Puszival köszöntés?! Hogy szokás ("illik") puszit adni? Csak a levegőbe kell puszit adni, vagy rendesen meg kell puszilni a másik arcát?
Sok embernek "kell" puszit adnod? Hogyhogy?
Levegőbe szokás. A konkrét "ajkak az arcra, és cuppanás" sokkal intimebb, és nem is kivitelezhető. Hisz ha te arcra cuppantasz, a másik nem éri el a szájával az arcodat, így kénytelen a levegőbe cuppantani. Az meg úgy hülyén jön ki.
Egyébként nem tudom, kiket "kell" megpuszilnod, de nők közt azért is gyakrabb a levegő puszi, mert akkor nem kenik össze egymást rúzzsal, és nem kenik szét a másik sminkjét.
Középiskolás vagyok, szóval barátoknak, lányoknak és fiúknak is egyaránt, akikkel találkozok suliban, vagy máshol. :)
Köszi egyébként a válaszokat! :)
Kiegészíteném az éjszakai válaszomat
a látványos levegőbe puszilás alatt azt értem, amikor jó sok centivel előtte van a másik feje és akkor csinálnak úgy, mintha puszit adnának.
Szóval számomra ez nagyon komikus :) De kinek mi, aki így szereti csinálja így. Én biztos nem fogom :)
Köszönöm nektek is a válaszokat!! :)
Végülis, az igaz, hogy ha én rendes puszit adok, akkor ők nem érik el az arcomat. :D De nekem valahogy fura a levegőbe puszilkodás..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!