Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Érdemes ki vasalni vagy nem?

Érdemes ki vasalni vagy nem?

Figyelt kérdés
Mióta szárító gépet használok nem igazán vasalok, barátnőm szerint meg kell utána is főleg selyem blúzokat ingeket mert azon látszódik a gyűrődés. Hiába mondom neki hogy nem. Ő még pizsamákat háloingeket is vasalja mert puhább tőle az anyaga. Most ez komoly? Érdemes még vasalni is? Mert szerintem meg tök felesleges

dec. 29. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahány ember annyiféle, én nem vasalom, de ha valaki vasalja mert neki úgy jó az már az ő dolga.
dec. 29. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Ízlés dolga, de ha vasalok, akkor ugyanarra a polcra 2x annyi póló fér, meg azért igényesebben is néz ki az ember ha kivasalt ruhát vesz fel.
dec. 29. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Nálunk szerencsére nincs ilyen vasalási mánia, kb akkor kerül elő a vasaló ha épp valami eseményre kell menni "ünneplő" viseletben.
dec. 29. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha látszódik a gyűrődés, vagy csak nem elég sima a blúz, vagy ing, azt kivasalom, de kb ennyit vasalok.
dec. 29. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Én pl ingeket be sem teszem a szárítóba, mert olyan gyűrődéseket tesz bele, ami kivasalhatatlan. Viszont amit a gépbe szárítok, azok közül semmit nem vasalok ki. Ha rögtön kiveszem, amikor lejár a gép, és még melegen kirázom, szinte olyan, mintha ki lenne vasalva.
dec. 29. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Van aki még az alsóneműt is Vasalja.

Nem kell vele foglalkozni.

tegnapelőtt 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!