Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért hisznek az emberek...

Miért hisznek az emberek Istenben? Semmi bizonyíték nincs rá

Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 15:36
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/175 anonim ***** válasza:
4%

# 77/80-Válasz

- Na nem mondod ? -Tényleg ???

-Ha ez így van akkor-hol vannak a Fajok közti Átmeneteknek a Tárgyi leletei ,amik Bizonyítanák az Evolúciós folyamatot ?

-Hol van annak a Kézzelfogható Bizonyítéka annak ,hogy az Élet spontán keletkezett -és az Élettelenből az Élő spopntán létre jöhetet ?

...a Tárgyi bizonyítékai...Laboratóriumi-megfigyelése-lemodelezése -és a Természetben való megfigyelése ami ezeket alá támasztaná ?

- Sehol sincs.

-Csak Állítva van.

- Nincs rá Bizonyíték...mégis Tényként Propagálják mindenhol, a Médiában az Egyetemeken is.

-Ennyit a "Fehér Köppenyesek"-úgymond Bizonyításáról...

-A Materializmus-egy Hiedelem-semmi sem bizonyítja-még a Racionlis Józan Ész sem.

-Szóval miről is beszélsz ???

- Nem kell Hit hogy a Tudományt elfogadd ?

-Tényleg?

-Talán minden Szavukat vissza szoktad ellenőrizni ?

- Átlátod az Ő Tudományos Érvelésüket-értessz a nyelvükön?

- Vagy csak azt hiszed-mert születésed óta erre

vagy programozva...

2018. jan. 11. 21:38
 82/175 A kérdező kommentje:

Ősember maradványok?Csontok,koponya valtozasa?

Az evolúcio folyamatosan zajlik tényleg nem érted ? Az állatvilágban nagyon jól meglehet vizsgálni vagy az embereknél pl el fog tűnni lábujj x év múlva mert tovább fejlődtünk és nincs úgy szükség rájuk nemfogok mindent leirbu keress rá ha képes vagy rá bár már kétlem de raktam ki linket amit vagy nem neztel meg vagy nem tudsz rá mit reagálni

És nem nem lehet tudni minden pontos részletet mert nem éltek akkor emberek pl az ősrobbanásnal meg nem voltak emberek (ahogy a "teremtésmél" se )

Viszont nagyon sok érvet írtak már az emberek és a neten is vannak ilyen oldalak ahol bizonyítékokkal és érvekkel alátámasztanak mindent nem csak úgy mondják mint te

Szerinted van egy lény aki csak spontán létezik megteremtett mindent Ádámot és Évat a saját képmására-amit egyből lehet cáfolni az ősemberrekkel és nem az özönvíz miatt kerültek ide az emberek mert már említettem hogy találtak koponya maradványokat ahol meglehet figyelni hogy változott.)

És nyilván 2 ember népesitette be a földet

Még Jézus is csak úgy megfogant....hmmn erdekes- igazi story: Mária megcsalta Józsefet és hazudott ennyi az egész és tudjátok miért ? MERT A SZŰZNEK NINCS GYEREKE

A ti istenetek mindenkit szeret és mindenkire vigyáz

De mégis rengeteg gyermek és felnőtt el nyomorban betegségben vagy éhségben es sok közöttük a keresztény és semmit sem csinál rengeteg ártatlan ember hal meg és ha létezik csak végignézi de nem tesz semmit - és az nem érv hogy majd a halál után... Mert nem lehet bebizonyítanak hogy mi történik

De a betegség nem egy "gonosz erő" vagy "büntetés a vétkekért" mert már ezt is hallottam

Meg remélem ha egyszer beteg leszel akkor a templomba mész imádkozni nem az orvoshoz mert isten megvéd

A fenekét az Elvis végzi a munkáját és vállalja a felelősséget azért amit csinál mert ez a normális

Sajnos vallásos közegben nőttem fel ne volt választásom mert ilyenek a vallásosak egy burokban élnek és nem lehet őket kiszedni őket sajnállak titeket

2018. jan. 11. 22:40
 83/175 anonim ***** válasza:
74%

"Ha ez így van akkor-hol vannak a Fajok közti Átmeneteknek a Tárgyi leletei ,amik Bizonyítanák az Evolúciós folyamatot ? "

Australopithecus, Paranthropus

Már nem hagyományos értelemben vett majmok (merthogy biológiailag még a Homo sapiens is az, te is, én is), de még nem is mai emberek. Egyértelmű átmenetek.

2018. jan. 11. 22:54
 84/175 anonim ***** válasza:
28%

Noé leszármazottjai vagyunk nem pedig Ádám és Éváé.

Vagy nem így van kedves hívők?

Hűha.... ment ám a vérfertőzés!

Már rég kipusztult volna az emberi faj!

Aztán valahogy úgy elszaporodtunk világszerte Noétól, hogy attól a pár embertől a bárkán mégis csak születtek

vörös indiánok, fehér eszkimók, sárga ázsiaiak, afrikai négerek, európai egyedek stb....

Na most akkor ez, hogyan történhetett meg??????

Kicsoda is Isten valójában?

A Kereszténység szerint?

A Zsidóság szerint?

A Muzulmánok szerint?

A Buddhisták szerint?

Ha mindenki 1 Istenben hisz, akkor miért vannak vallásháborúk?

Mert ugyebár Isten/Teremtő csak 1 van!

Aki az első ember-párt saját ön-önmaga képére teremtett!

Hogy beszélhetünk alakról, formáról mikor is Isten a világ megteremtése előtt a SEMMIBEN "létezett" -tulajdonképpen semmiként a semmiben,

hiszen akkor még nem volt űr,

nem volt föld,

nem volt közeg........

Ezt semilyen Biblia nem fogja tudni leírni

bebizonyítani.

Mert a Biblia........ -na igen.

Az mindent megmagyaráz?

És a Korán? Ez is ellent mondás!

Az meg, hogy bevilágít a fény az ablakon és abból megszületik Jézus.....

-na ez nekem egy mese.

2018. jan. 11. 23:52
 85/175 A kérdező kommentje:

Hogy a vallásosak mennyire befolyásolhatók....

De amúgy már megkaptam a választ az elején :) csak azért hisztek mert ez könnyebb nem kell bizonyíték nem kell semmi csak a hit

2018. jan. 12. 00:15
 86/175 anonim válasza:
96%
Hát én hiszek Istenben nev vagyok vallásos de meggyőződésem hogy van Isten nem nézek le senkit mert ateista soha nem is néztem volt időszak amikor szimpatizáltam a gondolattal hogy magamat is annak valljam de végül úgy döntöttem hogy megmaradok a hitem mellett tudod az életben sokmindenre nincs bizonyíték és soha nem is lesz de attól még jó hinni benne mert megnyugtat biztonságot ad egy célt és értelmet ad egy amúgy elég borzasztó életnek én azért hiszek Istenben mert vannak dolgok amikre nem találok racionális magyarázatot
2018. jan. 12. 13:00
 87/175 anonim válasza:
34%
Ja és ne érveljetek a Bibliával a hívők ellen mert nem releváns az egy tanmese amikor a szalmából épült házat elfújja a farkas akkor sem teszi fel senki a kezét hogy háde a farkas nem is tud akkorát fújni
2018. jan. 12. 13:02
 88/175 anonim ***** válasza:
15%

- Hihetetlen Baromságokat irkafirkáltok itt Össze ?!

-Ami az Egótok növelésére jó-ami végtelenül Hatalmas-de

semmit sem bizonyít a Világképetek felől.

-Már csak azért sem,mert el lehet vitázni Evoluciós átmenetekről-ami Hit kérdése hogy valaki elfogadja-mert amikre itt hivatkoztok-és szoktak hivatkozni a magatokhoz hasonlók-azok vagy Egyértelmű Hamisítványok-amik utólag derültek ki-vagy egy Komplex-Fajhoz-vagy Alfajhoz tartoznak vagy egy kihalt Álatfaj-de semmiképp sem 2 Faj-közt álló- Átmenet.

-Az csak Mese hogy volt ilyen-és nem tudjátok az ellenkezőjét Bizonyítani-mert nincs mivel...mivel Evolució soha nem volt,ma sem zajlik-és nem is lesz soha.

-De fölösleges a Fajok közti Átmenetkről vitát nyitni,mert a dolg már az első mondatnál Bedől.

-Mégpedig ott hogy Élettelenből-Élő jött létre-Spontán Folyamatok által.

-Na majd ha ezt a Vakmerő-a Természeti-Törvényeknek ellentmondó-Teóriát-betudjátok bizonyítani-a Természetben való megfigyelések által...és Laboratóriumi körülmények közti lemodelezéssel.

-Úgy persze hogy kétség nem férhet az eredményekhez-akkor majd elkezdhettek a Világgal-Vitázni hogy hogyan voltak az Átmenetek a Fajok közt-és milyen volt az Ősember-ami nem is vot....

-Csak sajnos erre , ettől tőletek sokkal Nagyobb-Arcok sem tudnak megnyugtató válaszokat adni.

-Legnagyobb Bosszúságotokra a Természet Törvényei amik folyamatosan tárulnak fel-eddig semmit sem igazoltak vissza az Ateista-Tévelygésetekből.

-Úgyhogy hátrább az "Agarakkal"-Kedves Ateisták....

-Az meg hogy Isten hogyan és miért Alkotott így-és miért van Gonoszság...arra megvannak a válaszok-persze a Ti Hatalmas-Egótok ezt is jobban tudja....mert ha Ti lennétek Isten...ti biztos mindent jobban csináltatok volna-hisz sokkal nagyobb Bölcsességgel rendelkeztek nálla...és Ti Mindenre tudjátok a Pontos Válaszokat..../???)

2018. jan. 12. 16:09
 89/175 anonim ***** válasza:
74%

Hát, jogos, ha egyszerűen hamisítványnak titulálod az eléd rakott bizonyítékokat, úgy neked tényleg nem lesz bizonyítható a dolog.

Csak épp attól mert te egy ilyen mesevilágot kreáltál magadnak, a többi ember számára még a bizonyíték bizonyíték marad.

2018. jan. 12. 16:20
 90/175 anonim ***** válasza:
18%

- Ha ez Mesevilág amit felvetettem ?

-Akkor vezesd le hogy hogy jött létre az Élettelenből az Élő-Spontán módon....(???)

-Mond el Kinek sikerült ilyen kísérletet levezetni + eredménnyel -és azt is mond el hogy Mit lehet a Természet-Törvényeiben megfigyelni ami arra utal-hogy valami csak úgy Spontán módon Átalakul valamivé ???

-Főleg-Élettelenből-Élő.....?!

-Mert ez nem Érv -hogy azt írod hogy Mese Világ -nem Érvelsz.....

-Tessék itt a lehetőség : (?)

-Mutasd meg a Tudásod -

2018. jan. 12. 17:11
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!