Rengetegszer olvasom itt is hogy mindenkinek az a nagy célja, hogy egyszer albérletből saját lakásba költözzön. ( Nekem is hasonló a cél)
Kérdezem én, ha a saját lakás mindenkinek ekkora célja, miért olyan hülye mégis valaki hogy talál egy part magának és azzal vesz lakást? Minek? A nagyon nem lesz a sajatod, de a teljes pénzt se tudod kivenni belőle..
Tudnak esetleg olyanok írni akik másik emberrel vettek lakást? Proballak megérteni titeket.
5. Akkor neked fontosabb a gyereknél az, hogy 1/1 tulajdonos legyél egy lakásban?
2022. okt. 31. 20:17
12/175 A kérdező kommentje:
5: Igen, de szerintem minden józan eszű embernek. A saját lakás örökre egy biztos pont, a gyerekemmel meg semmire nem megyek ha a párom kirak a lakásból ami “közös” lenne
2022. okt. 31. 20:21
13/175 anonim válasza:
Akkor válaszolok én. 34 N vagyok és teljesen egyedül vettem lakást. Nem tervezek gyereket és a pár kapcsolattal is úgy vagyok hogy már jó ideje van másod állásom és hát kB 0 energiám van nem hogy párkapcsolat de hogy őszinte legyek itt mindent de mindent magamnak köszönhetek meg a szüleimnek mert ő náluk lakhattam míg nem gyűlt össze az önerő. Szóval még ha komoly kapcsolatom lenne neki kB akkor se lenne semmi köze a saját lakásomhoz teljesen KIZÁRTnak tartom. De ha eljutunk oda akkor majd lesz közös de hogy ehhez semmi köze az fix. De hogy őszinte legyek egyszerűen nincs bizalmam egy férfiban se hogy én vele közösen ház meg hitel lehet hülyének nézni de én racionálisan gondolkodom és marhára nincs kedvem utána ezeken osztozni vagy egy közös hitelt fizetni egy olyan félel akit már a hátam közepére se kívánok. Szóval köszönöm szépen most is fizetek hitelt de ez csak az én nevemre szól senkinek semmi köze hozzá és ez benne a lényeg.
2022. okt. 31. 20:23
14/175 A kérdező kommentje:
Akinek meg mindkettőre van lehetősége: miért lehet olyan hülye egy no hogy szül hamarabb minthogy saját lakása lenne? Minek? Sosem fogom megérteni.. talán akkor szülnek ha fixen azt mondana hogy ezért cserébe megkapom 1/1be a lakást amit kapunk.
15/175 A kérdező kommentje:
*a lakást amiben lakunk!
16/175 A kérdező kommentje:
14: Jól gondolkozol, sok sikert😊😘
2022. okt. 31. 20:24
17/175 anonim válasza:
Általában azért, mert full csövesek és így megkapják mellé a babanyomóka-csoki ajándék 30 milliót és bónuszként a hétüléses daciát. De csak tipp, szerencsére én még nem kerültem ilyen helyzetbe, mert már 11 éve tudtam venni kp-re lakást egy keresett fővárosi kerületben, így nem kellett közösködni senkivel az ajándék babapénz miatt.
39 F, incel.
2022. okt. 31. 20:25
18/175 anonim válasza:
A lakást általában az a szülő kapja meg használatra, akinél a gyerek marad. Szóval gyerekkel nem nagyon kerülsz utcára.
De egyébként ahhoz, hogy ne a csupasz segged maradjon, ha kirak a férjed, ahhoz nem kell feltétlenül egy üresen álló lakás, elég, ha van annyi pénzed, hogy ne kerülj szarba. Nem kell a semmire szülni, de azért az is elég vicces lenne, ha mindenkinek külön lakás kellene ahhoz, hogy gyerek legyen....
2022. okt. 31. 20:26
19/175 anonim válasza:
18: Cserébe egyedül vagy. Milyen remek üzlet:)
2022. okt. 31. 20:27
20/175 A kérdező kommentje:
20: Lehet egyedül van de nem kellett ingyen szülnie mint a sok idióta lány, akinek szülnie kell és meg egy lakása sem lesz utána cserébe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!