Gyerek mellett kupis ház? Ti is sok rendetlen anyát láttok?
A férfi is tartson maga után persze, az én férjem se a rend példánya, de annyira azért eljut ő is, hogy a szennyes ruháját bedobja a szennyesbe, a szemetét a szemetesbe teszi, a kenyeret visszateszi a kenyérkosárba, a tejet a hűtőbe. Ha el nem is mosogat a koszos edényt beteszi a gépbe vagy a mosogatóba. Elég fura hogy valakinek ezek nem természetesek.
Mondjuk mikor otthon voltam 3 évig ő meg kelt hajnal 5-kor nekem nem jutott eszembe, hogy ő takarítson délután 5-kor, éppen elég segítség ha megfürdette a gyereket vagy elvitte egy órára sétálni vagy valami. Aki szerint a dolgozó férjnek kellene még munka után takarítani az megint érdekes. Más ha már mindketten dolgoznak, akkor tényleg tegye magát oda jobban
Ha nálatok ennyi dolog van csak, hogy a tejet a hűtőbe kell tenni, akkor az valami csoda hely.
Képzeld, nálunk is a hűtőben van a tej, a szennyes meg a szennyeskosárban. Ettől még nem lett rend, sőt tisztaság sem lett hirtelen. De tudom, arra már elég az a híres félóra.
Na ezért nem hívtam én fel soha senkit a "játszóról", hogy aztán rajtam köszürlje a nyelvét ;)
Igaz barát nem szól be. Ő tudja, hogy mi a fontos, mi a nem. Akinek pedig nem tetszik, hogy milyen a lakásom: vagy jöhet takarítani vagy ne jöjjön fel.
És hogy gyakorizás helyett takarítsak, sajnos 10 kilométerről nem megy.
"Csak arra megy ki,hogy ki itt a szuperanyu".
De miért szuperanyu az, akit nem esz meg a kosz és rendetlenség? Ne is teregess fél kézzel meg nehogy hisztizzen fél percig a gyerek, míg bepakolsz a mosogatógépbe, mert biztos lelkisérült lesz tőle, hogy meg kell tanulnia egyedül is elfoglalni magát pár percekre. Aztán csodálkozol, hogy 5 évesen sincs el magában egy percre sem.
Most ilyen alapon nálatok meg arra megy ki az egész, hogy mentegessétek magatokat, amiért igénytelen sz*ranyák vagytok, akik ugyanezt az igénytelen mentalitást adjátok át a gyereknek. De olyan fura amúgy, míg gyakorizol, addig nem sír érted a gyerek és nem lóg rajtad, csak, mikor teregetni kellene? 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!