
Szép. :)
42!
Nem írta melyik országrészen lakik, én a saját, azaz Győr környékéből indultam ki.
Kérdező írta az önerő 3/4-vel rendelkezik, így saját környékemre viszonyítva egy normális panel is 25-30 millió körül van. És a "gettós" részeket nem veszem figyelembe, mivel ilyen környéken kevés ember szeret (vagy kényszerből) élni.
Saját véleményem és nézőpontom: de én 45 m2-nél kisebb lakást nem vennék. Mert nekem szükségem van egy privát lyukra amit ekkora lakásnál szobának neveznek a 6-8 m2-vel. 28 m2-él minden egy kupacba, kb a mosógép az éjjeli szekrény. Lehet nagyok az igényeim, de szerencsére megtehettem hogy ennél nagyobba lakok.
A másik dolog, én nem költöznék panelbe, valaki szereti én nem! Szóval csak tégla lakások árát vettem figyelembe.
58: hát akkor elég álságos az egész kérdésfelvetésed.
Lehúztad az exedet, ugyanakkor meg kritizálod azokat, akik normális házassági jogviszonyban közösen vesznek lakást.
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!