Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A reinkarnációra, valamint...

A reinkarnációra, valamint különféle paranormális jelenségek és lények létezésére van bármilyen bizonyíték vagy magyarázat?

Figyelt kérdés

2016. jan. 26. 18:26
 21/92 attisattis válasza:
100%
Mert valamiben hinni kell, különben csak céltalanul keringünk a világűrben egy kődarabon.
2016. febr. 2. 14:58
 22/92 Tegez válasza:
77%

Van-e bizonyíték a szeretet létezésére?

Aki pl. segít másokon eme cselekedetét automatikusan el is fogadhatjuk a ő szeretetének bizonyítékaként?

MINDEN KÉTSÉGET KIZÁRÓAN biztosak lehetünk mi ebben??

(Szerintem nincsen mérhető, egzakt bizonyító faktor, mégsem gyötrődnek túl sokan a szeretet bizonyítékának hiányán. Egyszerűen érzik, tudják az emberek, hogy létezik. De mindenki csak a SAJÁT SZEMÉLYES ÉLMÉNY-eire hagyatkozhat. Ezt nem lehet mások számára bizonyítani, legfeljebb megosztani, ill. megbeszélni a többi emberrel.)

2016. febr. 2. 17:07
 23/92 anonim ***** válasza:
100%

"Van-e bizonyíték a szeretet létezésére?"

Igen.

"Aki pl. segít másokon eme cselekedetét automatikusan el is fogadhatjuk a ő szeretetének bizonyítékaként?"

Nem.

2016. febr. 2. 21:20
 24/92 anonim ***** válasza:
100%
#23.---Kérlek vezesd le a bizonyítást.
2016. febr. 3. 00:32
 25/92 anonim ***** válasza:
100%
" Szerintem nincsen mérhető, egzakt bizonyító faktor, mégsem gyötrődnek túl sokan a szeretet bizonyítékának hiányán. Egyszerűen érzik, tudják az emberek, hogy létezik. De mindenki csak a SAJÁT SZEMÉLYES ÉLMÉNY-eire hagyatkozhat. Ezt nem lehet mások számára bizonyítani, legfeljebb megosztani, ill. megbeszélni a többi emberrel. "
2016. febr. 3. 00:38
 26/92 anonim ***** válasza:
100%

".....Szerintem nincsen mérhető, egzakt bizonyító faktor.............. mindenki csak a SAJÁT SZEMÉLYES ÉLMÉNY-eire hagyatkozhat.

Ezt nem lehet mások számára bizonyítani, legfeljebb megosztani, ill. megbeszélni a többi emberrel....."

2016. febr. 3. 00:39
 27/92 anonim ***** válasza:
54%

Aki nem ért hozzá, miért ír?

A szeretet az egyik legősibb érzés. Először a hüllőknél jelent meg az érzelmi agy, és azóta gyakorlatilag változatlan. Ezért tudjuk azt is, hogy pl. egy teknős vagy egy krokodil érzelmei gyakorlatilag ugyanolyanok, mint a miénk (persze a gondolkodásunk már nem).

Volt is erről dokumentumfilm.

Itt nincs olyan, hogy "szerintem"... az erről szóló tudásunk az nem érzés kérdése.

2016. febr. 3. 01:03
 28/92 Enigma-108 ***** válasza:
66%

#27 !

" Aki nem ért hozzá, miért ír?

A szeretet az egyik legősibb érzés. Először a hüllőknél jelent meg az érzelmi agy, és azóta gyakorlatilag változatlan. Ezért tudjuk azt is, hogy pl. egy teknős vagy egy krokodil érzelmei gyakorlatilag ugyanolyanok, mint a miénk (persze a gondolkodásunk már nem). "

AKI NEM ÉRT HOZZÁ MIÉRT ÍR ?- Nos ezt én is megkérdezném tőled ?!

Egyrészt válaszod semmiben sem reagált a feltett kérdésre, másrészt ha ezeket te komolyan gondolod akkor szerintem fordulj szakemberhez mert valami nagyon nincs rendben nálad.

Tehát szerinted ugyanolyan érzéseink vannak mint a hüllőknek, csak a gondolkodásunk más....tehát a gondolkodásunk miatt érzünk szeretetet? UHH !

Az érzelmeket a LÉLEK érzi ! De tudom számodra ilyen nincs mert még nem rakták rá a mikroszkóp tárgylemezkéjére...

(Különben is a gyíkemberek miért irkálnak, irkálhatnak a gyakorikérdések-re ???)

Kedves Kérdező ! Úgy nézem máris találtunk bizonyítékot "lények létezésre".

2016. febr. 3. 09:16
 29/92 Tom Benko ***** válasza:
16%
Még senkinek nem sikerült hitelt érdemlő bizonyítékokat prezentálnia, ezért nyugodtan kihagyhatjuk a létezésük feltételezését.
2016. febr. 3. 10:09
 30/92 anonim ***** válasza:
70%

"tehát a gondolkodásunk miatt érzünk szeretetet?"

Ne haragudj: ha hülye vagy, azon én nem tudok segíteni.

Tudod, a krokodil is érez szeretetet. Pont úgy, mint mi.

Csak ő nem gondolkodik rajta.

Az érzelmi agy majdnem a legegyszerűbb struktúra az emberi agyban. Ennél egyszerűbbek már csak a reflexek.

2016. febr. 3. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!