Az ateisták miért nézik le annyira a hívőket?
Bizonyított és kár vitázni?Most megmosolyogtattál!
Mi volt az ősanyag,vagy az ősrobbanás előtt mi volt?(Nem vagyok szakértő a témában,úgyhogy elnézést ha rosszul fogalmazok netán)
1) Az nem tűnt fel, hogy az evolúcióról írtam?
2) Az hogy egy elméletben vannak kérdések, nem jelenti, hogy az alapjaitól kezdve kétségbe lehet vonni. MINDEN tudományos elméletben vannak kérdések. Azt hiszem ezt valami matematikus még bizonyította is. Tudok neked feltenni olyan kérdést a vírusokról amit nem tudsz megválaszolni. Egy kis keresgéléssel olyat is tudnék, amit egyetlen egy ember sem tud megválaszolni jelenleg a Földön. És? Ez azt jelenti, hogy lehet nincsenek is vírusok? Nem. Vagyis a tiltakozásod, még ha témába vágott volna se lett volna értelmes.
Itt olvashatsz pár írást és ellenérvet,pl:Prof.Dr.Tóth Tibortól és másoktól is,de nyilván ők is butuskák...
Hadd idézzem magamat: "Kérlek linkelj csak egyetlen cikket neves tudományos folyóiratból (pl. Nature vagy Scienece), ami evolúció ellenes és mondjuk 1950 után íródott."
Tudományos folyóiratból. teremtesvagyevolucio.hu=/=tudományos folyóirat. Blogbejegyzés, komment, stb.=/=tudományos cikk. Oké?
Segítek, ezek között keresgélj:
A Nature vagy Scienece nevű folyóiratba nem fognak lehozni olyan írást amely a ellentmond a tulajdonosok,vagy főszerkesztők nézeteinek,de az általam belinkelt írásokat is elolvashatod,melyekre nem mondtam,hogy tudományos folyóirat!Könyveket is írtak eme butuska professzorok,de nem fogsz beleolvasni mert más a világnézeted s emiatt előítéleteid vannak.A meggyőződésedet tiszteletben tartom,nem nézlek le,csak nem értek egyet veled!
Lett egy sejt és egyet sejtett,nekem ez magas,nyilván ez irónikus volt a részemről,elnézést kérek!
Számomra az evolúció nem bizonyított,és logikailag sem ellentmondásmentes,tapasztalatilag vagy kísérletileg sem igazolható.
További szép hétvégét!
"A Nature vagy Scienece nevű folyóiratba nem fognak lehozni olyan írást amely a ellentmond a tulajdonosok,vagy főszerkesztők nézeteinek"
Szóval nem tudod igazolni az állításodat, miszerint tudományos körökben megosztó téma az evolúció, de legalább meg tudod indokolni. Azért nem tudod igazolni magad, mert több mint 100 éven, országokon, rendszereken és kontinenseken keresztül minden egyes tudományos közleményt gonosz elfogult főszerkesztők gonosz elfogult módon cenzúráztak.
Nem érzed mennyire nevetséges vagy?
"Könyveket is írtak eme butuska professzorok"
Tényleg? Kit érdekel? Adolf Hitler is írt könyveket. Ez mégis milyen érv? Egy tudományos folyóiratban történő publikáció meg egy könyv között tudod mi a baromi nagy különbség? Hogy az egyiket alaposan ellenőrzik, a másikhoz meg csak pénz kell. Nem véletlenül kértem tudományos közleményt, és nem könyvet, nem blogot, nem facebook-chat átiratot és nem az UFÓ-k által a Holdba vésett titkos üzenetet.
"Számomra az evolúció nem bizonyított"
Értem én, neked sokkal alaposabb bizonyítás kell annál, mint ami a sok hülye hiszékeny biológusnak elég. Én se szeretem a biológusokat, nem értenek semmit csak nagy a pofájuk. Nyilván te sokkal jobban megválogatod, hogy mit hiszel el, mint az a bagázs. Pl olyan dolgokat, amiket 3000 éve egy ismeretlen író kitalált, és azóta szájhagyomány, többszöri másolás, többszöri átírás és többszöri fordítás tett még hitelesebbé :)
Egyszerűen nevetséges. Teljesen légből kapott hülyeségeket elhisztek, de amint a jelenleg ismert talán legalaposabb tudományos elméletre kerül a sor, valahogy beüt az ál-szkepticizmus, és semmilyen bizonyíték nem elég.
"és logikailag sem ellentmondásmentes"
Ja, tudom, csak az a több ezer tök hülye biológus meg biokémikus meg orvos meg egyéb kutató akik napi szinten használják ezt az elméletet nem érti a te zsenialitásodat...
"tapasztalatilag vagy kísérletileg sem igazolható."
Megpróbáltam ide is valami vicceset írni, de nem jutott eszembe semmi. Egyszerűen tévedés. Keress rá.
Szóval az a logikus, hogy van egy magasabb entitás, aki az idő és a tér ura, és szemmel tart 7milliárd embert, ahogy eszik iszik, s.z.a.r.i.k., él, elvárja hogy imádjuk, miközben végignézi milliók szenvedését, többek közt azt, hogy 11 éves koromban a nagybátyám megerőszakolt.
De szeret.
Aha.
Hihető.
Ne mondd már, hogy szerinted a teológia egy értelmes dolog.
A történészek és régészek meg nem érvelnek a Biblia hitelessége mellett. De ha gondolod próbálhatsz keresni olyan közleményt, amiben egy történész vagy régész amellett érvel, hogy bizony a Biblia teljes egészében hiteles (csodákkal meg mítoszokkal együtt). Nem hiszem hogy sikerülni fog.
(És remélem nem kell megint belemennem, hogy a Biblia egyes részleteinek hitelessége miért teljes mértékben irreleváns más részek hitelességével kapcsolatban. Röviden: triviálisan az.)
@48
És ez a mindentudó jóságos teremtő halálod után végtelen ideig fog kínozni különösebb ok vagy cél nélkül, mert úgy gondolod hogy mindez hülyeségnek hangzik mindez. Jaaaaj, anyám. Néha elfelejtem milyen vicces ez az egész vallás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!