Ti mit gondoltok?
Nem tudom milyen gyerekkorod volt de nem is érdekel. Amit viszont látok a válaszaidból hogy egy fekete fehér beteg világképed van. Fekete az összes muszlim, fehér az összes keresztény és európai. Csak muszlimok bűnöznek, az európaiak áldozatok. Nem számít hogy megöltek sok millió embert, vagy hogy tegnap még állatkertekben mutogattak feketéket, ezekre mind van magyarázat. De persze ha egy állítólagos muszlim elkövet valamit akkor kollektívan az összes aljas gyilkos terrorista stb stb. Na ez vagy te.
"Jajjj istenem, már megint ez… :D Minden ami az iszlámmal kapcsolatos, és rossz, arról az USA tehet? Normális vagy te"
Én igen, de te biztos hogy nem vagy normális. 90-es évek előtt miért nem robbantgattak Európában ilyen iszlamisták? Szerinted benne van a Koránban a hitetlenek kötelező gyilkolás, akkor korábban miért nem voltak ilyen támadások? Ezekre valamiért nincs válasz. És nem mondtam hogy muszlimok nem követnek el bűncselekményt, de te azt mondtad senki más nem bűnözik csak muszlimok :) Ne csodálkozz ha így mindenki kinevet.
"Az a gond, hogy a való világ a médiát támasztja alá ember"
A te beteg agyadnak fogalma sincs a való világról. Nem vagyok pszichológus de a te esetedben nem is kell hogy az legyek. Mindenki látja hogy beteg vagy.
"Egyébiránt meg ne haragudj, de ezek szerint minden média direkte az iszlám ellen irányul :D Ezzel szemben te azt mondod, minden iszlám atrocitásért (még az is, ami iszlám többségű országban történik) az USA a felelős"
Ilyet sem mondtam. Nem is akarod elferdíteni a hozzszólásaimat. A nyugati média jelentős része iszlámellenes, ez egyértelmű. Továbbá azt mondtam hogy az olyan terrorszervezetek mint az ISIS mögött az USA és Izrael áll. Ez ellen hiába tiltakozol, az USA ezket nem is tagadja, kivéve az ISIS-t.
"Hááát ezt nem gondolom :) De az aktuálpolitikát most nem állok neki magyarázni, mert szerintem nincs meg hozzá az intellektuális kapacitásod."
Ovodás szint az folyamatos. 90 előtt a nyugati média a szovjetek ellen irányult, a keleti blokkban pedig ugynez ment csak a kapitalista nyugat ellen. Sehol egy iszlamista terrorista, milyen érdekes.
"A paranoid én lennék, mikor nyíltan muszlimok által elkövetett terrorcselekményekért az USA-t teszed felelőssé?"
Mondtam már hogy ezek az elkövetők annyit tudnak az iszlámról mint te. Kicsit sem éltek vallásos életet, persze neked ez sem gyanús.
"Orbánt pedig még szép, hogy ünnepeltük. Miért, kit kéne ünnepelni? A brüsszelieket? A svédeket? A németeket? Nem is tudnak nagyon mit kezdeni a wilkommenskulturral, az egész Nyugat-Európai külpolitika maga alatt ássa a sírt. Bocsi, ha neked ez nem tetszik, de Kelet-Európa hozta meg a józan döntést a menekültválsággal kapcsolatban."
Orbán meg nevet rajtad hogy milyen buta vagy. Kidob az ablakon 20 milliárdot a nagy semmire. Pontosabban neki nem semmi mert szavazatszerzés a célja. A sok féleszű meg tapsol neki hogy megmentette az országot miközben senki nem akar idejönni. Értelmes ember számonkérné hogy miért nem az egészségügyre költötte vagy oktatásra mert ezek romokban hevernek. Persze letelepedési kötvényt vehetett többezer külföldi, őket beengedte de háború elől menekülő 1300 ember már nem jöhetett mert ők biztos terroristák.
"1,7 milliárd emberről nem votl szó. Istenem, ne legyél már ennyire hülye, mert már komolyan mondom fáj :( Annyit kértem, hogy legalább a fele!!"
Aha, legalább a fele. Ez csak 850 millió ember. Ez már biztosan teljesíthető :) Majd megírják neked emailben. Jó lesz így? :) Azért az orvost keresd fel.
"Ha a zsidó vallás érdekel, nem is a zsidók oldalát fogom megnézni. Tudod miért? Mert lehet, hogy nem akarok elfogult forrásból tájékozódni. A keresztény vallás ugyanez. Nem akarok még csak véletlenül sem olyan forrást megnézni, amibe közrejátszhatsz a szerző szubjektivitása, hanem úgynevezett objektív forrást akarok nézni."
Vallásokhoz sincs sok közöd úgy látom. Egy vallás esetében annak szent könyve az elsődleges, továbbá saját oldaluk sem fog hazudni. Azt írják ami a vallásukban szerepel. Tehát ha muszlimok azt mondják 72 szűz nem szerepel a Koránban akkor ez igy is van. Nem tudom érthető-e? Nem a dzsihádfigyelő meg hasonlók a forrás, mert pont hogy ők elfogultak.
"Nem ismertem be semmit :D Nagyon gáz vagy, ha már ennél jobb nem jut eszedbe, csak kérlek, akkor legalább ne égesd magad, és állj le, mielőtt nagyobb bohócot csinálsz magadból"
Nem engem nevetek ki hanem téged.
Ezt nevezed te elfogulatlan forrásnak? :)
Igy kezdi: Az iszlámot tűzzel-vassal terjesztő kalifák hordái ráadásul sokkal rosszabbak voltak az egyszerű rablóknál: ők nemcsak a „pénzt”, hanem az „életet” is követelték azoktól, akiket Allah nevében legyőztek.
A muszlimokat hordának nevezi akik gyilkoltak és fosztogattak, és tűzzel-vassal terjesztették az iszlámot. Ez hazugság és minden csak nem pártatlan. Úgy látom nálad az a hiteles forrás ami igazolja a paranoid téveszméidet. De látod nem csak te szenvedsz ebben a betegségben. Amugy meg még ez a cikk is azt mondja a kerestények részben elpusztították az antik örökséget.
"És ezek azok a bírálatok, amiket normális ember nem vesz komolyan, hiszen furamód az egyház tudott fejlődni. Maga mögött hagyta az égetéseket, a kínzásokat, és már maturált a 21. századba. Semmi emberelleneset ma az egyház nem követ el. Ellentétben az iszlámmal. "
TE arra sem vagy képes hogy megkülönböztesd egyes emberek tetteit attól amit a vallás tanít. Ez olyan mintha egy bűnöző magyar ember alapján azt mondanád a magyar állam támogatja a bűnözést. Ennyire vagy képes.
"De én, és Te is, végig Európáról beszéltünk, nem az adott régióról. Könyörgöm, mielőtt kioktatsz bárkit a magyar nyelv értelmezéséről, előbb győződj meg róla, hogy neked is megy!"
Akkor miért említetted Dél-Afrikát? :)
"És a németek szembe is néztek a sötét múltjukkal. Európa már rég a háta mögött tudja a nácik atrocitását."
CSakhogy a muszlimok nem zártak koncentrációs táborokba milliókat és nem robbantotak ki világháborúkat. Sőt az utolsó európai népírtást pont muszlimok ellen követték el keresztények. Persze erre is van magyarázat nem? Beteg elmékben biztosan.
Egy árnyalatnyi különbség van is, mert a muszlim világ pont leszarja, hogy 2-300 ember meghalt, mint ahogy azt te is bizonyítod. Továbbá ugyanazt követed el, mint eddig: egy másik rendszer atrocitásával próbálod meg takargatni a saját ideológiád által elkövetett szörnyűségeket. Undorító vagy.
Pont azt mondtam hogy a muszlimok elítélték ezt ahogy én is és te vagy az illetve a nyugat akit nem érdekel hány muszlim hal meg. Kb napnta halnak meg ennyien a közel-keleten mert az USA és egyes Európai országok így döntöttek, és te még az áldozatokat hibáztatod. Gratulálok, mint egy náci. Azok is a zsidókat hibáztatták mindenért.
"Az. USA. Külpolitikájával. Nem. Mindenki. Ért. Egyet. És. Lehet. Kritizálni. "
Te viszont egyetértesz és nem őket kritizálod hanem az áldozataikat.
"A baj az, hogy magyarok nem követnek el évi rendszerességgel ideológiai alapon emberáldozatokat követelő bűncselekményeket. A muszlimok igen. És ez egy minőségbeli különbség, ezt kéne már felfognod."
TE nem fogod fel hogy ezek az emberek nem az iszlámot képviselik. Olyan nincs hogy muszlim terrorista mert a kettő kizárja egymás. Ezek a terroristák az iszlám szerint szigorú büntetésben kell hogy részesüljenek.
"A muszlimok áldozatai meg keresztények, európaiak, muszlim nők, ateisták, és melegek. De gondolom neked meg ez nem gyanús."
Hol? Legfeljebb Szaud Arábiában amit te a legliberálisabnak gondolsz :)
"Van magyarázat, az más kérdés, hogy ezzel te nem tudsz mit kezdeni."
Akkor várom a magyarázatot.
"Amíg ez nincs meg, addig azzal semmi baj nincs, hogy a nők nem vezethetnek, ki lehet vágni a csiklójukat, talpig rongyokba kell őket kényszeríteni, meg lehet erőszakolni őket, és nem engedjük őket egyetemre. "
Ezek nagyrésze megintcsak Szaud Arábiára igaz. A csikló kivágásnak meg semmi köze az iszlámhoz, valami afrikai népi szokás. Nők erőszakolás meg az iszlám szerint bűn.
"Te meg irtó vicces, ahogy ezeket vágod a fejemnek, közben 1000 meg egy sebből vérzik az érvelésed, és próbálod védeni a védhetetlent :D Esküszöm szórakoztató, ahogy megpróbálod mosdatni ezt a primitív vallást. Gondolom most se fogod föladni, szóval hajrá, kíváncsi vagyok, ezúttal miféle orbitális baromságokat fogsz kitalálni :D Javaslat: kezdd azzal, hogy náci vagyok"
Az vagy, de annak is buta. Az iszlámnak nincs szüksége védelemre. Aki megismeri az tudja hogy hazugság. Ezért va az hogy a leggyorsabban terjedő vallás, és az áttérttek többsége nő. Ezek a tények. Az ilyen kis agyhalott nácik terjesztik az ilyen 72 szűzhöz hasonló hazugságokat.
„Nem tudom milyen gyerekkorod volt de nem is érdekel.”
Na végre feladtad az agyturkászást :D Helyes, ami nem megy, azt nem kell erőltetni, most már csak ugyanezt a logikát kéne az egész érvelésedre projektálni!
„Amit viszont látok a válaszaidból hogy egy fekete fehér beteg világképed van. Fekete az összes muszlim, fehér az összes keresztény és európai.”
Ezzel én nem tudok mit kezdeni. Ha adott egy vallás, ami felfejlődött a 21. századba (kereszténység) és adott egy másik, ami leragadt a 15. században, akkor az nem az én hibám. Én mindössze annyit teszek, hogy erre felhívom a figyelmet. Aztán hogy ezzel ki mit tud kezdeni, az sem rajtam múlik már.
„Nem számít hogy megöltek sok millió embert, vagy hogy tegnap még állatkertekben mutogattak feketéket, ezekre mind van magyarázat.”
A muszlimok mégtöbb millió embert öltek meg.
„De persze ha egy állítólagos muszlim elkövet valamit akkor kollektívan az összes aljas gyilkos terrorista stb stb. Na ez vagy te.”
Állítólagos muszlim, te jó isten, miket ki nem találsz már. Szóval véletlenül aki lövöldözik, mecsetbe jár, imámhoz, az véletlenül sem muszlim :) Egészen véletlenül mindenki muszlim, kivéve aki gyilkol. Fujj.
”Én igen, de te biztos hogy nem vagy normális. 90-es évek előtt miért nem robbantgattak Európában ilyen iszlamisták?”
Küldtem linket arról, hogy miket csináltak az iszlamisták a 90-es években.
„Szerinted benne van a Koránban a hitetlenek kötelező gyilkolás, akkor korábban miért nem voltak ilyen támadások?”
A Korán szinte csak erről szól, hogy hogyan öljünk zsidókat és keresztényeket. Mohamed egy tömeggyilkos pedofil volt. De ezt is megvitattuk már.
„És nem mondtam hogy muszlimok nem követnek el bűncselekményt, de te azt mondtad senki más nem bűnözik csak muszlimok :) Ne csodálkozz ha így mindenki kinevet.”
Mindenki = 2 muszlimbarát. Nem mondtad, hogy muszlimok nem követnek el bűncselekményt? Hát mégis eléggé ezt sugallod.
”A te beteg agyadnak fogalma sincs a való világról. Nem vagyok pszichológus de a te esetedben nem is kell hogy az legyek. Mindenki látja hogy beteg vagy.”
Nem vagy pszichológus, így van :) Innentől kezdve szerintem inkább óvatosan dobálózz a betegségekkel :) Mindenki = körülbelül te egyedül :D Vicces vagy.
”Ilyet sem mondtam. Nem is akarod elferdíteni a hozzszólásaimat.”
Nem elferdítem, hanem értelmezem. Ez jön le az összes hozzászólásodból, hogy az iszlám minden egyes gyilkolásáért az USA tehető felelőssé.
„A nyugati média jelentős része iszlámellenes, ez egyértelmű.”
Talán ha az iszlám nem gyilkol, nem lesz a nyugati média sem iszlámellenes.
„Ovodás szint az folyamatos. 90 előtt a nyugati média a szovjetek ellen irányult, a keleti blokkban pedig ugynez ment csak a kapitalista nyugat ellen. Sehol egy iszlamista terrorista, milyen érdekes.”
Kivéve, hogy igen :) A tudathasadásból még mindig nem sikerült kigyógyulni látom.
”Mondtam már hogy ezek az elkövetők annyit tudnak az iszlámról mint te. Kicsit sem éltek vallásos életet, persze neked ez sem gyanús.”
És most mondtál ellent magadnak. Hogy is mondtad? „És nem mondtam hogy muszlimok nem követnek el bűncselekményt” ?
A Kouachi fivérek nyíltan muzulmánok voltak.
Az orlandói lövöldözésnél is hmmm…Omar Mateen volt az elkövető? :) És egész véletlenül pont egy melegbárban sikerült lövöldöznie?
Undorító féreg vagy. Ez mind az iszlám! Ennyit tud a te iszlámod.
”Orbán meg nevet rajtad hogy milyen buta vagy. Kidob az ablakon 20 milliárdot a nagy semmire.”
Ha a nagy semmi alatt azt érted, hogy kiálltunk az öngyilkos menekültpolitika ellen, akkor nagyon is örülök, hogy kiadott rá ennyit. A dupláját sem sajnáltam volna rá.
„Pontosabban neki nem semmi mert szavazatszerzés a célja. A sok féleszű meg tapsol neki hogy megmentette az országot miközben senki nem akar idejönni.”
Isten tartsa meg jó szokásukat és továbbra se jöjjenek ide! :)
„Értelmes ember számonkérné hogy miért nem az egészségügyre költötte vagy oktatásra mert ezek romokban hevernek.”
Jajjj istenem, mindenki annyira jön ezzel :D Attól még, hogy ezekre el kellhetne a pénz, még kell foglalkozni aktuálpolitikai kérdésekkel, mert különben elsüllyedünk :D Gratulálok.
„Persze letelepedési kötvényt vehetett többezer külföldi, őket beengedte de háború elől menekülő 1300 ember már nem jöhetett mert ők biztos terroristák.”
Mert ezen embereknek nem volt papírjuk, totál semmi infó nem volt róluk. Még szép, hogy biztonsági kockázatot jelentenek.
”Aha, legalább a fele. Ez csak 850 millió ember. Ez már biztosan teljesíthető :) Majd megírják neked emailben. Jó lesz így? :) Azért az orvost keresd fel.”
Miért nagy kérés? Fel vagy háborodva barátocskám hogy ilyet merek kérni? Nem érdekel. Tegyetek valamit ti is a terrorizmus ellen, ne csak mi, civilizált emberek adjunk nektek folyamatosan tanácsot.
"Ha a zsidó vallás érdekel, nem is a zsidók oldalát fogom megnézni. Tudod miért? Mert lehet, hogy nem akarok elfogult forrásból tájékozódni. A keresztény vallás ugyanez. Nem akarok még csak véletlenül sem olyan forrást megnézni, amibe közrejátszhatsz a szerző szubjektivitása, hanem úgynevezett objektív forrást akarok nézni."
”Vallásokhoz sincs sok közöd úgy látom. Egy vallás esetében annak szent könyve az elsődleges, továbbá saját oldaluk sem fog hazudni.”
Az elfogultsággal látom nem vagy tisztában. Légyszives gúglizd ki, és képezd fel magad egy általános iskolás nyolcadikos szintjére, mielőtt válaszolnál erre! Köszönöm!
„Azt írják ami a vallásukban szerepel. Tehát ha muszlimok azt mondják 72 szűz nem szerepel a Koránban akkor ez igy is van. Nem tudom érthető-e?”
Egy muzulmán viszont elfogult lesz a hitével kapcsolatban. Nem tudom érthető-e? Nyilván nem, hiszen az előző pontban már kifejtettem, hogy ahhoz, hogy ezt megértsd, először az elfogultság fogalmával kellene tisztában lenned.
„Nem a dzsihádfigyelő meg hasonlók a forrás, mert pont hogy ők elfogultak. „
A wikipédia nem dzsihádfigyelő. Esküszöm többször említetted Te a dzsihádfigyelőt, mint én.
”Nem engem nevetek ki hanem téged.”
Bárcsak én is tudnék röhögni rajtad, de ez a szintű dilettantizmus, fanatizmus és idiotizmus már inkább könnyekre fakaszt engem. Szomorú, hogy idáig jutottál.
”Ezt nevezed te elfogulatlan forrásnak? :) „
Igen, ezt.
”A muszlimokat hordának nevezi akik gyilkoltak és fosztogattak és tűzzel-vassal terjesztették az iszlámot.”
Miért, mik lennének? Talán békehadtest?
„Úgy látom nálad az a hiteles forrás ami igazolja a paranoid téveszméidet.”
A hiteles forrás az, ami szembe mer menni a politikai korrektség rákfenéjével.
„De látod nem csak te szenvedsz ebben a betegségben.”
Fűűű, ez aztán igen. Szerinted aki csak iszlámellenes, az beteg. Azt a mindenit, azért idáig csak Hitlerék mentek el a zsidósággal kapcsolatban. Köszönöm, hogy kimutattad a fogad fehérjét! És akkor még csodálkozol, miért nem akar senki iszlámot Magyarországra.
„TE arra sem vagy képes hogy megkülönböztesd egyes emberek tetteit attól amit a vallás tanít. Ez olyan mintha egy bűnöző magyar ember alapján azt mondanád a magyar állam támogatja a bűnözést. Ennyire vagy képes.”
Akkor elmondom mégegyszer: magyar bűnöző nem követ el olyan mértékben ideológiai okokból bűncselekményt, mint egy muszlim. Megvan? :) Felfogtad? Világos? :)
”CSakhogy a muszlimok nem zártak koncentrációs táborokba milliókat és nem robbantotak ki világháborúkat.”
Ja, sokkal jobb az, hogy melegeket gyilkolnak, keresztényeket gyilkolnak, meg zsidókat, a nőkkel rabszolgaként bánnak, stb. Undorító vagy.
„Sőt az utolsó európai népírtást pont muszlimok ellen követték el keresztények. Persze erre is van magyarázat nem? Beteg elmékben biztosan.”
Tudathasadásos alternatív történelemértelmezéssel nem tudok mit kezdeni, ez már inkább a pszichiáterek dolga lenne, nem az enyém.
”Egy árnyalatnyi különbség van is, mert a muszlim világ pont leszarja, hogy 2-300 ember meghalt, mint ahogy azt te is bizonyítod.”
Hát, ennyit akkor a muszlim világodról. Nem kell belőletek semmi! Köszönjük!
„Továbbá ugyanazt követed el, mint eddig: egy másik rendszer atrocitásával próbálod meg takargatni a saját ideológiád által elkövetett szörnyűségeket. Undorító vagy.”
Nem takargatom, hanem belátom, hogy az én rendszerem fejlődött, és szembe nézett a múltjával, ellentétben a tiéddel, amit elismerni sem vagy hajlandó :) Azt hiszem ezzel el is dőlt, melyikünk az undorító.
”Pont azt mondtam hogy a muszlimok elítélték ezt ahogy én is és te vagy az illetve a nyugat akit nem érdekel hány muszlim hal meg.”
Húúúúha, 120 ember elítélte, meg páran az USA-ból :) Oda ne rohanjak.
„Kb napnta halnak meg ennyien a közel-keleten mert az USA és egyes Európai országok így döntöttek, és te még az áldozatokat hibáztatod.”
A meggyilkolt arab melegekért is nyilván az USA a felelős xD Jézusom.
„Gratulálok, mint egy náci. Azok is a zsidókat hibáztatták mindenért.”
Te beteg vagy. Ha valaki, hát itt pont te vagy a náci, én meg a felvilágosult
„Te viszont egyetértesz és nem őket kritizálod hanem az áldozataikat.”
Persze, mivel róluk van szó. Miért ne kritizálnám őket, ha a kérdés is erről szól???
”TE nem fogod fel hogy ezek az emberek nem az iszlámot képviselik”
De. Nagyon is az iszlámot képviselik.
„Olyan nincs hogy muszlim terrorista mert a kettő kizárja egymás.”
Egyértelmű hazugság. A 21. századi terrorcselekményeket eddig mind muzulmánok követték el.
„Ezek a terroristák az iszlám szerint szigorú büntetésben kell hogy részesüljenek.”
Akkor nosza, büntessed meg őket. Kíváncsian várom a fejleményeket.
”Hol? Legfeljebb Szaud Arábiában amit te a legliberálisabnak gondolsz”
Az egész arab világban. A wikipédia linked keresd meg, nem fogom neked nyolcadszorra is belinkelni.
”Ezek nagyrésze megintcsak Szaud Arábiára igaz. A csikló kivágásnak meg semmi köze az iszlámhoz, valami afrikai népi szokás. Nők erőszakolás meg az iszlám szerint bűn.”
Nos, ehhez képest az iszlám vallású muszlimoknak nincs sok baja azzal, hogy nőket erőszakoljanak. A vallásod primitív.
”Az vagy, de annak is buta. Az iszlámnak nincs szüksége védelemre.”
Nincs hát. Senki részéről nincs szüksége védelemre, épp eléggé megvédi magát az iszlám kalasnyikovokkal, meg robbantgatásokkal.
„Aki megismeri az tudja hogy hazugság.”
Az iszlám valóban hazugság, ebben egyetértünk :D „Béke vallása” na persze.
„Ezért va az hogy a leggyorsabban terjedő vallás, és az áttérttek többsége nő. Ezek a tények. Az ilyen kis agyhalott nácik terjesztik az ilyen 72 szűzhöz hasonló hazugságokat.”
A hadith akkor náci? :D Köszi, hogy lenáciztad a saját vallásod, örülök, hogy könnyíted a dolgom :)
Lehet, hogy gyorsan terjeszkedik a vallásod, de szerencsére az épeszű jobboldaliak is terjeszkednek ;) Szóval ne higgyétek, hogy olyan jó dolgotok lesz itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!