Hívők akik szó szerint akarjátok venni az özönvíz sztorit, nem gondolkodtatok még el rajta hogyhogy az egész világon semmi nyoma egy globális áradásnak?
Kedves Anahystor
Úgy látom kedden vagy szerdán lesz időm válaszolni Neked
Üdv
BGB
Kedves Anahystor
Úgy látom semmilyen érvet nem sikerült találnunk, hogy a tudományt több évszázada mérgező ateista alaptannak - miszerint a világunkat nem tervezhette és hozhatta létre egy nálunk magasabb dimenzióban lévő Intelligens Létező, akit mi Istennek hívunk/ bár Jézusnak az Apja/. - bármiféle tudományos alapja lenne.
Sőt mint rámutattam az erre épülő logikák, pld. hogy a világunk a Semmiből a (nem létező) Véletlen tervezése alapján jött létre, minden tudományos törvénynek és tapasztalatnak ellent mondanak.
Tehát az ateizmus alaptana nem egyéb primitív tudománytalan hit.
Ezt véssük kőbe.
A tudomány viszont a Biblia legképtelenebbnek tartott állítását is igazolta, hogy létezik egy időn kívüli dimenzió. Az idő nem Alap Dolog.
Az az Alap Dolog, hogy nincs Idő! Mindennek innen kelett indulnia.
Az idő tehát egy nagyon bonyolult mesterséges szerkezet amit 13,7 milliárd évvel alkottak meg. Nyilván csak időn kívüli lények hozhatták létre. Mint a Biblia egyenes logikája mutatja Minden háznak tervezője van akkor a sokkal bonyolultabb 300 milliárd sejtből álló embernek is tervezője kell legyen és az emberi testnél még sokkal bonyolultabb Időnek is tervezője kell legyen. Méghozzá Időn kívüli.
/A mi tudományunk eddig annyit tud róla, hogy valami gunilepedő szerű anyag mivel a tömegek meggörbítik, és hogy rat rá a gravitáció, módosítani kell a GPS műholdak óráját mert máshogy telik az Idő ott ahol kisebb a gravitáció.
Az özönvíz tudományos bizonyítása a néprajz kutatás segítségével Megtörtént ! A világ minden tájáról származó ősi emlékek olyan szignifikáns egyezést mutatnak, hogy még az ateista hitű cikkíró is magyarázatért kiállt mivelhogy ez nem lehet véletlen. Sajnos az ateista vallás tudományos Szent folyóiratában a Nature-ben sem mernek foglalkozni ezzel a kérdéssel, mivel a válasz annyira egyértelmű. Ez az emberiség Közös emléke !
Egy valamire való tudós sem merné ezen leírások korrekt elemzése után azt állítani, Amerikától Kínáig mindenhol az találják ki hogy ők a Nagy Vízözönt túlélt 8 embertől származnak.
Az ateisták azon gyengécske érvelése, hogy hát történnek katasztrófák meg helyi kis áradások stb. és azokat szőtték bele a mondáikba, könnyen cáfolható hiszen az áradásnál sokkal gyakoribb és pusztítóbb katasztrófák tűzvészek, földrengések, tornádók stb. is történtek.
Tehát meg kéne nézni az Özöntűz az ÖzönFöldrengés stb mondákat ahol a népek a világ tájain e- katasztrófát egyedüliként túlélt emberektől származtatják magukat. Egy baj van, hogy ilyenek nincsenek.
Amennyiben neked tudomásod van ilyenekről kérlek sorakoztasd ide mint ahogy én tettem, és megvizsgáljuk.
Addig viszont egyértelmű, hogy ez egy közös emlék.
Véssük kőbe ezt is.
Kedves BGB!
"Tehát az ateizmus alaptana nem egyéb primitív tudománytalan hit."
Bármit kőbe véshetsz. A kő elviseli.
Ettől ez a kijelentésed még mindig totális ostobaság (bocsánat!).
Továbbra sem értem, miért beszélsz folyton az ateizmusról.
Ebben a témában nem kívánok egyetlen szó, érvet állítást sem tenni a továbbiakban, mert már a kelleténél tízszer többet foglalkoztunk vele teljesen feleslegesen.
Azt gondolsz róla amit akarsz.
Éppúgy én is.
DE, mint már említettem:
A vízözönhöz, mint történelmi eseményhez semmi köze sincs (nem lehet) a szemlélő világnézetének!
Én ezt vésem kőbe.
Kár ennyi időt elvesztegetned olyan válaszok megírásával, amik egyetlen aprócska lépéssel sem visznek közelebb az alapkérdés megfejtéséhez.
Ez pedig még mindig az: valóban volt-e vízözön. Van rá bizonyítékod vagy sem?
"Az özönvíz tudományos bizonyítása a néprajz kutatás segítségével Megtörtént !"
Hoztál rá érveket, melyek egyik olvasata a megtörténtére utal, egy másik olvasata pedig (melyre utaltam) nem teszi azt szükségessé.
De megint csak azt mondom, hogy kinek van igaza, nem ezen az úton lehet eldönteni, mert ezt az EGYÉB bizonyítékok teszik majd egyértelművé!
Lépjünk tehát tovább a tételes bizonyításra mert ezen az ezerszer lerágott csonton (néprajz) nem kívánok tovább rágódni.
Van igen sok olyan konkrétan vizsgálható kérdés, ami megerősítheti, vagy kizárhatja egy esemény megtörténtét.
Miért nem akarsz ezekről beszélni????
Miért van olyan érzésem, hogy szánt szándékkal kerülöd ezeket a kérdéseket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!