Milyen porszívót érdemes venni?
Ne OPUS vízszűrőset! Nekünk az van semmit nem szív. Engem is érdekelne milyen normális pórszívók vannak.
Régi ETA, Simens, azok jók voltak. Nagyon hamar fel lehetet velük szívni a port, mindent. Szívem szerint használtan vennék valami régit.
2011. szept. 18. 14:02
2/13 A kérdező kommentje:
Nekünk is régebben Siemens volt, és az elég jól működött.
Sokan mondják,h érdemes HEPA szűrőset ám venni.
nekünk Gorenje VCK 1300EA-van,jó erős a szívása és csak 1300w-os,elég jó minőségűnek tűnik rajtan minden,szerintem nagyon jó kis porszívó és már legolcsóbb helyen kapni 8475ft -ért,drága helyen pedig 10975ft az még mindig 15 alatt van.
2011. szept. 18. 14:16
[link] csatlakozom én is a siemensesekhez nekem is az volt ez a tipusú 7 éves volt és én is bedőltem a porzsáknélkülinek és akinek eladtam ezt a porszivómkat nagyon jol járt vele én elhittem hogy csak kiöntöm a tartályt és ennyi a takaritás ahha venni hozzá szűröket azt is porolgatni most ott tartok hogy kidobom még csak 3 honapos de egy rakás szemét elgyengült a szívás semmit sem ér most fogok venni szerintem samsungot arrol jókat hallottam
2011. szept. 18. 14:44
Valaki nem tud olyan megoldást, hogy az erkélyre telepítek egy "dobozt" és egy hosszú csővel az egész lakást kitakaríthatom úgy, hogy nem fújja bent a levegőt. Vagy olyat, aminek bent van a doboza (motor) de ki lehet vezetni egy csatlakozáson át a kifúvott levegőt az ablakon-erkélyen. A lényeg, hogy bent ne fújjon semmit, mert akármlyen porszívó lehet, xart se ér, ha a "szűrt" levegővel felkavarja a lakást.
2011. szept. 18. 15:01
semmiképp sem porzsákosat. az egy élet, mire kirázod belőle a port, ráadásul egy része benne is marad.
tartályosat vegyél, azt csak kiöntöd mint egy teáskannát, és el is tudod mosni :)
nekem samsung van már 2 éve, és nagyon elégedett vagyok vele. a filtert mosógépben kimosom, és szív mint állat :)
2011. szept. 18. 17:34
7/13 A kérdező kommentje:
milyen fajta pontosan és mennyibe kerül?
Nekünk Gorenje Ocean Clean porszívónk van,ciklonos,1800W.Ez nem porzsákos,én imádom,a férjem időnként az egészet el szokta mosni.Csendes és alapos.Ehhez a porszívóhoz vettünk külön egy turbófejet,szerintem ez sokkal inkább számít mint maga a készülék.Bele van építve egy forgó fejrész,ez seper/kefél,miközben szív is,nem olyan nehéz tolni a szőnyegen,elvégzi a munkát helyettem,ráadásul jól felborzolja a szőnyeg szálait.
2011. szept. 18. 21:11
2011. szept. 18. 21:12
Hepa szűrős, műanyag portartályosra esküszöm! Amióta ilyen van, nem is vennék mást! Nekem Philips van.
A port csak kiöntöm a kukába, a szűrőt meg néha elmosom zuhany alatt, és megszárítom.
2011. szept. 19. 17:00
Kapcsolódó kérdések: