Az emberek egyszer elkezdik unni egymást, ha sok időt élnek együtt? Kollégiumban vagy a párjukkal, stb.
Mármint mindig így van, csak valaki hamarabb valaki később ?
Egy lányismerősöm 5 éve él egy koliszobábanban a barátnőjével és remekül elvannak, egy másik lányismerősöm a szerelmével élt egy koliszobában 4,5 évet, tényleg irigylésreméltóan nagy szerelem volt, eljegyzéssel, aztán nagy meglepetésre főképp a kolis együttélés okozta gondok miatt szakítotak (pedig a fiú 28 volt már, a lány 25, nem annyira fiatalok és sok közös céljuk volt - közös művészeti galéria, honlappal, lakással...stb., mert művészetet tanultak).
Szerintem amelyik szerelemnek vége van az el sem kezdődött:P
Amúgy nem tudom én nem hiszek ebben. Több évtizede tartó házasságokat látok magam körül: nagyszüleim, szüleim, párom szülei.
A párom szüle pl. több mint 25 év után is annyira-de annyira szeretik egymást, hogy öröm nézni, ahogy egymásra néznek...szerintem sosem unták egymást. Mondjuk a férfi annyira temperamentumos, humoros, hogy mellette nem is lehet:D
Vagy a nagyszüleim, akik több mint 51 éve házasok...sosem unták egymást és még most is csillog a szemük ha egymásra néznek...
Én több mint 3 éve vagyok a párommal és bárcsak össze tudnánk már végre költözni, akkor teljesülne minden kívánságunk. Mi sem unnánk meg egymást...
úgyhogy összességében a válaszom: NEM :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!