Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm áttért az iszlám vallásra. Azt mondta örömét leli benne, nem hiányzik neki a karácsony és minden muzulmán tiszta szívvel "űzi "ezt a vallást. Viszont a bevandolók, akik jönnek mennek, minden segítséget eldobnak maguktól"értem én itt az ennivalót" és nőket erőszakolnak meg. Ha annyira jó lenne ez a vallás, mint ahogy prédikálnak róla akkor ezt nem tennék meg. Náluk bűn, ha házasságon kívűl létesítenek szexuális kapcsolatot. Akkor mért teszik ezt sokan a bevándorlók közül? Nekik bűn a nőkkel helytelenül bánni, viszont így amit művelnek csak földbetiporják a nőket! Kérdeztem az ismerősömet tapintatosan hogy megne bántsan, hogy nem hiányzik neki a karácsony? A húsvét? És még sorolhatnám.... És azt mondta n, mert ez neki csak hazugság. Tény és való"keresztény vagyok" a kereszténység sem egy tökéletes vallás,viszont a muszlimok vallása nekem nagyon bonyolult , és hazug. Állítólag 'ki ezt a vallás űzi az csak a vallásnak él. Magyarul, ha én muszlim lennék a minden napjaiban is így kellene élni, ezt úgy értem hogy napi 5 ima, egy év zarándok, ha kimegyek az utcára akkor kendőt kell felrakni. Nekem ez a vallás is inkább a terrorba tartásra emlékeztet. Nektek mi a véleményetek erről?

2016. okt. 25. 07:34
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
84%

"Aha, te vagy az aki itt ért az iszlámhoz :) "

Na, kezded végre kapizsgálni :) Hosszú időbe telt, de jobb később mint soha ;)

"Először is nehéz elhinni hogy jártál egyetemre, de a az még hihetetlenebb hogy muszlimok ilyet mondjanak. Nem mondasz igazat, vagy azok nem muszlimok voltak. Egyébként vannak muszlimok akik isznak alkoholt nem mondanak ilyen hülyeséget."

Óóó igen, már elő is jött az igazi echte hamis skót érvelés, egyébként erre is számítottam :) Nos, mivel szerinted nem jártam egyetemre, ezért nyilván nem is tudom mi az, de most kivételt teszek, úgy érzem jót tesz a homokrajzolás BA-dhoz :)

Nincs olyan, hogy "igazi" muszlim. Vagy ha van is, azt nem te fogod eldönteni, hogy ki az és ki nem az. Fogadd el szépen, hogy abból a több százezer, több millió muzulmánból bizony van rengeteg, aki képmutató, ugyanúgy mint keresztényeknél...ennyi. Muszlimok is isznak alkoholt.

"Ezen jót nevettem :) Te még csak a kezedben sem fogtad a Koránt. Néhány verset másoltál ki valamelyik szélsőséges gagyi oldalról."

Egyik oldal sem volt szélsőséges :/ A lehető legsemlegesebb oldalakról volt kiemelve

"Mikor ezt elolvastam teljesen megbizonyosodtam arról hogy funkcionális analfabéta vagy. Nem érted amit olvasol és nem vagy tisztában a fogalmakkal. Ha valakinek aranyvécéje van és fényűző életet él akkor az liberális?"

Miért? Keményvonalas lenne a te szemszögedből? Szaud-Arábia törvénykezése nyugati is lehetne, ha a hardkór muzulmán országokat vesszük. De tudod mi a durva? Szaud-Arábia helyett Iránt is mondhattam volna nyugodtan, és semmi nem változna nagyjából.

"Ez is nehezen hihető. Honnan tudod hogy muszlimok? Erre felé ahol lakom magyarok balhéznak akik valószínüleg keresztények. Akkor most utáljam az összes magyart és keresztényt?"

Öööö, talán onnan, hogy arab országokból érkeztek és mecsetbe járnak? :D Ennél több nem hiszem, hogy kell.

Az lehet, hogy a magyarok/keresztények balhéznak, de legalább dolgoznak, és a rendőrség meg is adja a nekik járó büntetést, ha olyan cselekményt követnek el. Itt a politikai korrektség tökéletesen védi a muszlim hordákat.

"Nem mindenkit, de téged kénytelen vagyok annak nézi ha ezeket komolyan gondolod."

Ebben az esetben a te szemedben büszkén vállalom ezt a jelzőt. Ezerszer inkább leszek egy ilyen veszett barom szemében idióta, mint mérhetetlenül elfogult egy visszamaradott kultúra iránt.

"Magyarország mióta Nyugat-Európa? :) Kicsit el vagy tévedve azt hiszem."

Jajjj szóval olvasni sem tudsz...hát nem csoda, hogy így nem megy a vitatkozás sem neked :( Mikor mondtam olyat, hogy Magyarországon lakom?

"Amugy a média csak azt adja le amit feltehetőleg muszlimok vagy arabok követnek el. Multkor az állami tv leadta hogy állítólag muszlimok erőszakoltak Franciaországban. Érdekes hogy ezek korábban nem kerültek be a hírekbe meg az sem hogy aznap még 50 nemi erőszak történt amit nem muszlimok követtek el de ugye az nem érdekes."

Állítólag meg még robbantgattak is a muszlimok, meg lövöldöztek. De gondolom most leszel annyira elmebeteg, hogy megpróbálod bemagyarázni, hogy ezeket is megjátszották, és valójában nem történt semmi?! Hol élsz te ember?

"Honnan tudod hogy az illető muszlim? Megkérdezted? Mi van ha keresztény vagy más vallású vagy nem vallásos? Egyáltalán mi köze a vallásnak ahhoz ha valaki így viselkedik? Ha engem meglopnak az utcán mondjam azt hogy meglopott egy keresztény? CSak egy nagyon buta primitív ember gondolkozik így."

Onnan, hogy mikor lehozzák az adatait a tévékben, valahogy nem az van benne, hogy "John Smith, anglikán", hanem "Mohammad Abdul Akbinaje, szír harmadgenerációs bevándorló" nyilván keresztény, persze, hogyne... :D Ne nevettesd már ki magad.

A vallásnak pedig nagyon is sok köze van a társadalomhoz, és az egyéni mentalitáshoz. Tudod nem mindegy, kit idolizálsz, egy tömeggyilkos pedofilt, egy vándorló szeretetfilozófust, egy meditatív szerzetest, stb-stb (szerintem elég egyértelmű, melyik melyiket jelöli, de ha nem, akkor segítek, sorrendben: Mohamed, Jézus, Buddha)

"Csak neked tűnik annak, és a többi tudatlannak akik egy ovodás értelmi szintjén vannak. Az ugye nincs meg hogy az iszlám világ ezer évig messze lehagyta fejletségben Európát."

Tárgyi tévedés. Amit te iszlám fejlettségnek hiszel, az valójában a késő antik kultúra, ami megmenekült a vandálok, germánok népvándorlásaitól. Az a hamis fénytörés, amivel te az iszlámot véded, az nem más, mint az iszlám lassú pusztítása a késő antik kultúrára, ami viszont szerencsére "átmentődött" Európára. Erről ennyit.

"Honnan veszed hogy nem akarnak dolgozni? Ha itt körbenézel Magyarországon a gyrosos éttermekben nagyrészt muszlimok dolgoznak. Attól még hogy te nem hallottad nem jelenti azt hogy nem is határolodtak el. A magyar muszlim egyház is elhatárolódott persze ezek nem kerülnek a hírekbe."

A magyar muszlim egyház elhatárolódott tőle? Mind a 15 tagja? Hova petézzek?

Egyáltalán hol vannak erről forrásaid? Mert nagyon nagy mellénnyel mondod ezeket, de csak lóg a levegőben. "óóó hát valójában nem biztos, hogy nem határolódtak el" köszi, és ezt kinek kéne készpénznek vennie, valami csimpánznak? :D

Nagyon egyszerűen meg tudom mondani egyébként, honnan veszem, hogy nem akarnak dolgozni: onnan hogy látom őket. Persze nyilván jön a szokásos bullshited, miszerint "amíg nem kérdezem meg tőlük és nem válaszolják azt, hogy muszlimok, addig nem igazi muszlimok" (ezen is mennyire nevetnek kell, istenem :D )

Eléldegélnek a segélyből, és ennyi. Mert hogy azt bizony kapnak dögivel. Szobatársam aki 3 éve van itt mégsem jött rá hogy mégis miből van pénzük...

Furamód a lengyel, magyar, cseh, indiai stb. bevándorlókkal sosincs baj, valamit mindig csak Ahmedék keverik a bajt.

"Akkor nézd meg. Eddig biztos nem tetted meg. Biztos jó dolog lehet úgy beszélni valamiről hogy közben fogalmad sincs arról. Ezek az állításaid Mohamed prófétáról szintén hazugság és rágalmazás."

Dehogy az :D Ez is a Koránodból van, bármennyire nehezedre esik a szembesítés :D Nyugi, ha iszol egy kis bort, sokkal könnyebb elviselni a valóságot ;)

Korán 4:89 - ahol a hitetlenek lemészárlását lehet olvasni, de persze arabul nyilván tök más

Korán 8:12 - egy enyhe kis lefejezés. Persze nyilván arabul nem így van :D

Korán 9:30 - kis felhívás zsidók és keresztények legyilkolására. Gondolom az arab eredeti nyilván ártalmatlan akart lenni, mondjuk "gyíkfogás" csak a fordítók hülyék voltak, ezért lett gyilkolás.

Korán 33:60-62 - kis gyilkolás megint, de csak mert annyit hazudozok erről a Mohamedről hogy már nem tudok mit kitalálni ezért a Koránból vagyok kénytelen újabb példákat hozni :(

bukhari 52:177 - ismét kis zsidóöldöklés, mert miért ne, ugyE?

Bukhari 52:256 - a pogányok is kapjanak egy kicsit

Bukhari 60:80 - na itt kegyes leszek, megadom neked a választási lehetőséget hogy vajon melyiket értettem félre: az iszlám fasizmust, vagy a raabszolgaságot, mert nyilván amúgy kutyasétáltatásról van szó a sivatagban... :D

Ja és még mielőtt jönne a klisés szélsőséges idiótaságod:

[link]

Parancsolj, innen vettem. Végülis igazad van, tényleg szélsőséges: a Korán egy elég szélsőséges iromány, mit ne mondjak ;)

2016. okt. 26. 21:09
 22/52 anonim ***** válasza:
41%

Ozmium42 Arról nem tehetek hogy sok rossz fordítás található és ahogy mondtam van jó magyar fordítás. A jelenleg elérhető Korán fordításban helyesen szerepel. Házastársaknak fordítjuk még mindig értelmesebb mint bögyös szűznek aminek semmi értelme. Akik kiérdemlik a Paradicsomot mind fiatalon léphetnek be és egykorúak lesznek. Ezt tudjuk.

Egyébként mégcsak arabul sem kell tudnod hogy lásd hibás a fordítás. Ha megnézed a verset úgy kezdődik hogy Az istenfélőket pedig győzelmük helye (Paradicsom) várja. Nem azt írja hogy férfiak, vagy hogy nők hanem azt istenfélők vagyis férfiak és nők együttvéve, aztán felsorolja hogy mi várja ott őket. Ha ez a jutalom egy bögyös szűz, akkor a Paradicsomba jutott nők nem tudom ezzel mit tudnának kezdeni. Teljesen értelmetlen hogy felsorol jutalmakat amik nők és férfiak esetében is elfogadhatóak aztán meg egyet aminek csak a férfiak esetében van értelme. Továbbá a 63%-os nagytudású szakértő szerint ezt a 72 szüzet azok kapják akik hitetleneket gyilkolnak. Ez sehol sem szerepel a Koránban, sőt az ilyen terroristák nemcsak hogy nem kapnak jutalmat hanem súlyos büntetés vár rájuk a Korán szerint.

Nyilván nem várható el mindenkitől hogy megtanuljon felsőfokon arabul az viszont elvárható hogy olyan készítsen fordítást aki valóban megfelelő tudással rendelkezik. Akit tényleg érdekel az ne ragadjon le egy fordításnál, de amint látod nulla arab tudással is simán ki lehet szúrni hogy az a fordítás rossz mert kiderül a szövegkörnyezetből ha pedig a Korán egészét nézed teljesen egyértelmű.

2016. okt. 26. 22:35
 23/52 anonim ***** válasza:
41%

"Nincs olyan, hogy "igazi" muszlim. Vagy ha van is, azt nem te fogod eldönteni, hogy ki az és ki nem az. Fogadd el szépen, hogy abból a több százezer, több millió muzulmánból bizony van rengeteg, aki képmutató, ugyanúgy mint keresztényeknél...ennyi. Muszlimok is isznak alkoholt. "

Ja mert te fogod eldönteni :) Nem több százezer, és nem több millió hanem kb 1,7 milliárd muszlim van, de semmi gond nem tévedtél sokat. Azt is mondtam hogy vannak muszlimok akik isznak alkoholt. És? Ebből mi következik? Nincs egy muszlim sem aki azt mondaná hogy nem követett el semmilyen bűnt.

"Egyik oldal sem volt szélsőséges :/ A lehető legsemlegesebb oldalakról volt kiemelve "

Persze hogy nem. Dzsihádfigyelő teljesen semleges :)

"Miért? Keményvonalas lenne a te szemszögedből? Szaud-Arábia törvénykezése nyugati is lehetne, ha a hardkór muzulmán országokat vesszük. De tudod mi a durva? Szaud-Arábia helyett Iránt is mondhattam volna nyugodtan, és semmi nem változna nagyjából."

Szaud-Arábia az egyik legdurvább elnyomó rendszer. Irán semmi hozzájuk képest. Először is lapozd fel az értelmező szótárt és nézz utána a fogalmaknak aztán olvass utána az országoknak. Ha valakinek aranyvécéje van az a liberális ? :) Sok hülyeséget olvastam már ezen az oldalon de ez biztosan dobogós. Gratulálok :)

"Az lehet, hogy a magyarok/keresztények balhéznak, de legalább dolgoznak, és a rendőrség meg is adja a nekik járó büntetést, ha olyan cselekményt követnek el. Itt a politikai korrektség tökéletesen védi a muszlim hordákat."

Te biztos hogy Magyarországon élsz? Muszlimokat védik? Hónapokig ment a gyülöletkeltés a muszlimok ellen. Még az is bekerült a hírekbe ha egy állítólagos muszlim csokit lopott a boltból. Szerintem én kicsit több muszlimot ismerek mint te és ők dolgoznak, de ha bemész egy török étterembe vagy arab boltba akkor látni fogod. Nyugat Európában meg mégtöbben.

"Ebben az esetben a te szemedben büszkén vállalom ezt a jelzőt. Ezerszer inkább leszek egy ilyen veszett barom szemében idióta, mint mérhetetlenül elfogult egy visszamaradott kultúra iránt."

Igen ebből a hozzászólásodból is látszik hogy nagyon kulturált vagy.

"Állítólag meg még robbantgattak is a muszlimok, meg lövöldöztek. De gondolom most leszel annyira elmebeteg, hogy megpróbálod bemagyarázni, hogy ezeket is megjátszották, és valójában nem történt semmi?! Hol élsz te ember?"

Ma már mindenki tudja hogy az ISIS-t és a hasonló terrorszervezeteket a nyugat hozta létre. Gondolom az a tény is hidegen hagy hogy a Közel-Keleten többmillió muszlim halt meg az USA és európai szövetségeseik támadásában. Európában meghallt 2-300 ember Közel-Keleten több millió, de szerinted muszlimok a terroristák. Kicsit durva kettős mércét alkalmazol nem gondolod?

"Onnan, hogy mikor lehozzák az adatait a tévékben, valahogy nem az van benne, hogy "John Smith, anglikán", hanem "Mohammad Abdul Akbinaje, szír harmadgenerációs bevándorló" nyilván keresztény, persze, hogyne... :D Ne nevettesd már ki magad. "

Ügyes vagy, ilyen válaszra számítottam. Név alapján meg tudod állapítani hogy az illető menyire vallásos? Lehet hogy fogalma sincs az iszlámról vagy nem vallásos. Gondolom ért már atrocitás nem muszlimok részéről is. Akkor őket is kollektíven utálod? Mondjuk ha meglop egy keresztény magyar akkor az összes magyart felelőssé teszed és a keresztény vallást? Ne haragudj de egy ovodás szintjén vagy, nem tudok mást mondani.

"A vallásnak pedig nagyon is sok köze van a társadalomhoz, és az egyéni mentalitáshoz. Tudod nem mindegy, kit idolizálsz, egy tömeggyilkos pedofilt, egy vándorló szeretetfilozófust, egy meditatív szerzetest, stb-stb (szerintem elég egyértelmű, melyik melyiket jelöli, de ha nem, akkor segítek, sorrendben: Mohamed, Jézus, Buddha)"

Én biztos vagyok benne hogy egyikről sem tudsz semmit.

"Tárgyi tévedés. Amit te iszlám fejlettségnek hiszel, az valójában a késő antik kultúra, ami megmenekült a vandálok, germánok népvándorlásaitól. Az a hamis fénytörés, amivel te az iszlámot véded, az nem más, mint az iszlám lassú pusztítása a késő antik kultúrára, ami viszont szerencsére "átmentődött" Európára. Erről ennyit."

Akkor a történelem is kimaradt neked. Európába átmentődött? :) Európában kb 1000 évig tilos volt tudománnyal foglalkozni az iszlám világ viszont sokáig a legfejlettebb volt. Mikor a törökök megérkeztek Magyarországra az volt az első dolguk hogy fürdőket építsenek mert itt az emberek nem fürödtek.

"A magyar muszlim egyház elhatárolódott tőle? Mind a 15 tagja? Hova petézzek?

Egyáltalán hol vannak erről forrásaid? Mert nagyon nagy mellénnyel mondod ezeket, de csak lóg a levegőben. "óóó hát valójában nem biztos, hogy nem határolódtak el" köszi, és ezt kinek kéne készpénznek vennie, valami csimpánznak?"

Érdekes ez a felfogás. Ha valamiről nem hallottál az meg sem történt ezek szerint :)

Akkor ez mi:

[link]

[link]

[link]

"Furamód a lengyel, magyar, cseh, indiai stb. bevándorlókkal sosincs baj, valamit mindig csak Ahmedék keverik a bajt."

Persze, nyilván az összes bűncselekményt muszlimok követik el Európában :) Egyszerűbb lenne ha bevallanád hogy rasszista vagy és iszlámgyűlölő. Ne húzzuk egymás idejét.

"Parancsolj, innen vettem. Végülis igazad van, tényleg szélsőséges: a Korán egy elég szélsőséges iromány, mit ne mondjak "

Te soha nem olvastad a Koránt. Azok a versek önvédelemre vonatkoznak csak azokat a kedvenc szélsőséges oldalad elfelejtette hozzátenni. Itt megtalálod bővebben ehhez a magyarázatot:

[link]

De nem értem, segíts egy kicsit. Ha ott ahol élsz sok a muszlim és mind ki akarják irtani a hitetleneket te eddig hogy maradtál életben? :) Ha ezt irná elő az iszlám vallás akkor 1,7 milliárd muszlim kellene hogy elinduljon hitetleneket gyilkolni. Ne haragudj de komolyan egy 6 éves értelmi szintjén vagy.

2016. okt. 26. 23:33
 24/52 anonim ***** válasza:
10%

"Ja mert te fogod eldönteni :) Nem több százezer, és nem több millió hanem kb 1,7 milliárd muszlim van, de semmi gond nem tévedtél sokat.”

Úgy érzem kezd rajtad már kifogni a vita, ha már ilyen dolgokba kötsz bele :)

„Azt is mondtam hogy vannak muszlimok akik isznak alkoholt. És? Ebből mi következik? Nincs egy muszlim sem aki azt mondaná hogy nem követett el semmilyen bűnt.”

Akkor ezt meg mégis mire véljem, tőled idézek most szó szerint:

„de a az még hihetetlenebb hogy muszlimok ilyet mondjanak. Nem mondasz igazat, vagy azok nem muszlimok voltak. Egyébként vannak muszlimok akik isznak alkoholt nem mondanak ilyen hülyeséget.”

Totál önellentmondásban vagy. Most akkor nincs egy muszlim se, aki azt mondaná nem követett el bűnt, vagy én hazudok, mint ahogy te is mondtad? Oldd fel valahogy ezt az önellentmondást. :D Vicces amúgy, ahogy próbálod menteni a menthetetlent.

”Persze hogy nem. Dzsihádfigyelő teljesen semleges :) „

Ezzel csak egy gond van...sehol nem linkeltem a Dzsihádfigyelőt, még csak utalást sem tettem rá :) Vagy ha igen, akkor nosza, várom rá a pontos idézetet, hogy hol is tettem ilyet. Hoppá-hoppá, megint hazugságon kaptalak? :O Ejnye, Allah mit fog szólni ehhez?

”Szaud-Arábia az egyik legdurvább elnyomó rendszer. Irán semmi hozzájuk képest. Először is lapozd fel az értelmező szótárt és nézz utána a fogalmaknak aztán olvass utána az országoknak. Ha valakinek aranyvécéje van az a liberális ? :) Sok hülyeséget olvastam már ezen az oldalon de ez biztosan dobogós. Gratulálok”

Köszönöm, megtettem, most ugyanezt javasolnám neked is.

”Te biztos hogy Magyarországon élsz? Muszlimokat védik? Hónapokig ment a gyülöletkeltés a muszlimok ellen.”

Édes Istenem, neked tényleg nem megy a szövegértelmezés. Már vagy 3 komment óta magyarázom, hogy nem, nem Magyarországon élek :D De hogy őszinte legyek, nem a gyűlöletkeltéstől függ, hogy az emberek mit gondolnak a muszlimokról. Volt szerencsém látni a Keleti pályaudvarban készült felvételeket, és az alapján azt kell mondanom, nincsen ott szükség semmi gyűlöletkeltésre, bőven elég a muszlim horda ahhoz, hogy az emberek lássák, mivel is állnak szemben.

„Még az is bekerült a hírekbe ha egy állítólagos muszlim csokit lopott a boltból. Szerintem én kicsit több muszlimot ismerek mint te és ők dolgoznak, de ha bemész egy török étterembe vagy arab boltba akkor látni fogod. Nyugat Európában meg mégtöbben.”

Nyugat-Európáról szerintem te semmit sem tudsz, szóval inkább ne beszélj olyan dolgokról, amikről fogalmad sincs :) Nem, itt mindig is a muszlim bevándorlók voltak a problémásak, és most is azok. Azt mondod, otthon dolgozik 1-2 kebabos, és ebből már szükségszerűen levezethető, hogy akkor az összes muszlim dolgozik? Ez meg miféle logika, ne haragudj már? :D A valóság nagyon nem ezt mutatja. Itt munkabért ugyan nem kapnak, mert a segélyekből vígan elélnek. De gyere ide ki, és nézd meg magadnak, ha ennyire álomvilágban élsz.

https://www.youtube.com/watch?v=38caG4nBJ6c

Ez meg önmagáért beszél. Szegény muszlimok, annyira sajnálatra méltóak, hogy még az ajándék vizet is elrugdossák. Persze, nyilván most megkapom, hogy a youtube is Dzsihádfigyelő xD

”Igen ebből a hozzászólásodból is látszik hogy nagyon kulturált vagy.”

Kultúráltabb mindenképp, mint te ;)

”Ma már mindenki tudja hogy az ISIS-t és a hasonló terrorszervezeteket a nyugat hozta létre.”

Szimpla összeesküvés elmélettel nem tudok mit kezdeni. Valami bizonyíték erre?

„Gondolom az a tény is hidegen hagy hogy a Közel-Keleten többmillió muszlim halt meg az USA és európai szövetségeseik támadásában. Európában meghallt 2-300 ember Közel-Keleten több millió, de szerinted muszlimok a terroristák. Kicsit durva kettős mércét alkalmazol nem gondolod?”

Aha értem, szóval ezzel gondoltad legitimizálni a muzulmánok Párizsban és Belgiumban történő robbantgatását és lövöldözéseit? Mert lényegében a vádakat nem tagadtad. Szóval ha háború van, akkor mindent szabad? Nyugodtan le lehet fejezni Londonban a nyílt utcán embereket machetével? Hát nem! Ez elmebeteg, emberellenes gondolkodás, és pont ezért undorodom ennyire az iszlámtól és muzulmánoktól. Nem fura, hogy Európa is több évszázadon át volt háborúban, mégis ki tudtuk magunkat vakarni a saját sz_arunkból? A gyengeelméjű ember érvelése az, hogy mindig más a hibás. Talán ideje lenne annak a több millió muszlimnak a saját háza táján szétnéznie!

„Ügyes vagy, ilyen válaszra számítottam. Név alapján meg tudod állapítani hogy az illető menyire vallásos?”

Őszintén szólva kétlem, hogy te bármire is számítasz. De akkor hadd kérdezzek vissza: név alapján meg tudod te állapítani, mennyire keresztény valaki? :) Ez a legviccesebb, hogy olyan érvelést alkalmazol, amit nyolc helyen lehet ellened fordítani, te mégis folytatod. Elmondom egyébként a következő válaszban, miért gondolom azt, hogy mennyire vallásos.

„Lehet hogy fogalma sincs az iszlámról vagy nem vallásos. Gondolom ért már atrocitás nem muszlimok részéről is.”

Lehet, csak ez hülyeség. Mindenki pontosan tudja, milyen sors vár a keresztényekre, hát még az ateistákra, melegekre iszlám törvénykezésű országokban. Lehet kapaszkodni a szalmaszálba, csak nem érdemes: mindenki pontosan tudja, hogy azok a terroristák muzulmánok. Aki abból a térségből jött, az ritkán ateista, mivel addigra már rég átvágták a torkát.

[link]

Parancsolj. Igen tudom, a Wikipedia az Dzsihádfigyelő, ezt a hülyeséget már letudtuk :D De nem fura, hogy 2007-es kutatások alapján az arab világ országaiban sújthatták halálbüntetéssel az ateizmust? Nem fura, hogy még 2015-ben (ami tavaly volt) is 19 országban büntetik az ateizmust? A 25. kognitív disszonanciával (oh wow, ahhoz képest, hogy szerinted 6 éves értelmi szintjén vagyok, szerintem még életedbe nem hallottad ezt a kifejezést) vagy most már kénytelen megbirkózni.

„Akkor őket is kollektíven utálod? Mondjuk ha meglop egy keresztény magyar akkor az összes magyart felelőssé teszed és a keresztény vallást? Ne haragudj de egy ovodás szintjén vagy, nem tudok mást mondani”

Hát keresztény engem nem lopott még meg. Furamód soha semmi atrocitás nem ért sem magyarok részéről, sem lengyelek, csehek, indiaiak, románok stb. részéről. És ugyanígy nem ért atrocitás katolikusok, reformátusok, ortodoxok részéről. Elmondjam miért? Mert az európai keresztény ember átesett egy olyan jelenségen, ami a muszlimnál kimaradt: a felvilágosodás. Nyilván mivel óvodás vagyok szerinted (a zsák úgy tűnik megtalálja a foltját), nem is tudom mi a felvilágosodás, csak szerintem meg pont fordítva igaz, és te nem hallottál még róla életedben. Valahogy a fehér keresztény ember tudja, hogy a nőnek is vannak jogai, hogy tisztelni kell a másik ember véleményét és hogy dolgozni kell.

”Én biztos vagyok benne hogy egyikről sem tudsz semmit.”

Nos eléggé mellélőttél barátocskám.

”Akkor a történelem is kimaradt neked. Európába átmentődött? :) Európában kb 1000 évig tilos volt tudománnyal foglalkozni az iszlám világ viszont sokáig a legfejlettebb volt. Mikor a törökök megérkeztek Magyarországra az volt az első dolguk hogy fürdőket építsenek mert itt az emberek nem fürödtek.”

Vicces ahogy nagy mellénnyel próbálod magad beállítani mint történelemtudós és mégis magad ellen hozol fel példát :D És a fürdők szerinted honnan származnak? Róma mond esetleg valamit?

„A történettudomány számára egyértelműnek látszik, hogy Kr.u. 476-ban nem beszélhetünk a klasszikus ókor végéről. Másfelől az is kétségtelen, hogy Augustus és Romulus Augustulus világa között alapvető különbségek figyelhetők meg. Az első és az utolsó császár uralkodása között eltelt négy évszázad alatt nagymértékben módosult a római birodalom politikai berendezkedése és átalakult az egész antik kultúra jellege. A klasszikus világ a Kr.u. 2. század végéig állt fenn változatlan formában. A Kr.u. 3. század politikai és katonai válsága mélyreható változásokat idézett elő. Ezért a Kr.u. 3. századtól a Kr.u. 6. század végéig terjedő időszakot önálló történelmi (al)korszaknak tekinthetjük, amely a „kései antikvitás” elnevezést viseli.”

Ez a történészi definíció a kései antikvitás korára. Ez nem olyasmi, amit én találok ki, ez tény. Ha ezzel vitába szállsz, akkor egyszerűen tudathasadásban szenvedsz, mert ilyen alapon a gravitáció definíciójáról is vitatkozhatnál.

Plusz amit mondasz, hogy 1000 évig tilos volt tudománnyal foglalkozni, szintén egyszerű tárgyi tévedés. A görög filozófiát (ami szintén antikvitáshoz tartozik) például nagyon is átemelte a kereszténység, lásd Szent Ágoston és a patrisztika. Aquinói Szent Tamás, Anselm és a skolasztika egész filozófiai iskolája pedig folytatták a görög filozófiai hagyományt, különösen Arisztotelészt, szóval ez mind-mind ellened beszél. Továbbá az első egyetemeket Európában az egyház alapította és tartotta fenn.

Egyszerűen lenyűgöz egyébként, hogy gimnazista történelemből is tárgyi tévedéseid vannak, mégis elképesztő arrogancia társul ehhez a tudatlansághoz, hozzátéve a kicsinyes személyeskedést. Szinte már tanítani is lehetne :)

”Érdekes ez a felfogás. Ha valamiről nem hallottál az meg sem történt ezek szerint :)

Akkor ez mi:

[link]

Wow, 120 muszlim az 1,7 milliárdból. Gratulálok, ez aztán fejlődés :O Hol van a többi?

[link]

[link]

Az utolsó link meg már nem is működik. Szóval mennyi is ez a szám? 150-nél nem több szerintem, 200-nál ha az állítólagos amerikai muszlimokat is hozzávesszük. De semmiképp sem 1,7 milliárd. Majd akkor beszélgessünk erről, ha több mint a fele már tett érdemi lépést ez ügyben.

”Persze, nyilván az összes bűncselekményt muszlimok követik el Európában :) Egyszerűbb lenne ha bevallanád hogy rasszista vagy és iszlámgyűlölő. Ne húzzuk egymás idejét.”

Ilyet nem mondtam, de azt nagyon is mondom, hogy a tendenciákat látni kell. Az előítéleteket meg nem a szél hordja össze, hogy finoman fogalmazzak. Én ezt józan óvatosságnak hívom, ha meg a politikailag korrekt gépezetnek annyira futja, hogy ettől rasszista vagyok (bár igaz, a muszlim az nem egy faj, szóval ez érdekes, de mindegy) meg iszlámgyűlölő, akkor hívjon annak, bánom is én. Ezerszer inkább legyek az, mint halott, amikor Ahmed elvágja a torkom. Ezerszer inkább legyek rasszista, mint hogy azt a kevés pénzt Abdulék segélyében lássam viszont és ne a leendő gyerekem tandíjában mondjuk.

”Te soha nem olvastad a Koránt. Azok a versek önvédelemre vonatkoznak csak azokat a kedvenc szélsőséges oldalad elfelejtette hozzátenni. Itt megtalálod bővebben ehhez a magyarázatot:

[link]

Semmilyen önvédelemről nincsen szó a szövegkörnyezetben sehol, semelyik passzusban. Sehol nincs arra utalás, hogy a zsidók és keresztények támadása miatt szükséges ez. Meg most ne haragudj, de józan paraszti ésszel látja ezt mindenki...ha önvédelemre szorulsz, akkor lefejezésekről írsz, meg rabszolgasorba vetésről? Ez eléggé sánta :) Az oldal pedig éppúgy nem szélsőséges, mint ahogy nem is elfogult, ellenben a tiéddel: iszlam.com. Aha.

”De nem értem, segíts egy kicsit. Ha ott ahol élsz sok a muszlim és mind ki akarják irtani a hitetleneket te eddig hogy maradtál életben?”

Úgy, hogy itt még világi törvénykezés van, nem iszlám. Ennyi a magyarázat a nagyon bonyolult kérdésedre.

„Ha ezt irná elő az iszlám vallás akkor 1,7 milliárd muszlim kellene hogy elinduljon hitetleneket gyilkolni.”

Meg is lehet nézni a különbséget Európa és az arab tenger között. Szerintem a nemzetközi űrállomásról is látszódna.

„Ne haragudj de komolyan egy 6 éves értelmi szintjén vagy.”

Bárcsak ugyanezt el tudnám mondani rólad, de te még a 6 évesét sem éred el, az a nagy probléma :(

2016. okt. 27. 09:11
 25/52 anonim ***** válasza:

"Totál önellentmondásban vagy. Most akkor nincs egy muszlim se, aki azt mondaná nem követett el bűnt, vagy én hazudok, mint ahogy te is mondtad? Oldd fel valahogy ezt az önellentmondást."

Mivel funkcionális analfabéta vagy nem csoda hogy nem fogod fel. Azt mondtam hogy van olyan muszlim aki iszik alkoholt, de aki azt mondja hogy Allah ezt nem látja mert letakarták az nem vallásos.

"Ezzel csak egy gond van...sehol nem linkeltem a Dzsihádfigyelőt, még csak utalást sem tettem rá"

Teljesen mindegy. Akkor egy másik gagyi iszlámgyűlölő oldalról ami agyhalott ősembereknek szól.

"Köszönöm, megtettem, most ugyanezt javasolnám neked is."

Tudod mit. Ird ki a gyakorira hogy szerinted Szaud-Arábia a legliberálisabb mert aranyvécéjük van és számold meg hányan néznek téged teljesen hülyének :)

"Volt szerencsém látni a Keleti pályaudvarban készült felvételeket, és az alapján azt kell mondanom, nincsen ott szükség semmi gyűlöletkeltésre,"

Amit te felvételen láttál azt én élőben a helyszínen láttam. Semmiféle segítséget nem kaptak az állam részéről, meg arra sem voltak képesek hogy kihelyezzenek egy szemeteskonténert, de persze a hirekbe azt került hogy szemetelnek. CSak a civil szervezetek nyomására mozdultak meg.

"Nyugat-Európáról szerintem te semmit sem tudsz, szóval inkább ne beszélj olyan dolgokról, amikről fogalmad sincs"

Nyugat-Európába már a második világháború óta nagy számban élnek muszlimok, és érdekes hogy ezek az országok nem omlottak össze, hanem pont hogy gyorsan fejlődtek. Te miből gondolod hogy tudod mi történik ott? CSak mert kimentél néhány hónapra mosogatni?

"Itt munkabért ugyan nem kapnak, mert a segélyekből vígan elélnek. De gyere ide ki, és nézd meg magadnak, ha ennyire álomvilágban élsz."

Az EU-n kívülieket nehezebb foglalkoztatni mert munkavállalási engedély kell, a kelet európai bevándorlókat viszont korlátozás nélkül felvehetik. Ehhez még hozzá jön a média gyülöletkeltése, így nem véletlen hogy nehezebben találnak munkát.

"Ez meg önmagáért beszél. Szegény muszlimok, annyira sajnálatra méltóak, hogy még az ajándék vizet is elrugdossák."

Te már a sokadik agyhalott vagy aki ezt hozza fel. A rendőrök nem engedik őket tovább ők pedig pont ezt kérik nem vizet.

"Szimpla összeesküvés elmélettel nem tudok mit kezdeni. Valami bizonyíték erre?"

Azt USA mégcsak nem is tagadja hogy támogatta tálibokat Afganisztánban és hasonló ellenzéki csoportokat Irakban, Szirában, Líbiában. ISIS-t nem ismeri el, de ha az USA ennyire terrorellenes akkor miért nem tesz semmit? Ja de, véletlenül amerikai fegyverek kerültek az ISIS-hez. A valóságban pont hogy a muszlimok próbálják megállitani az ISIS-t, mint a szir és iraki kormányerők, Irán és Törökország.

"Aha értem, szóval ezzel gondoltad legitimizálni a muzulmánok Párizsban és Belgiumban történő robbantgatását és lövöldözéseit? Mert lényegében a vádakat nem tagadtad."

Te nem értesz magyarul vagy mi van? Pont azt mondom hogy ezek terroristák és semmi közük az iszlámhoz. TE viszont néhány elmebeteg alapján általánositasz, továbbá nem hallottam tőled hogy elítélnéd az USA-t mikor az töbmillió ember haláláért felelős, de szerinted az összes muszlim terrorista néhány elmebeteg tette miatt. Ha undorodni akarsz akkor nézz tükörbe. Ráadásul at európai támadások elkövetői nem éltek muszlimként. Látszik az életvitelükből hogy nem voltak vallásosak. Undoritó képmutatás ez részedről és kettős mérve.

"De akkor hadd kérdezzek vissza: név alapján meg tudod te állapítani, mennyire keresztény valaki? :) Ez a legviccesebb, hogy olyan érvelést alkalmazol, amit nyolc helyen lehet ellened fordítani, te mégis folytatod."

Persze hogy nem lehet eldönteni valaki nevéből hogy vallásos vagy nem, de te pont ezt állitod mert olyan sötét vagy mint az éjszaka.

"Lehet, csak ez hülyeség. Mindenki pontosan tudja, milyen sors vár a keresztényekre, hát még az ateistákra, melegekre iszlám törvénykezésű országokban. Lehet kapaszkodni a szalmaszálba, csak nem érdemes: mindenki pontosan tudja, hogy azok a terroristák muzulmánok."

Legfeljebb Szaud-Arábiában amit te a legliberálisabbnak gondolsz :) Biztos ezt is a kedvenc oldaladon olvastad. Nem is tudom miért él még most is 10 millió keresztény a közelkeleten. Egy ember nem lehet egyszerre muszlim és terrorista. A kettő kizárja egymást.

"Parancsolj. Igen tudom, a Wikipedia az Dzsihádfigyelő, ezt a hülyeséget már letudtuk :D De nem fura, hogy 2007-es kutatások alapján az arab világ országaiban sújthatták halálbüntetéssel az ateizmust?"

Sujthatják, de nem teszik. És honnan tudják hogy az illető ateista. CSak azt nem mond hogy a nevéből :) TE vagy a legbutább ember akivel mostanában összefutottam.

"Hát keresztény engem nem lopott még meg. Furamód soha semmi atrocitás nem ért sem magyarok részéről, sem lengyelek, csehek, indiaiak, románok stb. részéről. És ugyanígy nem ért atrocitás katolikusok, reformátusok, ortodoxok részéről. Elmondjam miért? Mert az európai keresztény ember átesett egy olyan jelenségen, ami a muszlimnál kimaradt: a felvilágosodás."

Tehát akkor a világon csak muszlimok követnek el büncselekményt, senki más :) Hogyha ezt komolyan gondolod komoly zür lehet fejedben. CSAk Magyarországon egy nap alatt hány büncselekményt követnek el szerinted? Ja, de ők iks biztos muszlimok :)

"Vicces ahogy nagy mellénnyel próbálod magad beállítani mint történelemtudós és mégis magad ellen hozol fel példát :D És a fürdők szerinted honnan származnak? Róma mond esetleg valamit?"

És? Akkor Európa miért nem használta? Saját ürülékükben fetrengtek 1000 évig.

"Ez a történészi definíció a kései antikvitás korára. Ez nem olyasmi, amit én találok ki, ez tény. Ha ezzel vitába szállsz, akkor egyszerűen tudathasadásban szenvedsz, mert ilyen alapon a gravitáció definíciójáról is vitatkozhatnál."

És ez mit bizonyít? Azt sem tudod mit másoltál ki :)

"Plusz amit mondasz, hogy 1000 évig tilos volt tudománnyal foglalkozni, szintén egyszerű tárgyi tévedés. A görög filozófiát (ami szintén antikvitáshoz tartozik) például nagyon is átemelte a kereszténység, lásd Szent Ágoston és a patrisztika. Aquinói Szent Tamás, Anselm és a skolasztika egész filozófiai iskolája pedig folytatták a görög filozófiai hagyományt, különösen Arisztotelészt, szóval ez mind-mind ellened beszél. Továbbá az első egyetemeket Európában az egyház alapította és tartotta fenn."

Aha, persze amit az egyház megengedet és azt is csak azért hogy saját hatalmát fenntartsa. Pont ezért bitálják annyiraa keresztényeket a nem vallásosak.

"Az utolsó link meg már nem is működik. Szóval mennyi is ez a szám? 150-nél nem több szerintem, 200-nál ha az állítólagos amerikai muszlimokat is hozzávesszük. De semmiképp sem 1,7 milliárd. Majd akkor beszélgessünk erről, ha több mint a fele már tett érdemi lépést ez ügyben."

120 vallástudósról ir a cikk de te biztosan többet tudsz az iszlámról mint ők. Most ugy ez nem komoly. Azt várod hogy 1,7 milliárd ember irásba adja neked hogy elitélik a terrorizmust? Bizonyára te is tisztában vagy azzal hogy például Magyarországon is elkövetnek büncselekményeket. akkor 10 millió magyar adja írásba hogy elítéli ezt vagy 2 milliárd keresztény? CSak egy retardált gondolkodik így.

"Ezerszer inkább legyek az, mint halott, amikor Ahmed elvágja a torkom."

Eddig azt gondoltam hogy egyszerüen buta vagy de nagyon, most viszont inkább úgy tűnik paranoid téveszmééid vannak.

Nem bántani akarlak de szerintem keress fel egy pszichiátert, hátha tud neked segíteni.

"Semmilyen önvédelemről nincsen szó a szövegkörnyezetben sehol, semelyik passzusban. Sehol nincs arra utalás, hogy a zsidók és keresztények támadása miatt szükséges ez."

9/13 Talán nem akartok harcolni egy olyan nép ellen amely megszegte az esküjét és a Küldött kiűzésén fáradozott. És ők voltak azok, akik az első alkalommal kezdték ellenetek a támadást.

2/194 És ha valaki rátok támad akkor támadjatok ti is úgy őrá, ahogyan ő támadott rátok.

68/8 Allah nem tilt el benneteket azoktól, akik nem harcolnak ellenetek a vallás miatt, és nem űznek ki benneteket lakhelyeitekről, hogy jól bánjatok és igazságosak legyetek velük. Allah bizony szereti az igazságosakat.

És még sorolhatnám. Mi az, ezeket a verseket a kedvenc oldalad csaknem kihagyta?

"Úgy, hogy itt még világi törvénykezés van, nem iszlám. Ennyi a magyarázat a nagyon bonyolult kérdésedre."

Terroristákat mióta érdekli ez? Ha minden muszlim terrorista akkor bizony csúnya világban élnénk. Ezt még egy nagyon buta ember is képes felfogni. Mondom, keress fel egy pszichiátert.

"Meg is lehet nézni a különbséget Európa és az arab tenger között. Szerintem a nemzetközi űrállomásról is látszódna."

MI látszódna? :) Én azt látom hogy beteg vagy.

"Bárcsak ugyanezt el tudnám mondani rólad, de te még a 6 évesét sem éred el, az a nagy probléma"

Legalább azt elismerted hogy te egy 6 éves értelmi szintjén vagy. Ezt tekintsük úgy mint a gyógyulásod felé vezető út első lépése.

2016. okt. 27. 12:41
 26/52 anonim ***** válasza:
47%

”Mivel funkcionális analfabéta vagy nem csoda hogy nem fogod fel. Azt mondtam hogy van olyan muszlim aki iszik alkoholt, de aki azt mondja hogy Allah ezt nem látja mert letakarták az nem vallásos.”

Dehogyisnem. Vallásos, és képmutató. Ennyi. Ahogy mondtam: azt nem te döntöd el, ki vallásos és ki nem.

”Teljesen mindegy. Akkor egy másik gagyi iszlámgyűlölő oldalról ami agyhalott ősembereknek szól.”

Még egyszer megkérlek akkor, hogy idézd, hogy hol linkeltem ilyen oldalról, mert szerintem egy helyen sem történt ez meg.

”Tudod mit. Ird ki a gyakorira hogy szerinted Szaud-Arábia a legliberálisabb mert aranyvécéjük van és számold meg hányan néznek téged teljesen hülyének”

Könnyű győzelem lesz ;)

”Amit te felvételen láttál azt én élőben a helyszínen láttam. Semmiféle segítséget nem kaptak az állam részéről, meg arra sem voltak képesek hogy kihelyezzenek egy szemeteskonténert, de persze a hirekbe azt került hogy szemetelnek.”

Aki civilizált az meg tudja oldani maga is, hogy ne szemeteljen maga köré. Szerintem. De lehet te másképp állsz ehhez… :)

„Nyugat-Európába már a második világháború óta nagy számban élnek muszlimok, és érdekes hogy ezek az országok nem omlottak össze, hanem pont hogy gyorsan fejlődtek.”

És? Hol az összefüggés? Mi köze van a muszlimoknak ahhoz, hogy Nyugat-Európa gyorsan fejlődött? Hol van az ok-okozati kapcsolat a kettő között? Mert én sehol nem látom, és amíg valami korrekt forrással nem támasztod alá, hogy a muszlim bevándorlók egyértelműen kimutathatóan hozzájárultak Európa gazdasági fellendüléséhez addig ez az állításod hamis.

„Te miből gondolod hogy tudod mi történik ott? CSak mert kimentél néhány hónapra mosogatni?”

Kicsit több, mint néhány hónap, de nembaj, a proletár arroganciád megint kimutatkozott. Igen, azt hiszem ha élőben látok valamit, az igenis konkrét tapasztalatot ad arról, hogy mi is zajlódik valójában :) Megsúgom: nem az, amit te ismételgetsz.

”Az EU-n kívülieket nehezebb foglalkoztatni mert munkavállalási engedély kell, a kelet európai bevándorlókat viszont korlátozás nélkül felvehetik. Ehhez még hozzá jön a média gyülöletkeltése, így nem véletlen hogy nehezebben találnak munkát.”

Nehezebb foglalkoztatni őket, ha nem is kérnek munkavállalási engedélyt, ez így igaz :) A média pedig semennyire sem gyűlöletkeltő. A muszlimok a gyűlöletkeltők.

’Te már a sokadik agyhalott vagy aki ezt hozza fel. A rendőrök nem engedik őket tovább ők pedig pont ezt kérik nem vizet.”

És milyen jól is teszik a rendőrök, hogy nem engedik tovább őket. Papírok meg nélkül... melyik épelméjű engedné őket tovább?

”Azt USA mégcsak nem is tagadja hogy támogatta tálibokat Afganisztánban és hasonló ellenzéki csoportokat Irakban, Szirában, Líbiában. ISIS-t nem ismeri el, de ha az USA ennyire terrorellenes akkor miért nem tesz semmit? Ja de, véletlenül amerikai fegyverek kerültek az ISIS-hez. A valóságban pont hogy a muszlimok próbálják megállitani az ISIS-t, mint a szir és iraki kormányerők, Irán és Törökország.”

Ez az egyetlen szerencséje a világnak, hogy van egy szunnita-siíta ellentét.

”Te nem értesz magyarul vagy mi van? Pont azt mondom hogy ezek terroristák és semmi közük az iszlámhoz.”

Hogyne lenne közük az iszlámhoz? Ezek a terroristák mecsetbe jártak, imámokhoz jártak

[link]

„Később egy Stalingrad kerületbeli mecsetbe járt fivérével, ahol Farid Benyettou radikális imám befolyása alá kerültek. 2010-ben Saïd Kouachira terelődött a gyanú, hogy közreműködött egy iszlamista rab szökési kísérletében, de nem találtak bizonyítékot ellene.[7] A testvérpár 2011-ben az arab tavasz miatt forrongó Ománba, majd titokban a szintén zavaros helyzetű Jemenbe utazott, ahol katonai kiképzést kaptak az al-Kaida ottani szárnyától”

VÉGIG iszlám kötődést olvashatsz mindenütt :D Ember, éppen te vagy az, aki nemhogy magyarul nem ért, de még elmebeteg is vagy :D Kíváncsi vagyok ezt hogy fogod tagadni… :D

„TE viszont néhány elmebeteg alapján általánositasz, továbbá nem hallottam tőled hogy elítélnéd az USA-t mikor az töbmillió ember haláláért felelős, de szerinted az összes muszlim terrorista néhány elmebeteg tette miatt.”

Az összes muszlim nem terrorista, dehogy nem is ártatlan, az biztos! Gyilkosok közt cinkos aki néma, és ebben bizony az összes muszlim érintett. Az USA-val való összehasonlítás meg elmondom, miért fekszik hibás alapon. Mert ha az USA külpolitikáját kritizálod, legalább nem kapsz fatvát a fejedre, nem kell félned sem egzisztenciális, sem személyes, sem semmilyen értelemben retorzióktól. Próbáld meg ugyanezt megtenni az arab országokkal…na EZ a különbség, és bár az USA nem mentes a hibáktól, ezerszer inkább választanám az USA-t mint valaha bármelyik iszlám országot!

„Ha undorodni akarsz akkor nézz tükörbe.”

Bocsi, ma borotválkoztam, szerintem egész sármos vagyok. Te esetleg nem nézed meg, van-e tetű a fejkendőd alatt? Körülbelül ennyit érnek az ilyen gyermekded beszólásaid.

„Ráadásul at európai támadások elkövetői nem éltek muszlimként. Látszik az életvitelükből hogy nem voltak vallásosak. Undoritó képmutatás ez részedről és kettős mérve.”

Nem az, lásd az előbb linkeld wikipédia (bocsánat, Dzsihádfigyelő) oldalt. A terrortámadások elkövetői rendszeresen látogatták a mecsetet. Hazudsz, de a legszomorúbb, hogy nem nekem hazudsz, mert én pontosan átlátok ezeken a marhaságokon amiket mondasz. A legszomorúbb, hogy magadnak hazudsz és egy tudathasadásban élsz.

”Persze hogy nem lehet eldönteni valaki nevéből hogy vallásos vagy nem, de te pont ezt állitod mert olyan sötét vagy mint az éjszaka.”

Naná. Tudod miért? Mert akinek olyan neve van, az muszlim is. Ismételten visszautalnék a fenti cikkre.

”Legfeljebb Szaud-Arábiában amit te a legliberálisabbnak gondolsz :) Biztos ezt is a kedvenc oldaladon olvastad. Nem is tudom miért él még most is 10 millió keresztény a közelkeleten. Egy ember nem lehet egyszerre muszlim és terrorista. A kettő kizárja egymást.”

Szóval el se olvastad, meg sem nyitottad a forrásomat amit linkeltem. Akkor hadd soroljam: Szaud-Arábia, Afganisztán, Malajzia, Maldív-szigetek, Nigéria, Pakisztán, Qatar, Szomália, Szudán, Egyesült Arab Emirátusok (!!) és Jemen. Parancsolj, hazudd ki magad ebből: mondd meg, ezek közül melyik a legliberálisabb, na, kíváncsi vagyok rá!

”Sujthatják, de nem teszik. És honnan tudják hogy az illető ateista. CSak azt nem mond hogy a nevéből :) TE vagy a legbutább ember akivel mostanában összefutottam. „

Dehogyisnem megteszik. Hogyne tennék meg? Az ateizmus pedig kiderülhet egy ember óvatlan facebook-posztjából, bármiből. Továbbá ezen országokban ateizmusnak tekintik azt is, ha a vallásos hitet kritizálják, vagy az eredetét akarják vizsgálni, mint ahogy ez a Reuters cikkéből kiderül:

[link]

Innentől kezdve pedig nem kell odamenni, és megkérdezni valakitől, hogy ateista-e. Elég koholt vádak alapján valakit megvádolni, és már le is lehet dobni az emeletes házak tetejéről. Az az érzésem, hogy Te egyre jobb indok vagy az abortusz mellett.

”Tehát akkor a világon csak muszlimok követnek el büncselekményt, senki más :) Hogyha ezt komolyan gondolod komoly zür lehet fejedben. CSAk Magyarországon egy nap alatt hány büncselekményt követnek el szerinted? Ja, de ők iks biztos muszlimok”

Minden magyarországi bűncselekményre jut vagy 3 muszlimok által elkövetett atrocitás. Ahogy az előbb is mondtam: a tendenciákat észre kell venni.

’És? Akkor Európa miért nem használta? Saját ürülékükben fetrengtek 1000 évig. ’

Hááát kivéve hogy nem.

”És ez mit bizonyít? Azt sem tudod mit másoltál ki”

Jajjj na jó, ez már tényleg szánalmas részedről :D Akkor kérlek, te nagyon túlképzett diplomás muzulmán, mondd. Szerinted mit másoltam ki, te szerencsecsomag… :D

”Aha, persze amit az egyház megengedet és azt is csak azért hogy saját hatalmát fenntartsa. Pont ezért bitálják annyiraa keresztényeket a nem vallásosak.”

Keresztény és katolikus egyház nem ugyanaz. Frissítsd fel a fogalmi tárházadat, mert ez is súlyos tévedés amit itt leírtál, és sértett proli ateistákon kívül senki nem gondolja ezt!

Plusz a tény attól még tény marad: a görög filozófia a katolikus egyházban élt tovább, és az első egyetemeket is ők alapították. Ezt nem negálja az, hogy követtek el sok atrocitást is, remélem nem ezzel akartad a szőnyeg alá söpörni ezt.

”120 vallástudósról ir a cikk de te biztosan többet tudsz az iszlámról mint ők. Most ugy ez nem komoly. Azt várod hogy 1,7 milliárd ember irásba adja neked hogy elitélik a terrorizmust?”

Hát még szép hogy ezt várom! Miért, mit kéne? Nyugodjak meg attól, hogy potom 120 ember elítéli? :D Ezt komolyan gondolod?

„Bizonyára te is tisztában vagy azzal hogy például Magyarországon is elkövetnek büncselekményeket. akkor 10 millió magyar adja írásba hogy elítéli ezt vagy 2 milliárd keresztény? CSak egy retardált gondolkodik így.”

Persze, csak azok a bűncselekmények nem egy ideológia nevében vannak elkövetve. Egyébként furamód, bár erről nem tudsz az agyi korlátoltságod miatt, de ez már mind megtörtént: a katolikus egyház nevében II. János Pál pápa már bocsánatot kért a múltban elkövetett atrocitásokért. Németország szintén megtette ezt a nácizmus miatt. Az arab világ? Hát mindig vakarja magát ki a sz_arból.

”Eddig azt gondoltam hogy egyszerüen buta vagy de nagyon, most viszont inkább úgy tűnik paranoid téveszmééid vannak.

Nem bántani akarlak de szerintem keress fel egy pszichiátert, hátha tud neked segíteni.”

Na persze, majd pont te mondod meg, kinek kell pszichiáterhez mennie :) Elég visszataszító, hogy az eltérő véleményű embereket orvoshoz küldenéd. Azt hiszem ez sokat elárul a mentalitásodról és vitakultúrádról, ami valahol egy sértődött pszichopata szintjén rekedt meg. Fogadd el szépen, hogy nem körülötted forog a nap!

”És még sorolhatnám. Mi az, ezeket a verseket a kedvenc oldalad csaknem kihagyta?”

Soroljad, fogadni mernék, hogy minden ilyen versre tudok kapásból hármat, ami a keresztények és zsidók kiírtásáról ír. Még egyszer hangsúlyozom: nem a legyőzésükről, a kiírtásukról. Gondolom ez neked nem számít semmit, hiszen az is önvédelem lenne…vallásszabadságról hallottál már?

”Terroristákat mióta érdekli ez? Ha minden muszlim terrorista akkor bizony csúnya világban élnénk. Ezt még egy nagyon buta ember is képes felfogni. Mondom, keress fel egy pszichiátert.”

Hát elég csúnya is a világ, és szerintem sokkal szebb lenne muszlimok nélkül. A pszichiátert meg majd utánad felkeresem pubikám.

”MI látszódna? :) Én azt látom hogy beteg vagy.”

Nyilván, hisz aki nem ért veled egyet, az csak egy óvodás beteg lehet. Az idiotizmust szerintem veled is lehetne illusztrálni a lexikonban :) (az tudod mi, nem?)

”Legalább azt elismerted hogy te egy 6 éves értelmi szintjén vagy. Ezt tekintsük úgy mint a gyógyulásod felé vezető út első lépése.”

Látom irigykedsz :) Ne félj, évek kérdése és talán te is felfejlődsz az áhított 6 éves értelmi szintjére ;) A lényeg, hogy ne add fel, és a Korán helyett tanulj történelmet, filozófiát, szociológiát, politikatudományt :) Ezeket tudom ajánlani így első körben :)

2016. okt. 27. 13:41
 27/52 anonim ***** válasza:
33%
Értelmetlen a további vita veled. Időpazarlás. Aki szerint minden bűncselekményt muszlimok követnek el és 1,7 milliárd embertől vár visszajelzést az nem épeszű. Ahogy mondtam, keress fel egy pszichiátert mert beteg vagy.
2016. okt. 27. 19:21
 28/52 anonim ***** válasza:
26%
Aha, értem, szóval eddig tartott nálada vitakultúra. Nos, ahogy mondtam: utánad szívesen hajlandó vagyok felkeresni egyet ;)
2016. okt. 29. 09:23
 29/52 anonim ***** válasza:
57%-os, először azt gondoltam csak trollkodsz, de már látom hogy komolyan gondolod ezt a sok butaságot. Ennyi hülyeséget még a legelvetemültebb iszlámgyülölők sem írnának le. Ha vitatkozni akarsz akkor előbb nézz utána a dolgoknak. Én például nem ismerem a hindu vallást és a nyelvüket sem ezért nem is állok le vitatkozni velük pedig nem értek egyet a vallásukkal. Ezzel csak nevetségesé teszed magad.
2016. okt. 29. 15:26
 30/52 anonim ***** válasza:
57%
68%-os, hidd el, azért írom le a dolgokat, mert tisztában vagyok velük. Köszöntem!
2016. okt. 29. 17:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!