A Koránról azt tartják hogy az az utolsó szóig Allah szava, igaz?
Viszont ez esetben hogy hihet bárki is Allahban, amikor nyilvánvaló tudományos pontatlanságoktól hemzseg, amik egy istentől elfogadhatatlanok lennének?
Pl: "Hát hadd nézze az ember, miből teremtetett.
Hát a kiözönlő vízből teremtetett,
Mi az ágyékok s bordák közül tör elő." 86. szúra 5-7.
Aki ilyet ír, az aligha van pontos biológiai, élettani ismeretek birtokában.
"Egyébként a cikkedet elolvasnám, hátha sikerül kisilabizálnom azokat a szakszavakat. Biológiát végeztem, úgyhogy gyanítom, menni fog"
Na most buktál le. Másik kérdésnél a Gabriel nevű válaszoló is az állította hogy biológiát végzett és érdekes módon te is ott voltál. Nagyon valószínű hogy mindkettő te vagy. Így már értem hogy az "ateista fiókoddal" miért védted annyira a keresztény tanítást. Úgy próbáltad beállítani mintha az ateistáknak a keresztény vallás logikus lenne, az iszlámot meg úgy mint logikátlan. Szánalmas vagy hogy keresztényként ateistának adod ki magad hogy ezzel igazold a keresztény vallást.
Egyébként nem hihető hogy biológiát végeztél. Azt sem tudod mi van az ágyékodnál. Ezt írtad:
"Hiszen a lágyék a nemi szervek és a combtövek közötti testtájék, a nemi szervek ebbe se tartoznak bele, ahogy a combok se. De az ágyék még magasabban van, az a keresztcsonti tájék! Annak aztán pláne köze nincs a herékhez!"
Csak egy biológus lehet az oldalon, mi?
Szánalmas vagy :D
És mondtam már, neked ott a kérdésed, ha egy ilyen egyszerű kérdésbe is belebuksz, felesleges itt okoskodnod!
Persze, biztos véletlen. Szánalmas vagy. Szerinted keresztény emberek mit szónak ahhoz hogy képes vagy magadat ateistának kiadni csak hogy igazold a vallásodat? Ilyen egy fanatikus ember. Ebből látszik hogy te nem hiszel igazán. Hazudsz magadnak, és bármit megteszel csak hogy fenntartsd ezt a hazugságot. Fárasztó lehet, de ez a te bajod. Kérdésre pedig több választ is kaptál.
Látom a Gabriel fiókodat töröltetted. Csak nem azért mert felsültél a Jézus Istenségével kapcsolatos vitánkban?
Megkérdezhetem hogy szerinted létezik-e Isten és mi a helyzet Jézussal?
Nem rémlik hogy bármit is írtam volna magamról, se azt hogy ateista lennék, se azt hogy keresztény. De nem is tartozik a tárgyhoz, hiába erőlködsz.
Neked már van egy kérdésed, kisiskolás szintű, ennyi már csak telik tőled is :) Szóval újra, ha meg van adva két dolog, ami behatárol egy területet, akkor a megadott két dolog részét képezi a behatárolt területnek, vagy sem?
Egyre jobb... Igen, az oldal összes valaha volt kérdését amit egy muzulmán csak zokon vehet, mind én írtam ki!
Mostmár esetleg választ is kapok?
Ja, bocsi Tequila, még korán volt, hirtelen azt hittem, a 42%-os vagy, és a külön neki szóló kérdésre gondoltam. Bocsi érte!
Ami meg őt illeti, nem mánia ez, de őrültekkel, fanatikusokkal türelmesen kel bánni, rájuk hagyni a hülyeségeiket. Előbb-utóbb hátha leesik nekik a tantusz. De addig úgyse hagyom hogy elterelje a témát amíg ilyen látványosan csak igyekszik mellébeszélni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!