Mostanában sokat gondolkodom a Biblia igazságtartalmán. Szerintetek nem sántítanak ezek a dolgok?
"Nem akarlak elkeseríteni, de senki nem figyel minket, max. a 73%-os, aki lehet, te vagy. Meg esetleg a 77%-os. "
77 %-os jelentkezik. :) Én itt vagyok ám. >:)
"Erősítést vársz tőlük mi, mert remeg a kezed és máris Elbizonytalanodtál:)"
Ne vetítsd ki a saját érzelmeidet másokra.
"Na látod, megint én győztem:) Egyedül félsz, de ha sokan vagytok, nekem az is kevés:)"
Besenyő Pista bácsi szindrómád van? Az valami olyasmi, hogy: "Mar megint igazam van, nem? De! Annyiszor van igazam, ahanyszor csak akarom! Hat nem? De! Mar megint igazam van! "
"Ne vetítsd ki a saját érzelmeidet másokra. "
Neked szerintem fogalmi zavarod van:) Én nem említettem a másik topikot a közönségnek
"Besenyő Pista bácsi szindrómád van? Az valami olyasmi, hogy: "Mar megint igazam van, nem? De! Annyiszor van igazam, ahanyszor csak akarom! Hat nem? De! Mar megint igazam van! ""
73% és 77%-os, rólatok beszélnek:))
„Neked szerintem fogalmi zavarod van:) Én nem említettem a másik topikot a közönségnek”
Nem is kell említenie. Itt vagyunk, ne izguljá’.
„73% és 77%-os, rólatok beszélnek:))”
Én vagyok a 77%. XD. Én írtam, hogy Besenyő Pista vagy. Most olyan voltál, mint Forrest Gump: „az a hülye aki mondja”.
"Na látod, megint én győztem:) "
vagy mégsem.
Persze ennyi erővel én is mondhatnám: Én győzetem.
Tudod a verseny végén nem az lép fel a dobogóra, aki kijelenti magáról, hogy megnyerte a versenyt, hanem az, aki pl. súlyemelésben a legnagyobb súlyt tudta felemelni. A győzelem objektív dolog, nem önkényes kijelentés alapján dől el.
De próbálkozz még, szép dolog az öntömjénezés.
Ha mégis hajlandó lennél a feltett kérdésre válaszolni, megismétlem (lehetőséget adok a bizonyításra, hogy tényleg győztél, és nem csak mondogatod).
****.****.****.****
A kérdés úgy hangzott: Melyik válaszoddal nyertél vitát??
****.****.****.****
Emlékeztető: a https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr.. kérdésről van szó. (9-es és 10-es válasz, 43%)
Ha esetleg a % nem 44 lenne, ne akadj fenn rajta, próbáld a 43%-ot keresni, azok a válaszaid. Bölcs ember tanul a hibáiból :).
"Ha esetleg a % nem 44 lenne, ne akadj fenn rajta, próbáld a 43%-ot keresni, azok a válaszaid. Bölcs ember tanul a hibáiból :)"
Értem, azért vagy itt, hogy tanulj tőlem. Na ezt megértem
Ha már csak a szavak kiforgatása megy itt:
"Bölcs ember tanul a hibáiból :)"
"Értem, azért vagy itt, hogy tanulj tőlem."
Te vagy a hibánk? Szerintem igen. Ön a leggyengébb láncszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!