Mire jó a levegőbe pufogtatott Allahu akbar?
Soha sehol nem hallottam keresztényeket felordítani semmilyen vallási hablattyal. Muszlimok meg állandóan takbirt, allahakbart óbégatnak.
ezt ők egyfajta hirdetésnek erősítésnek és az összetartozás jegyének élik meg, mint mondjuk mikor egy csapat szurkoló hangosan énekelve megy együtt az utcán a meccsre, vagy egyes keresztény felekezetek körmenetet csinálnak pl húsvétkor
az utóbbi párhuzama a deus vulttal meg paromi történelmietlen
true story!
Ez hány száz éve volt?? És azt elfelejtetted hozzátenni hogy katonák csata előtt...
előző hsz-t #3-nak címeztem
Engem az zavar ebben az óbégatásban hogy ezt minden élethelyzetben pufogtatják és olyan mint mikor a tömegben valaki heilhitlerezik és a többi kórusban mondja utána. A válaszordítás kötelező aki nem az gyanús de legalábbis kilóg.
Nekem mint szabad gondolkodású egyénnek roppant zavaró hogy gondolkodás nélkül kötelező együtt óbégatni (egyet érteni) a hőbörgő néppel.
Ez hány száz éve volt
attol hogy regen volt nem valtoztat rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!