Melyik robotporszívót érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Az is elég ha csak porszívózik, nem muszáj,hogy fel is mosson.Illetve mire kell figyelni vásárláskor?
Teljesítmény, űrtartalom ilyenekre gondolok.
2020. szept. 24. 08:02
1/4 anonim válasza:
Mi ezek alapjan xiaomi - t vettünk. Osszehasonlitottuk ezeket a parametereket. Olcsobb volt, mint a Samsung. Anyumeknak egy noname volt, nagyon nem voltak vele megelegesve. Samsunggal sem. A mienket elvittek kiprobalni. Samsungot is visszavittek, majd rendeltek egy xiaomi t. Mobilrol, be tudom inditani, mire hazaerek kesz is van, nem akad fent a szonyegen, nem teved el, szepen takarit, nagyon klassz. Egy hatranya van az osszesnek, mivel kerek, hiaba van egy kis karon kefe a sarkokat kulon meg kell csinalni nehaa. Kulfoldrol is megrendelheto, ugy egy picit olcsóbb.
2/4 anonim válasza:
És meg azt felejtettem el, hogy a vilag legklasszabb dolga! Nalunk mindennap, megy. Eszmeletlen h mit szed össze kb ugyis h alszunk reggelizunk egesznap dolgozunk(12ora)es hazajovunk furdeni, enni aludni.
3/4 anonim válasza:
Electrolux pure i 9.2. Drága, nagyon drága, de baromi jó. Sokkal nagyobb a tisztaságérzet a házban mióta van. Könnyű tisztítani, csak ajánlani tudom.
4/4 anonim válasza:
Nálam amik szempontok voltak a vásárlásnál:
- programozható legyen applikáción keresztül is
- beférjen nagyjából mindenhova
- könnyen lehessen szétszedni ha kell, pl takarítás céljából
Ezek alapján egy iRobot Roombára esett a választásom. Nem új modell volt, kifutó széria egyike. De nagyon meg vagyok vele elégedve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!