A reinkarnációra, valamint különféle paranormális jelenségek és lények létezésére van bármilyen bizonyíték vagy magyarázat?
Sok bizonyíték van rá, csak sok ember van aki azok ellenére sem hisz ezeknek.
Én látnok vagyok. Tavaly láttam először életembe nevelő pám elhunyt szellemèt. Èletében sosem láttam és még képeken sem. Leírtam nevelő apámnak, hogy hogy néz ki, milyen idős kb., elmondtam az üzenetét és azt mondta, hogy ez az ő apja. Mondjuk ez egy bizonyíték volt apámnak a képességemről.
"Sok bizonyíték van rá"
Mármint a Bibliára?
Persze, akad néhány. Megtaláltak néhány várost, személyt, stb. aki benne szerepel.
De magában a Bibliában EGYETLEN bizonyiték sincsen semmire.
Olyan pedig nincs, hogy valaki nem "hisz" a bizonyitékokban. Akkor ellenőrizze!
Nem a bibliáról beszélek ember! =D
"A reinkarnációra, valamint különféle paranormális jelenségek és lények létezésére van bármilyen bizonyíték vagy magyarázat?"
Erre válaszoltam.
Különben esszénus vagyok, nem katolikus és nem olvasok ilyen hamis bibliai halandzsákat.
Paranormális filmek pl. bizonyítják, hogy van ilyen és sokan ezt pl. hülyeségnek tartják, meg hogy el van játszva stb.. Vannak videófelvételek is pl. áruházakban is, ahol látszik, hogy szellemek rakoncátlankodnak, ezeket is hülyeségeknek találják. Képek is vannak, de azon jelenlévő lényeket pl. odaphotoshoppolt szellemeknek hiszik stb..
Úgyhogy van olyan, hogy "nem hisznek a bizonyítéknak".
#14, ezek így sajnos nem bizonyítékok.
Ahogy írtad: egytől egyig mind LEHET manipulált. Akkor pedig ezek nem bizonyítékok.
A bizonyítékok bizonyító erejűek!
Tehát: független vizsgálat, ellenőrzött körülmények között.
Nos, Kedves Kérdező, ne elégedj meg az itt válaszlók szkeptikus "leszólásaival"!
Nem tudhatod mennyire értenek a témához.
Tudnod kell, hogy a nyilvános bizonyítékokon kívül (én ígx hívom) léteznek csak általad ellenőrizhető, személyes, csak neked szóló, csak számora igaz bizonyító erejű tényekről. "Csak " annyi a dolgod, hogy megoldd, hogy ne csapd be saját magadat. Nézz utánna ezeknek komoly helyeken.
#6.
Elfelejted, hogy akkor is szaporodik az egyszerre a Földön élő száma, ha az inkarnálódásra váró lelkek nem időznek annyit átlagosan a túlvilágon, hanem mostanában gyorsabban jönnek le újra.
"Viszont akkor hol vannak azok az emberek, akik végigcsinálták az egészet az őskortól - és már szinte isteni magasságokban vannak? Sehol sincsenek ilyenek." (#6.)
--- Héé , te belelátsz az isteni magasságokba ?
Miből gondolod, hogy az őskortól inkarnálódók már magasabb szinten vannak ?
A "végigcsinálás" nem ettől függ.
Az nem "végigcsinálás, hogy "én már az őskortól inkarnálódom".
Kedves Kérdező !
Elnézvén azt a sötétséget ami itt árad az önjelölt megmondóemberekből szerintem Hegel, Marx, Engels le is szívnák magukat örömükben ha látnák hová jutottunk.
(Csak kevesen tudják, hogy bizonyos irányzatok a "semmiből" pontos okkal és céllal jelennek meg, társadalomformáló célzattal).
Páran megfeledkeznek róla, hogy ez az újkori gondolkodásmód még csak kb.100 éves és előtte is éltek emberek évezredeken át. Nyilván mindenki marhaságokban hitt és hiszékeny meg buta volt...talán ebben keresendő annak oka is, hogy a régmúlt idők embereinek építményei még ma is állnak. Itt el is érkeztünk a lényeghez.
"A Tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság, hanem a Tudás illúziója..." (- a majd én jobban tudom).
A bizonyítékokkal bíbelődésnek értelme megint csak attól függ, hogy ki mit fogad el annak és ez SZUBJEKTÍV.
Magyarázat természetesen van, hiszen semmi sincsen ok nélkül.
A materialisták figyelmébe ajánlom, hogy a rádióhullámokat, röntgensugarakat, ultraibolya és infrafényt sem látjuk, létezésükben mégsem kételkedünk.
Kérdező !
Ha komoly kérdéseid vannak és komoly válaszokat vársz rá, akkor keress privátban, ha pedig ez csak egy amolyan bedobott kérdés akkor élvezzük a trollkodást mindannyian ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!