Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A Koránról azt tartják hogy...

A Koránról azt tartják hogy az az utolsó szóig Allah szava, igaz?

Figyelt kérdés

Viszont ez esetben hogy hihet bárki is Allahban, amikor nyilvánvaló tudományos pontatlanságoktól hemzseg, amik egy istentől elfogadhatatlanok lennének?

Pl: "Hát hadd nézze az ember, miből teremtetett.

Hát a kiözönlő vízből teremtetett,

Mi az ágyékok s bordák közül tör elő." 86. szúra 5-7.

Aki ilyet ír, az aligha van pontos biológiai, élettani ismeretek birtokában.

2017. máj. 20. 11:30
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/323 anonim ***** válasza:
"még korán volt" A Szent Korán? :) (lazítsatok egy kicsit má':)
2017. jún. 6. 09:20
 142/323 A kérdező kommentje:
Na ne fárassz :D
2017. jún. 6. 09:22
 143/323 anonim ***** válasza:
49%

A kérdező egy fanatikus keresztény aki éppen ateistának adja ki magát és a keresztény vallás mellett érvel. Úgy akarja beállítani a dolgot mintha az ateistáknak teljesen logikus lenne a keresztény vallás. Más szóval hazugsággal és megtévesztéssel szeretné igaznak feltüntetni a vallását.

Kérdező, ugye tudod hogy ezzel saját magadat és a vallásodat járatod le? Miért nem válaszolsz arra a kérdésre hogy létezik-e Isten és mi a helyzet Jézussal? Amint látod másnak is feltűnt hogy orvosi eset vagy.

Az itt feltett kérdésre válaszoltam, persze előre lehetett tudni hogy nem érdekel. A 66%-os válaszoló majd biztos kifejti ha nem értesz valamit.

2017. jún. 6. 11:45
 144/323 A kérdező kommentje:

Nem reped feletted a plafon? Érdekes hogy te beszélsz itt önmagam lejáratásáról, amikor te napok óta nem vagy képes megválaszolni egy végtelenül egyszerű kérdést, csak mellébeszélsz, és tereled a témát...

Szóval újra, ha meg van adva két dolog, ami behatárol egy területet, akkor a megadott két dolog részét képezi a behatárolt területnek, vagy sem?

Ha válaszoltál, akkor idézd a választ, és hogy melyik kommentben írtad!

2017. jún. 6. 11:52
 145/323 anonim ***** válasza:
49%

Persze hogy nem tudsz válaszolni :) Egy ateista rávágná hogy Isten nem létezik, mint ez az Alain Delon, de mivel te keresztény vagy, nem mondhatod. Durván megszállott vagy. Csak azt ismételgeted hogy nem kaptál választ.

Fogadd meg az emberek tanácsát és fordulj orvoshoz.

2017. jún. 6. 12:12
 146/323 A kérdező kommentje:

Vagy egyszerűen csak veled ellentétben nem vagyok olyan fanatikus hogy személyeskedésbe tereljem a témát!

Ha kérdésed van, írj ki egy új kérdést és majd válaszolok. Itt viszont még mindig te tartozol válasszal! Egyszerű igen vagy nem kérdés. Vagy esetleg már ebbe belebukik a logikád?

2017. jún. 6. 13:20
 147/323 anonim ***** válasza:

Nem fogod érteni, de belinkeltem a videót. 5:05-től kezd nézni, ott lesz egy ábra is. Röviden leírom mit mond.

https://www.youtube.com/watch?v=TvokXM1O110

Korán versben az arab sulb és teraib szavak szerepelnek. Az a terület amiről beszélünk e kettő között található. Sulb jelentése ágyéki csontok aminek a legalja a farokcsont. Ezt bele is rajzolja az ábrába. Tehát ez az egyik határ. Teraib jelentése pedig borda, ami a másik határ. Tehát a bordák nincsenek benne, azoktól lefelé. Közben elmagyarázza az ejakuláció folyamatát amit korábban leírtam. A húgyhólyagot vehetnénk az alsó hashoz is mert odáig felmegy az ondó, de ez még nem indokolná hogy a bordákat adja meg a Korán határnak. Ezután jön a lényegi rész ami tegnap nem volt egészen világos, de kicsit elmélyültem benne és már értem. A here nyirokcsomói nem a lágyékban helyezkednek el, hanem a hasüregben, mert a magzati létben a here itt fejlődik, és innen mennek le a herezacskóba. Valahol a vese vonalában vannak a hasüregben és fontos szerepük van. Annyira hogy ha például betegség miatt el kell távolítani ezeket a nyirokcsomókat akkor az illető nem lesz képes az ejakulációra tehát nem tud előtörni semmi. Így már indokolt hogy a felső határ a bordák alja. Bízom benne hogy ez a válasz elfogadható számodra is.

2017. jún. 6. 23:34
 148/323 anonim ***** válasza:
51%

Tequila Sunrise nevű felhasználó

Biztosan akadt egy-két olyan az egyházon belül aki támogatta a tudományok fejlődését, de a egyház egésze határozottan ellenezte. Ez nem kommunista hazugság. Kár ezen vitázni, és egyébként sem ezt akartam kihozni a dologból hanem a Korán és a Biblia közötti különbségre akartam felhívni a figyelmet. A Biblia azt mondja higgyél, a Korán viszont azt hogy gondolkozz és higgyél. Kettő között te is érzed a különbséget.

2017. jún. 6. 23:38
 149/323 A kérdező kommentje:

147.

Na de ha a bordák nincdenek benne, mivel határt jelképeznek csak, akkor a vele egységben említett keresztcsont is határt kéne jelentsen, ezzel pedig pont kizárnánk az ottani szerveket.

2017. jún. 7. 08:54
 150/323 anonim ***** válasza:
Nem zárja ki. Még le is rajzolták a videóban a gyengébbek kedvéért. Ezt is bebuktad mint a Jézus Istenségével kapcsolatos kérdést. Az sem segít rajtad hogy ateistának adod ki magad. Ha tudományos pontatlanságok keresel nyisd ki a Bibliát.
2017. jún. 7. 10:54
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!