Miért hisznek az emberek Istenben? Semmi bizonyíték nincs rá
"A szeretetet Jézus találta fel, a pogányok azt sem tudják, mi fán terem."
Még ha csak a vallásnál is maradunk, ezzel akkor is azt mondod, hogy Isten sem szerette az embereket az Ószövetségben. Vagy Éva Ádámot, Ábel Káint, Noé a családját, stb.
# 68/73-Válasz:
- Ha tényleg ezzel a Naív-Banális-Tömeg propagandával-nyugtatgatod magad-mint sajnos sokan....hogy a"Fehér köpenyesek" csak olyat állítanak ami be is van bizonyítva-és fokozatosan egyre közelebb kerülnek így a Tudáshoz?
-Akkor enyhén fogalmazva is-Hatalmasat-Tévedsz-és tévednek azok a Tömegek akik "Nekik"-Hisznek....semmit nem értve meg abból,hogy igazából hogy is működik ez a Világ (?!)
-Mert bizony pont nem így van...
- Az igazság az hogy az -Ovodától-a Koporsóig az Emberek vakon Hisznek nekeik-soha nem véve a fáradságot hogy utána nézzenek az állításaiknak,mivel nincs is meg hozzá a Tudásuk,és Szellemileg-Lusták is hozzá...
-Ezért a "Fehér Köpenyeseknek"-és a Szektáknak könnyű dolguk van-mert Ők akik a Tekintélyt képviselik-csak Bemondásos alapon kell valamit állítaniuk-persze megfelelő-Propaganda-Háteret biztosítva nekik.
-És a Felületes "Ma Embere"...aki abban a Téveszmében-Leledzik...hogy Ő-bizony milyen Tájékozott-és Szuverén Gondolkodású-Lény.....naívan-Beszopja a Hazugságaikat.
-Csak azért mert PL: egy tekintélyes Tudományos Konferencián hangzott el a dolog...Őt már ez megis győzte.-Már kételyei sincsennek...
- A Tudomány sajnos nem az Emberiség -Oldalán áll-épp ellenkezőleg-ha valaki józan ésszel figyeli a Tudomány azon fejlődését-hogy milyen irányba is Fejlesztik-az láthatja hogy Emberiség ellenes-Gonosz célokat szolgál.
- Ép ezért is rejtik el az Emberiség elől az Isteni erdetüket ,helyébe téve egy Tudományosnak -Álcázott-Hamis -Világképet.
-A Tudomány amit"Felfedez" legjobb esetben is csak Isten Teremtés művének a mélyebb megértésében halad előre- vagyis onnan -Nyúlnal le mindent-a Tömegeknek meg azt Kommunikálják-Hazudják-hogy bizony "Mi " vagyun ilyen-okosak-mi Találunk ki mindent-holott csak másoltak.
-Azt meg nem is említve-hogy ráadásul a Teremtésműből lopott tudást kicsavarva-"Meghekkelve"...olyan Ártalmas dolgokat hoznak létre-ami az egész Emberi-Faj jövőjét a pusztulásba sodorja ...lásd -Géntechnológia-Transzhumanizmus...hogycsak ezt a 2-őt említsek...
-Tehát kedves Ateisták-mielőtt elájulnátok a Technológiai -Szörnyszülöttetektől-használnotok kellene a Racionális Gondolkodásototokat-nem csak Isten ellen(mert az hiába is) ...hanem a"Megkérdőjelezhetetlen-Tudománnyal" szeben is kellene.....
-Vagy azt hiszitek Naivan hogy a Darvinizmus 150-éve után-amire semmi Racionális bizonyítékuk sincs-azért ragaszkodnak makacsul hozzá, mert a kezükbe vannak a Bizonyítékok is???
- Merő tévedés.......
"Ha tényleg ezzel a Naív-Banális-Tömeg propagandával-nyugtatgatod magad-mint sajnos sokan....hogy a"Fehér köpenyesek" csak olyat állítanak ami be is van bizonyítva-és fokozatosan egyre közelebb kerülnek így a Tudáshoz? "
A fehér köpenyesek munkája épp a bizonyítás, ezt teszik nap mint nap. Jó reggelt!
Nagyon nem vagy képben a világgal...
# 75/75-Válasz:
-Te nem vagy Képben Barátom...az Átlag embernek fogalma sincs arról-hogy amit az "Ész"-Oldaláról osztanak-az ténylegesen van-e bizonyítva, vagy csak állítják.(???)
-Ezekszerint-Te sem tudsz ezekben kükönbséget tenni.
-Vallod a Hiedelmet hogy a Politikus-a Nép javára Politizál - A Hadsereg az Országot Védi, a Tudós -Te érted görnyed a Mikroszkóp előtt-és Ők hárman ezt teljesen Önzetlenül teszik az Emberiség javára...(?!)
-Neked is "Jó Reggelt ".....
Mondtam én hogy nem vagy képben.
Mit nehéz abban felfogni, hogy egy tudós nem csak állítja hogy valami bizonyítva van, hanem prezentálja a bizonyítékokat is, ha állít valamit? Tudományos tanulmányok, dokumentált megfigyelések, kísérletek formájában.
Ezért van az, hogy a tudományban nem kell hinni, ott vannak a bizonyítékok bárki orra előtt.
Az értelmezéshez lehet hogy sokszor szükdég van előzetes ismeretekre a témában, de minimum egy kis józan észre és logikai érzékre, de attól még hogy egyesek ezekkel nem rendelkeznek (vagy legalábbis próbálják magukat vaknak és süketnek tettetni egy 2000 éves mesekönyv miatt), a tudományos elméletek nem lesznek kevésbé igazak.
Ez egy betegség :D meg az egyetemen is tanultam róla annyira húsz Istenben hogy beképzelt és tényleg megjelenik a testén csak pszichológiai
És vallásos emberekkel nőttem fel sajnos muszáj volt templomba járnom és ha nem akartam megvertek
Nem csak emiatt de nagyon is tudom milyen a vallás
Kedves kérdező!
Egyetemen tanultad?
"beképzelt és tényleg megjelenik a testén csak
pszichológiai"
Ekkora marhaságokat mondanak az egyetemen?
Nem hiszem hogy egyetemre jársz és szerintem nemis fogsz soha egyetemre járni.
Szerintem 12-15 éves lehetsz.
"És vallásos emberekkel nőttem fel sajnos muszáj volt templomba járnom és ha nem akartam megvertek"
TEHÁT:
Amiatt mondod hogy "nincs bizonyiték rá mert:
Megvertek ha nem mentél templomba ezért berögzült az agyadba hogy aki hisz Istenben az veregszik.
MÁSIK:
"Nem csak emiatt de nagyon is tudom milyen a vallás"
Szerintem meg 100% hogy nem tudod milyen a vallás.
Vallás az hogy követsz embereket? Nem.
Vallás az hogy ha templomba kell járni akkor nem mész és megvernek? Nem.
Vallás az hogy keresztényeket követsz? Nem.
Vallás az hogy Istent követed? Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!