Gyerek mellett kupis ház? Ti is sok rendetlen anyát láttok?
Lehet mi vagyunk ufók akkor :D
Mi is ledolgozzok a napi 8 óránkat, megyünk a gyerekért, aki 8-15.30 van oviban, hazaérve egyikőnk játszik vele, másik elvégez ezt azt, vagy akár együtt 3-an,aztán még kimegyünk a játszóra, 6-7 között vacsora, valamelyikőnk fürdeti a gyereket, addig a másik még egyszer elpakol, aztán még általában játszunk egyet, meseolvasás, altatás. 8 körül alszik mióta már nagyobb. Van hogy még egyikőnk konditerembe megy, hol én hol a férjem, itt van az utcasarkon. Este még szoktunk egyet akár együtt filmezni, vagy inkább párom sorozatozik, én olvasok. Hétvége káoszosabb de akkor is nap végére rend van :) Ha beteg a gyerek és itthonról dolgozok mellette akkor azt szoktam, hogy délig koszolhat ahogy akar, aztán délben fél óra alatt elpakolok mindent, majd háromkor ha hazajön a férjem megint még egy fél órás pakolás. Nagyjából így mindig rend van, nincs órákig tartó takarítás meg nincs önfeláldozás soha, meg sarokba tett gyerek, meg vannak kellemes elfoglaltságaink nekünk is ;)
Ja, b+ hogy egy gyereked van 🤣
Egy gyerek mellett olyan patika lakásom volt, pedig nem is takarítottam.
Na igen, én is azt nem értem, miért beszélnek itt egyesek ablakpucolásról, meg órákig tartó takarításról.
Nyilván vannak hosszabb feladatok, de azok nem mindennaposak. Ami mindennapos, azok rövid kis feladatok, na meg ahogy írták többen, fenntartani kell a rendet, nem mindig hagyni elkupizódni az egész lakást és az elejétől kezdeni.
De szerintem az is igaz, amit itt írnak sokan, vannak, akik szimplán igénytelenek ilyen szempontból, nem vágynak a rendre, jó nekik a kupi, a kosz, a káosz. Van egy nagy lakberendezési csoport, ott szoktak olyan képeket feltenni emberek, hogy sokszor csak nézek, hogy komolyan emberek ilyen otthonokban élnek? De hidd el, nekik nem tűnik fel, ez olyan, hogy aki nem tud leírni 3 mondatot magyarul helyesen, annak sem magyarázod meg, hogy buta. Az igénytelennek sem, hogy igénytelen, ő nem látja magát annak (és itt meg mindig nem arról van szó, ha valahol a játékok kint vannak a nappaliban, nem ilyen szintű dolgokról beszélünk).
65 Akiről írok is egy gyereke van. Na akkor?
3 gyerekes tesóméknál mindig rend és tisztaság van. Tökre nem függ a gyerekek számától de mondjatok még kifogást :D
Amúgy engem azóta kezdett el zavarni a kosz és a bordel, mióta gyerekem van. 🙈 Amúgy annak a hozzászólónak is igaza van, hogy ez NEM CSAK a nő dolga, de gondolom, a kérdező csak megszokásból tette fel így a kérdést, igazából úgy értette, hogy sok a rendetlen család.
Én napom is pakolászásból áll, ha itthon vagyok. Már sok mindenbe be tudom vonni a 3 éves lányom, de azért még nyilván nem ugyanolyan. Amúgy mikor alszik, pl. most, én igenis pihenek, bár van 1-2 játék a földön, de most inkább kávézok.🤣 Ha felkel, majd elrakjuk együtt. Szerintem nem kell annyira rágörcsölni, mondjuk hozzánk senki nem jön, bár nincs is sok kisgyerekes a baráti társaságban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!