Miért vesznek az emberek a parjukkal lakást?
Rengetegszer olvasom itt is hogy mindenkinek az a nagy célja, hogy egyszer albérletből saját lakásba költözzön. ( Nekem is hasonló a cél)
Kérdezem én, ha a saját lakás mindenkinek ekkora célja, miért olyan hülye mégis valaki hogy talál egy part magának és azzal vesz lakást? Minek? A nagyon nem lesz a sajatod, de a teljes pénzt se tudod kivenni belőle..
Tudnak esetleg olyanok írni akik másik emberrel vettek lakást? Proballak megérteni titeket.
22/L
Még ha nagyarányú a válások száma, kb. a házasságok fele megmarad.
Miért is ne vennének közösen lakást?
Nem kell válaszolnod....
Azért vicces, hogy vered a melled arra, hogy van 15 milliód (ami egy garzon lakásra sem elég amúgy), közben meg az exed adta hozzá a lóvét.
Még egyszer mondom: nézzél már egy szét kicsit a piacon.
Van két ember. Mindkettőnek van mondjuk 30 millió forintja (ami a mai világban elég sok önerőnek számít ám...).
Vagy vesznek mindketten 30 millióért egy 1 szobás szart, amiben egyedül elférnek, de ketten már nem, vagy vesznek közösen 60 millióért egy normális házat, ahol még a gyerek is elfér.
Na, melyik a jobb??
65: Téged mi feszelyez ennyire? Verem a mellemet 15 millióra? Hat ez aprópénz a Pesti lakásra amire vagyok..
A válaszom pedig az, hogyha 30 milliója van és drágább lakást akar, akkor miért nem gyűjt meg inkább ahhoz a pénzhez és vesz egyedül majd egy drágább lakást? Ezerszer jobb megoldás mint valakivel közösen venni.
Mondjuk remelem nekem soha nem lesz szükségem arra hogy ezen gondolkozzak ha lesz új párom 😊
68: de miért frusztrál téged ennyire, hogy mások másként gondolkoznak az életről???
Azokat is betámadod, akik mondjuk olyan ételt szeretnek, amit te utálsz?
Miért vagy ilyen "agresszív kismalac" mentalitású? Mitől lettél ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!