Csak nekem van kedvem megverni azt, aki állandóan kiírja, hogy "A Jézusba vetett hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem ad semmit. "?
Figyelt kérdés
Engem baromira idegesít. Felfogtuk asszem az üzenetét, (ami mellesleg nem igaz.)2010. jan. 31. 13:22
101/116 anonim válasza:
21:31: innen a kispadrol egyetlen dolgot nem ertek: _Ki vagy te?_ hogy meg akarod hatarozni, hogy mi a deviancia es mi nem?
102/116 anonim válasza:
100. válasz! :D
Na, megvertétek már? :D
Engem azóta sem zavar különösebben.
103/116 anonim válasza:
Nem véletlenül írtam azt, hogy *az én nézeteim szerint* mi a deviancia, te azt gondolod a devianciáról amit akarsz.
104/116 anonim válasza:
Én nem megverném, hanem tudományos előadást tartanék neki, ahol elmagyaráznám, hogy a vallást nem lehet keverni a tudománnyal.
105/116 anonim válasza:
Dehogynem lehet. 2:3 aranyban, erzesni szodaval es jeggel...
106/116 anonim válasza:
Csak nem értem, hogy miért nem fogja fel, hogy az, hogy ő nem úgy gondolja, az nem is úgy van.
107/116 anonim válasza:
engem is idegesít.de retardáltakkal nem érdemes foglalkozni.ha megvernéd csak a saját vallása tanait látná beigazolodni miszerint benned a gonoszság ördöge munkálkodik.nem fogná fel,hogy miért verted meg.
108/116 ceri válasza:
És milyen igaza lenne!
Mert hová jutnánk, ha mindenki megverné azt aki máshogy gondolkodik? Már rég kiirtottuk volna magunkat.
109/116 anonim válasza:
20:46 vok.igazad van tényleg nem vezetne sehova
110/116 anonim válasza:
Azért jó volt újra végig olvasni.
Maradok a teremtés mellett.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!