Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm áttért az iszlám vallásra. Azt mondta örömét leli benne, nem hiányzik neki a karácsony és minden muzulmán tiszta szívvel "űzi "ezt a vallást. Viszont a bevandolók, akik jönnek mennek, minden segítséget eldobnak maguktól"értem én itt az ennivalót" és nőket erőszakolnak meg. Ha annyira jó lenne ez a vallás, mint ahogy prédikálnak róla akkor ezt nem tennék meg. Náluk bűn, ha házasságon kívűl létesítenek szexuális kapcsolatot. Akkor mért teszik ezt sokan a bevándorlók közül? Nekik bűn a nőkkel helytelenül bánni, viszont így amit művelnek csak földbetiporják a nőket! Kérdeztem az ismerősömet tapintatosan hogy megne bántsan, hogy nem hiányzik neki a karácsony? A húsvét? És még sorolhatnám.... És azt mondta n, mert ez neki csak hazugság. Tény és való"keresztény vagyok" a kereszténység sem egy tökéletes vallás,viszont a muszlimok vallása nekem nagyon bonyolult , és hazug. Állítólag 'ki ezt a vallás űzi az csak a vallásnak él. Magyarul, ha én muszlim lennék a minden napjaiban is így kellene élni, ezt úgy értem hogy napi 5 ima, egy év zarándok, ha kimegyek az utcára akkor kendőt kell felrakni. Nekem ez a vallás is inkább a terrorba tartásra emlékeztet. Nektek mi a véleményetek erről?

2016. okt. 25. 07:34
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
56%

"Tényleg ennyire hülye vagy? 120 vallási vezetőről van szó, és belinkeltem a magyar muszlimok oldalát is. 1,7 milliárd muszlim egyéni véleményét sajnos nem tudom"

És? A 120 vallási vezető kevés. Nagyon-nagyon kevés. Majd ha több mint az 1,7 milliárd fele elgondolkozik azon, hogy talán el kéne határolódni az atrocitásoktól, majd akkor el tudok gondolkodni a muszlimok fejlődésén, addig ez édeskevés.

"A szokásos mellébeszélés. Ha keresztények gyilkolnak akkor arra mindig van mentség."

Bagoly mondja verébnek. Ha a saját női rokonod torkát vágná el Ahmed, azt is az USA hibájának tartanád. Rémisztő mennyire agymosott vagy.

"Tudod mit? Ez nem az iszlám hibája. Már jóval az iszlám előtt is háborúskodások zajlódtak ott"

Áh értem, akkor amit Te linkeltél, az nem a kereszténység hibája :)

"Ennyi ésszel csoda hogy egyáltalán le tudod írni ezt a sok hülyeséget."

Csak az a baj, hogy ezek tények, nem hülyeségek. Az, hogy ezeket nem fogadod el és tudathasadásban élsz, az nem az én hibám. Tudod, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

"Egyrészt a Kábához muszlimok is nehezen jutnak el. Másik hogy vallási indíttatásból mennek oda, nem nézelődni, a Vatikánba viszont inkább mennek turisták."

Aha, szóval turisták sem mehetnek a Kába-kőhöz. Beszédes ismét az iszlám vallásra nézve... :)

Továbbá, hadd alkalmazzam a saját "loigkádat" ellened: honnan tudod, hogy csak turisták mennek a Vatikánba? :D Voltál a Vatikánban, és mindenkit megkérdeztél...? :D

"Egyik oldalon van 300 halott, a másikon több millió. Akkor ki a terrorista?"

A muszlimok.

"Veled van a probléma meg a hozzád hasonlókkal. Csak 2014-ben 1500 palesztint öltek meg az izraeliek, amiből több mint 500 gyerek. És ki a terrorista? Persze hogy a palesztinok. Bárhová nézek a világon, mindenhol muszlimokat gyilkolnak."

Bárhová nézek a világon, a muszlimok gyilkolnak. Már több ezer éve...vagy neked a palesztin-izraeli konfliktusnál kezdődik az időszámítás?

"Nem tehetek arról hogy nem érted a magyar nyelvet. Nem mosok tisztára senkit."

Dehogyisnem. A muszlim atrocitásokat nem kommentálod, helyette az USA-val próbálod legitimizálni a muszlimok viselkedését. Undorító mosdatás ez, és tudd meg, te is undorító vagy.

"Az ISIS és hasonlóknak semmi köze az iszlámhoz."

Hitlernek meg semmi köze nem volt a nácizmushoz. Na kb. ilyen szintű hülyeséget mondtál. Akkor mégis mihez van köze az ISIS-nak? Az unikornisokhoz? Legalább magadnak ne hazudj.

"Elmondtam hogy a nyugat hozta ezeket létre, pont a muszlimok ellene. Az elkövetők alkohol és kábítószer függők, meztelen képeket tesznek ki magukról a netre, a meleg bár elleni támadó rendszeres látogató volt ott és szerinted ezek a hitű muszlimok?"

Forrás? Mert ezek az elkövetők a valóságban hithű muzulmánok voltak, akik mecsetbe jártak, és radikális imám "tanította be" őket a gyilkolásra. Te elmebeteg vagy?

"Ekkora hazugságot. Neked a zárt osztályon a helyed az biztos. Mégha el is határolodsz, az nem csökkenti az áldozatok számát és tudod 300 ember és 3 millió között óriási a különbség."

Ilyen alapon akkor főleg nem tudok mit kezdeni a 120 vallástudós idiótáddal. Hisz attól, hogy ők elhatárolódtak, akkor még a muszlim terrorizmus európai áldozataival sem vagyunk kisegítve. Na most jól gondold meg, mit felelsz erre, mert kezdesz saját magadnak sakkmattot adni...továbbá, hagyjál engem békén a 3 millió áldozatoddal. A muzulmánok több ezer évre visszamenőleg jóval túltesznek a 3 millión. Majd ha azt elismered, majd akkor próbálj meg itt erkölcsi dzsihádot folytatni a 3 millió halotaddal.

"Ugyanez a kettős mérce jellemzi Európát. Nem érdekli öket és téged sem hányan halnak meg a közel-keleten de ha elszabadul a terrorszervezet amit ők hoztak létre na akkor megy a mutogatás."

Azt olvasod a fejemre, amit Te művelsz. A te világodban minden egyes muszlim által elkövetett gyilkosságért az USA a felelős. Minden reakció jogos az iszlám világ részéről, az USA és Nyugat miatt. Hála istennek, hogy a társadalom legalján vagy, remélem ott is maradsz, mert ilyen pszichopata logikával én nem szívesen látnálak vezető pozícióban. Félelmetes egyszerűen, mennyire agymosott vagy.

"Szerintem fel sem fogod miről beszélsz. Azt akarod mondani hogy sokmillió ember legyilkolása nem is probléma mert elhatárolódsz."

Azt akarod mondani a muszlim terrorizmus jogos a Nyugat miatt. Gondold meg újra, kettőnk közül ki itt a beteg. Megsúgom: nem én.

"Hogy jön ide az Oszmán Birodalom ? Ne haragudj de nem tudom követni a beteg elméd baromságait."

Érvelésnek hívják ezt, és nem lepődök meg, hogy nem tudod követni. A homokrajzoláson nem tanítanak ilyet, de talán majd egyszer elsajátítod

"És ez hol 300 meg 500 millió ember?"

54 ország még mindig több, mint 120 vallástudüs ;) Csak mondom, matekzsenikém ;)

"Ha például egy magyar ember gyilkol és azt mondja hogy az összes magyar nevében tette akkor ez igy is van?"

Mutass erre példát. Jaaa, hogy nincs? Na ugye.

"Vagy ha egy keresztény teszi ezt?"

Erre se nagyon láttam még példát. Valami konkrét eset?

"Ilyen kor mindig azt mondják elgurult a gyógyszere, vagy hasonló hülyeségeket mint amiket te is írtál."

Ilyenkor általában nem mondanak semmit, tudod miért? Mert ilyenek kb. nincsenek is. Magyarok és keresztények már régen kinőttek abból, hogy ideológiai okokból kövessenek el bűncselekményeket.

"De ha állítólag muszlim akkor már azt mondják az összes muszlimot képviseli. Persze hogy nincs itt kettős mérce."

Lemértem a kettős mércével, és hát a tények makacs dolgok. Ideje lenne belépni a 21. századba az iszlámnak is!

"Hát ha nyugat lebombázza őket, ugy nehéz fejlődni."

A Nyugat is háborúban állt csomó ideig, mégis fel tudtunk épülni. Ember, 2 világháború volt Európában, és mégis gazdaságilag agyonverjük a Közel-Keletet! Ez nem mond neked semmit?

Mert nekem annyit mond, hogy nem áll meg a saját lábán ez az érvelésed, hogy "Jaaaaaj, szegény Közel-Kelet, a Nyugat miatt nem tud érvényesülni." A lósz_art, ha nekünk ment, nekik is mennie kéne. Mégsem látunk immár jónéhány évtizede semmi fejlődést. Ez nem a Nyugat hibája, hanem egyedül az ottani embereké! Ennyi.

"Ateizmus miatt hány embert végeztek ki? Csak dobálózól a hülyeségeidell."

Na, kíváncsi, most mekkora számot vársz? 1? 5? 20? 200? Kíváncsi vagyok számodra mennyi a "megengedhető".

Az pedig, hogy hülyeség, jól gondold meg barátocskám: 2 forrást is hoztam, mely szerint 13 iszlám országban büntetendő halállal az ateizmus. Biztos, hogy végérvényesen hülyét akarsz csinálni magadból, és újfent tagadni akarod a tagadhatatlant? Na, hajrá, ne okozz csalódást!

"Mint mondtam az iszlám a leggyorsabban terjedő vallás a világon és itt Európában is, mégha ez neked nem is tetszik. Különbség hogy ők ismerik az iszlámot te neked viszont fogalmad sincs róla."

Nos, van róla kellő fogalmam, hogy felemeljem a hangomat ellene. Hála Istennek egyébként a jobboldal is erősödik Európában. Eddig Oroszországnak volt csak helyén az esze, őt követték a visegrádi országok. Nem lesz itt nektek olyan jó dolgotok, mint azt képzelitek.

2016. okt. 31. 17:21
 42/52 anonim ***** válasza:

56%-os, hajmeresztő amit itt csinálsz. Nem tudom hogy ez a butaságod eredménye vagy tényleg valami mentális betegséged van de nem is érdekel. Viszont kérdeznék valamit. Mikor kezdődött ez az iszlamista terrorizmus? Segítek kicsit. A szovjetunió szétesése után. Az USA-nak kellett egy ellenség, hát csináltak maguknak egyet. A médiát de még a filmipart is propagandacélra használják. Az egyik Rambo filmben a tálibok még az USA barátai akik hősiesen harcolnak az elnyomó szovjetek ellen, de ma már az iszlamista terroristát a rosszfiúk minden második Hollywoodi filmben.

A médiát szintén erre használják. Kreálnak egy ellenséget, például az ISIS-t, aki lehetőleg minél kegyetlenebb, aztán majd ők megvédik az országot és a világot. Ezt csinálta Orbán is Magyarországon csak kicsiben. Az iszlám államok is elítélik ezeket a terroristákat és az emberek is, csak ennek a nyugati médiában nincs hírértéke vagy szándékosan kihagyják. Na akard te megmondani hogy mások mit ítélnek el és mit nem. Azt meg méginkább ne, hogy mit ír elő egy másik vallás és mit nem amihez neked lövésed sincs.

Szó eset még a muszlim államok fejletlenségéről. Ennek nincs köze a valláshoz. Volt idő mikor ők voltak fejlettebbek de ma sincsenek rosszabb helyzetben mint az adott régió. Ha megnézel egy afrikai muszlim államot, nincs rosszabb helyzetben mint a keresztény többségű szomszédja. Itt van Törökország, ami még fejlettebb is a Kelet-Európai régiónál. Ha meg földig bombázzák mint Irakot vagy Sziriát akkor mit vársz?

Probáltam szemezgetni az írásodból. Egyik szebb mint a másik :) Ha valaki mecsetbe jár még nem biztos hogy muszlim, ahogy te sem leszel keresztény ha bemész egy templomba. Ugyanúgy elkövetnek keresztények is hasonló támadásokat muszlimok ellen, az USA-ban meg minden bokorban van valami fanatikus keresztény szekta, de a hírekben az nem hangozna jól hogy keresztények gyilkolnak muszlimokat.

"Hála Istennek egyébként a jobboldal is erősödik Európában. Eddig Oroszországnak volt csak helyén az esze, őt követték a visegrádi országok. Nem lesz itt nektek olyan jó dolgotok, mint azt képzelitek."

Ez még tőled is sok. Az ilyen fenyegetések elárulják hogy semmiben nem különbözöl ezektől a terroristáktól. Ugyanolyan primitív és ostoba vagy. Nem is olyan régen a szélsőjobb került hatalomra Európában úgy hogy politikáját a kirekesztésre és gyűlöletre építette. Végeredményben elpusztult Európa nagyrésze. Köszönjük de nem kérünk belőletek. Szerencsére Nyugat-Európában erre már nem annyira vevők az emberek, de itt még sok a hozzád hasonló gyűlölködő.

2016. okt. 31. 18:21
 43/52 anonim ***** válasza:

"hajmeresztő amit itt csinálsz. Nem tudom hogy ez a butaságod eredménye vagy tényleg valami mentális betegséged van de nem is érdekel."

Elég sokat elárul rólad, hogy rögtön egy személyeskedéssel indítasz.

"Mikor kezdődött ez az iszlamista terrorizmus? Segítek kicsit. A szovjetunió szétesése után."

Kicsit menjél vissza az időben, és rögtön a valós történelmet írod le!

"A médiát szintén erre használják. Kreálnak egy ellenséget, például az ISIS-t, aki lehetőleg minél kegyetlenebb, aztán majd ők megvédik az országot és a világot."

Jajjj istenem, annyira végletes vagy :D Szóval szerinted két oldala létezik az érmének? Tényleg az van, hogy az ISIS a gonosz, és az USA a jó? Tényleg ennyire végletesen tudsz csak gondolkodni? Szerinted az, hogy felhívom az ISIS vallási indíttatásból elkövetett bűncselekményeit automatikusan azt jelenti, hogy az USA minden egyes cselekedetét jónak gondolom? Ne adj a számba olyanokat, amiket sosem mondtam, mert hazugnak és demagógnak fognak nézni téged.

"Ezt csinálta Orbán is Magyarországon csak kicsiben. Az iszlám államok is elítélik ezeket a terroristákat és az emberek is csak ennek a nyugati médiában nincs hírértéke vagy szándékosan kihagyják."

Ja értem, ezért nem is tudsz forrást mutatni? Mert ez a kijelentésed így körülbelül semennyire nem vehető komolyan.

"Na akard te megmondani hogy mások mit ítélnek el és mit nem."

Ne haragudj, de ha össztársadalmi problémáról van szó, akkor igenis hadd legyen beleszólásom, és ne tiltsál csak meg nekem semmit! Köszönöm!

"Azt meg méginkább ne, hogy mit ír elő egy másik vallás és mit nem amihez neked lövésed sincs."

Igen? Biztos vagy te ebben?

"Szó eset még a muszlim államok fejletlenségéről. Ennek nincs köze a valláshoz. Volt idő mikor ők voltak fejlettebbek de ma sincsenek rosszabb helyzetben mint az adott régió."

Lásd, amit először leírtam. Ebből látszik, hogy nem olvastál el semmit az elmúlt 4 oldalból, csak érzelmi alapon fröcsögsz, ami sajnálatra méltó.

Az iszlám világ sose volt fejlettebb. Mindössze annyi történt, hogy a kései antik kultúrát lassan pusztította le, hála égnek elég lassan ahhoz, hogy a katolikus egyházban tovább éljen a görög és római kultúra. Könyörgöm, kétszer le írom már ezt le, olvass, tájékozódj, tanulj, még mielőtt a vitához hozzászólsz, mert így csak egy érzelmektől fűtött idióta érzetét kelted!

"Ha megnézel egy afrikai muszlim államot, nincs rosszabb helyzetben mint a keresztény többségű szomszédja."

Kivéve Dél-Afrikai köztársaságot. Hmmm.

"Itt van Törökország, ami még fejlettebb is a Kelet-Európai régiónál. Ha meg földig bombázzák mint Irakot vagy Sziriát akkor mit vársz?"

Ismételten példa arra, hogy nem olvasol el semmit. Ha Európa fel tudott kapaszkodni 2 azaz kettő világháború után, akkor légy olyan kedves és ne akarjál már ezzel a bombázással érvelni, mert senki nem veszi komolyan.

"Probáltam szemezgetni az írásodból. Egyik szebb mint a másik"

Nos az előbbiek alapján nem úgy tűnik. Próbáld meg újra, de ezúttal figyelmesebben! Hidd el, nem leszel kevesebb tőle senkinek a szemében!

"Ha valaki mecsetbe jár még nem biztos hogy muszlim, ahogy te sem leszel keresztény ha bemész egy templomba."

Na most ez milyen logika? Ezek alapján aki kart lendít, az sem náci? Ezek szerint a te szemedben nincsenek is keresztények, meg muszlimok? Mindenki csak tetteti? :D Jól átgondoltad te ezt?

"Ugyanúgy elkövetnek keresztények is hasonló támadásokat muszlimok ellen, az USA-ban meg minden bokorban van valami fanatikus keresztény szekta, de a hírekben az nem hangozna jól hogy keresztények gyilkolnak muszlimokat."

És ismét valami olyat próbálsz meg lenyomni a torkomon, amit nem akarsz forrásokkal alátámasztani (persze nyilván erre jön a szokásos dumád, hogy nem is tudsz, mert a nyugati média elfogult... :D persze, aha. Épp ellenkezőleg: ha a keresztények tennének valami ilyesmit, garantálom, hogy hangosabb lenne tőle a nyugati sajtó, mint egy iszlám támadástól. Fogadd el szépen: a kereszténység messze nem követ el annyi atrocitást, mint az iszlám.)

"Ez még tőled is sok. Az ilyen fenyegetések elárulják hogy semmiben nem különbözöl ezektől a terroristáktól."

Nos, mégsem öltem embert, mégsem késeltem senkit, nem robbantottam, lányokat sem erőszakoltam.

Ismét elárulod magadról, hogy rémisztően végletes és primitív gondolkodású vagy. Számodra az, amit leírtam, kimerül a terrorizmusban. Ez a legsúlyosabb paranoia, miközben szerintem pontosan tudod te is, hogy létezik politikai aktivizmus is, törvényhozás, egyebek, melyek definíció szerint is teljesen különböznek a terrorizmustól.

"Ugyanolyan primitív és ostoba vagy."

Otromba és gyermekded a személyeskedésed, ezzel magadról állítasz csak ki szegénységi bizonyítványt.

"Nem is olyan régen a szélsőjobb került hatalomra Európában úgy hogy politikáját a kirekesztésre és gyűlöletre építette."

A szokásos Hitler-kártyánál jobb nem jutott eszedbe? Ózsdi érvelési trükk ami mára teljesen kiüresedett. Egyébiránt itt nem gyűlöletről van szó, hanem kultúrák alapvető összeegyeztethetetlenségéről. A Nyugat szolgálja ma erre a legjobb példát. Sajnálom, ha ezt a békát nehéz lenyelni, de nagyon is le kell nyelni.

"Végeredményben elpusztult Európa nagyrésze. Köszönjük de nem kérünk belőletek."

És újjá is épültünk, a nácizmus bűnével pedig szembesültünk. Hát az arabok?

Látom egyébként fáj neked, hogy vannak még a kultúrájukhoz ragaszkodó, a hagyományaikat tisztelő és őrizni kívánó emberek, akiknek elegük van a politikailag korrekt gépezet hazugságaiból :) Ne izgulj, vagyunk még egypáran :)

"Szerencsére Nyugat-Európában erre már nem annyira vevők az emberek, de itt még sok a hozzád hasonló gyűlölködő."

Biztos vagy benne?

Azért az FPÖ, a svéd SD vagy a francia Nemzeti Front jelenléte nem ezt a mondatodat igazolja, a Finnek Pártja bejutott a kormánykoalícióba, Dániában a 3. helyen van a Dán Néppárt, Magyarországon meg hála istennek a béka feneke alatt van a baloldal.

Amúgy nincs itt semmi gyűlölet, mindössze azirányban van elvárás, hogyha idejössz Európába, akkor vedd is fel a kultúrát. Fogadd el, hogy a 21. században vagyunk, ismerd el az alapvető emberi jogokat, a szabadságjogokat, a vallásszabadságot, vagy takarodj vissza, ahonnan jöttél. Ennyi. Te vagy a kisebbség, te adaptálódj a többséghez, ne fordítva. Szokj meg, vagy szökj meg. De hogy ebbe számodra mi a nácizmus, arról aztán fogalmam sincs. Ha belépsz egy idegen házába, leveszed a cipődet, és tiszteled az ő szabályait. Ha úgy gondolod nem kell a cipődet levenned és otthon érezheted magad, kipakolhatod a hűtőt kényedre-kedvedre, stb. pikk-pakk ki leszel dobva a házból. Na, itt ugyanígy megy, csak felnagyítva.

2016. nov. 1. 09:12
 44/52 anonim ***** válasza:
77%

"az iszlám ma a leggyorsabban terjedő vallás"

A pestis is gyorsan terjedt, de attól még nem volt jó...

2016. nov. 1. 10:00
 45/52 anonim ***** válasza:

Hozzá tettem hogy nem érdekel de az biztos hogy komoly problémád van. Általában az ilyen szélsőséges embereknek nehéz gyerekkoruk volt, rossz családi háttér, kimaradás a suliból és hasonlók.

Szerinted a 90-es évek előtt akkor miért nem robbantgattak Európában ilyen iszlamista szervezetek? Pedig már akkor is sok millióan voltak? Hihetetlen a csőlátásod.

Nem mondtam hogy szerinted az USA minden cselekedete jó, de az biztos hogy az USA ezt akarja elhitetni. Ez egy nagyon egyszerű trükk, de hatásos. A hozzád hasonlók kapásból megeszik. Létrehozunk egy problémát, ez esetben az iszlamista terrorizmus. Ennek a csúcspontja az ISIS jelen esetben. Nem véletlen az a sok teátrális kivégzés. Cél az hogy minél jobban ráijesszenek az emberekre. Aztán jön a média ahol éjjel nappal ezt tolják neked. Ha egyszer hallod nem érdekel, ha kétszer akkor sem, de ha minden nap, akkor az is elhiszi akinek azért több esze van egy molylepkénél. Ekkor már sokan betegesen rettegnek mint te is. Attól félsz hogy Ahmed átvágja a torkod. Az sem baj hogy Ahmed eddig senkinek sem vágta át a torkát de majd pont a tiédet fogja. Utána jön az USA mint megmentő, így máris lerohanhat országokat, lehallgathat bárkit, de nem baj, az a fontos neked hogy megvédet. Ugyanezt csinálta Orbán is kicsiben. Egy migráns sem akar Magyarországra jönni de nem baj, ő akkor is megvédi az országot tőlük.

"Ne haragudj, de ha össztársadalmi problémáról van szó, akkor igenis hadd legyen beleszólásom, és ne tiltsál csak meg nekem semmit! Köszönöm!"

Más dolog beleszólni és megint más eldönteni hogy mások mit mondanak. Megnézted a linkeket? Én igen. Volt köztük magyar muszlimok elhatárolodása, Törökországé, vallástudósok véleménye, Usa-ban élő muszlimoké is. Erre mondod hogy nincs forrás. Szerintem az összes iszlám ország esetében megtalálnád ezt, de az a sejtésem hogy neked akkor is lenne egy nevtséges kifogásod. Azt mondanád hazudnak, csak megjátszák hogy elítélik a terrort vagy ilyesmi. A szélsőségesen gondolkodó emberekre ez jellemző.

Igen, biztos vagyok benne hogy lövésed sincs az iszlám valláshoz. Az nem ismeret hogy egy oldalról ami gondolom iszlámellenes, kiválogatsz részeket. Mi lenne ha kiolloznék részeket abból amit eddig írtál de úgy ahogy én szeretném? Igy teljesen más lenne a végeredmény mint amit eredetileg írtál.

Az iszlám világ bizony sokáig fejlettebb volt. Tetszik vagy nem, ez tény. Ezt Európában is elismerik. Nem véletlenül nevezték sötét középkornak. Ez nem arra vonatkozott hogy nem kelt fel a nap, hanem a fejekben uralkodó sötétségre. Igaz sokak fejében ez most is jelen van :)

Dél-Afrika talán valamivel jobb helyzetben van, de ha megnézed az észak afrikai arab államokat, látható hogy sokkal fejlettebbek mint a Közép-Afrikai keresztény államok. Európa úgy lett első hogy gyarmatosította a világot, az USA meg folytatja. Ez a nagy titok. Ha már ilyen példát akarsz hozni akkor Japán jobb lenne. Azt szerintem még te is beláthatod hogy ha egy ország sokszáz évig gyarmat, és még ma is gazdasági függésben van akkor nehéz a kitörés. Ugy meg pláne ha le is bombázzák.

"És ismét valami olyat próbálsz meg lenyomni a torkomon, amit nem akarsz forrásokkal alátámasztani (persze nyilván erre jön a szokásos dumád, hogy nem is tudsz, mert a nyugati média elfogult.."

Volt itt forrás, de arra is volt valami nevetséges válaszod. Valami olyasmi hogy azokban az országokban a keresztnység előtt is ölték egymás, meg magányos elkövetők voltak. Na ez illik egy hozzád hasonló szélsőséges emberhez. Mindegy milyen forrást hozunk, neked mindre lesz hasonló válaszod. Egyébként mi akadályoz meg abban hogy utánanézz?

"Nos, mégsem öltem embert, mégsem késeltem senkit, nem robbantottam, lányokat sem erőszakoltam."

A legtöbb náci sem tett ilyet, aztán tudjuk mi lett a vége.

"És újjá is épültünk, a nácizmus bűnével pedig szembesültünk. Hát az arabok?"

Én nem igy látom. Európai ember felsőbrendüség érzete továbbra is megmaradt. Az araboknak mivel kellene szembesülnie? A nácik mindenkit alsóbrendünek nyilvántottak, és elkezdték kiirtásukat. Eredmény 70 millió halott. Az arabok mivel szembesüljenek? Hogy országaikat lebombázták mondván demokráciát visznek oda?

Ajánlom ezt a cikket: [link]

Ebből kiderül hogy az afrikai feketéket még az 1950-es években is állatkertekben mutogatták Európában.

"Amúgy nincs itt semmi gyűlölet, mindössze azirányban van elvárás, hogyha idejössz Európába, akkor vedd is fel a kultúrát. "

Újból bizonyítod hogy nem érted a fogalmakat. Senkire nem kényszeríthető hogy vegye fel más kultúráját. Ez az asszimiláció. Amire te gondolsz az az integráció, ami beilleszkedést jelent, nem teljes beolvadást.

2016. nov. 1. 12:29
 46/52 anonim ***** válasza:

"Hozzá tettem hogy nem érdekel de az biztos hogy komoly problémád van. Általában az ilyen szélsőséges embereknek nehéz gyerekkoruk volt, rossz családi háttér, kimaradás a suliból és hasonlók."

Köszönöm dr. Csernus a mélypszichologizálást, de esetleg próbálkozz valami mással. Egyik sem jött be. Annyira nevetségesek ezek az emberek, akik kínjukba már annyira nem tudnak mit hozzávágni a vitapartner fejéhez, amikor kifogynak az érvekből, hogy nekiállnak lélekbúvárkodni anélkül, hogy akár egy darab pszichológia könyvet elolvastak volna :D Kivéve, ha a femina.hu jellegű popcornbölcsességeket idesoroljuk, de ebben az esetben hadd mondjak el egy titkot: amit ott írnak, az messze nem pszichológia :/ Szóval ülj le, egyes.

"Szerinted a 90-es évek előtt akkor miért nem robbantgattak Európában ilyen iszlamista szervezetek? Pedig már akkor is sok millióan voltak? Hihetetlen a csőlátásod."

[link]

Parancsolj, pár példa a 90-es évek előttről. A csőlátót ezennel nyugodtan visszaszolgáltatom neked :)

"Nem mondtam hogy szerinted az USA minden cselekedete jó de az biztos hogy az USA ezt akarja elhitetni."

Akkor mi itt a probléma? Az elején még nagyon úgy tűnt, hogy ezt az álláspontot akarod a számba rágni.

"A hozzád hasonlók kapásból megeszik."

Mit? A terrorizmus szerinted nem létezik, csak a média gerjeszti? Te elmebeteg vagy? Ezek alapján a holokauszt sem történt meg szerinted, mert az USA és a Nyugati propaganda ezt mutatja? Hol élsz te ember??? Súlyos, hogy a 21. században létezhet ekkora agymosottság, mint amit te képviselsz :(

"Létrehozunk egy problémát, ez esetben az iszlamista terrorizmus. Ennek a csúcspontja az ISIS jelen esetben. Nem véletlen az a sok teátrális kivégzés. Cél az hogy minél jobban ráijesszenek az emberekre."

Hát az iszlám terrorizmusnak sikerült is az emberekre ijesztenie, talán ezért nem kellene meglepődnöd, hogy az emberek nem kérnek ebből a kultúrából.

"Aztán jön a média ahol éjjel nappal ezt tolják neked."

A média arról közvetít, ami a világban történik. Ez van, de ezek szerint te fordítva gondolod? Közvetít róla, és közben nem történik meg? Jééézusisten, félelmetes vagy...

"Ekkor már sokan betegesen rettegnek mint te is."

Nem betegesen rettegek, csak tisztán látok. Az iszlám pedig egy rémségesen lemaradt vallás ami egy rémségesen lemaradt kultúrát eredményez, és ez az európaival összeegyeztethetetlen.

"Attól félsz hogy Ahmed átvágja a torkod. Az sem baj hogy Ahmed eddig senkinek sem vágta át a torkát de majd pont a tiédet fogja."

Tudod, van egy ilyen dolog, hogy előrelátás. Hallottál már róla? Ha nem, nyugodtan gúglizd ki!

"Utána jön az USA mint megmentő, így máris lerohanhat országokat, lehallgathat bárkit, de nem baj, az a fontos neked hogy megvédet."

Hát még szép, hogy fontos, hogy megvédjen :D Legalább az USA-t lehet kritizálni ahogy akarod, nem kell félned attól, hogy másnap habzó szájjal fatvát hirdessenek rád. Ugyanez igaz Oroszországra. (gondolom Oroszország is az USA bábállama a te világlátásodban?)

"Ugyanezt csinálta Orbán is kicsiben."

Jajjj, sejtem mi a következő... :D Orbán is az USA ügynöke lenne? :O :O Úúúúristen, esküszöm Szaniszló Ferencet is lassan lekörözöd :)

"Egy migráns sem akar Magyarországra jönni de nem baj"

Hát mostmár nem is, és nagyon helyes. Ne is menjenek oda.

"Más dolog beleszólni és megint más eldönteni hogy mások mit mondanak. Megnézted a linkeket? Én igen."

Aha, na most akkor nyissad meg szépen az én linkjeim közül is párat :) Bár gondolom azokat nem olvasod el, hisz minden, mégegyszer mondom, MIIIINDEND a nyugati média ferdítése, ugye? :) Elmebeteg ez a fanatizmusod.

"Volt köztük magyar muszlimok elhatárolodása, Törökországé, vallástudósok véleménye, Usa-ban élő muszlimoké is. Erre mondod hogy nincs forrás."

Figyelmesen olvass. Erre azt mondtam, hogy nem elég, nem azt, hogy nincs rá forrás. Szövegértelmezés sem megy. Egyes.

"Szerintem az összes iszlám ország esetében megtalálnád ezt, de az a sejtésem hogy neked akkor is lenne egy nevtséges kifogásod."

Ha az neked nevetséges, hogy konkrét forrást kérek, akkor te a vitázás alapvető követelményeivel nem vagy tisztában, és ez nem az én saram, hanem a te iskolázatlanságod. Ennyi.

"Azt mondanád hazudnak, csak megjátszák hogy elítélik a terrort vagy ilyesmi. A szélsőségesen gondolkodó emberekre ez jellemző."

És az bezzeg nem jellemző, hogy minden, ami téged cáfol, az nyugati média ferdítése :DDD Jéézusom, önmagad ellen érvelsz ember :D

"Igen, biztos vagyok benne hogy lövésed sincs az iszlám valláshoz. Az nem ismeret hogy egy oldalról ami gondolom iszlámellenes kiválogatsz részeket."

A wikipédia mióta iszlámellenes...? Atyaisten :D Szerinted csak a magyarországi iszlám közösség weboldala nem iszlámellenes?

"Mi lenne ha kiolloznék részeket abból amit eddig írtál de úgy ahogy én szeretném? Igy teljesen más lenne a végeredmény mint amit eredetileg írtál."

Ollózd ki nyugodtan. Teljesen nyíltan bevallottad most ezzel a mondatoddal, hogy a mondandómat akarnád ezzel csak kiforgatni ahelyett, hogy érvelnél ellene. Kell nekem több? :) Szinte helyettem is elvégzed a munkámat, annyira szerencsétlenül sikerül önmagadat kigáncsolni lassan minden mondatoddal :D

"Az iszlám világ bizony sokáig fejlettebb volt. Tetszik vagy nem, ez tény."

Dehogy tény. A késő antik kultúrára telepedett rá, míg végül lerombolta. Soha nem volt fejlettebb, és most sem az. De esetleg erről is várnék linkeket, de nyilván vagy megint az jönne, hogy "de ez márpedig tény és kész", vagy az jönne, hogy hazudok, vagy valami egyéb önismétlő baromság részedről :D

"Ezt Európában is elismerik. Nem véletlenül nevezték sötét középkornak."

Európában elismerik? Kik? Mit? Hol? Forrás? Csak deklarálsz dolgokat anélkül, hogy megindokolnád őket :D

Az meg, hogy Sötét Középkornak nevezték, az a felvilágosodással való összevetés eredménye. Ettől függetlenül (ha már tényeket akarsz közölni) az egyház ugyanúgy tett a kultúráért és oktatásért, és átmentette magába a késő antik kultúrát.

"Ez nem arra vonatkozott hogy nem kelt fel a nap, hanem a fejekben uralkodó sötétségre. Igaz sokak fejében ez most is jelen van"

Ezt önvallomásnak veszem részedről :) Gratulálok, ez az első lépés a fejlődés felé, a lényeg, hogy ne add fel ;)

"Dél-Afrika talán valamivel jobb helyzetben van, de ha megnézed az észak afrikai arab államokat, látható hogy sokkal fejlettebbek mint a Közép-Afrikai keresztény államok. Európa úgy lett első hogy gyarmatosította a világot, az USA meg folytatja. Ez a nagy titok."

És Európa talán arab lenne? :) Az USA talán arab lenne? :) Naugye.

"Ha már ilyen példát akarsz hozni akkor Japán jobb lenne. Azt szerintem még te is beláthatod hogy ha egy ország sokszáz évig gyarmat, és még ma is gazdasági függésben van akkor nehéz a kitörés. Ugy meg pláne ha le is bombázzák."

Hát ismét nekem dolgozol köszi :) Naszóval, akkor magyarázd meg, hogy sikerült Európának, és Japánnak is talpra állnia háborús konfliktus után, a Közel-Keletnek meg nem?

"Volt itt forrás, de arra is volt valami nevetséges válaszod. Valami olyasmi hogy azokban az országokban a keresztnység előtt is ölték egymás, meg magányos elkövetők voltak. Na ez illik egy hozzád hasonló szélsőséges emberhez. Mindegy milyen forrást hozunk, neked mindre lesz hasonló válaszod. Egyébként mi akadályoz meg abban hogy utánanézz?"

Semmi nem akadályoz meg, ha jobban megnézed, mert vagy 8 helyről linkelek forrásokat. Arról nem tehetek, hogy ezeket te paranoid módon "nyugati propagandának" titulálod és nem fogadod el. Számodra kb. tényleg egyedül iszlám oldalak objektívek.

"A legtöbb náci sem tett ilyet, aztán tudjuk mi lett a vége."

Jajjj, a jó öreg náci kártya :) Nem vagy túl kreatív, és az eddigi "érvelésed" alapján intelligens sem, mondták már? :)

"Én nem igy látom. Európai ember felsőbrendüség érzete továbbra is megmaradt."

Tényleg? Hol? Én nem látok felsőbbrendűséget sehol :) Azt látom, hogy az emberek egészséges módon követelik azt, hogy aki idegenként belép a kultúrába, az alkalmazkodjon is hozzá. Az európai is megteszi ezt, most ez mitől lenne nácizmus?

"Az araboknak mivel kellene szembesülnie?"

A tömeggyilkosságokkal, amiket vallási indíttatásból követtek el? Helloooo, eddig miről volt szó? :)

"A nácik mindenkit alsóbrendünek nyilvántottak, és elkezdték kiirtásukat. Eredmény 70 millió halott."

Oké, és? Mint mondtam, ezt Európa már maga mögött tudja.

"Az arabok mivel szembesüljenek? Hogy országaikat lebombázták mondván demokráciát visznek oda?"

Hogy gyilkolnak, és emberi jogokat sértenek meg, azzal.

„Ajánlom ezt a cikket: [link]

A cikk demagóg és teljesen nevetségesség teszi magát a tipikus, untig ismételgetett „csúnya rossz fehér ember aki rabszolgát tart” mantrával. Komolyan, ennyiben összefoglalható az egész cikk. Arról furamód elfeledkezik megemlékezni, hogy a rabszolgaságot a feketék is alkalmazták feketék ellen:

[link]

„Ebből kiderül hogy az afrikai feketéket még az 1950-es években is állatkertekben mutogatták Európában.”

Nem tud meghatni, főleg, mikor az arab világban kb. ugyanígy bánnak most a nőkkel. Kettős mérce kis képmutatással megfűszerezve nem figyel be?

„Újból bizonyítod hogy nem érted a fogalmakat. Senkire nem kényszeríthető hogy vegye fel más kultúráját. Ez az asszimiláció. Amire te gondolsz az az integráció, ami beilleszkedést jelent, nem teljes beolvadást.”

De, nagyon is kényszeríthető, Izrael például szerintem remekül csinálja ezt, miután ő már rájött, hogy az integráció nem megy (hajaj, gondolom erre most le fogsz csapni mint a franc, na hajrá) Fogadja el szépen a törvényeket, és tartsa magát hozzá, a szokások a hagyományok iránt viseltessék tisztelettel, tanulja meg a nyelvet, fogadja el szépen, hogy iszunk alkoholt és eszünk disznóhúst, hogy kezet fogunk a hölgyekkel is mikor először találkozunk. Ez az attitűd minden normális civilizáció alapja, és ha valaki ezt nem viseli el, hát kéremszépen, nem kötelező itt maradni, takarodjék vissza, és legyen boldog ott, ha itt nem akar!

2016. nov. 1. 17:58
 47/52 anonim ***** válasza:
57 %-os minden egyes hozzászólásod azt bizonyítja milyen beteg is vagy. Remélem a kérdező azért végigolvassa a hülyeségeidet és látja kik terjesztik ezeket az iszlámról.
2016. nov. 1. 21:15
 48/52 anonim ***** válasza:
Remélem is, hogy látja, csak meg ne tudja, hogy az USA fizetett ügynöke vagyok :DDDD kivéve hogy nem.
2016. nov. 2. 09:17
 49/52 anonim ***** válasza:

"ivéve, ha a femina.hu jellegű popcornbölcsességeket idesoroljuk, de ebben az esetben hadd mondjak el egy titkot: amit ott írnak, az messze nem pszichológia :/ Szóval ülj le, egyes."

Ez az üjl le egyes szófordulat gyakran előfordul nálad. Szerintem valami mély nyomot hagyott benned a suliban. Mi történt? Tanárok megaláztak vagy csúfoltak a többiek? Ezen nem csodálkozom ha akkor is ilyen éleseszű voltál mint most.

Én azt mondtam hogy a 90-es évek előtt nem volt Európában iszlamistának nevezett terrortámadás te meg belinkelsz egy cikket ami általában a terrorizmusról szól. Azt sem mondtam hogy nem létezik terrorizmus. Ha nem tudod értelmezni az egyszerű magyar szöveget akkor inkább ne kommentelj. Azt mondtam hogy az iszlamistának nevezett terrorszervezetek mögött az USA és Izrael áll.

Szerinted a média arról közvetít ami a világban történik? :) Hol élsz te ? Annyiban igaz hogy ez lenne a dolga. Azt javaslom neked ne hidd el gondolkodás nélkül amit a médiában hallasz. Butaság nálad alapjáraton megy. Lehet néhány évtized múlva Kina lesz az USA legfőbb célpontja és akkor majd a médiában is ezt fogod hallani és majd leírhatod ugyanezeket csak muszlimok helyet kínaiakkal.

Ne haragudj de a naivitásod párosul egy nagy adag butasággal. Te nem látsz tisztán. Paranoid téveszméid vannak. Betegesen rettegsz egy nemlétező ellenségtől. CSak egy nagyon beteg ember állít olyat hogy csak muszlimok bűnöznek.

Ki mondta hogy Orbán az USA ügynöke? Azt mondtam ugyanazt a trükköt alkalmazta amire a féleszüek ugrottak mint gyöngytyúk a takonyra. Hozzád hasonló betegek pedig még megmentőként ünnepelték.

"Figyelmesen olvass. Erre azt mondtam, hogy nem elég, nem azt, hogy nincs rá forrás."

Ezt most komolyan mondod? Ennyire te sem lehetsz értelmi fogyatékos. Még a másik hozzászóló is kinevetett téged pedig ő is iszlámellenes volt. 1, 7 milliárd ember nem fogja neked írásba adni :) Konkrét forrásokat kaptál amugy.

Wikipédiából nézted ki a Koránverseket? Nem hiszem. És igen ha egy vallásra vagy kiváncsi akkor az ő honlapjukat kell megnézed. Ha a zsidó vallás érdekel nem a nácik oldalát nézem, ha a keresztény vallás akkor nem az ateisták oldalát stb stb.

"Ollózd ki nyugodtan. Teljesen nyíltan bevallottad most ezzel a mondatoddal, hogy a mondandómat akarnád ezzel csak kiforgatni ahelyett, hogy érvelnél ellene. Kell nekem több?"

Igen, ha ezt tenném akkor kiforgatnám a mondandódat.De miért kapod fel a vizet? Te ezt teszed az iszlám vallással, ezzel be is ismerted.

Az iszlám kb 1000 évig fejlettebb volt Európánál.

https://www.youtube.com/watch?v=qopxj0SXdVo&list=PLB5FcDIKMb..

[link]

A keresztény egyház tiltotta hogy tudománnyal foglalkozzanak. Amit engedett azt is csak a saját hatalma érdekében tette. Csak olyan apróságok történtek mint például emberek élve megégetése, kínzása csak mert tudománnyal foglalkozott. Ez az egyik ok amiért ma sokan bírálják a keresztény egyházat.

"És Európa talán arab lenne? :) Az USA talán arab lenne? :) Naugye. "

Megint csak képtelen vagy értelmezni a magyar szöveget. Azt mondtam hogy a muszlim országok nem fejletlenebbek mint az adott régió többi országa. Sőt, ha Afrikát nézed még az arab államok a legfejlettebek. Európa a gyarmatok kizsákmányolásának köszönheti fejletségét. Japánnak is voltak gyarmatai de náluk inkább a technológiai fejlesztéseknek tudható be.

"A tömeggyilkosságokkal, amiket vallási indíttatásból követtek el? Helloooo, eddig miről volt szó? :)"

A nácik állami utasításra szervezetten többmillió embert gyilkoltak meg, Európában pedig meghalt 2-300 ember néhány ember tette miatt. Én itt azért látok egy árnyalatnyi különbséget. Azt is döntsük el hogy arabokról beszélünk vagy muszlimokról, mert a kettő nem ugyanaz az. Ez alapján előbb az USA-nak kellene bocsánatot kérnie többmillió halottért a közel-keleten. Ja de téged ez nem érdekel mert muszlimokat öltek meg. Te logikád alapján akkor ha egy magyar ember elkövet egy bűncselekményt valahol a világban akkor a magyar állam kérjen bocsánatot?

"Oké, és? Mint mondtam, ezt Európa már maga mögött tudja"

Nem hagyta magamögött. Délszláv háborúról hallottál gondolom. Muszlimokat koncentrációs táborba zárták és sokezer fegyvertelen embert végeztek ki. Nemrég népírtásnak nyilvánította az európai bíróság. De neked ez sem számít mert muszlimokat végeztek ki. Bárhova nézek muszlimok az áldozatok nagyrésze. Az ISIS áldozatainak 95 %-a muszlim, de neked még ez sem gyanús.

"A cikk demagóg és teljesen nevetségesség teszi magát a tipikus, untig ismételgetett „csúnya rossz fehér ember aki rabszolgát tart” mantrával. Komolyan, ennyiben összefoglalható az egész cikk. Arról furamód elfeledkezik megemlékezni, hogy a rabszolgaságot a feketék is alkalmazták feketék ellen"

Ilyen választ vártam. Persze ha muszlimok tették volna ezt, akkor az lenne a válaszod hogy micsoda embertelen barbárok, ha keresztények akkor arra mindig van magyarázat.Szánalmas vagy.

"Nem tud meghatni, főleg, mikor az arab világban kb. ugyanígy bánnak most a nőkkel. Kettős mérce kis képmutatással megfűszerezve nem figyel be?"

Tudom hogy nem hat meg. Egy nácinak aztán mondhatom mit tettek a feketékkel. Melyik arab országban mutogatják állatkertekben a nőket? Visszavonom, te még nácinak is buta lennél.

"De, nagyon is kényszeríthető, Izrael például szerintem remekül csinálja ezt, miután ő már rájött, hogy az integráció nem megy"

Persze Izrael a legjobb példa :) Ha az USA nem lenne mögötte már elítélték volna népirtásért és háborús bünökért. Onnan inkább menekülnek a palesztinok, mások meg nem akarnak odamenni. Te minden vagy csak nem normális és nem civilizált.

2016. nov. 2. 09:41
 50/52 anonim ***** válasza:

”Ez az üjl le egyes szófordulat gyakran előfordul nálad. Szerintem valami mély nyomot hagyott benned a suliban. Mi történt? Tanárok megaláztak vagy csúfoltak a többiek? Ezen nem csodálkozom ha akkor is ilyen éleseszű voltál mint most.”

Jajjj, és csak folytatja :D Ha jól végignézel a neten mindenütt megtalálod ezt a kifejezést. Persze, nyilván most jön a szokásos duma, hogy az egész társadalom mélylélektana teljesen leírható azzal, hogy mély nyomott hagyott bennük a suli, bla bla bla :D

Talán te pedig azért mélypszichologizálsz, mert titokban erre vágysz? :) Másokat akarsz megfejteni, mert önmagadat sosem sikerült? :) Ez lenne a te életed drámája? :)

”Én azt mondtam hogy a 90-es évek előtt nem volt Európában iszlamistának nevezett terrortámadás te meg belinkelsz egy cikket ami általában a terrorizmusról szól.”

Hozzárendelve pedig évszámok. Egyáltalán megnyitottad a linket?

„Azt sem mondtam hogy nem létezik terrorizmus. Ha nem tudod értelmezni az egyszerű magyar szöveget akkor inkább ne kommentelj. Azt mondtam hogy az iszlamistának nevezett terrorszervezetek mögött az USA és Izrael áll.”

Jajjj istenem, már megint ez… :D Minden ami az iszlámmal kapcsolatos, és rossz, arról az USA tehet? Normális vagy te? :D

”Szerinted a média arról közvetít ami a világban történik? Hol élsz te ? Annyiban igaz hogy ez lenne a dolga. Azt javaslom neked ne hidd el gondolkodás nélkül amit a médiában hallasz.”

Az a gond, hogy a való világ a médiát támasztja alá ember… :/ Ilyenkor mit tegyek? Az ismerőseim tapasztalatában és a sajátoméban se bízzak? :D Mivel úgyis pszichológusnak képzeled magad, hitessem el magammal, hogy skizofrén lennék? :D

Egyébiránt meg ne haragudj, de ezek szerint minden média direkte az iszlám ellen irányul :D Ezzel szemben te azt mondod, minden iszlám atrocitásért (még az is, ami iszlám többségű országban történik) az USA a felelős…holsz élsz te?

„Butaság nálad alapjáraton megy. Lehet néhány évtized múlva Kina lesz az USA legfőbb célpontja és akkor majd a médiában is ezt fogod hallani és majd leírhatod ugyanezeket csak muszlimok helyet kínaiakkal.”

Hááát ezt nem gondolom :) De az aktuálpolitikát most nem állok neki magyarázni, mert szerintem nincs meg hozzá az intellektuális kapacitásod.

”Ne haragudj de a naivitásod párosul egy nagy adag butasággal. Te nem látsz tisztán. Paranoid téveszméid vannak. Betegesen rettegsz egy nemlétező ellenségtől. CSak egy nagyon beteg ember állít olyat hogy csak muszlimok bűnöznek.”

A paranoid én lennék, mikor nyíltan muszlimok által elkövetett terrorcselekményekért az USA-t teszed felelőssé? :D Nevetséges vagy, és tudathasadásban élsz, kezet foghatsz a 42%-os barátoddal!

”Ki mondta hogy Orbán az USA ügynöke? Azt mondtam ugyanazt a trükköt alkalmazta amire a féleszüek ugrottak mint gyöngytyúk a takonyra. Hozzád hasonló betegek pedig még megmentőként ünnepelték.”

Hát erősen ezt sejteti a mondanivalód, hiszen a világ számodra muszlim és USA-Izrael kettősségre bontható, nagyon úgy néz ki :) Orbánt pedig még szép, hogy ünnepeltük. Miért, kit kéne ünnepelni? A brüsszelieket? A svédeket? A németeket? Nem is tudnak nagyon mit kezdeni a wilkommenskulturral, az egész Nyugat-Európai külpolitika maga alatt ássa a sírt. Bocsi, ha neked ez nem tetszik, de Kelet-Európa hozta meg a józan döntést a menekültválsággal kapcsolatban.

”Ezt most komolyan mondod? Ennyire te sem lehetsz értelmi fogyatékos. Még a másik hozzászóló is kinevetett téged pedig ő is iszlámellenes volt. 1, 7 milliárd ember nem fogja neked írásba adni :) Konkrét forrásokat kaptál amugy. „

1,7 milliárd emberről nem votl szó. Istenem, ne legyél már ennyire hülye, mert már komolyan mondom fáj :( Annyit kértem, hogy legalább a fele!!! Légy szíves, olvass vissza, mert ennyire alulfejlett nem lehetsz, hogy ezt az alapvető dolgot nem tudod megérteni…kivéve ha csak nem játszod a hülyét, és mester troll vagy, de nem hiszem, hogy elég fejlett lennél ehhez :(

”Wikipédiából nézted ki a Koránverseket? Nem hiszem.”

De nem is iszlámellenes oldalról :) Ellenőrizd csak le.

„És igen ha egy vallásra vagy kiváncsi akkor az ő honlapjukat kell megnézed. Ha a zsidó vallás érdekel nem a nácik oldalát nézem, ha a keresztény vallás akkor nem az ateisták oldalát stb stb.”

Ha a zsidó vallás érdekel, nem is a zsidók oldalát fogom megnézni. Tudod miért? Mert lehet, hogy nem akarok elfogult forrásból tájékozódni. A keresztény vallás ugyanez. Nem akarok még csak véletlenül sem olyan forrást megnézni, amibe közrejátszhatsz a szerző szubjektivitása, hanem úgynevezett objektív forrást akarok nézni. Tudom, ezek ismeretlen fogalmak számodra, de még él bennem a remény, hogy talán szoríthatok valami értelmet a fejedbe.

”Igen, ha ezt tenném akkor kiforgatnám a mondandódat.De miért kapod fel a vizet? Te ezt teszed az iszlám vallással, ezzel be is ismerted.”

Nem ismertem be semmit :D Nagyon gáz vagy, ha már ennél jobb nem jut eszedbe, csak kérlek, akkor legalább ne égesd magad, és állj le, mielőtt nagyobb bohócot csinálsz magadból :D

Az iszlám kb 1000 évig fejlettebb volt Európánál.

Az iszlám nem volt fejlettebb Európánál, Európa volt fejlettebb az iszlámnál.

[link]

”A keresztény egyház tiltotta hogy tudománnyal foglalkozzanak. Amit engedett azt is csak a saját hatalma érdekében tette.”

Akkor bemásolom neked is, mert úgy tűnik nem megy az olvasás:

„A görög filozófiát (ami szintén antikvitáshoz tartozik) például nagyon is átemelte a kereszténység, lásd Szent Ágoston és a patrisztika. Aquinói Szent Tamás, Anselm és a skolasztika egész filozófiai iskolája pedig folytatták a görög filozófiai hagyományt, különösen Arisztotelészt, szóval ez mind-mind ellened beszél. Továbbá az első egyetemeket Európában az egyház alapította és tartotta fenn.”

Komolyan mondom, alapvető történelmi tényeket tagadsz. Légy oly kedves és tényleg ne égesd már magad, mert ez a fanatizmus nem jó semmire, csak magad ellen dolgozol vele!

„Csak olyan apróságok történtek mint például emberek élve megégetése, kínzása csak mert tudománnyal foglalkozott. Ez az egyik ok amiért ma sokan bírálják a keresztény egyházat.”

És ezek azok a bírálatok, amiket normális ember nem vesz komolyan, hiszen furamód az egyház tudott fejlődni. Maga mögött hagyta az égetéseket, a kínzásokat, és már maturált a 21. századba. Semmi emberelleneset ma az egyház nem követ el. Ellentétben az iszlámmal.

’Megint csak képtelen vagy értelmezni a magyar szöveget. Azt mondtam hogy a muszlim országok nem fejletlenebbek mint az adott régió többi országa’

De én, és Te is, végig Európáról beszéltünk, nem az adott régióról. Könyörgöm, mielőtt kioktatsz bárkit a magyar nyelv értelmezéséről, előbb győződj meg róla, hogy neked is megy!

„Sőt, ha Afrikát nézed még az arab államok a legfejlettebek. Európa a gyarmatok kizsákmányolásának köszönheti fejletségét.”

??? Tudod te mikor kezdődött a gyarmatosítás? :D

„A nácik állami utasításra szervezetten többmillió embert gyilkoltak meg”

És a németek szembe is néztek a sötét múltjukkal. Európa már rég a háta mögött tudja a nácik atrocitását.

„Európában pedig meghalt 2-300 ember néhány ember tette miatt. Én itt azért látok egy árnyalatnyi különbséget.”

Egy árnyalatnyi különbség van is, mert a muszlim világ pont leszarja, hogy 2-300 ember meghalt, mint ahogy azt te is bizonyítod. Továbbá ugyanazt követed el, mint eddig: egy másik rendszer atrocitásával próbálod meg takargatni a saját ideológiád által elkövetett szörnyűségeket. Undorító vagy.

„Ja de téged ez nem érdekel mert muszlimokat öltek meg.”

Istenem, hányszor kelljen elmondani, hogy felfogd…Megpróbálom lassan:

Az. USA. Külpolitikájával. Nem. Mindenki. Ért. Egyet. És. Lehet. Kritizálni.

Na. Most probáljuk meg azt, hogy ezt a mondatot elolvasod annyiszor, ameddig nem rögzül a fejedben az értelme. Megvan? Oké? Nagyszerű, akkor mehetünk tovább.

„Te logikád alapján akkor ha egy magyar ember elkövet egy bűncselekményt valahol a világban akkor a magyar állam kérjen bocsánatot?”

Az a baj, hogy a z én logikámat te nem érted, sőt, semmilyen logikához szerintem nincs túl sok közöd. A baj az, hogy magyarok nem követnek el évi rendszerességgel ideológiai alapon emberáldozatokat követelő bűncselekményeket. A muszlimok igen. És ez egy minőségbeli különbség, ezt kéne már felfognod.

”Nem hagyta magamögött. Délszláv háborúról hallottál gondolom. Muszlimokat koncentrációs táborba zárták és sokezer fegyvertelen embert végeztek ki. Nemrég népírtásnak nyilvánította az európai bíróság.”

Ha népírtásnak nyilvánította, akkor miért nem hagyta maga mögött? Vagy most mit akarsz még?

„Az ISIS áldozatainak 95 %-a muszlim, de neked még ez sem gyanús.”

A muszlimok áldozatai meg keresztények, európaiak, muszlim nők, ateisták, és melegek. De gondolom neked meg ez nem gyanús.

”Ilyen választ vártam. Persze ha muszlimok tették volna ezt, akkor az lenne a válaszod hogy micsoda embertelen barbárok, ha keresztények akkor arra mindig van magyarázat.Szánalmas vagy.”

Van magyarázat, az más kérdés, hogy ezzel te nem tudsz mit kezdeni. Az már a te egyéni szociális problémád.

”Tudom hogy nem hat meg. Egy nácinak aztán mondhatom mit tettek a feketékkel.”

Hol látsz itt nácit? :) Ennyi telik tőled? Nácizásig süllyedsz :) Gratulálok, igazi agymosott vitaképtelenség iskolapéldája vagy.

„Melyik arab országban mutogatják állatkertekben a nőket? Visszavonom, te még nácinak is buta lennél.”

Ja igen, csak az fontos, hogy szóról szóra állatkertbe mutogassák őket. Amíg ez nincs meg, addig azzal semmi baj nincs, hogy a nők nem vezethetnek, ki lehet vágni a csiklójukat, talpig rongyokba kell őket kényszeríteni, meg lehet erőszakolni őket, és nem engedjük őket egyetemre. Undorítóan képmutató vagy, de legalább szórakoztató, ahogy habzó szájjal nácizol :D

”Persze Izrael a legjobb példa :) Ha az USA nem lenne mögötte már elítélték volna népirtásért és háborús bünökért. Onnan inkább menekülnek a palesztinok, mások meg nem akarnak odamenni.”

Meneküljenek is :)

„Te minden vagy csak nem normális és nem civilizált”

Te meg irtó vicces, ahogy ezeket vágod a fejemnek, közben 1000 meg egy sebből vérzik az érvelésed, és próbálod védeni a védhetetlent :D Esküszöm szórakoztató, ahogy megpróbálod mosdatni ezt a primitív vallást. Gondolom most se fogod föladni, szóval hajrá, kíváncsi vagyok, ezúttal miféle orbitális baromságokat fogsz kitalálni :D Javaslat: kezdd azzal, hogy náci vagyok :D Ne okozz csalódást :D

2016. nov. 5. 10:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!