Gyerek mellett kupis ház? Ti is sok rendetlen anyát láttok?
Ket gyerekem van,egy 9 eves es egy 10 honapos...nem viselem el a rendetlenseget...naponta ketszer is elmosogatok,mindig pakolok,a jatekokat 100 alkalommal is elrakom ha kell.
Vannak napjaim mikor nem akarodzik elpakolni.olyankor este csinalom meg,de nekem reggelre rend kell hogy legyen 😅
De látod, kérdező, itt is megvannak a kifogások, gyakorin 20 soros kommenteket írni belefér, elpakolni gyorsan nem :D
Mondjuk én azt sem értem, mi az a borzasztó rendetlenség, amit egy gyerek tud csinálni, pedig van 2. Persze, kipakolják a játékokat, ledobták a kanapéról a párnát, kiborítanak valamit, de az, hogy ott vannak a játékok a szőnyegen, nem kupi.
De amit írsz, hogy 3 napos kosz az asztalon, meg folyik ki a szennyes, meg ilyesmi, azt én sem értem. Ezek pár perces dolgok. Én is reggel felkelek, gyorsan bedobok egy mosást, 2 perc. Reggeli után elpakolok a pulton, letörlöm az asztalt, 3 perc. A tiszta száraz ruhákat este kiborítom, leülök a nappaliba, jö a gyerek is, együtt összehajtjuk, vagyis én hajtom, ők játszanak vele, de gyorsan megcsináljuk, elpakoljuk.
Egy héten kétszer letörlöm a WC-ket, csapokat, pultokat, zuhanykabint, ez 15-20 perc. Ja, és én főzök is 2-3 naponta.
Szóval nem értem, más hogy nem tudja ezt a párszor 2-3-5 percet rászánni a rendrakásra.
De látom sokan nem értik. Van különbség a minden nap felmosás között meg aközött hogy a koszos pelenka ott van a játékok közt a földön, penészes tányér az asztalon ahova a gyereked leültetnéd enni valamit vagy nem lehet valakinél leülni mert mindenhol játék, szennyes alsógatya meg könyv meg minden anyámkínja.
Sosem mostam fel minden nap, szóval ez nem volt jó találtam, porszívózni szoktam minden nap, de felmosni eszem ágában sincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!