Az exem nem küldi rendesen a gyerektartást, és mindig idegesít, ha jön a gyerekért, mindig van valami beszólása. Ha elmennék a gyámhivatalba, tudnának segíteni valamit?
Van ítélet a gyerektartásról?
Ha igen, akkor végrehajtást lehet kérni, ha nem fizeti.
A gyámhatóságot nem fogja érdekelni, hogy milyen "beszólása" van, a gyerektartás pedig elsősorban a bíróságra és a végrehajtásra tartozik, nem a gyámhatóságra.
Vagy milyen segítséget várnál?
büntetés kap, ha nem fizet rendesen.
plusz, indokoltan csökkenthető a láthatási idő. a gyereket is ellened neveli? mert akkor kivizsgálják a dolgot, és ha nem jó helyen van nála, akkor meg is tagadhatják a láthatást.
A láthatási idő NEM csökkenthető emiatt!
És miért gondolod, hogy ellene nevelné? Erről nem is írt a Kérdező...
a fél életem a gyámhivatalból állt :)
bár 21 vagyok, de mivel a saját bőrömön tapasztaltam a dolgokat, rengeteg mindent tudok.
felvetetettem egy lehetőséget, ami igenis reaális, mert ha neki beszólogat, valószínűleg a gyereküknek sem dícséri.
te meg honnan tudod hogy nem ellene neveli? te talán többet tudsz mint én az esetről? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!