A cigány emberek, hogyan bánnak az párjukkal?
@13:21
Ez nem egészen úgy van ahogy gondolod.
Az autentikus hagyományos cigány kultúrában nagyon le van nézve a nő. Azért van hogy a konyhába serénykedjen, kiszolgálja a férfit, bármiféle családi kérdésben neki kuss a neve.
Elmész Gyöngyösorosziba, és láthatod.
Legutóbb lábasok repkedtek ki egy ablakon az úttestre, ott kerülgettem őket. Másik háznál meg őrjöngés, és mintha valakit vertek volna.
13:38
Az autentikus magyar kulturában is le van nézve a nő.
De már nem abban a kulturában élünk (legalább is a többség).
Általában a nő az alsóbbrendű. Kiszolgálja a férfit.
Ha mennek mondjuk vásárolni, a férfi megy elöl, a nő hátul viszi a cuccokat, kullog a pasi után.
Elfogadott náluk hogy a férfi félre lép. A nő viszont nem teheti meg. stb
Vannak persze kivételek, ismerek pár normálisat is.
Borsodban élek, sok cigány van a környezetemben.
Ekkora baromságokat! :D
Cigány vagyok , Magyar a párom sosem néztem le vagyvertem meg .... sőt környezetemben, családban sincs ilyen. Pont , hogy náluk volt az hogy kikelet szolgálni a férfiakat, mesélte pl.: Apukája a levest nem volt képes kimerni magának, vagy ha nem délben volt ebéd kiabált nem szólhatott bele se ő sem az Anyukája semmibe. Ez az egész rokonsagukra igaz, a nők elnyomva és Magyarok!
Hozzánk is költözőt barátném mert nem -bírta otthon. Azóta van nyugodt élete. Erről ennyit.
@08:28
Attól hogy ti nem tartjátok ezeket a begyepesedett szokásokat, nem azt jelenti hogy nem léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!