Milyen szárítógépet érdemes venni, ha nem akarok vasalni sem?
Azért ennél alaposabban olvass utána a szárítógépnek. Teljesen nem tudod majd megszűntetni a teregetést. Illetve nem úgy működik, hogy lejárt a mosás, beszórod a szárítóba és kész is. Vagyis teheted így is, csak minimum egy számmal kissebbek lesznek a ruháid. Programoknak megfelelően kell válogatni: pamut programra csak pamut ruha, szintetikusra csak szintetikus stb. Ha van/lesz Mix program a gépeden érdemes azt használni, de nem automata időre hanem programozd be manuálisan, mármint az időt.
Ahogy én használom: zoknik, alsónadrágok, bugyik: pamut program; polók, felsők, ingek: mix, vagy kímélő program; törölközők, ágyneműk: pamut program. Nadrágokat, farmereket nem teszek bele.
Az elejen én is azt gondoltam, hogy csak beszórom elindítom azt kész. És amikor lejárt a gép akkor ért a meglepetés, hogy minden összement...
Egyébként egy 240 ezer forintos hőszivattyús Aeg gépet használok.
Illetve még ne lepődj meg: az első pár használat után semmi öblítő illata nem lesz a ruháknak. Az okát nem tudom, de pár menet után megszűnik és nagyon finom illata lesz a ruháknak.
Ha megfelelően válogatod szét a ruhákat, egyeltalán nem kell vasalnod és tényleg nagy segítség lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!