Csak nekem van kedvem megverni azt, aki állandóan kiírja, hogy "A Jézusba vetett hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem ad semmit. "?
Természetesen megnyitottam a linket, bele is olvastam, de az én számomra az ott leírtak vannak tele ellentmondással, neked meg a Biblia. Számomra az ott leírtak elfogadhatatlanok, számodra a Bibliában leírtak nem elfogadhatóak. Maradjunk annyiban, én továbbra is a teremtést vallom igaznak, te meg maradj meg az evolúció mellett. Te írj nyugodtan minden kommentárod után egy olyan szlogent amiből kiderül, te evolúció párti vagy, én maradok az enyém mellett. Én nem hülyéztem itt le még senkit, és nem zavar, ha engem lehülyéznek. Az elmebetegség az már más, igaz, hogy nem tanultam, de annyi rám ragadt az egészségügyi szakközépiskolában, hogy tudjam, az elmebetegség jegyeit, tüneteit nem produkálom. És nekem továbbra sem érv az evolúció mellett, hogy aki a teremtést hiszi az hülye, meg elmebeteg, stb, ahogy az ateisták sem mind zsenik.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Miért vagyok erőszakos? Mert ragaszkodom ahhoz, amiről mélyen megvagyok győződve? És amikor ti lehülyéztek és elmebetegnek neveztek, ti mik vagytok? És mi tény az evolúcióból? Csak annyi, hogy egy fajon belül nagyon komoly változásokat lehet elérni. És kész! Vége! Ennyi! Egy sejt nem jön létre véletlenül, magától! És amíg be nem bizonyítod ennek az ellenkezőjét, addig csak hatalmas nagy hittel tudod elfogadni, hogy az ember az evolúciós folyamattal jött létre, alakult ki. Mert amíg az első sejt nem alakul ki magától, addig nincs ami evolúcionáljon, az az fejlődjön. Tehát nem tudhatod, csak és kizárólag hiheted! Mert nincs nem hogy megcáfolhatatlan, hanem semmilyen bizonyítékod sem a sejt magától való kialakulására, létrejöttére.
"Csak annyi, hogy egy fajon belül nagyon komoly változásokat lehet elérni. És kész! Vége! Ennyi! "
Na, ezért vagy erőszakos. Egyrészt buta vagy megérteni miről van szó, másrészt kajakból tagadsz valamit, amit fel sem fogsz. Amikor paranoid skizofrénnek nevezlek, akkor az nem agresszió a részemről, hanem diagnózis.
"Csak annyi, hogy egy fajon belül nagyon komoly változásokat lehet elérni. És kész! Vége! Ennyi! "
Hasonlítsd össze a farkast a kutyával. A háziasítás/tenyésztés után új faj keletkezett? Igen. És kész! Vége! Ennyi! Hülye vagy.
Öreg! Hozd már össze nekem azt az első sejtet, és onnantól leborulok előtted, és az evolúció előtt. De amíg nincs meg az első sejt magától, addig a farkaskutyát Isten is teremthette, azokkal a tulajdonságaival együtt, amelyeket a tenyésztők aztán kihasználnak.
Bemész az első könyvesboltba, megveszel egy könyvet a bigenezisről, elolvasod. Okosabb leszel, nem ugatsz nekem tovább, belátod hogy eddig buta voltál mint a sárga föld, és ami mégrosszabb, még hangoztattad is.
Vagy:
Tovább pattogsz, hogy itt valaki azonnal magyarázzon el neked valamit, amihez több száz oldal sem lenne elegendő, plusz érteni kéne bióhoz/kémiához is (amihez nem értesz, szóval vissza kéne menni a suliba is), ami nyilván túl fárasztó, és inkább maradsz buta, mint a sárga föld.
Felőlem úgy maradsz hülye ahogy akarsz, de legalább ne kardoskodj a hülyeségeid mellett (sokukról már ebben a fórumban rájöttél, hogy hülyeség, csak gerinctelen vagy ahhoz, hogy bevalld).
Bocs,hogy beleszólok,de nem maradhatnánk annyiban,hogy az isten teremtett egy osztódásra képes sejtet,és azok kombinációiból lett ez az egész,ami itt van?És akkor van Isten,és van az evolúció,ami azt is jelenti,hogy abból a picike sejtből lett az ember is,nagy úton végigfejlődve...
Ez nem hihető?Elvégre szerintem semmit nem lehet bizonyítani,hiába minden,ha van valaki,aki végignézte a fejlődést és videóra vette,az adja oda nekem,mert amúgy mindent lehet mondani..Az is lehet,hogy a világot öt percel ezelőtt teremtette egy idegen faj,belénképítve az összes emléket,bizonyítékokat elkészítve,hatalmas szervezés lenne,de az idegeneket nem tudhatjuk,mennyire fejlettek,és ki tudja, :D persze ez most csak egy vicc,de gondolj bele,lehetséges..mint ahogy a matrix-elmélet is,csak mondjuk nem ugyanúgy,mint a filmben..
azt mondom,ki tudja biztosan???Mert ezen nem szabad veszekedni,ezt mindenki elhiszi,vagy nem...
nekem ez a véleményem,kinek tetszik? :)))
Nekem tetszik, jó gondolat.
Maradjunk szerintem annyiban, hogy több az, amit nem tudunk, mint amit tudunk!
Hmm? Ehhez mit szól a két fél?
"És mi tény az evolúcióból? Csak annyi, hogy egy fajon belül nagyon komoly változásokat lehet elérni. És kész! Vége! Ennyi! Egy sejt nem jön létre véletlenül, magától!"
Tehát az evolúciót elismered, az abiogenezist tagadod.
12:03
Szép próbálkozás :P
Bár elfogadni nem fogom az elméletedet, de azért tetszik. Valahogy jobban hangzik mint az Ádám és Évás sztori. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!