Melyik vezeték nélküli porszívót érdemes megvenni? Ami tényleg erősen szív.
50 eFt-ért komoly porszívó nincs. Az vagy gyengge, vagy 10 percet bír. A csere akku csomag csak 20-25 eFt + munkadíj. Szart nem szabad venni. Pl. az Electrolux már használható kategória.
3# Ez egy rendkívül jó kérdés, mert amúgy hogy őszinte legyek, akar a kis f*szom, de két gyerek, meg egy macska mellett azért megkívánja a helyzet és ebben a felállásban sokkal gyorsabb egy álló porszívó, mint a vezetékes, vagy akár egy robot.
2 voltam
Elsőkörben én is Dysont mondtam volna a szívóereje miatt, barátnőméknek van, szerették, de sajnos kb 2 évig használható, utána kuka mert meghal az aksija és csak utángyártott szarokat lehet kapni, amik 2 percet sem bírnak egy töltéssel. (V8 Animal)
Illetve a gyári aksi ideje sem valami combos, valahol 10 perc környékét bírt új korában egy töltéssel a magasabb fokozaton, de most ez már csak 2-3 perc.
Aksik készítésével foglalkozom, a gyári aksi felújíthatatlan, most rendeltem Kínából házat meg elektronikát, és rakok bele normális cellákat, kiváncsi leszek mit fog tudni azzal. Az elektronika letilt, a házból pedig azért kell új, mert pont olyan méretű cellák vannak benne (20700), amit lehetetlen kapni, szóval rakok bele 21700at. Viszont nyilván ha nincs ilyen ismerős a közelben, aki ezt meg tudja csinálni, akkor felejtős az egész, mint említettem az utángyártott aksik szarabbak, mint a gyári elhasználódva. Gyárilag 2.8Ah-t tudott, most fog 4Ah-t tudni, kiváncsi leszek rá.
Nekem pedig otthon Philips SpeedPro van, én azzal is teljesen meg vagyok elégedve. Nyilván kisebb a szívóerő, de a forgókefe miatt ugyanúgy felszed mindent a földről, cserébe többet tud üzemidőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!