Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Melyik vezeték nélküli porszív...

Melyik vezeték nélküli porszívót érdemes megvenni? Ami tényleg erősen szív.

Figyelt kérdés
nov. 23. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy dyson 100%-ban ki tudja váltani a vezetékes porszívót, de elárulom felesleges a nagy szívóerő. Kicsi könnyű gépet kell venni (50 körül már vannak jók) és naponta elő kell venni arra az 5 percre, így nem gyűlik össze a por.
nov. 23. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy Rowentánk van, tökéletes, mindennap használjuk. Két hetente a szőnyegek miatt elővesszük a rendes porszívót, azokon az azért sokkal hatékonyabb.
nov. 24. 11:33
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Ki a f@sz akar naponta porszívózni...??
nov. 30. 07:19
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan, jobb dolga nincs?
nov. 30. 07:20
 5/10 NigelB ***** válasza:

50 eFt-ért komoly porszívó nincs. Az vagy gyengge, vagy 10 percet bír. A csere akku csomag csak 20-25 eFt + munkadíj. Szart nem szabad venni. Pl. az Electrolux már használható kategória.

nov. 30. 07:47
 6/10 anonim ***** válasza:

3# Ez egy rendkívül jó kérdés, mert amúgy hogy őszinte legyek, akar a kis f*szom, de két gyerek, meg egy macska mellett azért megkívánja a helyzet és ebben a felállásban sokkal gyorsabb egy álló porszívó, mint a vezetékes, vagy akár egy robot.

2 voltam

nov. 30. 07:52
 7/10 anonim válasza:

Elsőkörben én is Dysont mondtam volna a szívóereje miatt, barátnőméknek van, szerették, de sajnos kb 2 évig használható, utána kuka mert meghal az aksija és csak utángyártott szarokat lehet kapni, amik 2 percet sem bírnak egy töltéssel. (V8 Animal)

Illetve a gyári aksi ideje sem valami combos, valahol 10 perc környékét bírt új korában egy töltéssel a magasabb fokozaton, de most ez már csak 2-3 perc.

Aksik készítésével foglalkozom, a gyári aksi felújíthatatlan, most rendeltem Kínából házat meg elektronikát, és rakok bele normális cellákat, kiváncsi leszek mit fog tudni azzal. Az elektronika letilt, a házból pedig azért kell új, mert pont olyan méretű cellák vannak benne (20700), amit lehetetlen kapni, szóval rakok bele 21700at. Viszont nyilván ha nincs ilyen ismerős a közelben, aki ezt meg tudja csinálni, akkor felejtős az egész, mint említettem az utángyártott aksik szarabbak, mint a gyári elhasználódva. Gyárilag 2.8Ah-t tudott, most fog 4Ah-t tudni, kiváncsi leszek rá.

Nekem pedig otthon Philips SpeedPro van, én azzal is teljesen meg vagyok elégedve. Nyilván kisebb a szívóerő, de a forgókefe miatt ugyanúgy felszed mindent a földről, cserébe többet tud üzemidőben.

nov. 30. 07:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Amióta megvettük a dyson V-15-öt nem kell elővenni a vezetékest. (kb. 1 év) A két szint között persze tölteni kell. Szőnyegre is tökéletes, csak át kell cserélni a fejet. A V-8-hoz képest életminőségi változás. Van mellete egy kis Makita, ha valahol vizes a padozat, vagy valami ocsmányság kerül a padlóra azt nem sajnálom. Mást nem ismerek, nincs összehasonlítási alapom.
nov. 30. 08:47
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as folytatása. A régi V-8 animalt anyósomnak adtuk, csak vettem hozzá opti-flufy fejet. Az 53 m2-es kis lakást még végig bírja a 4-éves aksi. Bennünket elkerült a fentebb részletezett aksi-horror. Talán azért, mert soha nem tartottuk fali állványon, csak akkor kapott töltőt, ha lemerült.
nov. 30. 08:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekünk Gorenje van, azt hiszem 40 körül vettük, nekem teljesen megfelel. Én parkettán és kövön használom, teljesen jó.
jan. 8. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!