A reinkarnációra, valamint különféle paranormális jelenségek és lények létezésére van bármilyen bizonyíték vagy magyarázat?
Emberek!
Megkerültétek azt a felvetést, hogy vannak olyan dolgaink, nekünk embereknek, amit kb. midenki érez, sejt, sőt kapcsolódó élményeink is vannak, de egymás számára nem sikerül bizonyítani, csak az élményeket megbeszélni, megosztani.
#29-
" Még senkinek nem sikerült hitelt érdemlő . . ."
Dehogynem, évezredek óta folyamatosan.
Csak nem túl sokmindenkinek.
El kell döntened, hogy közéjük akarsz-e tartozni. Persze rögtön fölmerül a kérdés, hogy minek akarjak. És a másik kérdés, hogy egyáltalán el tudod-e képzelni. Általaában ezeken szokott első körben megbukni a dolog.
#36. - Tom Benko
Nnaaaa, azért ez nem bírósági tárgyalás. Beszélgetünk.......
Azt látom, hogy nagyon a szívedre veszed, ha a tiedtől eltérő véleménnyel találkozol.
Annyira, hogy fellengzősködsz, "bogaram"-ozol, pedig hát vagy van reinkarnáció vagy nincs.
Szerintem elég visszás dolog lekezelően beszélned, pusztán azért, mert Te azt vélelmezed(!), hogy a reinkarnáció "hülyeség" .........
@Kálium-klorát:
Az enyémtől eltérő vélemény nem zavar, sőt. Az viszont igen, ha hülyeségről akarnak minden alap nélkül meggyőzni. Várom a bizonyítékokat.
Ezek szerint nem vetted észre, hogy az eltérő véleményt minősíted hülyeségnek.
Abban tér el a véleményünk, hogy én azt mondom, hogy vagy van reinkarnáció vagy nincs.
Ezzel szemben Te azt állítod, hogy márpedig nincs és aki nem ennyire radikális, az hülyeségeket beszél.
Nos, ez bizony szerintem arrogáns hozzáállás, de legalábbis semmiképp sem elegáns.
Én csupán megemlítettem, hogy nem kizárólag a
***nyilvánosan prezentálok, bizonyítok és a hallgatóság befogad, mérlegel és ezután vagy elfogad vagy elutasít***
tipusú témafeldolgozás az egyetlen út.
Létezik más megközelítés is.
Nem mozdultál rá, rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!