Kedves ateisták, ti miért tekintitek a hitet rossznak, tudva azt, hogy a ti világnézetetek még sokkal rosszabb?
Bocsika, nekem nincs türelmem a vérmesen előadott szép, színes hasonlat-, meg demagógia katyvaszok végigszenvedésére, mert már meguntam ezeket az országgyűlésről készült TV összefoglalókból is. A kalapom mellé tűzhetem a többi kiszáradt kóró mellé azt is pl. amikor valami nagyszájú politikus harsogja, hogy az ő pártja tarja a legfontosabbnak rendbe tenni az oktatást, meg az egészségügyet...stbstb... azután felszólal a másik, aki még hangosabban és még lelkesebben hurrogja le az előzőt, hogy valójában ők azok, akik igenis még jobban akarják rendbe tenni ezeket...
Inkább mondd meg, hogy hányadik perchez tekerjek, ahol konkrétumokat látok a pozitív változásra, plíííz! Ez a nagyon lelkesnek tűnő tag eddig a kocsmába járt minden egyes napszakban, és most már csak este esik be lenyomni néhány kupicával, de már a kármentőt se dobálja meg üres poharakkal? Vagy eddig verte a feleségét, de leszokóban van, mivel a hétvégéit ez ügyben már programmal üti el?
Én nem demagógiáktól terhesen, meg hosszú perceken keresztül lelkes ömlengésekkel vezetem fel, hogy hogyan működik pl. egy fehérje.
Engem ez idegesít, bocsika. A lényeget megnézem az ilyenekből.
Nem értem az egészet úgy ahogy van. Egy halom ember - akár töményen ateista is - létezik azokkal a jó tulajdonságokkal, amiket ez az ember elért.
#310: "Légyszi osszatok meg ilyen ateista bizonyságtételt."
Ha töménytelen mennyiségű ugyanolyan jó ateista van, mint amilyen jóvá vált ez az előadó, akkor mi ebben a nagy kunszt? Az az Isteni segítség, hogy a baromi rossz embernek sikerült elérnie egy istentelen jó tulajdonságait?
:D
Nem értem az egész példát, hogy ez mire fel...
"hogy nem kívánod a szórakozást ha fiatal vagy, vagy a többit..."
Ilyen van bőven ateistában is. Ezek a hülye ateisták.
"...ehelyett imádkozni jobban szeretsz"
Ilyen is van. Ha szórakozás helyett imádkozik, akkor az tényleg megható, hiszen nyilván az utolsó esélybe kapaszkodik, vagyis Istenbe, aki hátha összehozza barátokkal, csinos csajszikkal, és végre lesz egy este, amit nem valami ősrégi fakó könyvbe festett vén szenttel tölt el.
"Az ateizmusnak a halál a végső célja, míg az Istenhitnek az örök élet, na azért sokkal rosszabb az ateizmus!"
Na, ezzel a mondattal adtál egy pofont a szarnak!
Én ugyan nem szállok bele az ilyen meddő vitákba, itt is csak két-három mondatot írtam, de egy ilyen mértékű debilitás mégis szóra késztet.
A halál nem cél, az egy természetes folyamat, amelyet sem a hívő, sem az ateista, de semmilyen más élőlény sem kerülhet el.
Ha te elhiszed, hogy egy jóságos felsőbb lény megszabadít ettől a törvénytől, az a te dolgod, kívánom, hogy az örök fényesség világítson neked!
Ebből még nem következik az, hogy ez így is lesz.
Az ateisták mást gondolnak, de hagyj minket békén, mert halvány fogalmad sincs arról, mi az ateizmus.
Mint ahogy az értelmes érvelésről sem.
Ki az a kretén, aki elhiszi, hogy az ateizmus célja a halál?
IQ 40 kell legalább hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!