Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy érdemes a fürdőkádat,...

Hogy érdemes a fürdőkádat, fürdőszobát kifertőtleníteni?

Figyelt kérdés

Most fogok beköltözni a lakásba, és az előttem lakók "nyomait" szeretném eltüntetni, és pláne a fürdőszobára eléggé háklis vagyok, hogy legyen teljesen tiszta, mielőtt használni kezdem.

Úgy gondoltam, hogy szivaccsal, domestosszal súrolom át az egészet. Az elég szerintetek? Vagy ti hogyan állnátok neki?

tegnapelőtt 07:52
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Ahogy eddig is fertőtlenítetted az előző fürdőszobádat.
tegnapelőtt 07:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazán fertötlenítésre semmi szükség, hacsak nem egy kórház fertözö osztályára költöztél.

Böven elég, ha normál módon kitakarítod.

tegnapelőtt 08:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Normál fürdőszobai tisztító,ezekben van vízkőoldó és fertőtlenítő is.

De ha félsz töröld át domestosos kendővel.

tegnapelőtt 08:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy #1 írta.

Csak előtte súrolószerrel, vízkőoldóval (ecet vagy citromsav) érdemes végigmenni a felületeken.

A domestos jó fertőtlenítésre, de ha van lerakódott vízkő a vécében vagy a kádban akkor azon nem segít és nem is tudja teljesen fertőtleníteni.

Nyilván látod hogy mennyire van kitakarítva és ennek megfelelően lehet hogy elég csak áttörölni fertőtlenítővel, de lehet, hogy feszítővasra is szükség van.

Az előző lakásunkba amikor beköltöztünk akkor derült ki, hogy totál igénytelenek voltak akiktől megvettük. Amíg bent volt a bútor meg minden cucc addig nem látszott. A vécé konkrétan olyan mocskos volt, hogy az ülőkét fel se lehetett hajtani a hátul rárakódott cucctól, belül meg a vízben körben majdnem fekete hugyköves lerakódás volt 2cm vastagon, alig volt hely ahol a víz mozgott. Undorító volt és a páromnak kellett először felfeszegetnie, leszednie az ülőkét, levernie a mocskot, mert én majdnem elhánytam magam amikor megláttam.

Szóval vannak fokozatok, úgy csináld ahogy neked megfelelő az eredménye!

tegnapelőtt 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!