Ti mit gondoltok?
Kedves Kérdező!
A jól megtervezett beetetési időszakban,az iszlám,mindíg kihagyja az erőszakos,embertelen módszereket.Azokat csak akkor veszik elő,ha létszámban elegek,és személyes mérlegelésben nullák lesznek követőik.
Az iszlám alaptétele,hogy a Szent Koránt Isten(Allah)diktálta,és gondolkozni igazságtartalmán,főbenjáró bűn.
Én valahol a mókás és a félőrült közé sorolnám be ilyenkor azt a kifejezést, amive illetni szeretném ezt a szituációt, mivel nincs kultúridegenebb dolog szerintem, mint Magyarországon felvenni az iszlám vallást... :D Nekem ismerősöm mesélt egy kollégájáról, aki nő létére vette fel az iszlámot, mert beházasodott valami arab mellé. Na az azért igazán durva szerintem
Mert most férfiként igazából megértem, miért választja valaki az iszlámot, mert ha belegondolsz, a férfiaknak rohadt jó dolga van muszlimként. Teljesen ők rendelkeznek a nők fölött, adott esetben lehet 3-4-5 feleségük is, és ha meghalnak, 72 szűz teszi szét a lábukat neki a mennyországban... de nőként mit várhatsz? :D Azt, hogy az urad nem önti le savval az arcodat legföljebb.
Kérdező több gond is van az általad leirtakkal. Minden muszlimot azokkal a migránsokkal azonosítasz akik nőket erőszakolnak. Először is miből gondolod hogy ők biztosan muszlimok, vagy hogy vallásosak-e? Meg egyébként sem szerencsés egy kisebbség tettei alapján megítélni másfél milliárd embert. Keresztény vagy igaz? Mit szólnál ha az összes keresztényt a pedofil papok tettei alapján ítélnék meg? Gondolom felháborodnál, de te ugyanezt teszed a muszlimok esetében. Az ismerősöd és közted az a különbség hogy ő megismerte az iszlámot neked viszont csak felületes ismereteid vannak és ugy látom azok is tévesek. Ha az iszlám a terror vallás lenne, nem térnének át ilyen sokan.
"Mert most férfiként igazából megértem, miért választja valaki az iszlámot, mert ha belegondolsz, a férfiaknak rohadt jó dolga van muszlimként. Teljesen ők rendelkeznek a nők fölött, adott esetben lehet 3-4-5 feleségük is, és ha meghalnak, 72 szűz teszi szét a lábukat neki a mennyországban... de nőként mit várhatsz? :D Azt, hogy az urad nem önti le savval az arcodat legföljebb."
Az a helyzet hogy az iszlám a leggyorsabban terjedő vallás és az áttért emberek kétharmada nő. Amiket leirtál az a városi legenda kategória, semmi nem igaz ebből. Legfeljebb 4 feleség lehet de ennek is megvan az oka és ez nem a férfiak vágyainak kielégítése. 72 szűz hazugság, nincs ilyen a Koránban. Ha tényleg ilyen rossz lenne a muszlim nőknek akkor inkább menekülnének, a valóságban viszont több nő lesz muszlim mint férfi.
Bár Én nem vagyok Iszlám vallású, de Mi sem ünnepeljük az általad említett ünnepeket, mert nem Bibliai tanítás, nem keresztény ünnep, jól lehet az egyházak azt csináltak belőle.
Sokat olvastam különböző vallásokról, és ezeken belül sincsenek egyetértések.Minden hol vannak rossz és jó emberek. sajnos az előbbiből vannak többen.
A véleményem, hogy nem ítélkezek, mert nem az Én hatás köröm, erre majd az illetékes fog lépni.De ezek a vallások egyike sem tartozik Isten imádatához, messzire eltér attól.
"Az a helyzet hogy az iszlám a leggyorsabban terjedő vallás és az áttért emberek kétharmada nő. Amiket leirtál az a városi legenda kategória, semmi nem igaz ebből. Legfeljebb 4 feleség lehet de ennek is megvan az oka és ez nem a férfiak vágyainak kielégítése. 72 szűz hazugság, nincs ilyen a Koránban. Ha tényleg ilyen rossz lenne a muszlim nőknek akkor inkább menekülnének, a valóságban viszont több nő lesz muszlim mint férfi."
Nem hazugság.
"...Az óvakodókat pedig győzelmük helye várja,kertek és szőlők,és duzzadó keblű, egykorú nők,és csordultig telt boros poharak.Nem hallanak ott sem üres fecsegést, sem meghazudtolást -mindezt fizetségképpen a te Uradtól: ajándék és elszámolás gyanánt..."
Korán, 78, szúra 32-37
Most mondhatnád, hogy itt hol van a 72? Nos azt tudom mondani, hogy nincs benne a Koránban, hanem "csupán" egy hadithban, melyek Mohamed prófétától (tudod, az iszlám főkolomposa) később feljegyzett iratok. A nagy iszlám csoportok más és más hadithokat használnak, a keresztény analógia a deuterokanonikus vagy méginkább, az apokrif iratok lennének. Mivel ilyenben bukkan elő a 72-es szűzszám így lehetséges, hogy fabrikáció, de nem is ez a lényeg: hanem az, hogy a földi élet jutalmaként valóban ily szépségek várják a hősöket.
Szóval ne próbálj meg aljas módon ferdíteni.
Ami meg a megtért nőket illeti...hát nem tudom, én inkább nem kommentálnám a két osztrák lány esetét, akik betértek az Iszlám Államba, aztán azóta már halálhírüket is keltették (jaja igen tudom, az Iszlám Állam az nem is igazi muszlim, mert hogy az igazi muszlim az ilyen vagy olyan, hagyjuk ezeket a fölösleges köröket, senki nem hiszi el már ezt a sz_arságot)
"Náluk bűn, ha házasságon kívűl létesítenek szexuális kapcsolatot. Akkor mért teszik ezt sokan a bevándorlók közül?"
Mert a bevándorlók nagy része csak annyira muszlim, amennyire az európai társadalom keresztény. Szemezgetnek az iszlámból. Ami tetszik nekik, azt betartják, de hát nőket erőszakolni jó móka. Gondolom alkoholt is isznak, pedig azt sem kéne nekik. Továbbá az iszlám sem egységes, ahogy a kereszténység sem az. Ott is vannak elvakult emberek, akik félreértelmeznek dolgokat.
Márpedig hazugság. Nem tudom honnan veted ezt a fordítást de az biztos hogy hibás viszont még ebben sem szerepel 72 vagy szűz. Sőt ha megnézed az eredeti arab nyelvű Koránt akkor kiderül hogy szó nincs duzzadó kebelről de mégcsak nőkről sem.
Az eredeti szöveg arabul ve kevaibe etraba, amit úgy lehetne fordítani hogy fiatal, azonos korú társak.
Az általad bemásolt versek fordítása pedig a következő:
(78. 31-36) Az istenfélőket pedig győzelmük helye (Paradicsom) várja,kertek és szőlők, fiatal azonos korú társak, és teli poharak. Nem hallanak majd ott sem üres fecsegést, sem pedig hazugságot. Fizetségképpen a te Uradtól, ajándékként és elszámolásként.
Magyarul azt jelenti hogy aki a Paradicsomba kerül nem lesz egyedül. Ha megnézed a verset és a szövegkörnyezetet általánosságban leírja a jutalmakat, ami nőkre és férfiaknak is vonatkozik. Nem hiszem hogy egy nő aki bekerül a Paradicsomba túlzottan örülne egy dűskeblű nőnek, így ez a fordítás még értelmetlen is.
"Mivel ilyenben bukkan elő a 72-es szűzszám így lehetséges, hogy fabrikáció,"
Nem lehetséges, hanem biztosan fabrikáció. Ha egy hadisz ellentétes a Koránnal akkor az alapból nem lehet hiteles.
"Szóval ne próbálj meg aljas módon ferdíteni."
Te ferdítesz. Láthatod a helyes fordítást. Máskor nézz utána mit állítasz. Tudod amit a dzsihádfigyelőn olvasol szinte biztos hogy száz százalékban hazugság.
"Ami meg a megtért nőket illeti...hát nem tudom, én inkább nem kommentálnám a két osztrák lány esetét, akik betértek az Iszlám Államba, aztán azóta már halálhírüket is keltették (jaja igen tudom, az Iszlám Állam az nem is igazi muszlim, mert hogy az igazi muszlim az ilyen vagy olyan, hagyjuk ezeket a fölösleges köröket, senki nem hiszi el már ezt a sz_arságot)"
Lehetséges hogy az a két lány tényleg csatlakozott a ISIS-hez, nem tudom, de ha így volt, azt jelenti kb annyi tudással rendelkeztek az iszlámról mint te, vagyis nulla. Aki kicsit is ismeri az iszlám vallást, meg sem fordulna a fejében hogy csatlakozzon hozzájuk és igen, az ISIS-nek semmi köze az iszlámhoz. A nyugat pénzeli őket és főleg muszlimokat gyilkolnak.
"7#köszönöm a válaszod. Igen egy a gondolkodásunk."
Kérdező, sajnálatos hogy így gondolod. A 62%-os válaszoló valószínűleg egy iszlámellenes oldalról szedte a hazugságait, te pedig gondolkodás nélkül elhiszed. Már a kérdésed is tele van előítélettel és általánosítással és úgy mondasz véleményt hogy meg sem hallgatod mit mond a másik. Egyébként miért nem az ismerősödet kérdezed meg hogy miért lett muszlim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!