A reinkarnációra, valamint különféle paranormális jelenségek és lények létezésére van bármilyen bizonyíték vagy magyarázat?
Van-e bizonyíték a szeretet létezésére?
Aki pl. segít másokon eme cselekedetét automatikusan el is fogadhatjuk a ő szeretetének bizonyítékaként?
MINDEN KÉTSÉGET KIZÁRÓAN biztosak lehetünk mi ebben??
(Szerintem nincsen mérhető, egzakt bizonyító faktor, mégsem gyötrődnek túl sokan a szeretet bizonyítékának hiányán. Egyszerűen érzik, tudják az emberek, hogy létezik. De mindenki csak a SAJÁT SZEMÉLYES ÉLMÉNY-eire hagyatkozhat. Ezt nem lehet mások számára bizonyítani, legfeljebb megosztani, ill. megbeszélni a többi emberrel.)
"Van-e bizonyíték a szeretet létezésére?"
Igen.
"Aki pl. segít másokon eme cselekedetét automatikusan el is fogadhatjuk a ő szeretetének bizonyítékaként?"
Nem.
".....Szerintem nincsen mérhető, egzakt bizonyító faktor.............. mindenki csak a SAJÁT SZEMÉLYES ÉLMÉNY-eire hagyatkozhat.
Ezt nem lehet mások számára bizonyítani, legfeljebb megosztani, ill. megbeszélni a többi emberrel....."
Aki nem ért hozzá, miért ír?
A szeretet az egyik legősibb érzés. Először a hüllőknél jelent meg az érzelmi agy, és azóta gyakorlatilag változatlan. Ezért tudjuk azt is, hogy pl. egy teknős vagy egy krokodil érzelmei gyakorlatilag ugyanolyanok, mint a miénk (persze a gondolkodásunk már nem).
Volt is erről dokumentumfilm.
Itt nincs olyan, hogy "szerintem"... az erről szóló tudásunk az nem érzés kérdése.
#27 !
" Aki nem ért hozzá, miért ír?
A szeretet az egyik legősibb érzés. Először a hüllőknél jelent meg az érzelmi agy, és azóta gyakorlatilag változatlan. Ezért tudjuk azt is, hogy pl. egy teknős vagy egy krokodil érzelmei gyakorlatilag ugyanolyanok, mint a miénk (persze a gondolkodásunk már nem). "
AKI NEM ÉRT HOZZÁ MIÉRT ÍR ?- Nos ezt én is megkérdezném tőled ?!
Egyrészt válaszod semmiben sem reagált a feltett kérdésre, másrészt ha ezeket te komolyan gondolod akkor szerintem fordulj szakemberhez mert valami nagyon nincs rendben nálad.
Tehát szerinted ugyanolyan érzéseink vannak mint a hüllőknek, csak a gondolkodásunk más....tehát a gondolkodásunk miatt érzünk szeretetet? UHH !
Az érzelmeket a LÉLEK érzi ! De tudom számodra ilyen nincs mert még nem rakták rá a mikroszkóp tárgylemezkéjére...
(Különben is a gyíkemberek miért irkálnak, irkálhatnak a gyakorikérdések-re ???)
Kedves Kérdező ! Úgy nézem máris találtunk bizonyítékot "lények létezésre".
"tehát a gondolkodásunk miatt érzünk szeretetet?"
Ne haragudj: ha hülye vagy, azon én nem tudok segíteni.
Tudod, a krokodil is érez szeretetet. Pont úgy, mint mi.
Csak ő nem gondolkodik rajta.
Az érzelmi agy majdnem a legegyszerűbb struktúra az emberi agyban. Ennél egyszerűbbek már csak a reflexek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!