Vallásos emberek, hogy vagytok képesek hinni, ha csak az érem egyik oldalát ismeritek?
Így van. Veled felesleges bármiről beszélgetni raimhol.
Te csak azért jöttél ide, mint múltkor is, hogy megosszad velünk, hogy a keresztények milyen hülyék, buták, szánalmasak (akiket nem ismersz) és terjeszd, hogy a spirituális sátánizmus milyen király és te milyen okos vagy (mi meg bírkák).
Hidd el, senki nem kiváncsi rá.
Én olvastam a linkedet múltkor is, de a nevetés helyett inkább a sírógörcs kapott el. És ne haragudj, de ez a vallás egy marhaság. Eddig egyik vallásra sem mondtam ezt így ki, még azokra sem amikben abszolút nem hiszek. De ez minden csak nem jó.
Ha spirirutálisan fejlett lennél, akkor lenne önkontrollod, lenne benned empátia, nem gyűlölködnél, nem általánosítanál.
Tudom be lettél etetve néhány ilyen marketinges szöveggel, hogy független vagy, szabad vagy, nincsenek szabályok, isten leszel, nálatok az igazság meg hasonlók....Biztos démonokkal is beszélgettél már, akik szóltak hogy a nem létező Jehovát pusztítsd el a zsidókkal együtt.
Szánlamas az a viselkedés, amit itt művelsz.
A saját kitalált keresztény képedet üldözöd az ártatlan emberekben. Nem lehet veled beszélgetni. Minden szavad sértés, hárítás, mellébeszélés, térítés és a többi.
Szerintem inkább tanulj. Nincs kis kapu, hogy okos legyél.
Ez a vallás pedig eddig nem túl sok bölcsességet termelt benned.
Továbbra sem azzal van baj, hogy elloptatok néhány ősi tudást és kinveztétek magatokat a legrégebbi vallásnak.
Nem is azzal, hogy ezotérikus dolgokat művelsz.
Ez egy ál vallás, ami a bosszúra, gyűlöletre, önkontroll kiírtására, mások lenézésre, elvakult önimádatra buzdít.
Itt a múltkori bohóckodásod:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
Szerintem a te vallásodon nem csak a keresztények vannak megbotránkozva (amúgy meg nem csak minket támadtok).
Te tanultál valaha bármilyen harcművészetet?
Ragadt rád abból valami, vagy nem értetted meg és teljesen elbuktad a lényegét?
A düh, harag, bosszú, könyörtelenség, önzőség, rombolás nem vezet jóra.
Lehet, hogy szerinted mi birkák vagyunk, akiket agyon lehet verni.
Én szerintem meg te vagy tudatlan.
"ez egy ál vallás, ami a bosszúra, gyűlöletre, önkontroll kiírtására, mások lenézésre, elvakult önimádatra buzdít."
Ezen nagyon jót nevettem ! :D Pont a ti önkontrollotokat írtja ki a keresztény vallás, mivel mindent tilos, és nincs személyiségetek ! :D A bosszú helyes dolog, nem szabad hagyni, hogy elnyomjanak, az erős marad fent, és ha mindenki megtanulja, hogy SOHA nem merjen bárki is szembe szállni veled, akkor béke lesz ! Gyűlöletre... Gyűlöletre miért is tanít? Hol olvastál ilyet? Mások lenézésére sem tanít, csak szeretem felnyitni a rossz útra tévedt embereket, a legtöbb sátánista nem is áll szóba veletek, hanem csak csöndben gyakorolja a vallást, és a leg békésebbek közé tartoznak ! Gondolom nem igazán olvastál utánna bővebben mondjuk hogy mi található a spirituális hadviselésnél leírtaknál... Nem hiszem hogy egy keresztény tud gyógyítani kéz rátétellel, vagy tüzet gyújtani gondolattal, vagy teremteni egy 1 cm átmérőjű kavicsot...
" Nem hiszem hogy egy keresztény tud gyógyítani kéz rátétellel, vagy tüzet gyújtani gondolattal, vagy teremteni egy 1 cm átmérőjű kavicsot...
"
Én sem hiszem. És azt sem, hogy te vagy bárki más képes ilyesmire. De ha képes akkor sem démonok kellenek hozzá és mese szövegek. Sőt még csak nem is reptiliánok.
Kedves mami, hova tűntél?
Inkább Veled beszélgetnék...
Szóval kavicsot?
Szálkát, meg gerendát nem?
Nem tűnik a kavics túl nagy dolognak, szerény vagy.
A Gellérthegy sokkal nagyobb.
A Himalája pláne.
Ha meg az Univerzumot nézzük, az már valami.
Nem mintha én bármelyiket láttam volna...
Bocsi Kérdező!
Szóval kavics...
Veseköved van?
Gyógyítsd kézrátétellel.:)
De előbb melegítsd meg a kezed, a tűznél...
:)
He-he zolko, jó fej vagy. Vesekő... :)
Nem akarok szemét lenni, de ezen most is szakadok a nevetéstől. xD
Erre tényleg nem is gondoltam...
"Akinek elég nagy spirituális hatalomra tesz szert, akár bolygókat is létrehozhat idővel ugyan ilyen módszerrel,"
Hogyne, persze... Gondolom a veseköved lövöd ki az űrbe?
"Egyébként bármi megtanulhatja ezeket, csak gyakorolni kell, és nehéz munka, de elérhető dolgok"
Nekem még senki sem küldött almát távolról. vesekövet sem, bár az átkoktól meg nem félek, nem hiszek bennük.
Az egész életem pedig nem fogom kitalációkra szentelni, hogy 300 év múlva Isten legyek.
" spirituális része akkor is igaz"
Mi rá a bizonyítékod?
Egyik tudós sem azért vitte sokra, mert démonokkal vagy alienekkel beszélt volna. (a legtöbb ember aki démonokról beszélt vagy a bolondok házába került vagy öngyilkos lett)
A meditációnak sem az a lényege, hogy Isten legyél tőle és hatalmad legyen, amit akár mások kárára is fordíthatsz, ha ahhoz van kedved.
Mi sem azért értünk el x dolgot az életben, mert nem csináltunk semmit, csak imádkoztunk. Nekünk az ima kiegészítő és nem azért csináljuk, hogy a ti fejeteket összezavarjuk.
"De a történet semmivel sem hangzik mesésebben mint a bibliai történetek.."
Nem tudom, hogy miért kell mindig másra mutogatni.
Attól amit beszélsz, még nem lesz igaz.
Egyébként meg mese és mese között nagy különbség van. Főleg a tanulság. A Bibliában vannak direkt példabeszédek, szimbólumok és van történelmi alapja is. Pont ezért találhatóak durvább részek az ószövetségben. Bemutatja az akkori zsidók életének egy részét, gondolkodását, viselkedését. Az ószövetség egyik fő mondanivalója, hogy a bűnnek következménye van és halálhoz vezet. Amikor az Isten bűntet valakit, az igazsásszolgáltatás. (te pont azt kriitázlod a legjobban, amit támogatsz. A visszaütést). Mert az Isten ott sem bűntetett ártatlan embereket. Mindig elmondta a szabályokat és mindig adott figyelmeztetést. Legtöbbször pedig az emberek ássák maguk és mások alatt a gödröt.
Persze érdemes ismerni az akkori kort, úgy könyebb megérteni az egész könyvet. Isten szerető, de bölcs és igazságos is. Ha ítéletet hajt végre, annak meg van oka.
Azzal van bajod, hogy adott 10 parancsolatot, ami a mi hasznunkat szolgálja? Fordítsd meg a törvényeket, ha hányni szeretnél.
A sátánizmus általában azt mondja, hogy ezt is azt is csinálhatod. Nem baj. Pedig szerintem baj.
Amit régen csináltak Isten nevében néhányan az sem pontosan úgy történt, ahogy néhány iskolában tanítják. De még ők is jobbak voltak azon személyeknék, akik csecsemő vért használtak varázslogazáshoz stb...
Isten nem felel az ilyen értelmetlen véres hittérítésekért, amik Jézus kora után történtek.
Az újszövetség lényege pedig Jézus tanítása, aminek az az alapja, hogy szeressük és segítsük egymást. Kicsit más megközelítése a dolgoknak, habár ez az ószövetségben is szerepelt. Nem az ember van a törvényekért, hanem a törvény az emberekért. A bűnös ember számára is van megbocsátás. De itt is rengeteget tanulhatunk a példákból, az emberek viselkedéséből, magatartásából. Jézus példát mutatott nekünk, nem élt vissza a hatlmával, nem volt nagyképű, hanem bölcs. Engedelmes volt Istenhez, jó ember volt, szeretett minket és akkor sem tagadott meg, amikor az emberek megölték.
Mondom, célszerű elolvasni a János, Lukács, Máté, Márk evangéliumát. Azzal lehet a legközelebb kerülni Istenhez.
De nem a külsőségeket kell csak nézni. A mondanivaló a lényeg. A tanítás.
De te egyértelműen nem ismered a kereszténységet és nem is akarod, én pedig nem fogok neked mentegetőzni.
Nem úgy működik a dolog, hogy valamit gyűlölsz, kiragadsz és gúnyoldsz.
Tudom, hogy van sok vallásoskodó ember, aki nem érti vagy nem is ismeri a tanítást, képmutató. Na abban az időben is voltak.
Az ilyen emberekre is kitér a Biblia.
Már nagyon késő van, úgy hogy befejezem a kis előadást, nem szeretnék most neked könyvet írni.
De kiváncsi lennék hogy sátán teremtette a világot, vagy csak kialakult?
Elárulta neked, hogy csinálta? (gondolom most jössz majd azzal a 6 nappal, ami egyáltalán nem lényeg).
És miért teremtette? Az összes kérdést fel lehetne tenni neked is, mint a keresztényeknek.
A keresztényeknek vannak teológia magyarázatuk, amit vagy elhiszel vagy nem. Foglalkoznak a filozófiával stb..
Sok keleti vallás is nagyon érdekes, tanulságos dolgokat szokott tanítani. De ez? A tiéd mit tanít?
Drogozzál, mert a keresztények hülyék. Kb ezt.
Minden jót neked!
Egyébként Igen Ő teremtette az embereket, de igazából nem embereket, hanem isteneket akart teremteni, csak mivel nem ő az egyetlen isten, ezért nem akarta a többi isten, hogy véghez vigye a tervét, és megakadájozták a teremtésben, így nem lettünk istenek, csak emberek... NEm tudom milyen drogról beszélsz, meg milyen gonoszságról, és hasonlók, látszik, hogy semmit sem tudsz a vallásról...
Kérdezted mit tanít, akkor kifejtem : Legyél boldog, fejleszd a spirituális képességeidet, fejleszd a testedet, okosodj, kutass, legyél minden nap jobb ember, mint amilyen ember ma vagy, védd az állatokat, védd a növényeket, legyél egyéniség, ne hagyd, hogy elnyomjanak!
Körülbelül ez a lényeg ! Többen is látták a démonokat, és magát Sátánt is, de őket csak akkor láthatod, ha elég spirituális energiával rendelkezel, úgymond médiummá váltál... Ami elérhető körülbelül 1 év alatt rengeteg gyakorlással, de már pár nap alatt is érezheted az energiáidat... A spirituális energiával bármire képes lehetsz... Képes lehetsz tüzet generálni, megfagyasztani valamit, életet lehelni valamibe, gyógyítani, teremteni, de akár lehet használni arra is, hogy benvonzad a pénzt az életedbe, vagy akár ölhetsz vagy betegíthetsz is mágiával, de senki nem mondta, hogy élj az energiák rossz oldalával is... (és eleve nagyon veszélyes és energiaigényes ) Mi kutatunk, és utána járunk mindennek, Nem hiszem, hgoy rossz ember lennék, amiért a leírt dolgokat helyesnek tartom... Érdekes, mégsem vagyok egy eszelős sorozatgyilkos, és nem vagyok őrült ! De egy hibám van... Igazság szerint tilos lenne beszélnem veletek, a legtöbb spirituális sátánista nem beszél senkinek erről, és igazság szerint minél kevesebb ember kezében van ez a hatalom, nekünk annál jobb... Csak az az igazság, hogy a Jehovátok egy hatalmas nagy energiaörvény, és ti akik a mennyben hisztek, halál után jönni fog egy démon, és egy ál menyországba kerültök, amire ti azt hiszitek, hogy az a menny, aztán pedig begyűjtik a lelkeiteket, és úgymond elfogyasztanak Sátán ellenségei :) Sátán pont titeket akar védeni, lehet hogy msot rajtam keresztül, bár akinek már a kereszténység átmosta az agyát, azon sajnos nem tud segíteni, rá már csak halál vár úgyis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!