Az ateisták honnan veszik, hogy az evolúció bizonyíték Isten nem létezésére?
Az evolúció csak azt bizonyítja, hogy a zsidó Tóra hazudott, vagy legalábbis nem pont úgy történt ahogyan le lettek írva benne a dolgok.
Az evolúció, mint tudományos tény (ezt hadd ne kérdőjelezze meg már senki) csak azt bizonyítja, hogy az Ószövetség istene nem létezik.
Szerintem meg az, hogy az ószövetség istene nem létezik még egyáltalán nem zárja, ki Isten létezését.
Szerintem Isten létezik, noha az egyáltalán nem olyan mint amilyen kép él az emberek többségének a fejében róla.
Balinhun: "tehát én sem láttam eddig bizonyítékot"
Mert komplett hülye vagy? Szürke hályog? Gátlástalan hazudozó vagy? Válogathatsz... vagy mind együtt?
Ez az egy is már tökéletes bizonyíték. (Törzsfejlődés, új lény...stb)
Köpni nyelni nem tudtál se erre, se semelyik cáfolhatatlan bizonyítékra, csak bedrogozva nyomod a szöveget hisztisen, hogy nem látsz bizonyítékot...
:D
Balinhun "eddig összeszámolva 3x tettem fel egy kérdést (privátban és itt összesítve), egyikőtök sem foglalkozott vele"
Ezt a szöveget kell bemagolnotok a szektában? Bizonyíts. Itt egyszerű. Csak rámutatsz a megjegyzésre.
"Szekta így szekta úgy, nem unod kedves Pombe?"
Ez nem unalom kérdése. Ha majd végleg becsapod magad mögött a szektaajtót, leadod a vezérnek a kapukulcsot, a fényképes tagságit, meg a parkolóbérletet, a röplapokat, a "sikeresen behódoltam" oklevelet, akkor onnantól kezdve nem nevezhetlek szektásnak. Há' de ha egyszer ez az egy életedre választott "szakmád"! Most mit mondjak mást? Szuktás? Sziktusos? Szutymutyos?
Balinhun: "Bocsi, de így nem elég egyértelmű."
Ja... nemrég még azt írtam, hogy ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz amit akarsz.
Belátom, ez nem egyértelmű. Akkor leírom nagyon pontosan, alaposan átgondoltan: Ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz amit akarsz.
Remélem, ha többen is összedugjátok a fejeteket a kettőspont utáni korrekciók sokaságával kiegészített mondatom felett, akkor már sikerül annak az értelmét a maga helyén kezelni.
Ennek reményében üdvözlök minden kedves szektatagot, bizakodva a további közös és gyümölcsöző együttműködésünkben. Amennyiben szükségük van mondatértelmezésre, és nem leszek elérhető, felhívom az igen tisztelt gyülekezet becses figyelmét a szomszédukban lakó 5 éves Pistikére, aki ígéretet tett nekem arra, hogy az ilyen jellegű segítségnyújtásban a rendelkezésükre fog állni, mindössze mondatonként 20 Ft. díjazást felszámolva.
u.i : kezdem érteni, miért nem látsz te sehol se az evolúcióra bizonyítékot... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!