Miért hisznek az emberek Istenben? Semmi bizonyíték nincs rá
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
-Szép Napot-elősször is !
- Az a baj hogy nem egy szinten beszélgetünk ,nem beképzeltséből írom-Isten mentsen a felfuvalkodottságtól!
-Azért kértem hogy válaldbe a -pontos Világképedet-mert beszélgetéskor-érveléskor a bölcsember belővi a partenere Szellemi szinvonalát.
-Ezt halál komolyan mondom ,minden gúnyolódás nélkül.
-Másként érvelek a gyárimunkásnak-a Vakmaterialistának-a Katolikusnak-egy Hindunak egy Spiritisztának vagy egy Nacionalistának-vagy annak aki a New- Age valamelyik ágában van-stb-stb.
-Hidd el sokat könnyít mindkettőnknek ,pl-nem futunk fölösleges -köröket-nem beszélünk el egymás mellett fölösleges dolgokat.
-Sokkal hamarabb megtaláljuk az utat ahhoz-hogy lebontsuk a hazugságok-és téveszmék hálózatát és ,látni lehessen a valóságot.
-A Szellemi-Holdudvart nem itt gyakorlom-igazából sosem érdekelt ez az oldal-bár ennek is meg van a maga haszna.
-Túl felületes-és Populáris-a tömegeknek kitalált-Hordó-Szószék....
-Felhívták rá ismerőseim a figyelmemet arra-hogy itt a Tudomány-a Valláskritika-és ehhez hasonló témákban-a Materialista beállítotságú emberek-valami-Felsőbbrendűségi pátosszal-beszélnek a Biblia ellen.
-És azokat az embereket akik komolyan veszik a Biblia tanításait,a kommentjeikben-rendszeresen megalázzák-és közröhej- tárgyává teszik.(..miért is ???)
-Kaptam linkeket az-oldalról a témákban-elkezdem olvasgatni-és hát láttam hogy sajnos-tényleg van alapja ennek a panasznak.
-Megkértek rá ha van Szellemi-Sprituszom-és megfelelő tudásom ahhoz hogy érdemben,mondjuk úgy néhágy Kapitális-félre értést-helyre tegyek akkor válaljam...
-Gondoltam miért ne?
-Hiszen az a Valódi Igazság-amit meg lehet ütköztetni az ellenerőkkel szemben is...(?)
-Ilyen platformon nem szoktam eszmecseréket folytatni-személyesen főleg-és előadások formájában már viszont jópár éve teszem.
-És mivel nem vagyok már sajnos annyira "Mai gyerek"-mielőtt elfogadtam és meggyőződtem Isten létezéséről....az életem nagyobbik részét-Full- Materialistaként éltem le-a szüleim is azok voltak-az Iskoláimat is még abban a szellemben végeztem az összeset.
-Arról nem is beszélve,hogy olvasni mindig imádtam ,és addig sok ilyen Tudományosnak-mondott könyvet olvastam-és értelmeztem.
-Kifejezetten szerrettem a Sci-Fi-irodalmat.
- Mióta megtakáltam Istent-mint Személyt-azóta látom az Érem-másik oldalát is.
-És tudom mostmár hogy milyen Materialistaként-Szellemi értelemben-Vaknak lenni...(!)
-Tehát van bőven összehasonlítási alpom ,míg egy csak Materialista -ként élt embernek,vagy csak Keresztényként élt embernek ez a különleges státusz-bizony nem adatik meg.
-Ezért érzeheted azt nállam,hogy "Különleges kényszer hajt "-idézve téged.
-Nincs semmi kényszer.
-Egyszerűen ,átlátom,az egész képet-mint ahogy ezt egy halandó képes a maga szintjén ,ha átfogóbb és részletes bepillantást kap a Világ valódi működésébe.
-Egyik oldal elfogultsága sem korlátoz.
-A Materializmust-belülről ismerem-és bár nem ma végeztem ezen Iskoláimat-és a Szakirodalmat is akkor olvastam főképp-némi változások vannak ugyan-de Alpajaiban semmi újat nem tud nekem mondani a Materializmus(ezalatt az Evoluciót is értem).
-Szóval semmi baj sincs azzal-ha valaki úgy dönt hogy-Ő márpedig-Istent és az -Ő teremtését-kizárva akarja értemezni és szemlélni a világot.
-Hiszen joga van hozzá ,szabad akaratot kapott-Ő-is a Teremtőtől és joga van ezzel balgán ,és bölcsen élni.
-Az magánügy ha valaki azt mondja-hogy : nekem sokkal hihetőbb-és elfogadhatóbnak tűnik az hogy az-Ős Bumm volt az indítás.és utána az Evoluciós folyamatok vitték előre az Élet-fejlődését.
-Ez magánügy.-Ehhez mindenkinek joga van.
-De ahhoz senkinek sincs joga-a szó legteljesebb értelmében értve-hogy: egy Elméletről(ami ténylegesen is Elmélet szinten van)-kijelentsék fehéren-feketén-hogy ez bizony-TÉNY(!!! )-ráadásul-megkérőjelezhetetlenül az....(?!)
-Mert ez 1 : -nem felel meg a Ténylegesen bizonyítható-valós -Tényeknek....
-És 2 : -Hogy amíg ez így van...addig ez szimplán szólva egy hazugság...vagy ha nem hazugság szándékosan-legjobb jóindulattal élve is a dolgok erős félre értelmezése...
- Az tény hogy a Materialista alpaokon nyugvó tudomány- az Élet keletkezéséről alkototott elképzelése-és a Törzsfejlődés és Evuluciós magyarázatok (direkt nem választom ketté)-hogy ezekből mára teljesen egy Korszellem lett-ami egy Világkultúraként hatalmasodott el,a Tudomány nevében.
-Ez tényleg vitathatatlan Tény.
-De az hogy ezen Elméletek a valóságban is megfigyelhetőek a Természetben,vagy le lettek volna modelezve kísérletek által-megnyugtató módon-az már bizony egyáltalán nem Tény.
-Egy egész Ipar-épült rá ezen elméletekre-hatalmas kultúrális és gazdaság -sőtt politikai Lobbik és Kartelek, hatalmas megrázkódtatásként érné ezt a Világot-ha hivatalosan is beismernék hogy mennyire gyenge lábakon is áll ez a Világszemlélet.
-Itt többekközött-Te is-és mások is felhozakodtak az álatluk ismert "Bizonyítékokkal" ami az Evolució mellett szól(az Ős Bummot most pihentetem).
-Nem csak itt hanem mindenhol -ugyan azokkal az Érvekkel tudnak-Érvelni-amelyek nem mások mint a Természet Önműködő-de kétségtelenül Isten által lefektettet és útjára indított-Erőinek a működésének a félre értelmezése.
-Ezt mondják-Ők a véletlennek-semmilyen Fölsőbb -beavtkozást nemignylő,élet körforgásának.
- Csak azt az apróságot hagyják nagyvonalúan figyelmen kívül,hogy a Természetben lezajló folyamatok sem a Véletlen művei-mert olyan nem is létezik sehol sem.
-A Természet szigorúan alávan rendelve-a Fizikai-Kémiai-és Biológia-Törvényeknek-amelyek Örök-és változhatatlanok-és teljesen kiszámíthatóak-Rendszerbe-Foglalhatók.
-És a Természetnek sem Kaotikus a működése(ha békén hagyják természetesen)...semmi sem véletlen-ami benne zajlik-szigorú-Ökoszisztémába van rendezve-minden függ-mindentől.
-Teljesen téves és alaptalan az a Magyarázat hogy nem láttuk a teremtést-ezért nem mis volt Teremtő.
-Mert a Természet-Ökoszisztémája-és Trörvényei-egyértelműen tanuskodnak hogy azt"Rendszerbe Rakták".
-Önmagát semmi sem rakja-Rendszerbe-(ha valahol van Törvény,ott van Törvény adó is).
-Mindennek és mindenkinek van egy eredete-a semmiből-vagy a káoszból semmi sem ered-vagy csak maga a Káosz.
- A "Fraktálokat"-szokták még bizonyítékként felhozni arra hogy-lám mégis van olyan hogy az anyag-önmagát hozza létre-önmagát másolva a végtelenségig-és semmilyen Fölsőbb- beavatkozást nem igényel-mégis ragyogóan megy az Önmásolás a végtelenségig is a kár.(?!)
-Ez a példa Materialista-szempontból jónak tűnik első ránézésre.
-Csak megint azt az apróságot nem veszik figyelembe-hogy bizony annak az "Első"-nyavajás-Fraktálnak is el kellett indulni valahogy-valahonnan(????!)
-Ugy azzal találja szembe magát itt is a Materializmus-hogy nincs megnyugtató válasz-a Teremtés nélküli Koncepcióra-hogy lett az első ????
-Ha nem volt Teremtője ???
-De az Evolució is bajban van szerintem-a Fraktál-példától-ha jól értelmezem a "Fraktált".(?).
-Mert a Fraktálok-ha jól tudom-láncban másolják ugyan azt a Struktúrát-akár végtelenségig-és mindig ugyan azt az Egy-első mintát.
-Tehát nem működik rajtuk az Evoluciós fejlődés-mert nem változik-sőtt pont a nem változás a lényege(!)
-Hanem az Állandóság.
-És ez ellentétes az Evolució természetével.
-És írhatnánk és beszélhetünk erről "Napestig" , akármit is hisztek az Evolucióról-azt még nektek is látnotok kell-hogy ez a kérdés ebben a világban egyáltalán nincs még lezárva.
-Vagyis egyáltalán nem-Tény-a Szó valódi értelmében- csak az hogy ti ebben hisztek.
-Az Tény ,de ezt senkisem akarja tőletek elvitatni...
-------
-"Gnózis"
-Nem nem kell meg bántódnod,attól hogy elhárítottam azt hogy nyílat lírjam a Gnózis -valódi terészetét.
-Azért mert az egyrészről egy materialistának érthetetlen zagyvaság-aki a Szellem Világ egyéb alapismérveit sem mismeri-sőtt vitatja is-semmit nem foghat föl belőle...
-Másod sorban csak annak szabad feltárni aki erre "elhívást kap"-és az bizony-tetszik vagy nem tetszik az Természetfölötti Isteni elbírálás után adatik meg ,akit a Fölsőbb Hatalom erre érdemesnek tart.
-És ha megkapta az -elhívást a személy-erre egy kijlelölt-Mester-avathatja be a kiválasztottat...
-Én arra nem kaptam felsőbb engedélyt ,hogy neked ezt feltárhassam...
-Ahhoz hogy ez meg nyíljon neked is ,elősször el kell szakadnod a Materializmus és egyébb téveszmék börtönéből....és meg kellene ismerned a Valódi-Valóságot....(nem a virtuálisan hazudott világot)
--------
-Soha nem merült még fel bennetek az az egy gondolat-jogosan - hogy a Világnak és annak valódi-irányítói
szünetelenül hazudnak a hatalom érdekében az egész emberiségnek.
-És miért lenne ez másként az Evolucioval is ???
"- Az a baj hogy nem egy szinten beszélgetünk ,nem beképzeltséből írom-Isten mentsen a felfuvalkodottságtól! "
Ja, ez már nekem is feltűnt.
"-Azért kértem hogy válaldbe a -pontos Világképedet-mert beszélgetéskor-érveléskor a bölcsember belővi a partenere Szellemi szinvonalát. "
Én nem abból szűröm le a vitapartnerem szellemi színvonalát, hogy ő minek gondolja vagy nevezi a saját világképét. Szerintem a beszélgetés folyamán ez egyértelműen körvonalazódik.
"-Sokkal hamarabb megtaláljuk az utat ahhoz-hogy lebontsuk a hazugságok-és téveszmék hálózatát és ,látni lehessen a valóságot. "
Az a baj, hogy egyre inkább úgy érzem, hogy ez a hálózat olyan mértékben behálózott téged, hogy én kevés leszek ahhoz, hogy ezt a feladatot sikerrel abszolváljuk. Persze, rajtam nem múlik, én kitartó szoktam lenni :)
- - - - - -
"-Felhívták rá ismerőseim a figyelmemet arra-hogy itt a Tudomány-a Valláskritika-és ehhez hasonló témákban-a Materialista beállítotságú emberek-valami-Felsőbbrendűségi pátosszal-beszélnek a Biblia ellen. "
Ez egyesekre igaz, másokra meg nem. Általánosítani hiba lenne, néhány ilyen beállítottságú ateista alapján mindegyik ateistára. Annál is inkább, mert ugyanez megvan a hívők oldalán is, némelyik pont ilyen magas lóról szereti osztani az észt. így aztán ez nem vallás (vagy annak hiányának) kérdése. Tehát végeredményben hallottál egy amolyan semmire-sem-jó figyelemfelhívást az ismerőseidtől :)
Amúgy kiket értesz materialista beállítottságú emberek alatt?
"-Megkértek rá ha van Szellemi-Sprituszom-és megfelelő tudásom ahhoz hogy érdemben,mondjuk úgy néhágy Kapitális-félre értést-helyre tegyek akkor válaljam... "
Hajrá, ne kímélj :)
- - - - - -
"-Arról nem is beszélve,hogy olvasni mindig imádtam ,és addig sok ilyen Tudományosnak-mondott könyvet olvastam-és értelmeztem.
-Kifejezetten szerrettem a Sci-Fi-irodalmat. "
Lehetséges, hogy sok könyvet olvastál, de az evolúcióról szóló témákkal valószínűleg elkerülhettétek egymást, mert alapvető ismereteid is hibásak az evolúció elméletével kapcsolatban. A tudomány az evolúciót és az abiogenezist teljesen külön asztalon tárgyalja, te mindenáron együtt akarod a két dolgot kezelni. Emiatt persze hogy nem érted ezek mibenlétét, működését.
Arról sem volt fogalmad, hogy az evolúció elmélete minden fajt átmeneti fajként deklarál, az ősei és a leszármazottai közötti átmenetként.
Olyan apróságokról már nem is szólva, hogy a gyümölcsöt termő fák csak pár száz millió évvel azután jelentek meg, hogy az első férgek elkezdték túrni a földet/iszapot, és nem azelőtt.
Ezek után milyen konzekvenciát is kellene levonnom az evolúcióval kapcsolatos ismereteidet illetően azon kívül, hogy fogalmad sincs az evolúció mibenlétéről és működéséről?
- - - - - -
"-A Materializmust-belülről ismerem-és bár nem ma végeztem ezen Iskoláimat-és a Szakirodalmat is akkor olvastam főképp-némi változások vannak ugyan-de Alpajaiban semmi újat nem tud nekem mondani a Materializmus(ezalatt az Evoluciót is értem). "
Milyen kár! Én szinte minden nap tanulok valami újat az evoról, nekem mindig tud újat mutatni.
Mellesleg az eddigi beszélgetésünkből egyáltalán nem az tűnt ki, hogy bármit is értenél az evoval kapcsolatban. Hiszen még alapfogalmakkal, alapvető dolgokkal sem vagy tisztában.
"-De ahhoz senkinek sincs joga-a szó legteljesebb értelmében értve-hogy: egy Elméletről(ami ténylegesen is Elmélet szinten van)-kijelentsék fehéren-feketén-hogy ez bizony-TÉNY(!!! )-ráadásul-megkérőjelezhetetlenül az....(?!)"
Miért ne lehetne? Melyik törvény tiltja meg, hogy megfigyelt tényeket összekapcsolva elméletet alkossunk? Vagy ki tiltaná meg? Te? Aki pontosan ugyanilyen tényként állít olyan dolgokat, amikre egy fia bizonyítéka sincs a személyes meggyőződésén kívül? :)
Továbbá megint csak kilóg a lóláb. A tudományban azokat a modelleket nevezik elméletnek, amelyek sokszorosan, kísérletekkel, mérésekkel alátámasztottak, és nem hozott semmilyen kísérlet sem soha más eredményt, mint amit a modell alapján feltételeztek, jósoltak. Az evolúcióelmélet is ezek közé tartozik, és nem pedig "csak egy elmélet", amilyen értelemben te használod. (Pedig ezt is leírtam már neked egyszer, miért nem figyelsz arra, amit írok?) És akkor ezek után tényleg azt várod, hogy így bemondásra vagy pacsira higgye el az ember, hogy te tisztában vagy a "Materialista oldallal"? :)
Egyébként mit is értesz materialista oldal alatt? Ha ezt egy kicsit bővebben kifejtenéd kérlek, azt nagyon megköszönném.
"-De az hogy ezen Elméletek a valóságban is megfigyelhetőek a Természetben,vagy le lettek volna modelezve kísérletek által-megnyugtató módon-az már bizony egyáltalán nem Tény. "
De, tény. Olyan sziklaszilárd tény, mint a Maxwell egyenletek vagy a relativitáselmélet. Miért van az, hogy a kreacionistáknak sosem marad más, mint a nyers tagadás, bármiféle cáfoló kísérlet, mérés elvégzése hiányában? Mi a véleményed a NASA evolúciós antennájáról?
"-Itt többekközött-Te is-és mások is felhozakodtak az álatluk ismert "Bizonyítékokkal" ami az Evolució mellett szól(az Ős Bummot most pihentetem)."
Pihenteted? :) Szóval azt már megtanultad, hogy legalább az ősbummnak nincs köze az evolúcióelmélethez. Akkor csak ragad valami rád is a beszélgetéseinkből :) Ezt engedelmeddel egy aprócska sikerként könyvelem el.
- - - - - -
"-Nem csak itt hanem mindenhol -ugyan azokkal az Érvekkel tudnak-Érvelni-amelyek nem mások mint a Természet Önműködő-de kétségtelenül Isten által lefektettet és útjára indított-Erőinek a működésének a félre értelmezése.
-Ezt mondják-Ők a véletlennek-semmilyen Fölsőbb -beavtkozást nemignylő,élet körforgásának.
- Csak azt az apróságot hagyják nagyvonalúan figyelmen kívül,hogy a Természetben lezajló folyamatok sem a Véletlen művei-mert olyan nem is létezik sehol sem. "
Az előbb fektetted le, hogy ha evolúcióról beszélsz, akkor nem kevered bele az ősbummot. Erre tessék, pár mondattal később megint megteszed. Most ki kell húznom az iménti aprócska sikeremet a könyvelésből :(
A tudomány sosem állította, hogy a természetben véletlenül csak úgy megtörténnének a dolgok. A tudomány pontosan azt állítja, amit a következő két mondatodban írtál:
"-A Természet szigorúan alávan rendelve-a Fizikai-Kémiai-és Biológia-Törvényeknek-amelyek Örök-és változhatatlanok-és teljesen kiszámíthatóak-Rendszerbe-Foglalhatók.
-És a Természetnek sem Kaotikus a működése(ha békén hagyják természetesen)...semmi sem véletlen-ami benne zajlik-szigorú-Ökoszisztémába van rendezve-minden függ-mindentől."
A tudomány kutat, megismer, rendszerez. Kutatja a természetet, mér, kísérletez, ezek eredményei alapján összefüggéseket tár fel. Az összefüggések alapján modelleket alkot, ezeket pedig rendszerbe szedi. Ennyi a tudomány dolga, semmi más. És nem is tesz ezen kívül semmi mást.
"-Teljesen téves és alaptalan az a Magyarázat hogy nem láttuk a teremtést-ezért nem mis volt Teremtő. "
Ez így igaz, ez valóban téves és alaptalan magyarázat lenne. Még szerencse, hogy a tudomány sosem állított ilyet, még csak hasonlót sem.
De már megint, nem tudom hanyadjára próbálod lejáratni a tudományt, olyan dolgokat a szájába tuszkolni, amit sosem mondott vagy tett, miközben meg úgy vélekedsz róla, hogy a tudomány igenis jó eszköz a természet és az azt irányító folyamatok rendszerének megismeréséhez. Na valami ilyesmire gondoltam, amikor írtam, hogy komoly inkonzisztenciát okoz, ha természettudományos műként akarod venni a Biblia szavait.
Ráadásul ide kevered a materializmust, és még a materialistákat is, legyenek azok bárkik is, aminek megint csak semmi köze a tudományhoz. Mire volt ez jó? Rúgni még egyet a tudományba? Aminek annyira meg vagy elégedve a funkciójával? Vagy a materialistákról hiszed, hogy mind kutatnak valamit, ami istenellenes? Vagy hogy kerülnek ide egyáltalán?
Óriási a katyvasz a fejedben erről az egész tudomány-evolúció-abiogenezis-ősbumm-materializmus-ateizmus témakörökkel kapcsolatban. Ezt nagyon sürgősen rendbe kéne tenned magadban, mert enélkül tényleg nem fogunk semmiféle eredményre jutni annak a hálózatnak a lebontását illetően.
Az pedig, hogy te együtt értelmezed az abiogenezist az evolúcióval, a szíved joga. Azt értelmezel azzal együtt, amivel csak akarsz, senki sem tiltja és nem is tilthatja meg neked. Teljesen jó az is, hogy ezt már a beszélgetés elején jelezted, hogy te egybe veszed a kettőt. Hálás vagyok érte, mert egy csomó egymás mellett elbeszéléstől, feleslegesen lefutott körtől mentettél meg minket.
Azonban a tudomány külön tárgyalja az abiogenezist és az evolúciót, mert két külön téma. Így állították fel apránként a rendszert. Aki ismeri, az mind így ismeri, ezen rendszer alapján. Tehát ha egybe veszed a kettőt, akkor az emberek túlnyomó többségének kezelhetetlen, tárgyalhatatlan lesz mind az abiogenezis, mind az evolúció kérdésköre, hiszen a tudomány által felállított rendszert félredobod, és egy saját rendszert teszel a helyébe. Oké, tegyünk így, én szívesen elfilozofálgatok veled ilyen paraméterek mellett is.
Azonban így ennek már semmi köze nem lesz a tudományhoz, hiszen nem a tudomány által felállított rendszeren alapul. Tehát bármilyen következtetésre is jutsz, az semmiféle cáfolatot vagy bizonyságot nem is fog jelenteni semmire, amit a tudomány állít a saját rendszerén belül. Hiszen a tudomány csak a saját maga által felállított rendszeren belül érvényes, azon kívül nem. Mint ahogyan a magyar törvények is csak Magyarország határain belül érvényesek, a keresztény hit is csak a keresztény valláson belül értelmezhető, a Gnózis is csak a beavatottak számára tárul fel, satöbbi.
Ez így gondolom számodra is tiszta, logikus és érthető. Így tehát a te saját rendszereden belül a magad megnyugtatására felállíthatsz cáfolatokat a tudomány kijelentéseire, de ezek pont annyit nyomnak a latban a rajtad kívüliek számára, mint egy átlag ateista véleménye a Gnózisról. Másképpen fogalmazva, ha a tudomány eredményeit szeretnéd cáfolni, akkor kénytelen leszel a tudomány rendszerén belül tenni ezt, és így külön is kezelni az abiogenezist és az evolúciót, mert másképp nem lesz érvényes a cáfolatod.
- - - - - -
"-Nem nem kell meg bántódnod,attól hogy elhárítottam azt hogy nyílat lírjam a Gnózis -valódi terészetét. "
Nem bántódtam meg, de köszönöm hogy aggódsz értem :) Sebaj, több is veszett már Budánál.
"-Azért mert az egyrészről egy materialistának érthetetlen zagyvaság-aki a Szellem Világ egyéb alapismérveit sem mismeri-sőtt vitatja is-semmit nem foghat föl belőle...
-Másod sorban csak annak szabad feltárni aki erre "elhívást kap"-és az bizony-tetszik vagy nem tetszik az Természetfölötti Isteni elbírálás után adatik meg ,akit a Fölsőbb Hatalom erre érdemesnek tart.
És ha megkapta az -elhívást a személy-erre egy kijlelölt-Mester-avathatja be a kiválasztottat... "
Ahha, értem már. Te most itt arról beszélsz, hogy éreznem kéne az elhívást, besétálnom egy templomba, és a pap által megtérni, vagy valami ilyesmi, és akkor majd nekem is feltárulna a Gnózis. Hát, köszönöm az invitálást, de ha ez a feltétele, akkor azért annyira nem érdekel az a Gnózis.
Amúgy milyen az a virtuálisan hazudott világ?
- - - - - -
"-Soha nem merült még fel bennetek az az egy gondolat-jogosan - hogy a Világnak és annak valódi-irányítói
szünetelenül hazudnak a hatalom érdekében az egész emberiségnek."
De, bennem is felmerült már. Gyanítom, hogy az emberek többsége érdekesnek találja az ilyen jellegű kérdéseket - összeesküvés-elméleteket - egy bizonyos korban, de aztán úgy kb. 20-22 éves kora környékére azért a legtöbbjük szerencsére kiheveri.
Te ennél azért többnek tűnsz, miért foglalkozol ilyen értelmetlen kérdésekkel?
"-És miért lenne ez másként az Evolucioval is ???"
Vagy éppen mondjuk a Bibliával? Istennel? A kereszténységgel?
Na ezért nem vezetnek sehová az ilyen kérdések.
# 82/142: Még Jézus is csak úgy megfogant....hmmn erdekes- igazi story: Mária megcsalta Józsefet és hazudott ennyi az egész és tudjátok miért ? MERT A SZŰZNEK NINCS GYEREKE"
A bibliai történetet nem minősítve, kijelenthető, hogy ez is butaság. Léteznek olyan nők, akiknek (a szűzhártya rugalmas volta miatt) az aktus után is megmarad a "szüzességük" fiziológiai értelemben. Így előfordulhat, hogy egy nő ugyan él nemi életet, de a fogantatás és a terhesség alatt is megmarad a "szüzessége" (a szűzhártyája), és azt csak a hüvelyi úti szülésnél "veszíti" el. Nyilván nem gyakori, de van ilyen.
-Neked is szép napot !
-Ki rugdos -kit?
-Nem értem ,én csak jogos kritikai kérdéseket vetettem fel -nem szabad?
-A Tudomány szent-és megkérdőjelezhetetlen-gyanufelettálló-7-Szentség ???
-Szóval mi a baj ?
-Nem tetszik ha valaki,kritikai alapon megkérdőjelezi-kétségbevonja-azt amit Te Fundamentumnak fogsz fel ?
-Hát akkor ,ezer bocsánat,úgy tudtam hogy a kritikai gondolkodást ti alapból támogatjátok-mivel állítólag,ez az egyik dolog ami előre viszi az emberiséget...(?)
-------
-Furcsa hogy mindenáron belém akarod verni azt hogy az Evolució-és az abiogenezis az 2-különálló dolog .
-Amikor világosan és Magyarul írtam ,hogy miért nem áll módomban így nézni ahogy Te ezt elfogadod.
-Ha ezt nagyon nem is reklámozzák,azért választják külön,mert az Evoluviós elmélet a "Kezdet" kérdésének megnyugtató megválaszolása nélkül semmi-levegőben lóg.
-Rengeteg jogos kritka érte az Elméletet ezért,így kíválló Hárítási lehetőség hogy ne keljen azzal a nagyon kellemetlen kérdéssel foglalkozni hogy :
"-Na jó-jó de akkor hogy indult el az evoluciós folyamat ????)
-Kitolják egy másik síkba-ezzel már biztos minden meg is odódott persze!
-Úgyhogy ilyet-nem vásárolunk....
-------
"De, tény. Olyan sziklaszilárd tény, mint a Maxwell egyenletek vagy a relativitáselmélet. Miért van az, hogy a kreacionistáknak sosem marad más, mint a nyers tagadás, bármiféle cáfoló kísérlet, mérés elvégzése hiányában? "
-Profi vagy tényleg-a propaganda terén !
-De ha annyira profi vagy-akkor légyszives-magyarázd meg azt nekem ostoba Kreacionistának(pedig nem vagyok cionista)-ahogy nevezel-hogy a " Maxwell egyenletek-és a relativitáselmélet"-hogyan bizonyítja azt -hogy a világban látható-mérhető-Természeti törvényeknek nem kellett lennie Törvényadónak-és az a Törvényadó-nem a Káosz volt-hanem Isten.(?)
-Hogy zárja ki ez a 2-dolog azt hogy Isten nem alkothatta a Világot-evoluciós fejlődés nélkül ???
-Ezt itt vezesd le légyszives-fehéren -feketén-
érthtően-Magyarul- hogy az egyszerű kívül álló is világosan értse (?)
-Akik ide tévesdnek mondjuk ebbe a beszélgetésbe....
-Ha te vagy a Tanár-légyszives akkor oktass is...kíváncsan várjuk kimerítő érvelésed .
-Biztos mások is nagy hasznot fognak ebből meríteni...(?)
--------
"véleményed a NASA evolúciós antennájáról? "
-Neked mi a vélemémyed a Gnózisról-mint olyanról ???
-Egy véleményem van amit te mondtál az összeesküvés elméletekről : az emberek többsége érdekesnek találja az ilyen jellegű kérdéseket - összeesküvés-elméleteket - egy bizonyos korban, de aztán úgy kb. 20-22 éves kora környékére azért a legtöbbjük szerencsére kiheveri.
-Te láttad ezt az antennát személyesen-meggyőződtél a 2-szemedel arról hogy ez ténylegesen is működik?
-És a működése tényeleg azt bizonyítja amit a NASA-állít róla ???
-Na látod ?
-Tessék Összesküvés elmélet-nesze neked !!!
-És hogy ti nem vagytok hiszékenyek...tévedés kizárva...Tudományos alapokon minden....ez igen !
-------
-Minden érdemi kérdés ami felmerül , és azok magyarázatai-Összeesküvés Elmélet csupán ?
-Ha te is az Ostoba-manipuált tömegekhez tartozol-aki mindenre csak legyint eggyet azzal hogy"Ez csak Összesküvés elmélet"...és utána hátra dől a Tv -előtt és megnyugodva nézi tovább-Stephen Hawking-nyálcsurgását a kamerába..és szerinete "Mindenki jót akar"mert ezt mondják neki a "Cső" másikoldaláról(???)
-Akkor nagyot csalódtam benned ,mert ettől sokkal értelmesebbnek gondoltalak-még ha más is a Világ képünk.
-De hiszem hogy nem ez vagy....
--------
"Te ennél azért többnek tűnsz, miért foglalkozol ilyen értelmetlen kérdésekkel?
"-És miért lenne ez másként az Evolucioval is ???"
Vagy éppen mondjuk a Bibliával? Istennel? A kereszténységgel?
Na ezért nem vezetnek sehová az ilyen kérdések."
-Vannak értelmetlen kérdések-pl:mi van a semmi után ?
-Hogy tud Isten akkora követ teremteni amit nem tud felemelni?
- A Gyíkemberek hogyan helyezték az ember ősébe ,az ő-földönkívüli DNS-láncukat ?
- Lapos föld....
- Hordott-e Jézus Tornacipőt...?
-És még sorolhatnám-se szeri se száma...
-Most gondolod hogy Én ilyen Kapitális Baromságokkal akár 1-percet is foglalkozok komolyan ???
-Igen ettől több vagyok ,és sokkal komolyabb és valósidejű kérdésekkel és problémákkal foglakozom.
-Pl néhány értelmes kérdés amikre ugyanígy rá húzzák hogy-ÖSSZESKÜVÉS ELMÉLET -mert valakiknek nem tetszik hogy még az emberiség 1 %-gondolkodni is merészel :
-KI-Kik irányítják valóban a világot ?
-Ki a Hatalom valódi forrása a Földön ,és azon túl ?
-Ki és kik a valódi ellenségek.
-Kik és ki a Jó-és a Gonosz ?
-Mi a Valódi multunk?
-Mi a Valódi jelenünk?
-Mi a Valódi Jövőnk?
-Ki és kik hazudnak az emberiségnek ?
-Hol és Kinél van az Igazság?
-Mi az Igazság ?
-Mi a Halál ?
-Mi az Élet?
-Stb-Stb.....
-Ostoba kérdések-nem érdemes velük foglalkozni-nem lehet rá megtalálni a választ-ami helytálló is ???
-Ez is Összesküvés elmélet ?
---------
"Amúgy milyen az a virtuálisan hazudott világ? "
-Megint eljátszod a hülyét ,mint aki semmit sem ért?
-Nem csak az Evolució a hazugság ebben a Világban-az csak 1 jelentős hazugság.
- A Kerszténység-a Vallások ebben a formában ahogy az emberek töbsége ismeri -ezek is hazugságok-vagy féligazságok.
-Mintahogy hazugság a Politika -és a Pénzrendszer és Világkereskedelem is.....
-Ha alposan utána nézel megláthatod hogy ami ma körülvesz annak 99%-a hazugság-részben-egészben-változóan....
------
-Egy dolog nem hazgság ,az Isten Szava-sokan próbálták már ezt rábizonyítani hogy az-de érdekes módon még senkinek sem sikerült....
---------
"Ahha, értem már. Te most itt arról beszélsz, hogy éreznem kéne az elhívást, besétálnom egy templomba, és a pap által megtérni, vagy valami ilyesmi, és akkor majd nekem is feltárulna a Gnózis. Hát, köszönöm az invitálást, de ha ez a feltétele, akkor azért annyira nem érdekel az a Gnózis. "
-De hogy erről beszélek-nem Ők-(papok)akik ezt átadják.
-És nem is a Templomban....
-Általában nekik nagyon siralmas a Tudásuk-náluk Középvezetéstől fölfele van érdemi-Tudás ....
-Nem járok Templomba egyébként-mivel ott nem is a Bibliát magyarázzák-csupán ceremóniákat bonyolítanak le-általában jópénzért.
- Ne gondolt azt a Téves-Kilissét-hogy a Kereszténység és a Biblia az kéz a kézben járnak....már réges régen eltávolodtak Ők attól.....
-De Isten attól gyönyörűen létezik,mert a Kereszténység erkölcsileg bukott állapotban van....
-Attól -Ő nagyon is jól tudja hogy ki tartozik hozzá-és ez nem azon múlik hogy Templomba jár-és valamilyen Keresztény felekezettel azonosítja magát......ettől Isten sokkal jobban lát.
- Lehet hogy Te és Ti akik Materiális alapokon szemlélitek a világot,az anyagi világnak néhány dolgát felfogjátok-de ez mind kevés-mert a Világ nem csak a "Matéria"- ból áll,hanem afelett mérhetetlenül fölé magasodik a Szellemi-Sík(finomabb szerkezetű).
-És az a Matéri-tól ,anyival több kb-mint a Jéghegy csúcsától-a víz alatt lévő része....
- Ha a Tudomány csak a "Materia-t" hajlandó vizsgálni
mert csak azt lehet Fizikai síkon-Mérni és megfigyelni-soha sem jut el ez a Tudomány a Világ igazi megértésére..
-Mert az attól sokkal több....
-Pedig nem csak Materiális alpon lehet vizsgálódni-hanem-Metafizikai síkon is...azon miért nem teszik vajon ?
-Vagy nagyon is teszik igazából,csak nektek buzgó Materialistáknak elfelejtették ezt közölni ???
-Lehet hogy a Valós Tudomány,teljesen más síkon folyik igazából mint amit a "Csövön"-keresztül kifele kommunkálnak az emberiségnek ?
"-Ki rugdos -kit?
-Nem értem ,én csak jogos kritikai kérdéseket vetettem fel -nem szabad? "
Jogos kritikai kérdéseket felvetni szabad. Azonban olyat a tudomány szájába adni, amit sosem mondott, azt nem szabad. Márpedig te ezt tetted, és már nem először.
Ezt írtad:
"-Teljesen téves és alaptalan az a Magyarázat hogy nem láttuk a teremtést-ezért nem mis volt Teremtő. "
Miután a tudományról beszéltél, gondolom jogosan gondolom azt, hogy a tudományra értetted, hogy azt mondja magyarázatként, hogy "Nem láttuk a teremtést, tehát nem is volt Teremtő."
Ez konkrétan hazugság, a tudomány sosem mondott ilyet. Ha valamiről lemaradtam, akkor kérlek küldj egy linket, ahol megtalálható, hogy a tudomány ezt mondta volna bármikor is. Ha nem tudsz ilyet küldeni, akkor ez marad aljas rágalom a tudománnyal szemben.
- - - - - -
"-A Tudomány szent-és megkérdőjelezhetetlen-gyanufelettálló-7-Szentség ???
-Szóval mi a baj ? "
Az, hogy te olyat próbálsz a tudomány szájába gyömöszölni, amit az sosem állított, tehát konkrétan rágalmazod a tudományt, az a baj. És teszed mindezt a nagy nyilvánosság előtt, az meg még nagyobb baj. A kritikával nincs baj, a rágalmazással van a baj. Tudod, hogy milyen büntetést érdemel a rágalmazó a Biblia szerint?
- - - - - -
"-Furcsa hogy mindenáron belém akarod verni azt hogy az Evolució-és az abiogenezis az 2-különálló dolog .
-Amikor világosan és Magyarul írtam ,hogy miért nem áll módomban így nézni ahogy Te ezt elfogadod. "
Nem az a lényeg, hogy én mit fogadok el vagy mit nem. Az teljesen mellékes dolog, a világon semmi jelentősége sincs.
Az a lényeg, hogy ha a tudományos módszerrel szándékozol tudományos modelleket cáfolni, akkor a tudomány rendszerén belül kell ezt megtenned, különben az adott modell érvényességi körén kívül találod magad. Így pedig a cáfolatod is semmisnek tekinthető, mintha nem is mondanál semmit. Mint ahogy hiába akarnál egy angol állampolgárt Angliában a magyar törvények szerint felelősségre vonni, kiröhögne a világ. Kívül esel a magyar törvények hatókörén.
De ezt is leírtam már korábban, szóval nem értem, miért velem van problémád.
- - - - - -
"-De ha annyira profi vagy-akkor légyszives-magyarázd meg azt nekem ostoba Kreacionistának(pedig nem vagyok cionista)-ahogy nevezel-"
Már bocsánat a kérdésért, de mikor neveztelek ostoba kreacionistának? Most már nem csak a tudományt, de engem is rágalmazol? Egyre kevesebb kedvem van veled beszélgetni, mert csak fújod a magadét, nem figyelsz arra, amit írok neked, vagy ha mégis, akkor képtelen vagy értelmezni, pedig nem érzem úgy, hogy nagyon bonyolultan fogalmaznék. Most pedig már rágalmazol is... Nem értelek. Tisztában vagy egyáltalán azzal, amit csinálsz? Vagy a rágalmazás nálad teljesen belefér a normális értékrend fogalmába? Vagy mire véljem ezt az agressziót?
- - - - - -
"hogy a " Maxwell egyenletek-és a relativitáselmélet"-hogyan bizonyítja azt -hogy a világban látható-mérhető-Természeti törvényeknek nem kellett lennie Törvényadónak-és az a Törvényadó-nem a Káosz volt-hanem Isten.(?)
-Hogy zárja ki ez a 2-dolog azt hogy Isten nem alkothatta a Világot-evoluciós fejlődés nélkül ??? "
Te tényleg nem érted azt, amit írok neked :D Fogalmad sincs róla, hogy miről beszélgetünk. Hahó, van ott valaki? Vagy csak egy bot írogat nekem?
Visszaidézem, amit írtam, ugye az evolúcióról volt szó:
"De, tény. Olyan sziklaszilárd tény, mint a Maxwell egyenletek vagy a relativitáselmélet. "
Ennyit írtam, nem többet. Erre te számon kérsz rajtam valami elborult marhaságot, aminek semmi köze sem a kérdéshez, sem a Maxvell egyenletekhez, de még csak ahhoz sem amit írtam.
Írd le nekem kérlek, hogy ebben a visszaidézett mondatomban hol, mivel, hogyan utaltam arra, hogy a Maxwell egyenleteknek és a relativitáselméletnek bármiféle relációban állna Istennel vagy a teremtéssel. Ezt írd le nekem kérlek, mutass rá, mert addig nem tudok megfelelni a kívánalmaidnak.
- - - - - -
"-Neked mi a vélemémyed a Gnózisról-mint olyanról ??? "
Semmi, nincs róla véleményem. Mivel nem ismerem, így nem is tudok róla semmiféle épkézláb véleményt alkotni.
- - - - - -
"-Te láttad ezt az antennát személyesen-meggyőződtél a 2-szemedel arról hogy ez ténylegesen is működik?
-És a működése tényeleg azt bizonyítja amit a NASA-állít róla ???
-Na látod ?
-Tessék Összesküvés elmélet-nesze neked !!!
-És hogy ti nem vagytok hiszékenyek...tévedés kizárva...Tudományos alapokon minden....ez igen ! "
Hogy mi van?? :D Tehát az, hogy én nem láttam a két szememmel a Nasa antennáját, az azt bizonyítja, hogy az egész egy nagy összeesküvés-elmélet lenne? :D LOL ember, ezt ugye azért nem gondoltad komolyan? :D
A logikádat követve: Te láttad már a Taj Mahalt? A Pálma-szigeteket az arab öbölben? Vagy a Grand kanyont? Sétáltál már benne? Neeem? És mégis elhiszed hogy létezik? Pedig annak hogy sosem láttad a két szemeddel, a logikád szerint azt kéne bizonyítania, hogy a Grand kanyon az csak egy grandiózus összeesküvés-elmélet része.
Így már látod, hogy miért nincs semmi logika abban, amit írtál?
- - - - - -
"-Nem járok Templomba egyébként-mivel ott nem is a Bibliát magyarázzák-csupán ceremóniákat bonyolítanak le-általában jópénzért.
- Ne gondolt azt a Téves-Kilissét-hogy a Kereszténység és a Biblia az kéz a kézben járnak....már réges régen eltávolodtak Ők attól.....
-De Isten attól gyönyörűen létezik,mert a Kereszténység erkölcsileg bukott állapotban van....
-Attól -Ő nagyon is jól tudja hogy ki tartozik hozzá-és ez nem azon múlik hogy Templomba jár-és valamilyen Keresztény felekezettel azonosítja magát......ettől Isten sokkal jobban lát. "
Nem semmi azért, az előző posztjaidban még büszkén kereszténynek nevezted magad, és kikérted magadnak, hogy kreacionistának nevezlek (mellesleg, a kreacionista szónak semmi köze a cionistákhoz, pont úgy, ahogyan a vasalónak sincs köze semmiféle lóhoz, meg a bíbor szónak sem az alkoholos italokhoz). Most meg így ledegradálod az egész Kereszténységet úgy ancuzammen, ez azért már nagyon komoly :D
- - - - - -
"- Ha a Tudomány csak a "Materia-t" hajlandó vizsgálni
mert csak azt lehet Fizikai síkon-Mérni és megfigyelni-soha sem jut el ez a Tudomány a Világ igazi megértésére..
-Mert az attól sokkal több....
-Pedig nem csak Materiális alpon lehet vizsgálódni-hanem-Metafizikai síkon is...azon miért nem teszik vajon ?"
Ezt is leírtam már neked nem egyszer, de már meg sem lepődöm, hogy semmit sem fogtál fel belőle egyik leírásnál sem. Ennyire bonyolultan fogalmaznék? Vagy miért nem érted, amit írok neked? Vagy ha megérted, akkor miért kérdezel vissza folyton ugyanarra a dologra?
Nincs kedvem megint újra megfogalmazni, inkább beidézem az eddigieket. Olvasd át, együtt őket, hátha úgy sikerül megmaradnia a fejedben, hogy miért nem foglalkozik a tudomány a természetfelettivel, a metafizikai síkkal, Istennel, meg az ilyesmikkel:
"Isten ezért egy olyan "plusz" a természettudományban, amellyel a tudomány nem tud mit kezdeni. Nem talál rajta fogózkodót, hogy mérni, vizsgálni tudja, nem tud Istennel kísérletet kiötölni, nem tud vele számolni, nem tudja egyenletbe, képletbe illeszteni. Így aztán kényszerűen arra tud hagyatkozni, amit mérni, vizsgálni tud. Ezek a kémia, biológia, fizika, kozmológia, genetika, satöbbi. "
"Isten nem tudjuk rendszerbe foglalni, hiszen ő nagyobb, mint bármely rendszer, melyet ember képes kitalálni, megalkotni. Így aztán csak egyetlen kategóriába fér bele, amelynek az a neve, hogy "Isten". Minden más ezen belül helyezkedik el, a keresztény felfogás szerint.
Ezzel viszont a tudomány nem tud mit kezdeni, mert nem tudja közvetlenül vizsgálni, kísérletezni vele, megfigyelni. A tudomány csak Isten keze munkáját képes megfigyelni, a minket körülvevő természetet, annak élő és élettelen részeit. Az élő részen belül viszont az evolúció nagyon is működik, szépen leírható, nyomon követhető. "
És még:
"A tudomány semmit sem jelent ki Istenről, mivel nem tudja mérni, nem tudja megvizsgálni, nem tudja képletbe helyezni, így aztán egyáltalán nem is foglalkozik Istennel."
Továbbá:
"A tudomány nem tudja megmérni Istent. Isten oly hatalmas, hogy egyszerűen kívül esik a tudomány hatáskörén, nem tud vele mit kezdeni. Isten túl nagy, túl sok, túl tömény ahhoz, hogy a tudomány bármit is mérni tudna rajta. Így aztán mivel nem tudja mérni Istent, így azt kénytelen mérni, amit mérni tud. Isten keze munkájának gyümölcse, a természet alkalmas arra, hogy a tudományt űzők a kedvükre méricskélgethessenek benne - hiszen ezért, erre kaptuk Istentől a tudományt, mint megismerés eszközét. És amit mér, azt rendszerbe foglalja, és amit ebből a rendszerből kiolvas, azt tudja nyilatkozni. Csakis azt, és semmi mást.
De mivel ugye Istent nem tudja mérni, ezért rendszerbe sem tudja foglalni, tehát Isten nem szerepel a természettudományok által felállítható rendszerben. Így aztán az nem is nyilatkozhat róla semmit, mert mit is tudna nyilatkozni egy olyan dologról, amiről semmit sem tud mondani? "
Ha ezek alapján nem érted, akkor hogyan tudnám úgy leírni, hogy te is megértsd ezt? Segíts kérlek, mert nekem már nincs több ötletem :(
- Most el akarod itt játszani a "Sértett Ártatlanságot "?
- Mintha zúdítanám a teljesen megalapozatlan vádakat ?
- Miféle rágalmazás ?
- Már elnézést,ha a Tudomány és az azon alapuló Materializmus nem állítja ezt-hogy "Nem láttuk a teremtést, tehát nem is volt Teremtő." -akkor vajon azok akik Materialistának valják magukat a kisujukból szopták ki ,akik szüntelenül ezt a Blődséget emlegetik ?
-Egyébként pont Te írtad ezt a gondolatot néhány levéllel ezelőtt?
-Játszod az analfabétát,mintha nem is tudnád miről is van szó ?
-Ez nem rágalmazás hanem Ténymegállapítás.
-És nem kell ez a hárító szöveg,ez itt nem válik be...
-És ha a Tudomány tényleg nem mond ilyet,akkor miért ezt emlegetik állandóan azok az emberek akik ezt a Tudományt-tekintik méradónak ???
-Talán rosszat álmodtak este-a csülökpörköltől ?
-------
-Egyébként meg azt hiszed hogy nem ismerem a Cionizmus és a Kreacionista fogalom közti különbséget?
-Ember -ez Irónia lett volna-nem vetted észre ???
-Tesztelhetsz a témából(cion)a szeren vagyok,hidd el....( vagy ne hidd-).
-------
"De, tény. Olyan sziklaszilárd tény, mint a Maxwell egyenletek vagy a relativitáselmélet. "
-Ezért tényleg bocsánatot kérek,valamiért úgy értelmeztem-úgy tünt mintha azt akrnád mondani hogy ez a bizonyítékok az Evolucióra ???!
-Egyből agymenést is kaptam,hiszen nem ezzel foglalkoznak.
-Nem is értettem hogy ,hogy hozhattad fel ezeket bizonyítékokként-de mostmár értem hogy ez egy Metafora volt.....
-Elnéztem...én is csak emberből vagyok.....(?)Bocsi.
-------
-De megjegyzem hogy a kérdés még mindig fenn áll ,mert az hogy te ezt kijelented-bemondásos alapon-hogy az Evolució 100%-ban bizonyított-ez nem bizonyíték.
-Ez egy állítás ,ami a te véleményedet-vagy még egy embercsport véleményét tükrözi .
-Tehát ezzel semmit sem válaszoltál meg.
-És szerintem azt is mellőzni kéne hogy az Evolució-szinonímáját egybemosod a Tudománnyal-mintha az Evolució-Elmélete maga lenne a Tudomány ???
-Vajon miért is ?
-Azzal kellene inkább foglalkozni-hogy:
"Ha látunk rendszert-Törvényeket-a Természetben magunk körül-amik nem változnak-stabilak-kiszámíthatóak.
-Ott feltétlenül lennie kel egy Törvényadónak is!
-Ez egy kikerülhetetlen alapigazság.
-Ki vagy Mi volt a Természet Törvényeinek-lefektetője-ha úgytetszik Törvényadója ???
-Légyszives ezzel a Témával foglalkozz ,ez a lényeg nem a sok halandzsa szöveg....meg figyelemelterelő dolgok.
-Erre adj légyszives valami értekmes választ-ha Evolució volt -KI vagy Mi adta a a Törvényt ?
-------
NASA evolúciós antenna?
-Most ez tényleg komoly hogy azt várod hogy ennyitől,amit ez a Wiki-s cikk itt leközöl-megoldódik ez a kérdés ?
-És csodálkozol hogy azt kérdezem hogy meggyőződtél-e arról hogy a NASA-nak az állításai-valóságosak-e ?
- Miért is csodálkozol ezen?
-Egy olyan világban élünk-ha esetleg még nem vetted volna észre-hogy szinte semmi sem az aminek látszik vagy beállítják....
-Ha az az USA-ban meg tudott történni hogy 2-ikertornyot az Amerikai nép szeme láttára-felrobbantottak a személyzetével együtt-a Titkoszolgálatok-rákenve a Terroristákra?
-És hivatalosan még mindig azt a hazugságot tartja a mikndenkori Kormány -hogy ezt Iszlamisták vezényelték le az elejétől a végéig???
-Még meg kérdezed ezt tőlem-hogy miért is vonom kétségbe a NASA -állítását???
-Azt mondod hogy ezek olyan tények a NASA-állítása erről az antennáról-mint az a Tény hogy:
Te láttad már a Taj Mahalt? A Pálma-szigeteket az arab öbölben? Vagy a Grand kanyont?
-Ez jól hangzik de ,ide nem evidens.
-Igen fenn áll a kérdésem-és ne térítsd el a válaszadást-ezekkel a Piár -érvekkel.
-Mitől vagy meggyőződve arról-hogy ez Tényleg Valóság-a Működése is.
-És nem egy nagy Cucli már megint és egy nagy Hoax ???
-Esetleg a NASA-megosztja veled a Titkait ?
--------
-És ha Evoluciónál tartunk még mindig-az is megér még egy misét-hogy mi hajtja előre az Állítólagos Evoluciót ?
-Génmutálódások folyamatos sorozata ?
-Természetes kiválastódás ?
-Akkor a Természetbe miért nem ezt látjuk ?
-Miért őrzi minden Faj-tisztán a belekódólt DNS-információkat-és a Faj-Börtönéből még mutáció sem tud Új-Fajt létre hozni?
-Miért nem tudnak Laboratóriumi-kísérletekkel-Új fajt-Fajokat létrehozni-amik aztán gond nélkül tovább is tudnának szaporodni-megőrizve a DNS-kódjának megváltizását ????
-Az Evolució laboratóriumi szinten sem műköik......
-Egy ujabb 22-es csabdája az Evoluciós elméletnek....
--------
-Kereszténység:
-Ebbe te abszoult nem vagy kompetens-mert még az Írások alapjait sem ösmered.
-Hogy tudnád azt így megállapítani,hogy Istennek melyik Imádati forma elfogadott?
- Mi akik ezzel behatóbban foglalkozunk-talán nem a semmiért mondjuk ezt ,talán vanrá némi rálátásunk ????
Nem gondolod ???
"- Most el akarod itt játszani a "Sértett Ártatlanságot "?
- Mintha zúdítanám a teljesen megalapozatlan vádakat ?
- Miféle rágalmazás ?
- Már elnézést,ha a Tudomány és az azon alapuló Materializmus nem állítja ezt-hogy "Nem láttuk a teremtést, tehát nem is volt Teremtő." -akkor vajon azok akik Materialistának valják magukat a kisujukból szopták ki ,akik szüntelenül ezt a Blődséget emlegetik ?
-Egyébként pont Te írtad ezt a gondolatot néhány levéllel ezelőtt?
-Ez nem rágalmazás hanem Ténymegállapítás. "
Nem, ez nem ténymegállapítás. Akkor lenne ténymegállapítás, ha bizonyítani is tudnád, amit állítasz. De mivel ezt nem tudod megtenni, ezért marad csak rágalom.
Ez ilyen egyszerű, nem kell ezen semmit se maszatolni a materialisták blődségeinek belekeverésével.
De ezt is megtárgyaltuk már egyszer:
"-Annak dacára hogy a "Tudomány"nyíltan vagy burkoltan azt propagálja szélaskörben hogy "Isten nem létezik,és ez Tény "pont..... "
A tudomány semmi ilyesmit sem propagál. Honnan szeded ezeket a szédületes ökörségeket? A tudomány semmit sem jelent ki Istenről, mivel nem tudja mérni, nem tudja megvizsgálni, nem tudja képletbe helyezni, így aztán egyáltalán nem is foglalkozik Istennel. Miért írsz olyanokat a tudományról, amikről te is tudod, hogy nem igazak? Mit ártott neked a tudomány, hogy megpróbálod besározni, rossz színben feltüntetni? Miért haragszol a tudományra ennyire?"
Tehát kérlek ismét, idézz be bármilyen tudományos cikket, amiben azt állítja a tudomány, hogy "Nem láttuk a teremtést, tehát Isten nem létezik". Ha tudsz ilyet, akkor meghajlok előtted, ha nem tudsz ilyet, akkor ez továbbra is csak rágalom, hazugság marad a részedről.
- - - - - -
"-És ha a Tudomány tényleg nem mond ilyet,akkor miért ezt emlegetik állandóan azok az emberek akik ezt a Tudományt-tekintik méradónak ???
-Talán rosszat álmodtak este-a csülökpörköltől ? "
Ez megint csúsztatás, mert nem azok az emberek emlegetik azt, hogy "Nem láttuk a teremtést, tehát nincs is teremtő", akik a tudományt preferálják. Össze-vissza kavarodik a fejedben a tudomány és a materializmus, úgy látszik, nem tudsz különbséget tenni közöttük. Így nem lehet érvelni, hogy azt sem tudod, mit takarnak azok a fogalmak, amiket használsz, amikkel érvelni próbálsz...
"-De megjegyzem hogy a kérdés még mindig fenn áll ,mert az hogy te ezt kijelented-bemondásos alapon-hogy az Evolució 100%-ban bizonyított-ez nem bizonyíték. "
Ember, ezt nem én jelentem ki, hanem a tudomány :D És a tudományban elég sok bizonyíték van az evo folyamatára. Nem az a bizonyíték, hogy én mit mondok vagy mit nem, hanem az, amit a tudomány derített ki az élővilágról. Ha érdemben szeretnéd cáfolni, akkor nézz utána, ismerkedj meg vele, tanuld meg, mert másképpen nem fog menni.
"-És szerintem azt is mellőzni kéne hogy az Evolució-szinonímáját egybemosod a Tudománnyal-mintha az Evolució-Elmélete maga lenne a Tudomány ??? "
Hmm? Az evolúció egy folyamat, az evolúcióelmélet pedig a tudományág, amely az élővilágban zajló evolúciós folyamatokat figyeli meg és írja le. Az evolúció része a tudománynak, de ez nem azt jelenti, hogy evolúció = tudománnyal (mint ahogyan a füled is a részed, de azért te nem vagy egyenlő a füleddel). Szerintem sosem írtam ilyet, legalábbis nem volt szándékomban. Tudnád idézni kérlek, amiből ezt szűrted le?
- - - - - -
"-Azzal kellene inkább foglalkozni-hogy:
"Ha látunk rendszert-Törvényeket-a Természetben magunk körül-amik nem változnak-stabilak-kiszámíthatóak.
-Ott feltétlenül lennie kel egy Törvényadónak is!
-Ez egy kikerülhetetlen alapigazság.
-Ki vagy Mi volt a Természet Törvényeinek-lefektetője-ha úgytetszik Törvényadója ???
-Légyszives ezzel a Témával foglalkozz ,ez a lényeg nem a sok halandzsa szöveg....meg figyelemelterelő dolgok.
-Erre adj légyszives valami értekmes választ-ha Evolució volt -KI vagy Mi adta a a Törvényt ?"
Evolúció nem csak volt, hanem van is, jelen napjainkban is működik, nem állt le. De az, hogy az élőlények evolválódnak, nem jelenti azt, hogy nem lehetett volna Teremtő. A tudomány sem mondott soha ilyet, hiába próbálod mindenáron ezt belemagyarázni a dolgokba.
Nem tudjuk, honnan származnak a világ működését irányító fizikai törvények. Nem tudjuk, hogy teremtve lettek-e, avagy más módon jött létre. De az evolúció szempontjából ez nem is érdekes, az működik, akár így, akár úgy alakult ki a világunk. De ezt is leírtam már neked.
- - - - - -
"NASA evolúciós antenna?
-Most ez tényleg komoly hogy azt várod hogy ennyitől,amit ez a Wiki-s cikk itt leközöl-megoldódik ez a kérdés ? "
Nem, nem a Wikis cikktől. A Wiki cikkek csak alapvető ismereteket tartalmaznak többnyire, bemutatják a dolgokat dióhéjban. A Wiki szócikk csak egy kivonat, egy ismertető, semmiképpen sem tudományos igényű leírás.
Komolyabban itt olvashatsz az evolved antennáról:
Ezek sem teljes körű leírások, de azért a Wikinél jóval több infót adnak.
Mellesleg, te próbálod itt cáfolni az evolved antenna létét vagy működését. Ha ezt szeretnéd, akkor nézz utána magad, hogy mi az alapkoncepciója, hogyan készült hozzá az algoritmus, hogyan működött, és végül hogyan hozták létre a segítségével az antennát. A tudomány állít valamit, azt bizonyítja valami módon. Akkor tessék az antenna létét bizonyító leírásokat górcső alá venni és hibát találni bennük, ne ilyen oda nem tartozó összeesküvés-elméletekkel próbálj operálni.
- - - - - -
"-Ha az az USA-ban meg tudott történni hogy 2-ikertornyot az Amerikai nép szeme láttára-felrobbantottak a személyzetével együtt-a Titkoszolgálatok-rákenve a Terroristákra?
-És hivatalosan még mindig azt a hazugságot tartja a mikndenkori Kormány -hogy ezt Iszlamisták vezényelték le az elejétől a végéig???"
Ezek csak feltételezések. Hiheted így is, de erre sincs több bizonyíték, mint arra, hogy valóban külföldi terroristák csinálták a dolgot.
De igazából nincs is jelentősége a dolognak, hogy hogyan történt a dolog. Miért lenne bármiféle tekintetből is releváns az, hogy az ikertornyokat terroristák vagy a titkosszolgálat döntötte romba, a NASA antennájával kapcsolatban?
"-Még meg kérdezed ezt tőlem-hogy miért is vonom kétségbe a NASA -állítását??? "
Mi köze a NASA állításainak az ikertornyokhoz? Két, egymástól teljesen független dolgot hozol fel, és próbálod egyikkel a másikat bizonyítani. Nézd, ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy a keresztes háborúkat is a keresztény Európa indította, tehát ez bizonyítja, hogy a Bibliát csak kitalálták egy világméretű összeesküvés részeként. Semmi köze a kettőnek egymáshoz, nincsenek kapcsolatban egymással, mint ahogyan az ikertornyok körüli cécónak sincs köze a NASA által fejlesztett antennához. Nem is értem, honnan jött neked ez az ikertornyos dolog...
"-Mitől vagy meggyőződve arról-hogy ez Tényleg Valóság-a Működése is.
-És nem egy nagy Cucli már megint és egy nagy Hoax ??? "
Miért kellene az ellenkezőjére gyanakodnom? Oké, legyen az emberben egy egészséges gyanakvás a dolgokkal szemben, de ami benned van, az már inkább paranoiába hajlik, de semmiképpen sem egészséges gyanakvás. Össze van keveredve benned a materializmus a tudománnyal, az evolúció az abiogenezissel, a NASA az ikertornyokkal, a tudomány a politikával és a vallással, ilyen összekutyult egyveleg világképpel nem is csoda, hogy semmit sem értesz a világ működéséből.
- - - - - -
"-És ha Evoluciónál tartunk még mindig-az is megér még egy misét-hogy mi hajtja előre az Állítólagos Evoluciót ?
-Génmutálódások folyamatos sorozata ?
-Természetes kiválastódás ?
-Akkor a Természetbe miért nem ezt látjuk ?"
Pontosan, és a természetben is ezt látjuk. Legalábbis a tudomány ezt látja a természetben.
"-Miért őrzi minden Faj-tisztán a belekódólt DNS-információkat-és a Faj-Börtönéből még mutáció sem tud Új-Fajt létre hozni? "
Nem őrzi egyetlen faj sem a belé kódolt genetikai információt, hiszen nincs két élőlény, aminek tökéletesen megegyezne a genetikai kódja, a genomjában tárolt információ. Nemcsak minden faj, de minden egyed is különbözik minden másiktól. Mint ahogyan a te genetikai információd is különbözik az enyémtől, anyudétól, apudétól, a szomszédétól és mindenki másétól is. Te őrzöd a saját genetikai információdat, amíg élsz, de az utódaidnak már más genetikai információt adsz át, mint ami a sajátod. Az ivarsejtjeid is mind különböznek, ezért lesznek különbözőek a gyermekeid is tőled, és egymástól is. Ráadásul ivaros szaporodásnál te csak az egyik felét adod az utódod genetikai kódjának, a másik felét a másik szülőtől kapja. Semmiféle genetikai információőrzés sincs fajszinten, minden fajnak folyamatosan változik a genetikai állománya. Minél több generáció születik, annál inkább különbözni fog az utódok genetikai állománya az ősöktől.
"-Miért nem tudnak Laboratóriumi-kísérletekkel-Új fajt-Fajokat létrehozni-amik aztán gond nélkül tovább is tudnának szaporodni-megőrizve a DNS-kódjának megváltizását ???? "
Hoztak már létre új fajt, amik tovább tudtak szaporodni. Lásd a vadkáposztát:
Ebből a növényből nemesítették ki a káposztát, salátát, karalábét, karfiolt, kelkáposztát, brokkolit. Ezek mára már külön fajokká váltak, hiszen egymással már nem tudnak szaporodóképes utódot létrehozni. Ha szerinted evolúció nem létezik, akkor mégis hogyan lehetséges az, hogy a vadkáposzta genetikai állománya annyira megváltozott az idők folyamán, annyira eltávolodtak egymástól a felsorolt növények, hogy már nem tudnak egymással szaporodni?
"-Az Evolució laboratóriumi szinten sem műköik...... "
De, működik.
- - - - - -
"-Kereszténység:
-Ebbe te abszoult nem vagy kompetens-mert még az Írások alapjait sem ösmered.
-Hogy tudnád azt így megállapítani,hogy Istennek melyik Imádati forma elfogadott?
- Mi akik ezzel behatóbban foglalkozunk-talán nem a semmiért mondjuk ezt ,talán vanrá némi rálátásunk ????
Nem gondolod ???"
Ebben maximálisan igazad van, én nem vagyok kompetens a témában. Én csak azt láttam, hogy egyik posztodban kikéred magadnak hogy kreacionistának nevezlek, és kijavítasz, hogy te bizony keresztény vagy. A következő posztodban meg szapulod a kereszténységet, hogy "erkölcsileg bukott állapotban van". Mégis, ebből milyen tanulságot kellene levonnom?
"-Ebben maximálisan igazad van, én nem vagyok kompetens a témában. Én csak azt láttam, hogy egyik posztodban kikéred magadnak hogy kreacionistának nevezlek, és kijavítasz, hogy te bizony keresztény vagy. A következő posztodban meg szapulod a kereszténységet, hogy "erkölcsileg bukott állapotban van". Mégis, ebből milyen tanulságot kellene levonnom?"
-Hogy milyen tanulságot kellene levonnod ?
-Én azt tudom hogy ebből milyen tanulságot vonok le,amit itt le írsz.
-Csak annyit hogy nem vagy tisztában azzal hogy ebben a Világban a Vallás-Politika-Kereskedelem-Tudomány-Média-a valóságban milyen irányítás alatt van(?)
-Ha te meg vagy nyugodva,hogy minden jó kezekbe van-és "Jól haladunk"-jelszóval hurrá optimizmussal lehet előre tekinteni a Jövőre-akkor a legtöbb emberhez hasonlóan-semmit nem tudsz a Világ valódi természetéről.....és valós helyzetéről.
-Fogalmad sincs hogy milyen Erő.irányítja a világot kikrülhetetlenül-ugye ???
-Honnan is tudhatnád-az Evolució nem ezzel foglalkozik-ugyebár ???
- A Materializmus totálisan vak ,ilyen tekintetben.
-Látod mi ezért nem az Evolucióval foglalkozunk elsősorban ,mert vannak attól sokkal értelmesebb és fontosabb dolgok is.
-Ha nem vagy tisztába a Politika-Vallás-Kereskedelem-Tudomány-Média-Okkult hátrével...akkor bizony semmit sem tudsz-a tekintetben hogy milyen világba is élsz-és az hová is tart Aki-akik azt a valóságban vezérlik.
-És akkor azzal sem vagy tisztában hogy a NASA -milyen szervezet is valójában-és igazából mi és mik a Kutatásainak az igazi célja???( nem az Ürkutatás).
-Mint ahogy a Vatikán igazi szerepével sem vagy tisztában...
-És azzal sem hogy a Politikai -pártok milyen irányítás alatt vannak...
-Továbbá azzal sem hogy a Pénz világ milyen kézbe öszpontosul.....
-És természetesen azzal meg főleg nem vagy tisztában-hogy az Úgynevezett Tudomány-a valóságban-milyen célokat szolgál-és kiknek a kezében....(?)
-Mondogathatod magadban-önmagadat nyuktatgatva-azt mondva hogy minden lényeges kérdés a Világot illetően Paranoia-és Összeesküvés elmélet-a hatalmon lévők pont ezt is várják tőled-hogy ezt hidd-úgy látszik te a jó tanítványuk vagy.....Gratulálok hozzá-ezért tényleg érdemes-egész életedben Tanulni a Semmit.....
- Tényleg azt hisztek akikcsak a Materi-át-vizsgáljátok hogy Ti-önmagatok urai vagytok???
-Hogy a Ti -elmétekre semmilyen-Erő nincs hatással-titeket semmi sem befojásolhat-mert azt hiszitek a Tudomány-az a"Józanész hangja" ?
-Ha ezt hiszitek,akkor már rég megvagytok vezetve....
-Mindenki van egy irányítás alatt-még Ti is-senki sem kerülheti el hogy egy Urat szolgáljon-Tudatosan választva jobb esetben-rosszabb esetben a tudtán kívül-átverve....
-Mert a Viágegyetemben -2-erő áll egymással szemben-2-Isten van ....
-Akiknek nem kell a Termtő....azok automatikusan a Gonosz-erők befolyása alá kerülnek ,ha tetszik-ha nem-emberi erő-elme ezt nem kerülheti ki...
Máté 12 :30 Aki nincs az én oldalamon, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az szétszór.+
-És a Gonoszt-(-latinul-Lucifert-héberül-Heilleif-Satan-).
-Magasról tesz rá-hogy Te meg a hozzád hasonlók-hiszitek-e benne???
-Ő nagyon is hisz bennetek-akik nem hisztek a Biblia Istenében...és így automatikusan-az övé is vagytok...
-Nem kell neki megjelennie előttetek-Szarvakkal és patákkal-mivel nincs is neki- hatalmas Szellem-Ő is-mint a Terentő csak Óriási negatív energiával....
- Azért mert nem látjátok ott van ,és befolyással van rátok-ő zseniális Szuperinteligens-és mérhetetlenül Gonosz...
Jelenések 12: 9 Ledobták hát a nagy sárkányt+, az őskígyót+, akit Ördögnek+ és Sátánnak+ neveznek, aki az egész lakott földet félrevezeti.+ Ledobták őt a földre,+ és az angyalait is ledobták vele együtt.
-Alávagytok neki vetve-ha akrjátok ha nem-még ha nem is érzékelitek....nagy mestere -ő az Ámításnak...
-Még azt is megsúgom neked-baráti alpon-hogy mint ahogy Isten is-Ő is egy különálló létező-Személyiség-és nem csak az emberben lévő rosztuljdonság szinonímája....épp ezért nem tud az ember vele szemben védekezni,csak akkor ha a Termtő ebben a Szelleme által segítséget nyújt.
-És azt is elárulhatom neked Tudományban bízó-barátom:
-hogy Édentől napjainkig-az Első keréktől az Ürhajóig-minden tudást-Ő adott át az Emberiségnek-a megfelelő-Okkult csatornáin keresztül...Ő a Bukott emberiség-Titkos Mestere-épp ezzel foglalkozik a Gnózis-többekközött-s az emberiség Okkult-háttértörténelmével-amit soha nem tanítottak az Iskolákban.
2Korintusz 4: 4 akik között ennek a világrendszernek* az istene+ megvakította a nem hívők elméjét,+ hogy ne lássák annak a dicsőséges jó hírnek a fényét,+ amely Krisztusról szól, aki teljesen olyan, mint Isten .
-Figyelted hogy Ki vakítja meg a nem hívől elméjét ???
-Akik a mai Világban megengedik az a hihetelen Luxust maguknak-hogy nem győződnek meg arról-hogy Ki-és Kik a Hatalom valódi tulajdonosai-az automatikusan az Ostoba-Bolond-Lábasszolgái lesznek azoknak-kikerülhetetlenül.
-És az sem menti meg ettől-hogy hány Világi magasiskolát végzett el az életében.
-Ha ismernétek azt, hogy a Hatalom Természetéről mit tanít-Isten Szava....és annak Pepita változata a G nózis.....csak akkor józanodnátok ki ebből a Szellemi álomból...
-Nem nekünk van szükségünk segítségre,hanem nagyon is nektek...
-Ti vagytok az a Vak ember-aki sosem látott színeket-és próbáljuk elmagyarázni-hogy mi az hogy-Piros-Kék-Sárga-Zöld ???
-De ti csak azt hajtogatjátok hogy színek nem léteznek-mert nem látjátok-pedig igazából nem is vagytok vakok-csak szándékosan csukva tartjátok a szemeteket.....
-De aki csukva tartja a szemét-az nem alkalmas arra hogy másoknak mondja meg hogy merre kellene menni a Helyes irányba....(?)
"De igazából nincs is jelentősége a dolognak, hogy hogyan történt a dolog. Miért lenne bármiféle tekintetből is releváns az, hogy az ikertornyokat terroristák vagy a titkosszolgálat döntötte romba, a NASA antennájával kapcsolatban?"
-Ebből is látszik hogy Tudatlan vagy......
-Nagy jelentősége van-hogy KI-és Kik irányítják a Világot (és a NASA-t is) ..... amibe élsz...annyira hogy ez-Élet és Halál kérdés!
- És nem feltételézsekre alpozzuk az állításainkat.....
-Jegyezd meg-hogy ebben a Világban semmi sem az aminek látszik vagy el karják adni-ha ezt nem hiszed-vagy képtelen vagy felfogni-akkor rajtad sem lehet segíteni-de még Isten sem tud segíteni.....
-Ezen a Földön minden Hatalom az -Ő -és Angyalainak az irányítása alatt van-
"Máté 4:8 Ismét magával vitte őt az Ördög, most egy rendkívül magas hegyre, és megmutatta neki a világ összes királyságát és azok hatalmát,+ 9 majd ezt mondta neki: „Mindezeket neked adom, ha csak egyetlenegyszer is leborulsz, és imádsz engem."
-És képzeldel még a NASA-sem kivétel ez alól-sőtt az meg főleg nem-mert az a Legnagyobb -Okkult Tudományokkal foglalkozó szervezet a világon.
-Teljesen mindegy hogy mit kommunikál kifelé a NASA a-Rizs-Parasztoknak...nem azzal foglalkoznak amiket bemutatnak vagy publikálnak.
- Még az Űr utazások is csak fedő sztorik,amik vannak , hogy be lehessen mutatni ,közbe meg teljesen más irányba mentek a kutatások mindig is.....
-Úgy hogy teljesen mindegy hogy mennyire hiszel az Evolucióban-vagy az Ősemberben vagy akár az Ufo-k ban-teljesen mindegy....ha nem ismered a Teremtőted-akinél a valódi Igazság van....menthetetlenül egy Okkult befolyás alá kerülsz-sőtt ott vagy folyamatosan....mert az Egész Világ-ennek a Gonosz Istennek van átengedve-még egy kis ideig.
-Ezért nem is kell azon meglepődni,hogy minden népszerű irányzat-és a Hatalom pillérei és Népszerű-E-Világi tanítások-a hazugságon alapul.
"János 8:. 44 Ti a ti atyátoktól, az Ördögtől vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok tenni.+ Az gyilkos volt kezdettől fogva,+ és eltért az igazságtól, mert nem szereti az igazságot. Azért hazudik, mert ő ilyen. Ő hazug, és a hazugság atyja.+ 45 Én azonban az igazságot mondom, ezért nem hisztek nekem."
--------
-Mivel semmi bizonyítékokal nem áltál elő eddig az Evolucuó-alátámasztására eddig-Hópihén-Vízmosások-Kápsztalevélen kívül-csak a Tudomány Rágalmazását hajtogatod Szikla szilárdan...
-Ezek után szerinted mit is gondoljak...?
-Vagy arról mit gondoljak ,hogy kritika nélkül elfogadsz egy Hírt-Ténynek-csak azért mert a NASA-publikálta-és igazából ennek a Világ-Szervezetnek az igazi működéséről nincs is tudomásod?
-Mint ahogy a Világban élő emberek 99%-nak sincs....sajnos.....hogy kik vezetik , és tanítják őket...
-Nem az Én fejemben van-Katyvasz-hanem a te "Hardwered-nincs megfelelő-Szoftverrel frissítve" .
---------
-Az Evolucó sehol sem megfigyelhető-a Fajok Állandóak-a változás nálluk csak az éghajlatnak megfelő alkalmazkodást mutatja-a Faji korlátaikat egyik sem lépi át-semmi hatás miatt sem....
-A Természetben a Mutációk sem hoznak létre új Fajokat.
-Vagy ha igen mutass egyet a Természetből-amihez az ember kéz nem nyúlt hozzá(tehát a Káposztalevél kilőve).
-AZ evolució-egy Utópia.
-Egy Szellemi Utópia-olyan mint politikai síkon a Marxizmus....
-Nem tudományos Tény-egy Tudománynak álcázott -a
Természet valódi törvényeivel szemben álló-Emberi-Filozófia-Utópia.
-Egyébként nem esett még le a 10-fillér-nektek ott,arra vonatkozóan hogy DARWIN-Atyátok-is Szabadkőműves volt ?????!
- Ha egyáltalán fel tudjátok fogni annak óriási jelentőségét,hogy pontosan mit is jelentet ez a "Megfigyeléseire"-nézve ???
-És még Én nem értem a Világot ?
-Még az Én Fejemben van Katyvasz ???
-Talán illő lenne a "Szoftvert" frissíteni......nem gondold?
"-Az Evolucó sehol sem megfigyelhető-a Fajok Állandóak-a változás nálluk csak az éghajlatnak megfelő alkalmazkodást mutatja-a Faji korlátaikat egyik sem lépi át-semmi hatás miatt sem....
-A Természetben a Mutációk sem hoznak létre új Fajokat.
-Vagy ha igen mutass egyet a Természetből-amihez az ember kéz nem nyúlt hozzá(tehát a Káposztalevél kilőve)."
Miért van kilőve a vadkáposzta? Miért baj az, ha az ember célja jelenti a szelekciós tényezőt? Attól még evolúció, hiszen új fajok alakultak ki az ősfajból, a szemünk láttára.
De oké, legyen egy másik példa is: londoni metrószúnyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!