Miért vesznek az emberek a parjukkal lakást?
Rengetegszer olvasom itt is hogy mindenkinek az a nagy célja, hogy egyszer albérletből saját lakásba költözzön. ( Nekem is hasonló a cél)
Kérdezem én, ha a saját lakás mindenkinek ekkora célja, miért olyan hülye mégis valaki hogy talál egy part magának és azzal vesz lakást? Minek? A nagyon nem lesz a sajatod, de a teljes pénzt se tudod kivenni belőle..
Tudnak esetleg olyanok írni akik másik emberrel vettek lakást? Proballak megérteni titeket.
22/L
12: Igen, nekem igen.
Az első a létfenntartás, a második a szaporodás.
A biológiai ösztön is előrébb veszi a létfenntartást, mint a szaporodást.
Szerintem életveszélybe sodrod magad (és a gyereket is), ha nincs meg előbb a lakás.
A legtöbben, akik nem így gondolták, rámentek idegileg, egyik házasfél esetleg bele is halt.
Nekünk családon belül mindig így volt.
Különben én azt gondolom, hogy azért, mert a filmekkel elhitették, hogy az együttlakás a boldogság, szerelem jele.
Közben meg a 30+ éve együtt lévő ismert párokat kérdezgetik, hogy mi a titka annak, hogy ilyen régóta együtt vannak, és ilyeneket mondanak, hogy "sose költöztünk össze", "nincs közös fürdőszobánk", stb.
Az ember egy önálló territóriumot igénylő lény és neurotikus lesz, ha nincs egy saját territóriuma, ahonnan kiutasíthat mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!