Csak nekem van kedvem megverni azt, aki állandóan kiírja, hogy "A Jézusba vetett hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem ad semmit. "?
Veletek ellentétben én nem fényezem magamat, és nem kívánok többnek látszani, mint ami vagyok. De az, hogy én mikor mit teszek, meg az hogy milyen értelmi képességeim vannak, mit sem változtat azon a tényen, hogy hogyan keletkezett a világ. Egyébként nem félnék veled együtt kitölteni ugyan azt az IQ tesztet.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
"...meg az hogy milyen értelmi képességeim vannak, mit sem változtat azon a tényen, hogy hogyan keletkezett a világ."
Na ez igaz. Az IQ meg önmagában nem sokat ér, a műveltség az, ami fontos.
Hogy igaz legyen amiben hiszel, az a fontos.
Olyan jó látni, hogy a marhaságaid megcáfolására semmit nem tudsz reagálni, de újabb hülyeség mindig van a tarsolyodban. Önnön ostobaságod tényleg nem irritál egy csöppet sem?
A Jézusba vetett hit reményt ad - a fogyatékkal élőknek.
Ne haragudj, de azon kívül, hogy én hülye vagyok, te meg okos, más érvet te se nagyon hozol fel, amivel BIZONYÍTANI tudnád, neked van igazad. Én is egy elméletet fogadok el igaznak, te is egy elméletet fogadsz el igaznak. De mert a te elméletedet tudományosnak nevezik, hiszen az evolúció nem más, mint a legelfogadhatóbb ELMÉLET a tudomány számára, és mivel te ezt fogadod el, ezért te egy nagyon okos gyerek vagy, én meg egy olyan "baromságot" fogadok el, mint a teremtés, ezért én egy nagyon primitív vegetáció vagyok. De még mindig nem értem, mit befolyásol a világ keletkezésén az, hogy én ki tudom-e számolni a sinusalfát, vagy olvastam-e Shakespeare összes művét, ismerem-e a görög drámákat, az Egyiptomi történelmet, stb,?
De bizony, tudok, és a többiek is tudtak, csak úgy tűnik lusta voltál elolvasni, csak azért jössz ide, hogy kiönthesd magadból a marhaságaidat, amitől mindenki kikaparja az agyát még nyugodt állapotában is.
A Jézusba vetett hit reményt ad - az ostoba, műveletlen, iskolába járni, felnőni képtelen embereknek.
Öreg! Miről beszélsz? 43 éves vagyok, a második feleségem az ötödik gyermekemet várja, az első házasságomból a 17 éves fiam velem lakik már három éve, bár a bírósági ítélet szerint az édesanyjánál kellene, és aki akkor majd nem mindenből megbukott, ma a középiskolája diákönkormányzatának az elnöke, a városi és megyei diákönkormányzatban is fontos tisztséget lát el, tavaly még kosarazott, és a zsebpénzét kosármeccsek vezetésével egészítette ki, mert van neki játékvezetői engedélye, két éve tért meg, azóta ő is keresztyén. A 14 éves lányom is megtért tavaly, de majdnem kitűnő tanuló, és nagyon ügyesen kosarazik, és nagyon jó a kapcsolatom vele, a 18 éves fiam idén érettségizik, a mos 13 hónapos fiam 6 hónaposan fel állt, ma úgy fut mint a gép, olyan kiegyensúlyozott boldog gyerek, hogy párját ritkítja. Én 1985-ben érettségiztem egy Eü. szakközépiskolában, A.B.C. kategóriás hivatásos jogsim van PÁV.1-el. Voltam mentőápoló, és gépkocsi vezető az országos mentőszolgálatnál, Hajdúszoboszlón masszőr tanfolyamot végeztem, voltam masszőr a Hotel Aranybikában és a Debreceni gyógyfürdőben. Hogy szerinted hülye vagyok rendben van! De ne hogy már legyerekezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!