Melyik kézi morzsa+porszívót érdemes megvenni? Márkára gondolok?
Akinek van, melyik vált be? Napi takarításhoz kellene és nem nagy takarításhoz, tehát csak a napi koszt(por,kutyaszőr stb.) felszedni vele. Melyik elég erős ehhez?? Laminált padlóm van és pár szőnyeg, azokról kell eltávolítani.
Várom a tapasztalatokat.Az ár is számít persze:)
Az imetec ha van valakinek az, hogy szuperál??
Nekünk elektrolux van, kb 1 éve vettük, mert nem akartam minden nap elővenni a nagy porszívót.
Imádom, csodálatos, fantasztikus, ódákat tudnék regélni róla. Aki ezt feltalálta, az okos volt.
Arra viszont figyelni kell, hogy kb 70-80 m2-t tud egyszerre az akumulátor miatt feltakarítani, utána lemerül, de 1-2 óra múlva újra lehet használni. Szőnyeket, parkettát, követ egyaránt szépen feltakarít.
A miénkből ki lehet szedni külön a morzsaporszívót, azzal a babám etetőszékét szoktam takarítani.
ilyen:
Hány W-os??
Köszi:)
Sajnos nem tudom, a papírjait valahova elraktuk, a gépre nincs ráírva, megnéztem.:(
De jó erősen szív!
Kerdezo,
Mi a baj? Milyen valasszal? Megirtam, amit en tapasztaltam. Itt nincs ejszaka, 10 oraval elorebb vagyok mint Ti. Mondjuk ha az is lenne, semmi kozod nem lenne hozza, igaz?
"FromOz" -nak!
Nem Neked szólt a kérdező megjegyzése. Volt egy furcsa, elmebeteg hozzászólás valakitől, nem is értettem, valaki morzsálódó kézről írt, azt hiszem. Goromba és egyáltalán nem volt vicces. Már törölték a moderátorok, biztosan nem olvastad.
Én az Elektroluxos vagyok.
Azért vettük ezt a típust, mert egy ismerősöm minden nap használja már 3 éve, és semmi baja. Nem kellett akkut cserélniük eddig.
Remélem nekünk sem kell majd, igaz, még csak 1 éve van meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!